Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-03-31

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 31-Mar-98 19:28:31

Αντιδράσεις και ανακοινώσεις ακολούθησαν μετά το παιχνίδι Περιστερίου- Παναθηναϊκού, που διατήρησε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη θέση της κατάταξης της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία αφορά τη διαιτησία του κυριου Βορεάδη, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενω ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αγγελος Κορωνιός αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Καλαϊτζή.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Σαλονίκης σε ανακοίνωση του τονίζει ''Λίγες ημέρες πριν απο τα πλεϊ-οφ, το ''φάντασμα'' του κυρίου Βορεάδη πλανάται και πάλι στο προσκήνιο και το παρασκήνιο του πρωταθλήματος.

Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε πέρσι, το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού, έκανε και πάλι το θαύμα του, διαμορφώνοντας και την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου''.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού καταλήγει ''Το ποιός θα διαφυλάξει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους λογής- λογής, ανευθυνοϋπεύθυνους που λυμαίνονται τον χώρο''.

Απο την μερια του ο Αγγελος Κορωνιός, αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Καλαϊτζή τονίζει σε ανακοίνωση του

''Δεν είμαι διατεθειμένος να ανοίξω διάλογο με τον κάθε Καλαϊτζή, δίνοντας του αξία. Εξάλλου εσείς οι εκπρόσωποι του τύπου γνωρίζοντας την ιστοριά μου στο χώρο καθώς και το ήθος μου, είστε σε θέση να κρίνετε αν χρησιμοποιήσα ποτέ ψέμματα για να υπερασπίσω την θέση μου, πολύ δε περισσότερο αν χρειάζομαι ψέμματα, για να αντιπαρατεθώ σε παίκτες ''του αναστήματος'' ενός Καλαϊτζή''.

Ευχάριστα τα νεα για τους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού καθώς ο Ντράγκαν Τάρλατς τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε στα γήπεδα παίρνοντας μέρος στο διπλό της ομάδ του στην χθεσινή προπόνηση.

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που θα γίνει το Σάββατο και πιθανότατα θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Χθές άρχισε και η διάθεση των 48 χιλιάδων 740 εισητηρίων που έχουν εκδοθεί, εκ'των οποίων τα 14 χιλιάδες 303 δόθηκαν στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγιεβιτς σε δηλώσεις του για το ντέρμπυ, ανέφερε οτι το παιχνίδι θα κρίνει πολλά για την πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, αλλα τόνισε οτι υπάρχουν ακόμη 5 αγωνιστικές εκτός απο το ντέρμπυ, που θα κρίνουν το τίτλο.

Ο Νίκος Κυζερίδης του Πανηλειακού, είναι το νεο πρόσωπο στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, μετά τις κλήσεις που έκανε ο Κώστας Πολυχρονίου σε συνεργασία με τον Ανχελ Ιορντανέσκου, για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Ρουμανία στις 8 Απριλίου.

Ο Κυζερίδης καλείται για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ενω επιστρέψουν στην εθνική οι Νικολαϊδης και Γκώνιας, ενω δεν κλήθηκαν οι Μαχλάς και Μπορμπόκης, επειδή εκείνες τις ημέρες έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους Βίτεσε και Σέφιλντ.

Ο Αρης για το πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο νίκησε με 1-0 την Δόξα Δράμας ενω ο Καλαμαριά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εδεσσαϊκό.

Μια σπουδαια διάκριση πέτυχε ο Πρέντραγκ Στογιάνκοβιτς αφού αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ.

Με την συμμετοχή 101 αθλητών απο 15 χώρες αρχίζει την Πέμπτη ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος. Η εκκίνηση του 1ου ετάπ θα γίνει απο την Αλεξανδρούπολη με τερματισμό την Ξάνθη.

Τέλος, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της 3ης ημέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου 470 που έγινε στο Ντουμπαϊ και οι ελληνίδες πρωταθλήτριες της ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά χάρισαν άλλη μια σημαντική επιτυχία στην χώρα μας.

Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία τους στη φημισμένη ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Γιουρολίμπ που έγινε στο Αντζιο της Ιταλίας.

Στην ίδια διοργάνωση, οι Ανδρεας Κοσματόπουλος και Κώστας Τριγκώνης στα σκάφη τύπου 470 πήραν το αργυρό μετάλλιο.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 31 March 1998 - 17:09:14 UTC