Visit the Macedonia Homepage (by Nikolaos Martis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek (AM), 96-11-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.forthnet.gr/ape>

Αθήνα, Ελλάδα, 20/11/1996 (ΑΠΕ)


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  • [01] Τίτλοι ειδήσεων.
  • [02] Ειδήσεις αναλυτικά.
  • [03] Αθλητικές ειδήσεις.
  • [04] Τιμές συναλλάγματος.
  • [05] Καιρός.


[01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 1997 με τον οποίο προβλέπεται κατάργηση των φοροαπαλλαγών, περικοπή των δημοσίων δαπανών και διευρυνση της φορολογικής βάσης.

Επικριτική η αντιπολίτευση στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Αντίθετη η ΓΣΕΕ με την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης.

Απλό συνδεδεμένο μέλος θα ειναι η Τουρκία στη Δυτικοευρωπαίκή Ενωση.

Αδιανόητη χαρακτήρησε το υπουργείο Εξωτερικών την άποψη της Τσιλέρ που τάσσεται κατά της σύνδεσης των σχέσεων Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα ελληνοτουρκικά.

Διήμερη επίσκεψη στη Ρώμη πραγματοποιεί απο σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Σύσκεψη αρχηγών ενόψει της διακυβερνητικής διάσκεψης, ζήτησε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Δυστοκία στη Νέα Δημοκρατία για τη διευρυνση του συνεδρίου.

Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για τη σύμβαση Σταυρού - Ελευσίνας.

Χωρίς αλλαγές θα ειναι η εξεταστέα ύλη στις γενικές εξετάσεις του Ιουνίου.

Δυόμισι ώρες διήρκεσε η χθεσινοβραδυνή κατάθεση της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Θύμα φιλονικίας έπεσε 15χρονος.

Λοχαγός και πυροσβέστης συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ποσότητες χασίς.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της μητέρας του 16χρονου Σωτηράκη απο τη Ρόδο, που την είχε καταγγείλει οτι τον εξέδιδε.

Νίκησαν ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Ηρακλής στους αγώνες για τα κύπελα Ευρώπης.

Σήμερα οι αγώνες Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, Σεντερτέγιε- ΠΑΟΚ, Περιστέρι- Λάκτι, Σπόρτιγκ- Σαμάρα, Οσιγιέκ-Αρης.

[02] ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με διακηρυγμένο το στόχο για συμμετοχή της Ελλάδας στο δεύτερο κύκλο των χωρών, που θα συμμετάσχουν στην οικονομική και νομισματική ένωση το 2000 ή το 2001, εγκρίθηκαν απο το Υπουργικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός του 1997 και οι γενικότερες κατευθύνσεις της οικονομικής πολιτικής για τα επόμενα χρόνια. Βασικά στοιχεία του προϋπολογισμού είναι η κατάργηση φοροαπαλλαγών, η αυστηρή περικοπή δημοσίων δαπανών, η διεύρυνση της φορολογικής βάσης, ο δραστικός περιορισμός των προσλήψεων στο δημόσιο, η στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, η ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και η προώθηση νέας δημογραφικής πολιτικής. Σκληρά αλλά αναγκαία τα μέτρα, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, προσθέτοντας ότι εξαντληθηκαν όλα τα περιθώρια αντοχής της οικονομίας και δεν υπάρχει δυνατότητα για ικανοποίηση αιτημάτων.

Αναφορικά με την εισοδηματική πολιτική, οι συνταξιούχοι με αποδοχές μέχρι 130.000 δρχ θα πάρουν αυξήσεις 2% τον Ιανουάριο, 2,5% τον Ιούλιο συν το διορθωτικό ποσό, που υπολογίζεται στο 3%. Για συντάξεις από 130 έως 280 χιλιάδες οι αυξήσεις θα είναι αντίστοιχα 1+1,25% συν το διορθωτικό ποσό. Για συντάξεις πάνω από 280.000 δρχ δεν θα δοθεί καμία αύξηση. Από την 1η του χρόνου αυξάνεται από 25 σε 29 χιλιάδες η σύνταξη του ΟΓΑ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν αυξήσεις 8%, ενώ οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ 7%. Επίσης, αυξάνεται κατά 15% το επίδομα για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιβάλλεται πλαφόν στους πολύτεκνους με υψηλά εισοδήματα, μπαίνει φόρος στα τυχερά παιχνίδια και αυξάνονται τα τεκμήρια διαβίωσης. Επιβάλλεται φόρος 7,5% στις νέες εκδόσεις των τίτλων του δημοσίου και στις τραπεζικές εργασίες, φορολογείται η μεγάλη ακίνητη περιουσία και προβλέπονται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τα αντικειμενικά κριτήρια.

