Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-09-15

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 15-Sep-98 18:58:18

To πρώτο βήμα για τη πρόκριση στους 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θέλει να κάνει απόψε η ΑΕΚ στο Αρνεμ όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίτεσε του Νίκου Μαχλά στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και στο πλευρό της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται περίπου 3.000 Ελληνες.

Για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στη χθεσινοβραδυνή προπόνηση της Βίτεσε, ο Νίκος Μαχλάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.

Η συμμετοχή του έλληνα διεθνή στην 11άδα της ολλανδικής ομάδας για τον αποψινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, θεωρείται αμφίβολη όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Μαχλάς θα αγωνισθεί κανονικά αφού πριν το παιχνίδι θα κάνει ένεση.

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας Ντραγκοσλάβ Στεπάνοβιτς δήλωσε χθες πως οι Ολλανδοί θα παίξουν επιθετικά και αυτό μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, για να πετύχει γκόλ σε κάποια απο τις αντεπιθέσεις της.

Διαιτητής θα είναι ο πορτογάλος Χοσέ Μπατίστα.

Ο Αρης προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάκσετ και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Αρης νίκησε στο Αλεξάνδρειο με 79- 69 τον Παναθηναϊκό έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γκραντ που σημείωσε 28 πόντους.

Εκτός απο τον Αρη, στο φαϊναλ φορ της διοργάνωσης που θα γίνει 30 με 31 Ιανουαρίου έχουν προκριθεί η ΑΕΚ και ο Ηρακλής ενω η τέταρτη ομάδα θα γίνει γνωστή μετά τον αποψινό αγώνα ΠΑΟΚ-Σπόρτιγκ, που θα ξεκινήσει στις 9 στο Αλεξάνδρειο.

Χωρις τους τραυματίες Πασσαλή και Αντζα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται απο χθες στο Οπόρτο όπου αύριο στις 10 παρά τέταρτο θα αναμετρηθεί με την Πόρτο στη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λήγκ.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ντούσαν Μπάγιεβιτς επεσήμανε οτι η Πόρτο δεν είναι ανίκητη στην έδρα της και οτι η ομάδα του είναι έτοιμη να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο Ντα Σάντας.

Ο έτερος εκπρόσωπος μας στο Τσάμπιονς Λήγκ, ο Παναθηναϊκός, θα υποδεχθεί αύριο το βράδυ στο στάδιο

Νίκος Γκούμας την Δυναμό Κιέβου.

Ο προπονητής των πρασίνων Βασίλης Δανιήλ παρουσιάστηκε αισιοδοξος για την τελική εκβαση του αγώνα ενω τόνισε οτι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Δυναμό, θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την πορεία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λήγκ. Σε λίγα λεπτά αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η αποστολή της Δυναμό.

Ο Γάλλος Βεσιέρ ορίστηκε απο την ΟΥΕΦΑ να διευθύνει το παιχνίδι της Πόρτο με τον Ολυμπιακό ενω διαιτητής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Δυναμό Κιέβου θα είναι ο Πορτογάλος Περεϊρα.

Μεγάλη νίκη με 3-2 σημειωσε η εθνική μας ομάδα βολλεϋ των ανδρών επί της αντίστοιχης της Γαλλίας για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έγινε στο Νανσί και είχε διάρκεια 3 ώρες και 40 λεπτά. Η ελληνική ομάδα έχανε με 2-0 σετ αλλά γύρισε το σκορ και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ με 15-13. Μετά την επιτυχία της αυτή η εθνική έκανε σημαντικό βήμα για πρόκριση στη τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Λύκοι νίκησαν με 3-1 τον Εδεσσαϊκό, στη Θεσσαλονίκη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας.

Και τυπικά, η κίτρινη φανέλα με το νούμερο ``6`` θα βρίσκεται στον ``ουρανό`` του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Ο ΕΣΑΚΕ μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, έκανε δεκτό, το αίτημα του Αρη να αποσυρθεί η φανέλα του Νίκου Γκάλη. Ετσι, στη φετινή περίοδο της Α1 εθνικής, θα υπάρχει για πρώτη φορά στα χρονικά και μία φανέλα με το νούμερο ``16`` την οποία θα φορά ο Αμερικανός Γκάρι Γκραντ.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 15 September 1998 - 16:09:14 UTC