Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-09

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 09-Apr-98 17:15:46

Mόνο στο πρώτο ημίχρονο ικανοποίησε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι. Το εθνικό μας συγκρότημα έχασε 2-1 και για τελευταία φορά κάθησε στο πάγκο ο Κώστας Πολυχρονίου. Ο Ανχελ Ιορντανέσκου απέφυγε να μιλήσει για την απόδοση της εθνικής μας και ζήτησε συγνώμη για τη ταλαιπωρία των διεθνών μας κατά την άφιξη τους στη πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Ο Ιορντανέσκου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καλέσει στην εθνική τον Βασίλη Τσιάρτα.

Το 1-0 στο χθεσινό παιχνίδι έκανε στο 62ο λεπτό ο Μολντοβάν ενω στο 78ο λεπτό ο Μπάρμπου πέτυχε το 2-0. Μειωσε για την εθνική μας στο 83ο λεπτό ο Αλεξανδρής με κεφαλιά μετά απο κτύπημα φάουλ του Γκώνια.

Δικαιωση του Ολυμπιακού στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΑΕ για αποκλεισμό της έδρας των ερυθρολεύκων με δυο αγωνιστικές για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Επίσης μειώθηκε και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ομάδα του Πειραια, απο ένα εκατομμύριο σε 800 χιλιάδες δραχμές.

Αντίθετα παρέμεινε η ποινή αποκλεισμού τριων αγωνιστικών της έδρας του, στον Ηρακλή που για φέτος δεν θα ξαναπαίξει στο Καυτατζόγλειο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει τα παιχνιδια με Ιωνικό, Πανηλειακό και Απόλλωνα σε ουδέτερο γήπεδο.

Στο μπάσκετ,

Ο Παπάγος έκανε έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη Α φάση των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ. Κέρδισε γνώρισε απρόσμενη ήττα στο γήπεδο του με 65-63 απο τον Παπάγου, στο πρώτο αγώνα για τα πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Το αρνητικό αποτέλεσμα για την γηπεδούχο ομάδα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά το έντονο επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη και του Μίλαν Γκούροβιτς, που στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίσθηκε και ήταν στο πάγκο της ομάδας του με πολιτικά ρούχα.

Η διοίκηση του Περιστερίου κάλεσε σε απολογία το Σάββατο τον 22χρονο παίκτη, ενω αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα των πλεϋ οφ που

θα γίνει αύριο στην έδρα του Παπάγου.

Στον άλλο αγώνα για τα πλεϋ οφ το Ηράκλειο νίκησε με 80-55 τον Αρη.

Σήμερα, για τα πλεϋ οφ, το Σπόρτιγκ στις 6 και μισή το απόγευμα υποδέχεται στον δεύτερο αγώνα τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στις πέντε το απογευμα στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών. Πανιώνιος και Απόλλωνας με νίκη θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων νίκησε με 71- 67 τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πέντε χιλιαδες θεατές και τα έσοδα δόθηκαν για τα παιδια της Βοσνίας.

Αποκαλυπτικός-κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου- ήταν ο Αντώνης Μήνου, που εκτελεί χρεη προπονητή στην ΑΕΚ. Αφού μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του αυτή την εποχή, υπεραμύνθηκε για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περιοδο του Δεκεμβρίου, σχολιασε θετικά την ΑΕΚ επι εποχής Μπάγιεβιτς και ζήτησε τέλος την βοηθεία όλων για να επικρατήσει ηρεμία στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπυ του νοτιου ομιλου της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας, ο Αγιος Νικολαος νίκησε με 3-0 το Μαρκό.

Στα αλλα παιχνιδια ειχαμε Αιγάλεω-Εργοτέλης 1-0 Κέρκυρα-Ναυπακτιακός 1-0 Κόρινθος-Παναιγιάλειος 0-2 Πάμισος Μεσσήνης-Ρέθυμνο 1-2 Αιολικός-Αγια Ελεούσα 5-1 Πύργος-Κερατσίνι 0-2

Στη βαθμολογια Αγιος Νικολαος 39, Μαρκό 32, Παναιγιάλειος και Κερατσίνι 31, Ιαλυσος 30 βαθμοί.

Στο βόρειο ομιλο τα αποτελέσματα ήταν Αγροτικος Αστέρας-Ποσειδών Μηχανιώνας 0-1 ΠΑΣ Γιάννενα-Αετός Σκύδρας 1-0 Ορφέας Αλεξανδρούπολης-Πιερικός 0-0 Νάουσα-Πρέβεζα 3-0 Απόλλωνας Λάρισας-Τύρναβος 0-0 Κοζάνη-Ολυμπιακός Βόλου 0- 0 και Αναγέννηση Αρτας-Αμπελόκηποι 0-1

Στη βαθμολογια Πιερικός 35, ΠΑΣ Γιάννενα 34, Ολυμπιακός Βόλου 30.

Ο 20χρονος έλληνας πρωταθλητής Κώστας Συμελίδης διαπρέπει στα σπρίντ και βρίσκεται μετά το χθεσινό 6ο ετάπ στην δεύτερη θέση της γενικής καταταξης στα σπρίντ ευθείας του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος.

Ο Συμελίδης κέρδισε χθες το σπρίντ ευθείας της Αρτας στο 55ο απο τα 165 χιλιόμετρα της διαδρομής του 6ου ετάπ που ξεκίνησε απο τα Ιωαννινα και ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πολωνός Γεζόφσκι.

Απο ελληνικής πλευράς ο Βασίλης Αναστόπουλος τερμάτισε 8ος.

Στη γενική βαθμολογια προηγείται πάντα ο Γερμανος Τόμας Λίζε.

Ο Διεθνής Γύρος Ελλάδος συνεχίζεται στις 10 παρά 20 το πρωϊ με το 7ο ετάπ στη διαδρομή Πάτρα-Αρχαια Ολυμπια.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ τον Φιλαθλητικό για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο βόλλεϋ γυναικών. Ο Παναθηναϊκός με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, προκρίνεται στο τελικό.

Τρια γκολ πέτυχε ο Νίκος Μαχλάς στο χθεσινοβραδυνο αγώνα της Βίτεσε για το Ολλανδικό πρωτάθλημα, που νίκησε με 6-0 την Βόλενταμ.

Ο 25χρονος άσσος εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με 29 τέρματα.

Σε εξ'αναβολής αγώνα για το Αγγλικό πρωτάθλημα, η Λήντς νίκησε με 3-1 την Τσέλσι.

Η Μίλαν στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας νίκησε με 1-0 την Λάτσιο. Ο επαναληπτικός τελικός θα γίνει στις 29 Απριλίου στην Ρώμη.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 9 April 1998 - 14:59:00 UTC