Για εμπαιγμό του λαού κατηγορεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Εβερτ, την κυβέρνηση και την χαρακτηρίζει αναξιόπιστη. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ειναι άτολμη, ανίκανη και ανεπαρκής για να οδηγήσει στη σύγκληση με ανάπτυξη, δηλωσε ο Γιώργος Σουφλιάς. Για αντιφατική και επιζήμια οικονομική πολιτική κάνει λόγο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο Δημήτρης Τσοβόλας προδικάζει ανεξέλεγκτες και δικαιολογημένες λαϊκές εκρήξεις, ενω για προσπάθεια ωραιοποίησης των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς. Την πλήρη αντιθεσή της στην εξαγγελθείσα εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης εκφράζει και η ΓΣΕΕ και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην πανελλαδική απεργία στις 28 Νοεμβρίου.

Σε άνοδο των επιτοκίων θα οδηγήσει -εάν τελικώς επιβληθεί- η επιβολή των φόρων στους τόκους των διατραπεζικών συναλλαγών. Αυτό εκτιμούν οι τραπεζίτες, οι οποίοι χθές αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν τιμές επιτοκίων στη διατραπεζική για διάρκεια μεγαλύτερη του ενός μηνός. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση μελετά τρόπους, ώστε να εξειδικεύσει το φόρο και να τον διατυπώσει, έτσι, ώστε, να αποκατασταθεί η λειτουργία των αγορών χωρίς να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Χθές, παρατηρήθηκαν εκροές 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ πολλοί τραπεζίτες ανησυχούν ότι θα υπάρξουν και άλλες εκροές, ενώ άλλοι ανησυχούν ότι θα υπάρξει πρόβλημνα και στην αγορά ομολόγων.

Δεν πέρασε τελικά η προσπάθεια της Τουρκίας για αναβάθμιση του ρόλου της, στους κόλπους της Δυτικοευρωπαϊκής Ενωσης. Ετσι η Τουρκία θα παραμείνει σαν απλό συνδεδεμένο μέλος, χωρίς δικαίωμα ψήφου. Αυτό αποφασίσθηκε στη σύνοδο, στην Οστάνδη του Βελγίου, όπου τα μέλη της Ενωσης υπέγραψαν τη συμφωνία για τη δημιουργία του Δυτικοευρωπαϊκού Οργανισμού Εξοπλισμού, βασικός στόχος του οποίου θα είναι η έρευνα πάνω σε θέματα εξοπλισμών.

Κύκλοι προσκείμενοι στον υπουργό Εξωτερικών χαρακτήριζαν αδιανόητη την άποψη, που εξέφρασε η υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Turkish Daily News, η οποία τάσσεται κατά της σύνδεσης των σχέσεων Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα ελληνοτουρκικά. Παράλληλα, η κυρία Τσιλέρ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραπομπής των ελληνοτουρκικών διαφορών σε διεθνή διαιτησία, επιμένοντας στην ταυτόχρονη αντιμετώπιση ολων των θεμάτων, που συνδέονται με το Αιγαίο. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η κυρία Τσιλέρ πρέπει να αντιληφθεί οτι δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα αποδεχόταν κάτι τέτοιο. Απαράδεκτες και προκλητικές, οι οποίες επιβεβαιώνουν την τακτική της Τουρκίας στην παγίωση των τετελεσμένων γεγονότων και στην στήριξη των μελλοντικών της διεκδικήσεων κατά της χώρας μας, χαρακτήρισε τις δηλώσεις Τσιλέρ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σωρεία παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου, από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, σημειώθηκαν στην περιοχή Ρόδου - Χίου και Σάμου. Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροπλάνα αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Στη Ρώμη μεταβαίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, για διήμερη επίσημη επίσκεψη, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συνομιλίες με τον Ιταλό ομόλογό του, Ρομάνο Πρόντι.

