Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-06-26

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 26-Jun-98 18:56:57

Oλλανδία-Γιουγκοσλαβία και Μεξικό-Γερμανία θα αναμετρηθούν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τους χθεσινούς αγώνες για τον 5ο και 6ο όμιλο.

Στο Μονπελιέ, για το 6ο όμιλο, η Γερμανία νίκησε με 2-0 το Ιράν μετά απο τέρματα του Ολιβέρ Μπιέρχοφ στο 50ο λεπτό και του Γιούργκεν Κλίνσμαν στο 58ο λεπτό.

Για τον ίδιο όμιλο, στη Νάντ, η Γιουγκοσλαβία κέρδισε με 1-0 τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μοναδικό τέρμα σημειωσε ο Σλόμποντατ Κομλιένοβιτς στο 4ο λεπτό.

Το απόγευμα, για τον πέμπτο όμιλο, στο Σεντ Ετιέν, η Ολλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Μεξικό. Και οι δυο προκρίθηκαν στους 16 της διοργάνωσης. Τα γκολ για το Ολλανδούς σημειωσαν οι Κοκού (στο 4ο λεπτό) και Ρόναλντ ντε Μούρ (στο 20ο λεπτό) και για το Μεξικό ο Πελαέζ στο 75ο λεπτό και ο Λουϊς Χερναντέζ στις καθυστερήσεις. Με το τέρμα αυτό το Μεξικό, πήρε την ισοπαλία και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο Παρίσι, το Βέλγιο, αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Νοτια Κορέα. Στο 7ο λεπτό ο Λουκ Νίλις έκανε το 1-0 και ισοφάρισε σε 1-1 στο 71ο λεπτό ο Γιού Σάνγκ-Τσούλ.

Σήμερα για τον 8ο ομιλο στις πέντε το απογευμα θα παιξουν Αργεντινή-Κροατία και Ιαπωνία-Τζαμαϊκα και στις 10 το βράδυ, για τον 7ο ομιλο, θα αναμετρηθούν Κολομβία-Αγγλια και Ρουμανία-Τυνησία.

Η ΟΥΕΦΑ έκανε πράξη την απειλή της οτι δεν θα δεχθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα δυο ομάδες που προέρχονται απο το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων της ΟΥΕΦΑ, ενω έδωσε το πράσινο φως στη Σλάβια Πράγας να λάβει μέρος στη διοργάνωση, επειδή έχει καλύτερη βαθμολογία απο την Ενωση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα τελευταία πέντε χρόνια.

Ως γνωστόν, ΑΕΚ και Σλάβια ανήκουν στον όμιλο επιχειρήσεων της Αγγλικής Εταιρίας Ενικ.

Πάντως, η ΟΥΕΦΑ δίνει μια ακόμη ευκαιρία στην ΑΕΚ να λάβει μέρος στη διοργάνωση εφόσον μέχρι τις 20 Ιουλίου αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Στη περίπτωση που η ΑΕΚ αποκλειστεί απο το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η ομάδα που θα πάρει τη θέση της θα είναι ο Ιωνικός.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ τονίσθηκαν τα παρακάτω ''Η ΕΝΙΚ και η ΑΕΚ θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, τόσο της Ενωσης, όσο και της Σλάβια''.

Στις 18.00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Τέλος, στις δυο επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης αν ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο Γιώργος Λημνιάτης συνεχίσουν την προετοιμασία με την εθνική μπάσκετ, αφού και οι δυο νοιώθουν ενοχλήσεις στην μέση.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 26 June 1998 - 16:09:09 UTC