Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-27

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 27-Nov-98 17:48:48

Με σκόρ 2-0 κατακυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είχε διακοπεί λόγω των γνωστών γεγονότων στο γήπεδο της Τούμπας, όπως αποφάσισε χθες ο Αθλητικός Δικαστής. Επιπλεον ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή αποκλεισμού της έδρας του για πέντε αγωνιστικές.

Απο την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 750 χιλιάδων δραχμών. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

''Ηρθε η ώρα να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα'' τόνισε μεταξύ άλλων ο νεος προπονητής της Ενωσης Ολεγκ Μπλαχίν, χθες στους Θρακομακεδόνες, στη πρώτη συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Τον Ουκρανό προπονητή παρουσιασε στους παίκτες της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας πως η διοίκηση της ΑΕΚ θα υποστηρίξει αυτή την νεα προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Ο Βασίλης Νικάκης θα είναι εκτός απροόπτου ο νεος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας στη θέση του Βασίλη Βουράκη, που προχθές υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή απο την ΕΠΟ.

Πέντε εκατομμύρια δραχμές είναι το πριμ για κάθε παίκτη του Ολυμπιακού, για την μεγάλη νίκη με 2- 1 επι της Πόρτο, που έφερε τους ερυθρόλευκους αγκαλιά με την πρόκριση στους οκτώ του Τσάμπιονς Ληγκ.

Πλήγμα, όμως για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο νεος τραυματισμός του Πέτρου Πασσαλή, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη νεα χρονιά.

Την 13η θέση κατέλαβε τελικά η εθνική μας ομάδα του βόλλεϋ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Χθες η εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-1

σετ απο την Ουκρανία.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν η Γιουγκοσλαβία με την Κούβα και η Βραζιλία με την Ιταλία.

Την Ουγγαρία αντιμετωπίζει απο τις 11 το πρωϊ η εθνική μας ομάδα τέννις των γυναικών στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που γίνεται στην Τσεχία.

Οριστικά την προσεχή Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, το παιχνίδι Γαλατα Σαραϊ-Γιουβέντους, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Ληγκ. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, όμως αναβλήθηκε καθώς οι σχέσεις Τουρκίας και Ιταλίας βρίσκονταν σε κρίσιμο σημείο λόγω της ''υπόθεσης Οτσαλάν''.

Η ΟΥΕΦΑ εξέδωσε χθες νεα ανακοίνωση, διαλύοντας έτσι φήμες που ''μιλούσαν'' για νεα αναβολή ή για διεξαγωγή σε ουδέτερο γήπεδο του αγώνα.

Ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γκούϊντο Τονιόνι, είπε οτι η ένσταση έχει κοπάσει και οτι ''δεν υπάρχει λόγος να μην διεξαχθεί το ματς''.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 27 November 1998 - 17:09:12 UTC