Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-07-23

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 23-Jul-98 20:07:22

Η Ανόρθωση θα είναι κατα πάσα πιθανότητα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λήγκ. Η Κυπριακή ομάδα νίκησε μπροστά σε 2500 θεατές στην Μάλτα με 2-0 την Βαλέτα και εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Στοο 50ο λεπτό ο Πάρις Ηλία έκανε το 1-0 και στο 78ο λεπτό ο Γιαννάκης Οκκάς πέτυχε το 2-0.

Στο Βουκουρέστι, η Στεαουα έκανε κι'αυτή το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Μπροστά σε 5000 θεατές νίκησε άνετα την Εσθονική Φλόρα Ταλίν με 4-1.

Τα γκολ των Ρουμάνων σημειωσαν οι Τσιοτσόϊου στο 12ο και 39ο λεπτό, Σέρμπαν στο 78ο λεπτό με πέναλτυ και Νταντσιουλέσκου στο 89ο λεπτό. Το μοναδικό τέρμα της Φλόρα πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Τερένκοφ.

Οι επαναληπτικές συναντήσεις θα γίνουν στις 29 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό επι Ιταλικού εδάφους νίκησε με 16-0 την ερασιτεχνική Μπόργκο.

Μετά απο σύσκεψη οι 11 πρόεδροι των ΠΑΕ που επιθυμούν αλλαγή της παρούσας διοίκησης στην ΕΠΑΕ αποφάσισαν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Κώστα Αλαμάνου.

Σε περίπτωση που αυτή η υποψηφιότητα δεν γίνει δεκτή οι 11 ΠΑΕ θα αποχωρήσουν απο το πρωτάθλημα της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

Στο μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κλαούντιο Κολτεμπέλα έναντι του ποσού των 80 εκατομμυριων δραχμών για συμβόλαιο συνεργασίας ενος έτους.

Επαναστατικές αλλαγές στο βόλλεϋ αποφασίστηκαν χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Κατηγορίας των ανδρών, που έγινε στην Δράμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηγεσία της Ομοσπονδίας και οι διοικήσεις των ομάδων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος με σημαντικότερη αυτή της καθιερωσης ταϊ-μπρεϊκ σε όλα τα σέτ. Δηλαδή καθε τελειωμένη ενέργεια θα είναι πόντος καθώς καταργείται η αλλαγή.

Τα σετ θα κρίνονται στους 25 πόντους και όχι στους 15 όπως ισχύε μέχρι τώρα με εξαίρεση το 5ο σέτ, το οποίο εαν χρειαστεί θα κρίνεται στους 15 πόντους.

Με τους κανονισμούς αυτούς το βόλλεϋ αναμένεται να γίνει πιο συναρπαστικό, πιο άμεσο ενω η διάρκεια του κάθε αγώνα δεν θα ξεπερνά τα 90 λεπτά.

Οι νεοι κανονισμοί θα εφαρμοστούν στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 των ανδρών, απο τη νεα περιοδο με την Ελλάδα να είναι απο τις πρώτες χώρες που θα καθιερώσει το σύστημα αυτό.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας του βόλλεϋ έβγαλε ντέρμπυ στη πρεμιέρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ορεστιάδα.

Τα αλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής

Φιλια-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Ιωνικός Νικαιας Κομοτινή-Παναθηναϊκός Ηρακλής-Κτησιφών Παιανιας Ηφαιστος Δράμας-Αρης Το ντέρμπυ των αιωνιων αντιπάλων Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού θα γίνει στην 10η αγωνιστική.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 23 July 1998 - 18:09:10 UTC