Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-06-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 11-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

-Ο Λευτέρης Σούμποτιτς ανέλαβε και επίσημα απο χθές την τεχνική ηγεσία του Παναθηναικού.

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους πράσινους αύριο στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΚ.

-Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ σε φιλικό αγώνα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχασε με 82- 79 απο την Γιουγκοσλαβια.

Στο ημίχρονο η ελληνική ομάδα έχανε με 44-42. Πρώτοι σκορερ της εθνική μας οι Σιγάλας με 21 πόντους και Οικονόμου με 19 ενω για την Γιουγκοσλαβία, πρώτοι σκόρερ ηταν οι Ντανίλοβιτς με 21 πόντους και Ρεμπράτσα με 17.

-Η Μεσογειακή μας ομάδα, τώρα, στο δεύτερο αγώνα της, στο Μπάρι, νίκησε χθες το βράδυ με 97-75 την Αλβανία.

-" Οποιος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό θα παίξει και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει " δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΚ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης σε εκδήλωση φιλάθλων της ομάδας στη Σόφια και πρόσθεσε " να μην ξεχνούν οτι πολλοί έγιναν παίκτες στον Ολυμπιακό ".

Σήμερα ο κ.Κόκκαλης θα έχει συνάντηση με τον Ντέιβιντ Ρίβερς προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του Αμερικανού παίκτη στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταξύ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων ο Λιθουανός Αρτούρας Καρνισόβας κατά την άφιξη του στην Αθήνα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το όνειρο του είναι να κατακτήσει το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η επίσημη παρουσίαση του Καρνισόβας θα γίνει στις 3 το μεσημέρι σε κεντρικό αθηναικό ξενοδοχείο.

-Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο,

Ναυάγησε οριστικά η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ανχελ Ιορντανέσκου καθώς ο πρόεδρος της Ρουμανικής ομοσπονδίας Μιρτσέα Σάντον έθεσε βέτο στο να δουλέψει ο 47χρονός τεχνικός στην Ελλάδα.

Ο διευθυνών σύμβουλος της Ενωσης Νίκος Στράτος με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι απο δω και πέρα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μιχάλης Τροχανάς θα χειριστεί το θέμα του προπονητή.

-Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος σήμερα αναχωρεί για διακοπές διέψευσε τα δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου που φέρουν την ομάδα του Πειραιά να ζήτησε απο την Μίλαν δανεικό για έναν χρόνο τον Μαυροβούνιο μέσο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γεωργιανού επιθετικού Αρβενάτζε της Τουρκικής Τραμ- ζονσπόρ.

-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης θα δώσει στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου προκειμένου να παρουσιάσει την πρόταση των ερυθρολεύκων για την ανακατασκευή του Σταδίου Καραϊσκάκη.

Συμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤΕΝΝΑ ο κ. Κόκκαλης θα ζητήσει την μετατροπή του Σταδίου σε καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο και την χρήση του απο την ομάδα του Πειραιά για 30 ολόκληρα χρόνια εναντι του ποσού των 5 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Στην πρόταση του Ολυμπιακου προτείνεται η στέγαση του γηπέδου και η αύξηση των θέσεων, έτσι ωστε το Στάδιο Καραϊσκάκη να φιλοξενεί απο 50 εως 55 χιλιάδες θεατές.

Εαν γίνει αποδεκτή η πρόταση των ερυθρολεύκων, τότε το Φαληρικό Στάδιο θα μείνει κλειστό για εναν χρόνο και η ομάδα το διάστημα αυτό θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

-Την Τετάρτη 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας.

-Ολοι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή στις έξι το απόγευμα μετά απο απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΑΕ.

-Ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ με Φόρντ Εσκορτ ήταν ο νικητής στο 44ο Ράλλυ Ακρόπολις.

Δεύτερος ήρθε ο Φιλανδός Γιούχα Κάνκουνεν και τρίτος ο συμπατριώτης του Τόμι Μάκινεν.

Πρώτος Ελληνας και ένατος στην γενική κατάταξη ήταν ο Αρης Βωβός με Σουμπαρού.

-Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία ολοκλήρωσε με νίκη τους αγώνες της στο διεθνές τουρνουά της Γαλλίας, κερδίζοντας με 1-0 την Αγγλία, η οποία όμως, παρά την ήττα της, πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης που έγινε στο Πάρκ Ντε Πρένς, μπροστά σε 33 χιλιάτες θεατές, πέτυχε ο Ρομάριο στο 61ο λεπτό.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 11 June 1997 - 10:09:18 UTC