Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-09-17

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 17-09-97

Μεγάλη η χθεσινή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς οι δύο εκπρόσωποι μας στο Κύπελλο Ουέφα έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του θεσμού.

Στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 την φημισμένη Αρσεναλ και πλέον έχει αρκετές ελπίδες για να βρεθεί στον επόμενο γύρο.

Το μοναδικό γκόλ της συνάντησης πέτυχε ο Κώστας Φραντζέσκος στο 61ο λεπτό.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 της Ουγγρικής Φερεντσβάρος και ήδη σκέπτεται τον επόμενο αντίπαλο του στην διοργάνωση.

Τα γκόλ των Κρητικών πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 21ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Κουνενάκης στο 57' και ο Νιόμπλιας στο 86ο λεπτό.

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και την Βουδαπέστη αντίστοιχα.

Πρεμιέρα απόψε για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στις 10 παρά τέταρτο οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Πόρτο φιλοδοξώντας να κάνουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Κρίσιμο και αποφασιστικό χαρακτήρισε το αποψινό παιχνίδι ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος συμπλήρωσε πως η Πορτογαλική ομάδα είναι πολύ έμπειρη και έκανε έκκληση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για κόσμια συμπεριφορά.

Την απόκτηση του Ρουμάνου Νίκα Παντούρου θα εισηγηθεί ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντουμίτρου Ντουμιτρίου κατά την διάρκεια της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου.

Ιδιαίτερη μνεία στους φιλάθλους του Παναθηναικού έκανε ο Βασίλης Δανιήλ λέγοντας μάλιστα ότι η προσέλευση και η συμπαράσταση του κόσμου μας δημιουργεί πρόσθετες υποχρεώσεις.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολο το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Παναχαική στην Πάτρα και τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να παρασυρθούν απο τις πρόσφατες αποτυχίες της Παναχαικής.

Ο Θεσσαλονικιός Γρηγόρης Κεχαγιάς θα διευθύνει το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Την Κυριακάτικη συνάντηση Παναχαικής-Παναθηναικού θα διευθύνει ο Μιχάλης Καλαθενός του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Παναθηναικός και Απόλλων Πατρών ξεκίνησαν με νίκες τους αγώνες τους στους ομίλους του Ευρωπαικού Κυπέλλου.

Οι πράσινοι κέρδισαν στη Σλοβακία με 85-70 την Σλοβακοφάρμα ενώ ο Απόλλων Πατρών συνέτριψε στην Τσεχία με 108-86 την USK Πράγας.

Η διαμάχη του Δημήτρη Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό δεν έχει τελειωμό.

Η δίοικηση των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε γνωστό πως μέσα στην εβδομάδα θα καταθέσει αίτηση διακοπής του συμβολαίου του παίκτη.

Απο την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ έστειλε στα γραφεία του ερυθρόλευκου ΤΑΚ εξώδικη απάντηση με την οποία αρνείται να ανταποκριθεί στην κλήση του Ολυμπιακού για απολογία.

Ο Σπόρτιγκ νίκησε στο κλειστό της Καλλιθέας με 83-76 τον Εσπερο και προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Aναδιπλώθηκε ο Πρίμο Νεμπιόλο απέναντι στα όσα είχε δηλωσει για την Ελλάδα και τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού απέστειλε στον υφυπουργό αθλητισμού Ανδρέα Φουρα συγχαρητήριο τηλεγραφημα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2.004 αλλά και για την επιτυχία της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου. (Αποτέλεσε τιμή για εμάς στο παγκόσμιο κίνημα αθλητισμού που μπορέσαμε να είμαστε μάρτυρες, ενός τέτοιου αξιομνημόνευτου γεγονότος στη χώρα που γέννησε την αθλητική ιστορία), αναφέρει μεταξύ άλλων το τηλεγράφημα του Πρίμο Νεμπιόλο για το παγκόσμιο στίβου, ενώ για την ανάληψη των Ολυμπιακών του 2.004 αναφέρει: (Είμαι σίγουρος ότι το Ολυμπιακό παρελθόν της χώρας σας θα κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες αξέχαστους).

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός μέχρι το καλοκαίρι ο Γάλλος διεθνής μεσο-επιθετικός της Πάρμα, Ρεϊνάλντ Πεντρός.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 17 September 1997 - 8:09:15 UTC