Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-27

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Monday, 27-Apr-98 16:03:39

ΑΕΚ και Ολυμπιακός νίκησαν εύκολα χθες στους πρώτους αγώνες τους για τον δεύτερο γύρο των πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η ΑΕΚ νίκησε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με 85-58 τον Πανιώνιο και ο Ολυμπιακός με 91-58 τον Απόλλωνα Πατρών. Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε μετά απο 4 μήνες ο Ντράγκαν Τάρλατς.

Σήμερα στις 18.30 στο Ηράκλειο, η ομώνυμη ομάδα παίζει με τον Παναθηναϊκό σε αγώνα που θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna. Το Σάββατο, στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 85- 56.

Επίσης σήμερα ο Παπάγου υποδέχεται στο Ολύμπιο Γυμναστήριο της Κάντζας τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά, το Σάββατο είχε νικήσει στην έδρα του με 97- 64.

Μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που τελειωσε χθες στην Αγια Πετρούπολη.

Ο Γιάννης Μελισανίδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα και το ασημένιο στις ασκήσεις εδάφος ενω ο Δημοσθένης Ταμπάκος πήρε το χάλκινο στους κρίκους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στις ασκήσεις εδάφους ο Eλληνας Ολυμπιονίκης αδικήθηκε απο τους κριτές και άξιζε το χρυσό μετάλλιο, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος των κριτών.

''Σίγουρα νιώθω αδικημένος και το αίσθημα αυτό ενισχύεται απο το γεγονός πως όλοι παραδέχονται πως άξιζα το χρυσό. Τώρα στόχος μου, είναι του χρόνου η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα''είπε λιγο μετά την επιτυχία του ο Γιάννης Μελισανίδης.

O Αρης νίκησε στο γήπεδο Χαριλάου με 1-0 την Νίκη Βόλου και έκανε ενα ακόμα βήμα για την άνοδο του στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Εντυπωσιακη εμφάνιση και του Εθνικού Αστέρα που νίκησε την Καλαμαριά ενω η Ελευσίνα και ο Πανσερραϊκός έφεραν ισοπαλίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην 28η αγωνιστική στη Δευτερη Εθνική Κατηγορία Αρης-Νίκη Βόλου 1-0 Τρίκαλα-Λεβαδειακός 2-1 Λάρισα-Καστοριά 1-0 Δόξα Δράμας- Εδεσσαϊκός 2-1 Εθνικός Αστέρας-Καλαμαριά 2-1 Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 Παναργειακός-Ελευσίνα 0-0 Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 1-1

Σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα παίξουν οι Λύκοι με την Δόξα Βύρωνα.

Στη βαθμολογια Αρης 60, Ελευσίνα 56, Εθνικός Αστέρας 52, Πανσερραϊκός 50, Παναιτωλικός 47.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων νίκησε με 2-0 την Ισλανδία στο πρώτο αγώνα της για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνονται στην Σκωτία. Η ελληνική ομάδα δίνει αύριο στις εννεα και μιση το βράδυ, το δευτερο αγώνα της με αντίπαλο την Δανία.

Με χαρακτηριστική ευκολία επικράτησε ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου των Σωματείων της Αθήνας που έγινε στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Στην κατηγορία των ανδρών ο Πανελλήνιος ήταν πρώτος με 374,5 βαθμούς με δεύτερη την ΑΕΚ που συγκέντρωσε 112 βαθμούς. Στις γυναίκες ο σύλλογος των Ολυμπιονικών κυριάρχησε με 259 βαθμούς ενω δεύτερος ήταν ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος με 72.

Τα 33 γκολ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα έφθασε ο Νίκος Μαχλάς. Ο έλληνας άσσος σημειωσε ενα απο τα δυο γκολ της Βίτεσε που νίκησε τον Αγιαξ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο στην Ολλανδία.

Ο Μαχλάς παραμένει στην πρώτη θέση στο πίνακα των σκόρερ στην Ευρώπη.

Στο ντέρμπυ κορυφής του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 την Ιντερ, κάνοντας ενα σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Επίσης η Πάρμα νίκησε στη Ρώμη με 2-1 την Λάτσιο και η Ουντινέζε με 4-2 την Ρόμα. Στη βαθμολογία Γιουβέντους 69, Ιντερ 65, Λάτσιο 56, Πάρμα και Ουντινέζε 55 βαθμούς.

Στην Αγγλία, η Αρσενάλ κέρδισε εκτός έδρας με 2- 0 την Μπάρνσλεϊ και προηγείται στη βαθμολογια με 72 βαθμούς (σε 34 αγώνες) εναντι 68 (σε 35 αγώνες) της Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ. Η τελευταία αντιμετωπίζει σήμερα στο Λονδίνο την Κρύσταλ Πάλλας.

Ο Βρετανός Ντέϊβιντ Κούλτχαρντ ήταν ο νικητής του Γκραν πρι της Φόρμουλα Ενα που έγινε στην πίστα της Ιμολα στο Σαν Μαρίνο.

Δεύτερος τερμάτισε ο Γερμανός Μίκαελ Σουμάχερ και τρίτος ο Βρετανός Ιρβάϊν.

Αντίθετα ο Φινλανδός Μίκα Χάκινεν, που προηγείται στη γενική βαθμολογια, εγκατέλειψε στον 17ο γύρο. Ο Χάκινεν έχει 26 βαθμούς εναντι 23 του Κούλτχαρντ και 20 του Σουμάχερ.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Monday, 27 April 1998 - 15:50:16 UTC