Browse through our Interesting Nodes for Industrial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-06-12

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 12-Jun-98 17:58:10

Ισόπαλα έληξαν και τα δυο παιχνίδια της 2ης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας.

Η Ιταλία στο Μπορντώ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Χιλή. Ο Κριστιάν Βέρι άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό ενω για την Χιλή ο Μαρσέλο Σάλας ισοφάρισε στο 45ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 1-2. Το τελικό 2-2 πέτυχε ο Ρομπέρτο Μπάτζιο στο 85ο λεπτό με πέναλτυ, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της Χιλής.

Στο άλλο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου, το Καμερούν έφερε 1-1 με την Αυστρία, στην Τουλούζ. Ο Πιέρ Νιάνκα με ενα εκπληκτικό γκόλ άνοιξε το σκόρ για την ομάδα της Αφρικής και στις καθυστερήσεις ο Τόνι Πόλστερ έκανε το τελικό 1- 1.

Σήμερα έχουμε τρείς αγώνες. Στις 15.30 η Παραγουάη παίζει με την Βουλγαρία, στις 18.30 η Σαουδική Αραβία με την Δανία και στις 10 το βράδυ η Γαλλία με την Νότια Αφρική.

Στην Βελγική Αντερλέχτ θα συνεχίσει την καρριέρα του ο Χρήστος Κωστής. Ο μέχρι πρότεινος επιθετικός της ΑΕΚ υπέγραψε χθες τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι του ποσού των 170 εκατομμυριων δραχμών, το χρόνο.

Ο Κροατης διεθνής ασσος Νταβόρ Σούκερ εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφο της χώρας του, πως ακόμη και με 3 δισεκατομμύρια δραχμές, δύσκολα θα αφήσει την Μαδρίτη και την Ρεάλ για να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν οτι οι διαπραγματεύσεις του Σούκερ με τον Παναθηναϊκό, βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Απο την άλλη πλευρά το νεο απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Αλιόσα Ασάνοβιτς αποκάλυψε οτι είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση απο ομάδα της Ιαπωνίας, την οποία απέρριψε για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νεος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για τα επόμενα τρια χρόνια, αφού χθές οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με την διοίκηση της Ενωσης.

''Είμαι ικανοποιημένος κι ελπίζω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα. Μας περιμένει πολύ δουλειά'' δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Χθες το πρωϊ έφθασε στην χώρα μας ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο που είναι το νεο απόκτημα του Ολυμπιακού απο την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Ατένας Κόρντομπα.

Μετά τους Τάρλατς και Φασούλα και ο Αρτούρας Καρνισόβας συμφώνησε για την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ντίνο Ράτζα και ο Μικαέλ Κόχ ανανεωσαν τα συμβολαια τους με τους πρωταθλητές για ένα χρόνο με δικαιωμα ανανεωσης απο τον αθηναϊκό σύλλογο και για δεύτερο.

Τέλος οι Σικάγο Μπούλς έπαιξαν καταπληκτική άμυνα σε ένα ακόμη τελικό και φυσικά νίκησαν τους Γιούτα Τζαζ με 86-82 κάνοντας 3-1 το αποτέλεσμα στους τελικούς για την ανάδειξη του φετεινού πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Ο Μαϊκλ Τζόρνταν πέτυχε 34 πόντους και πολύ καλή απόδοση είχε και ο Σκότι Πίπεν που τελειωσε τον αγώνα με 28 πόντους.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 12 June 1998 - 16:09:09 UTC