Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-07-29

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 29-07-97

- Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό αγώνα επι ελληνικού εδάφους, νίκησε χθες το βράδυ στο στάδιο Καραϊσκάκη μπροστά σε 10 χιλιάδες θεατές, την Αγγλική Λέστερ με 3-1.

Τα γκολ του Ολυμπιακού, σημειωσαν οι Γιαννακόπουλος στο 31ο, Τζώρτζεβιτς στο 85ο και Οφορικουέ στο 88ο λεπτό. Το τέρμα της Αγγλικής ομάδας πέτυχε ο Κάμπελ στο 68ο λεπτό.

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού καθώς ο τραυματισμός του Νίκου Νταμπίζα κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας των ενόπλων με αντίπαλο την Ουκρανία, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Τεχεράνη, δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο διεθνής στόπερ έχει αιμάτωμα στην επιγονατίδα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου πέντε ημέρες.

Εμφανώς ικανοποιημένοι για την προετοιμασία που έγινε στη Γερμανία επέστρεψαν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ενωσης Ντουμίτρου Ντουμιτρίου μίλησε για ιδανικές συνθήκες ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγουν κάποιοι παίκτες απο την ομάδα, πιθανότατα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Εξελίξεις στο θέμα αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετά τη σημερινή συνάντηση του Ρουμάνου τεχνικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια. Σε ότι αφορά την υπόθεση του Ευρυπίδη Κατσαβού, η οριστική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ θα βγεί τελικά την Πέμπτη.

Κοσμοσυρροή αναμένεται απόψε στη Τούμπα καθώς ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κόσμο του. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στις εννέα την Ουγγρική Βαζούτας.

Αμφίβολλη παραμένει ακόμη η συμμετοχή του Χάρη Παπαδιά στο έκτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που ξεκινάει το Σάββατο.

Ο έλληνας πρωταθλητής - που ταλαιπωρείται απο ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι - αναμένεται να αποφασίσει οριστικά μέχρι την Παρασκευή.

Απο την πλευρά της η πρωταθλήτρια του τριπλούν Ολγα Βασδέκη δηλώνει πανέτοιμη να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στον τελικό του αγωνίσματος.

Στο μεταξύ την Πέμπτη θα φτάσει στην Αθήνα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ.

Στις 4 Αυγούστου θα έρθει μία άλλη μορφή του διεθνούς αθλητισμού, ο πρίγκιπας και μέλος της ΔΟΕ Αλβέρτος του Μονακό ενώ το ίδιο διάστημα αναμένονται και πολλοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες από διάφορες χώρες του παγκόσμιου αθλητικού χάρτη.

Στο μπάσκετ τώρα,

Πρώτη επίσημη συγκέντρωση χθές για τους παίκτες του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του ΤΑΚ Σωκράτη Κόκκαλη να χαρακτηρίζει απαράδεκτο τον Δημήτρη Παπανικολάου και να δηλώνει ότι θα τον κυνηγήσει δια της νομικής οδού.

Πρόκληση για την καριέρα του χαρακτήρισε τον ερχομό του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ ο Τέρενς Στάνσμπουρι κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκάρντ με Γαλλικό διαβατήριο εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Ιωαννίδη ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο φάιναλ-φόρ της Ευρωλίγκα.

Στον εξωτερικό χώρο,

Στη Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Βραζιλιάνος μέσος Λεονάρντο καθώς ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με την Μίλαν και την Μπαρτσελόνα.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 29 July 1997 - 12:09:45 UTC