Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-10

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 10-Feb-98 15:46:08

Ο Ανχελ Ιορντανέσκου θα είναι οριστικά ο νεος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών. Συμφώνησε με την ΕΠΟ για συνεργασία 2 χρόνων εναντι 900 χιλιαδων δολλαριων.

Οργή επικρατεί στην ΑΕΚ για την διαιτησία του Μιχάλη Καλαθενού στο παιχνίδι με την Καβάλα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ενωσης επισημαίνει πως αίρει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική διαιτησία και στους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Βουράκη και τις διοίκησεις ΕΠΟ και ΕΠΑΕ.

Επτά μήνες θα απουσιάσει απο τους αγώνες και τις προπονήσεις του ΟΦΗ ο Κώστας Κιάσσος, που υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης.

Στο μεταξύ ο Ιλια Ιβιτς έπαθε κάκωση συνδέσμων και καταβάλονται προσπάθειες για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Σε απολογια κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απο την ΕΠΟ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της στο φιλικό αγώνα με τον Αγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ νίκησε άνετα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας με 62-51 την Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μπάσκετ παίζει απόψε στο Ισραήλ με την Χαποέλ Εϊλάτ.

Ο Νίκος Γκάλης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει πρόεδρος στον Αρη. Ο ίδιος είπε πως είναι πολύ νωρίς για να γίνει παράγοντας, αφού όπως εξήγησε νοιώθει ακόμα αθλητής.

Ανακοινώθηκαν απο την ΟΥΕΦΑ οι διαιτητές που σφυρίξουν τους αγώνες ΑΕΚ- Λοκομοτιβ Μόσχας για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Ο Ολλανδός Ντικ Τζόλ θα διευθύνει τον αγώνα που θα γίνει στις 5 Μαρτίου στη Νεα Φιλαδέλφεια και ο Γερμανός Μάρκους Μέρκ θα σφυρίξει τον επαναληπτικό στη Μόσχα στις 19 Μαρτίου.

Για το Πρωτάθλημα της Δευτερης Εθνικής Κατηγορίας η Καστοριά νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τους Λύκους.

Στο βόλλεϋ, η Ορεστιάδα νίκησε στο ουδέτερο κλειστό του Λουτρακίου, τον Παναθηναϊκό με 3-0σετ. Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, ο Αρης υποδέχεται την Τουρκική Νέτας.

Με τους άσσους του Παναθηναϊκό Ερικ Μίκλαντ και Φράνκ Στράντλ στην αποστολή της θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Νορβηγίας στην Γαλλία, εν'οψει του φιλικού με την Γαλλία που θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στη Μασσαλία.

Η Κύπρος κατέκτησε αηττητη το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στην Μεγαλόνησο. Στο τελικό νίκησε με 1-0 την Σλοβενία.

Για την τρίτη θεση η Σλοβακία με 2-0 νίκησε την Φινλανδία ενω για την 5η θεση η Νορβηγία επικράτησε με 1-0 επι της Ισλανδίας.

Η Ανατολή νίκησε την Δύση με 135-114 στο ετήσιο Ολ Στάρ γκεϊμ, που έγινε στην Νεα Υορκη με την συμμετοχή των καλυτέρων αθλητών απο το ΝΒΑ. Ο Μαϊκλ Τζόρνταν στη τελευταία του παρουσια σε Ολ Στάρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, διάκριση που κέρδισε για δεύτερη φορά στην καρριέρα του.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 10 February 1998 - 17:09:13 UTC