Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 99-03-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά απο 2,5 χρόνια επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναικού.

Χθές λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία της πράσινης ΠΑΕ με τον Βασίλη Δανιήλ και οριστικά ο Χουάν Ρότσα θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναικού.

Ο κ.Ρότσα συναντήθηκε χθές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη και ίσως εντός της ημέρας ανακοινωθεί και επίσημα η σύναψη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο την Γιουβέντους, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Το κλίμα στις τάξεις των ερυθρολεύκων είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού και ο Κούλης Καραταίδης τέθηκε στην διάθεση του και αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη, Γεωργάτο, Ανατολάκη, Καραταίδη, Αμανατίδη, Πουρσανίδη, Τζόρτζεβιτς, Καραπιάλη, Γιαννακόπουλο και Γκόγκιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Γκαρθία Αράντα ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του και περίπου έξι χιλιάδες φιλάθλους του.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ Μπάγερ Μονάχου-Καιζερσλάουτερν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ιντερ Ρεάλ Μαδρίτης- Διναμό Κιέβου Γιουβέντους-Ολυμπιακός

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της Ιταλικής Λάτσιο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη, για τους οκτώ του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 78-66 την Βαρέζε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους οκτώ της Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Αύριο οι δύο ομάδες θα παίξουν στο Βαρέζε και με νίκη ο Ολυμπιακός προκρίνεται, σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί και τρίτος αγώνας, την επόμενη Πέμπτη στον Πειραιά.

Αντίθετα ο Παναθηναικός γνώρισε την ήττα απο την Τιμ-Σίστεμ Μπολώνια με 63- 58 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και πλέον καλείται να νικήσει οπωσδήποτε αύριο στην Μπολώνια ωστέ να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτη αναμέτρηση, την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια για τους 16 της Ευρωλίγκα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα Ζαλγκίρις-Ούλκερ 76-62 Εφές Πίλσεν-ΤΣΕ-ΣΕ-ΚΑ Μόσχας 73-58 Βιλερμπάν-Τσιμπόνα 95-63 Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης 81-89 Ολύμπια Λιουμπλιάνας-Ορτέζ 72-63 Κίντερ Μπολώνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-57

Αγκαλιά με την πρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου Σαπόρτα είναι ο Αρης μετά την χθεσινή του νίκη με 95-72 επί της Πιβοβάρνα στο Αλεξάνδρειο, στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Σλοβενία.

Λιαδέλης με 27 πόντους και Αγγελίδης με 21 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον Αρη.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί στις έξι το απόγευμα στο κλειστό της Ν.Σμύρνης την Μπαρτσελόνα του Ευθύμη Ρεντζιά, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόρατς.

Την Κύπρο στο Παραλίμνι θα αντιμετωπίσει στις 3 και μισή το μεσημέρι η εθνική μας ομάδα ελπίδων του ποδοσφαίρου σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2000.

Εγιναν χθές το βράδυ οι πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ουέφα

Τα αποτελέσματα Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόμα Μπολόνια-Λιόν 3-0 Μαρσέιγ-Θέλτα Βίγκο Μπορντό-Πάρμα 2-1

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 3 March 1999 - 15:24:14 UTC