Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-06-24

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 24-Jun-98 16:04:09

Βραζιλία-Χιλή και Ιταλία-Νορβηγία είναι τα δυο πρώτα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τους χθεσινούς αγώνες για τον 1ο και 2ο όμιλο.

Η Νορβηγία κέρδισε για τον 1ο όμιλο, χθες το βράδυ στη Μασσαλία με 2-1 την πρωταθλήτρια κόσμου Βραζιλία και πήρε την δεύτερη προνομιούχο θέση για τους 16. Στο 79ο λεπτό ο Μπεμπέτο άνοιξε το σκορ για την Βραζιλία, στο 85ο λεπτό ο Αντρε Φλό εκανε το 1-1 και στο 89ο λεπτό ο Ρέκνταλ με πέναλτυ έκανε το 2- 1 δίνοντας την νίκη στους Νορβηγούς.

Για τον ιδιο ομιλο στο Σεντ Ετιέν το Μαρόκο πέτυχε νίκη-χωρις αντίκρισμα με 3-0 επι της Σκωτίας. Ο Σαλαχεντίν Μπασίρ στο 22ο και 84ο λεπτό και ο Αμπντελιλί Χαντά στο 47ο λεπτό σημειωσαν τα τρια γκολ της Αφρικανικής χώρας.

Νωρίτερα, στο Παρίσι, μπροστά σε 80 χιλιαδες θεατές η Ιταλία, για τον 2ο ομιλο νίκησε με 2-1 την Αυστρία. Στο 49ο ο Βιέρι έκανε το 1-0, στο 90ο λεπτό ο Ρομπέρτο Μπάτζιο πέτυχε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Αντρέας Χέρτζογκ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στη Ναντ, για τον ιδιο ομιλο, η Χιλή αναδείχθηκε παρουσια 40 χιλιάδων θεατών, ισόπαλη 1-1 με το Καμερούν, αλλα πήρε την 2η θέση και προκρίθηκε στους 16.

Στο 21ο λεπτό ο Χοσέ Σιέρα προηγείθηκε για την Χιλή και ισοφάρισε στο 56ο λεπτό ο Πατρίκ Μπομά απο το Καμερούν.

Σήμερα για τον 3ο ομιλο θα παίξουν στις πέντε το απόγευμα Γαλλία-Δανία και Νοτια Αφρική-Σαουδική Αραβία και για τον 4ο ομιλο στις 10 το βράδυ Ισπανία- Βουλγαρία και Νιγηρία-Παραγουάη.

Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ, αφού σε ουδέτερο γήπεδο εκτός απρόοπτου, λόγω τιμωρίας, θα βρεθούν αντίπαλοι η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου έγινε χθες στο Ηράκλειο και στην πρεμιέρα θα παίξουν

ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΠΑΟΚ-Ηράκλειο Παπάγου-Σπόρτιγκ Ηρακλής-Περιστέρι Απόλλων Πατρών-Πανιώνιος Μαρούσι-Αρης Νηαρ Ηστ-Παναθηναϊκός Στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κληρώθηκαν να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Παραιτήθηκε χθες απο την θέση του προέδρου της ΕΠΑΕ ο Στέλιος Σφακιανάκης. Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που δεν έχουν παραιτηθεί αποφάσισαν να προσεγγίσουν την ομάδα των δέκα προέδρων που έχουν ήδη φύγει απο την Ενωση, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος στο διοικητικό πρόβλημα της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 24 June 1998 - 16:09:09 UTC