Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 04-Nov-98 22:28:39

Oλυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν απόψε στις 10 παρά τέταρτο δύσκολες αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λήγκ.

Στο Αμστερνταμ ο Ολυμπιακός παίζει με τον Αγιαξ με στόχο να αποσπάσει ενα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους οκτώ της διοργάνωσης. Με τους ερυθρόλευκους δεν θα αγωνισθούν οι Πουρσανίδης και Αμανατίδης και την θέση τους θα πάρουν οι Πασσαλής και Μαυρογενίδης.

Ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχεται την Γαλλική Λάνς με μοναδικό στόχο τη νίκη. Με τους πράσινους επανέρχονται οι Βαζέχα και Μιλόγιεβιτς ενω δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Κόλα και ο τιμωρημένος Μίκλαντ.

Ο τεχνικός της Λάνς Ντανιέλ Λεκλέρκ σε συνέντευξη τύπου που έδωσε παραδέχθηκε οτι ήταν πέναλτυ του Ασάνοβιτς, στο παιχνίδι της Γαλλίας, λέγοντας οτι κάτι έγινε στη συγκεκριμένη φάση ενω τόνισε οτι η ομάδα του στοχεύει στους τρείς βαθμούς στο αποψινό παιχνίδι.

Ο πολυζητημένος διαιτητής του επεισοδιακού ντέρμπυ στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Γιάννης Παπαπέτρου, μίλησε χθες παρουσια του προεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλη Βουράκη στους δημοσιογράφους.

Ο κύριος Παπαπέτρου ανέφερε οτι δεν έκανε λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ κάτι που φάνηκε περίτρανα και απο την τηλεόραση. Χαρακτηριστικά δήλωσε ''Δεν απολογούμε διότι δεν έκανα λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ, εαν θα έκανα λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ θα ήθελα να πήγαινα σπίτι μου''.

Ο επόπτης Τάσος Βλάχος, που ακύρωσε το τέρμα του Τάκολα για τον ΠΑΟΚ, δήλωσε οτι είναι πεπεισμένος οτι ήταν χέρι. ''Δεν ήταν χέρι, τυχαίο. Ηταν χέρι βολλεϋμπωλίστα'' είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο προεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλης Βουράκης κατηγόρησε τον διαιτητή Παπαπέτρου για την διακοπή του αγώνα στο 81ο λεπτό.

Tην νίκη και στον επαναληπτικό αυριανό αγώνα στην Κύπρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού θα επιδιώξει ο Πανιώνιος, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρόνι Ουϊλάν κατά την αναχώρηση της αποστολής, με στόχο

την πρόκριση με δυο νίκες στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Στο μπάσκετ, η ΑΕΚ έχασε στην Ουγγαρία απο την Πάκς με 78-76 για το Κύπελλο Σαπόρτα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης.

Στα αλλα παιχνίδια του ομίλου Τόπο Ελσίνκι-Πιβοβάρνα Σλοβακίας 85-88 και Κέϊ-Κέϊ Ζάγκρεμπ-Παρτιζάν Βελιγραδίου 87-97 στη παράταση. Στη βαθμολογια ΑΕΚ και Παρτιζάν απο 11 βαθμούς.

Στην Σουηδία, ο Αρης νίκησε την Πλάνια με 103-80 ενω στις υπολοιπες συναντήσεις είχαμε Σιρόκι Βοσνίας-Αντβέρπ 72-70 και Τριέρ Γερμανίας-Λιμόζ 71- 68. Ο Αρης προηγείται στη βαθμολογια με 11 βαθμούς και ακολουθούν Αντβέρπ και Λιμόζ με 10.

Στο στίβο, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800 μέτρα Γουϊλσον Κίπκετερ.

Εκπλήξεις χθες το βραδυ στους επαναληπτικούς αγώνες του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η Αστον Βιλλα έχασε στο γήπεδο της με 3-1 απο την Ισπανική Θέλτα Βίγκο και αποκλείστηκε. Η Λίβερπουλ έφερε 2-2 στην Ισπανία με την Βαλένθια και πήρε την πρόκριση με τα εκτός έδρας γκολ ενω το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Γκρασχόπερς στο Σαλέρνο διεκόπη οταν κτύπησε απο κροτίδα ο 4ος διαιτητής της συνάντησης.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν τέσσερις ομάδες απο την Γαλλία (Λιον, Μονακό, Μαρσεϊγ, Μπορντώ), τέσσερις απο την Ισπανία (Σοσιεδάδ, Μπέτις, Θέλτα Βίγκο, Ατλέτικο Μαδρίτης), τρεις ομάδες απο την Ιταλία (Πάρμα, Μπολόνια, Ρόμα) καθώς και οι Λίβερπουλ, Μπρύζ και Ζυρίχη.

Σήμερα παίζουν Ρεϊντζερς Γλασκώβης-Λεβερκούζεν (2- 1 στο πρώτο παιχνίδι).

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 4 November 1998 - 21:09:18 UTC