Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-11-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 11-Nov-97 11:23:38

Η ΑΕΚ νίκησε στο στάδιο Νίκος Γκούμας της Νεας Φιλαδέλφειας με 2-0 τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας. Τα γκολ της ενωσης σημειωσε στο 8ο λεπτό ο Νικολαϊδης και στο 18ο λεπτό ο Σαβέφσκι.

Την Πέμπτη θα εξεταστεί απο την Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ η υπόθεση που αφορά την συμπεριφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον αγώνα της ομάδας τους με την Ρεάλ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λήγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αποφύγει την τιμωρία αποκλεισμού της έδρας του, αφού η ΟΥΕΦΑ θα επιβάλει στους πρωταθλητές Ελλάδος χρηματικό πρόστιμο που θα είναι όμως ιδιαίτερο υψηλό.

Και αυτό γιατί η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει προετοιμάσει την υπεράσπιση της, ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και έστειλε χθες στην αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ την βιντεοκασσέτα του

αγώνα, συνοδεύοντας την με υπόμνημα στο οποίο η διοίκηση του Ολυμπιακού εκθέτει τις απόψεις της αναφέροντας πως έπραξε οτι ήταν δυνατόν για να αποφευχθούν τα επεισόδια των οπαδών του, που πάντως αντέδρασαν απρόκλητα.

Ενσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα με τον Ιωνικό θα καταθέσει σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταγγέλει οτι κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε απο ρίψη πέτρας ο τερματοφύλακας της Νίκος Μιχόπουλος.

Απο την μεριά του ο Ιωνικός σε ανακοίνωση του αναφέρει οτι δεν υπήρξε τραυματισμός και ο Μιχόπουλος συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται.

Για το πρωτάθλημα της Δευτερης Εθνικής Κατηγορίας ο Αρης επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Δόξας Δράμας.

Την Ισραηλινή Μακάμπι Ραανανά αντιμετωπίζει στις 21.00μμ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μπάσκετ.

Για την ιδια διοργάνωση στις 7 το βράδυ ο Απόλλωνας στην Πάτρα υποδέχεται την Πολωνική Πολζέλα.

Ο πλεϋ μεϊκερ του Αρη Τιτ Σόκ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας του βόλλεϋ νίκησε στη Λεωφόρο με 3-0 σετ τον Ηρακλή.

Ντέρμπυ αιωνίων αντιπάλων ανέδειξε η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλλεϋ. Ο Παναθηναϊκός σε αγώνα νοκ-αουτ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Τα υπολοιπα ζευγάρια <P* Φιλία-Ζαφειράκης Ναουσας <P* Κομοτινή-Εθνικός Αλεξανδρούπολης <P* ΕΑ Πατρών-ΠΑΟΚ <P* Ηρακλής-Φάρος <P* Αρης-Κτησιφών Παιανιας <P* Πανελλήνιος-Ιωνικός Νικαίας <P* ΑΕΚ-Ορεστιάδα

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου.

''Ο Μάγος'' πέρασε στην αιωνιότητα. Ο Χελένιο Χερέρα, ένας απο τους μεγαλύτερους θεωρητικούς, που έφερε επανάσταση στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει πιά. Αφησε τη τελευταία του πνοή, σε ξενοδοχείο της Βενετίας, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Ιταλοαργεντινός προπονητής, που οδήγησε στη δεκαετία του 60 την Ιντερ στη κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων Ευρώπης και δυο διηπειρωτικών Κυπέλλων, πέθανε απο ανακοπή καρδιάς, μετά απο απανωτά εμφράγματα το Σάββατο.

(c) ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 11 November 1997 - 15:37:50 UTC