Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-07-23

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 23-07-97

Σε καταρχήν συμφωνία με το Νίκα Παντούρου ήρθε η ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η ομάδα του έκλεισε τον Ρουμάνο διεθνή μεσο-επιθετικό απο του χρόνου οπότε και μένει ελεύθερος ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει ν'αποκτήσει το Παντούρου στη τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Κούγια η προσφορά της Ενωσης ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δολλάρια ενώ ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Στο μπάσκετ τώρα,

Απο την Κωνσταντινούπολη όπως και το 1994 με αντίπαλο την Εφές Πίλσεν, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου την προσπάθεια του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο για μία ακόμη χρονιά είχαν την πιο δύσκολη κλήρωση στους ομίλους της Ευρωλίγκα σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ευνοική όπως αναμενόταν ήταν και η κλήρωση για τον Παναθηναικό και τον Απόλλωνα Πατρών στο Ευρωπαικό Κύπελλο ενώ άσημες και ανίσχυρες ομάδες θα βρούν στο δρόμο τους οι τέσσερις εκπρόσωποι μας στο Κύπελλο Κόρατς, ο Αρης, το Περιστέρι, ο Σπόρτιγκ και ο Παπάγος.

Αναλυτικά οι όμιλοι της Ευρωλίγκα

_ Α'Ομιλος_
* Ολυμπιακός
* ΤΣΕ-ΤΣΕ-ΚΑ Μόσχας
* Εφές Πίλσεν
* Λιμόζ
* Μακάμπι Τελ Αβίβ
* Ρεάλ Μαδρίτης

_ Β'Ομιλος_
* ΠΑΟΚ
* Πόρτο
* Εστουντιάντες
* Τελεκόμ Αγκυρας
* Κροάσια Σπλίτ
* Μπενετόν Τρεβίζο

Πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στις 18 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Πόρτο στην Πορτογαλία

_ Δ'Ομιλος_
* ΑΕΚ
* Αλμπα Βερολίνου
* Ολύμπια Λουμπλιάνας
* Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ
* Ρασίνγκ Παρί
* Τιμ-Σίστεμ Μπολώνια

Την πρώτη αγωνιστική η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Ρασίνγκ Παρί του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς

Στον Γ'Ομιλο που δεν μετέχει καμία ελληνική ομάδα θα παίξουν οι
* Παρτιζάν
* Ορτέζ
* Κίντερ Μπολώνια
* Χάποελ Ιερουσαλήμ
* Μπαρτσελόνα
* Ούλκερ

Στο Ευρωπαικό Κύπελλο

Ο Παναθηναικός θα αντιμετωπίσει την Σλοβακοφάρμα Πεζινόκ απο τη Σλοβακία, τη Ρωσική Οτοντόρ, την Αυστριακή Πόλτεν, τη Μακάμπι Ιρόνι και την Ουκρανική Μπουντιβέλνικ.

Ο Απόλλωνας Πάτρας θα αναμετρηθεί με την USK Πράγας, την Ζρίνιεβατς απο την Κροατία, την Ολλανδική Λιμπερτέλ, τη Σαβίνσκα απο τη Σλοβενία και την Βελγική Σαρλερουά.

Στο Κύπελλο Κόρατς

Το Περιστέρι θα παίξει με την Μπνέι Ερζτέλια απο το Ισραήλ, τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Κάμπθεν-μπέργκ απο την Αυστρία και την Αλ-μα-κόμ απο την Ουγγαρία καθώς και τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναικό Λεμεσού.

Ο Παπάγος θα αγωνιστεί με την Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, την Αθλητική Ενωση Λεμεσού και τον νικητή της συνάντησης ανάμεσα στην Σέσκο Σεράγεβο και την Δυναμό Βουκουρεστίου.

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Γερμανική Τρίερ, τη Μάριμπορ απο τη Σλοβενία και τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στις Ουγγρικές Σίντλουκ και Φάλκο.

Τέλος ο Σπόρτιγκ θα βρεί στο δρόμο του την Τουρκική Τούμποργκ, την Πολωνική Μπόμπρεκ και τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Τσερνομόρετς απο την Ουκρανία και την Γιουγκοσλαβική Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Μετά την εθνική νεανίδων και η εθνική ομάδα των εφήβων βαδίζει προς την κορυφή του παγκόσμιο πόλο. Το εθνικό μας συγκρότημα νίκησε με 3-2 την Ισπανία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αβάνα της Κούβας. Αντίπαλος της εθνικής μας στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό θα είναι η Αυστραλία.

Αύριο τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής των ονομαστικών δηλώσεων συμμετοχής για το Αθήνα'97 απο τις χώρες-μέλη της IAAF.

Μέχρι τώρα, 102 Εθνικές Ομοσπονδίες έχουν αποστείλει τις δηλώσεις τους ενώ τουλάχιστον 195 χώρες θα επιβεβαιώσουν την αρχική τους συμμετοχή, αριθμός- ρεκόρ.

Στον εξωτερικό χώρο,

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της περιοδίας που πραγματοποιεί στην Ασία.

Κέρδισε με 2-1 την Ουράουα απο την Ιαπωνία.

Στη Μίντλεσμπρο θα παραμείνει τελικά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιταλός διεθνής επιθετικός Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Αγγλικού συλλόγου.

Στην Βαλένθια θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός Ρομάριο ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στο Ισπανικό πρωτάθλημα μετά απο μία σύντομη παρουσία στη Φλαμένγκο με την οποία αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες.

Στη Μίλαν θ'αγωνίζεται απο τη νέα περίοδο ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν Λεονάρντο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας ΕΚΙΠ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 23 July 1997 - 11:09:10 UTC