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν απο τη σύνοδο κορυφής του Δουβλίνου, προτείνει ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν.Κωνσταντόπουλος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κ.Σημίτη,προκειμένου να συζητηθούν τα κρίσιμα θέματα της Διακυβερνητικής. Παράλληλα,ο κ.Κωνσταντόπουλος θα ζητήσει συναντήσεις με τις ηγεσίες όλων των κομμάτων για την προώθηση της προτασής του,ενώ θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα.

Διαδοχικές συναντήσεις θα εχει στο Πεντάγωνο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος, με τον Πρόεδρο της Νέας Δηνμοκρατίας, Μιλτιάδη Εβερτ, στις 12, με τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βρετανίας στην Αθήνα, κυρίους Νάϊλς και Σμιθ, στη 1.30 και στις 2.30 μετά το μεσημέρι και με τον υπουργό Εξωτερικών στης Κύπρου, Αλέκο Μιχαηλίδη στις 7.30 το απόγευμα.

Δυστοκία παρατηρείται στη Νέα Δημοκρατία για τη διεύρυνση του συνεδρίου και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ανέβαλε για το τέλος της εβδομάδος την κατάθεση της προτασής του, εξαιτίας των αντικρουόμενων απόψεων μεταξύ των κορυφαίων στελεχών. Ετσι η συνεδριαση του Πολιτικού Συμβουλίου, που ηταν προγραμματισμένη για αυριο αναβάλλεται για την προσεχή εβδομάδα.

Στον εισαγγελέα απείλησε ότι θα στείλει την υπόθεση κατασκευής της Λεωφόρου Σταυρού Ελευσίνας εάν υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση του κόστους του έργου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Εβερτ. Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής,ο κ. Εβερτ ζήτησε αναθεώρηση της σύμβασης γιατί, όπως είπε, η πρόσθετη επιβάρυνση του κόστους μπορεί να φθάσει και τα τριάντα δισεκατομμύρια δραχμές. ``Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται`` απάντησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος τόνισε ότι αναλαμβάνει όλες τις προσωπικές ευθύνες και έχει ήσυχη τη συνείδησή του ότι και σε αυτή τη σύμβαση διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας στην παρέμβασή του είπε ότι στη σύμβαση προστίθενται αδιευκρίνιστες δαπάνες για παράλληλα ή συμπληρωματικά έργα. Κατά της σύμβασης τάχθηκε και ο εκπρόσωπος του Κομμουνιστικου Κόμματος Δημήτρης Κωστόπουλος, ενω δήλωσε ότι θα το καταψηφίσει και η Μαρία Δαμανάκη εκ μέρους του Συνασπισμού.

Χωρίς αλλαγές θα είναι η εξεταστέα ύλη, στην οποία θα διαγωνιστούν οι απόφοιτοι των Λυκείων, στις γενικές εξετάσεις του προσεχούς Ιουνίου. Του χρόνου θα διαγωνισθούν και οι απόφοιτοι Τεχνικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι μέχρι φέτος εισάγονταν χωρίς εξετάσεις.

Δυόμισι ώρες διήρκεσε η χθεσινοβραδυνή κατάθεση στον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Ισίδωρο Ντογιάκο, της Δήμητρας Παπανδρέου για το θέμα τηλεφωνικών υποκλοπλών στο σπίτι της στην Εκάλη, το οποίο εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στον Τύπο.Κατά την έξοδό της απο το εισαγγελικό γραφείο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Περιορίσθηκε μόνο να πει ότι: ``Σεβόμενη το θεσμό της δικαιοσύνης, δεν έχω να δηλώσω τίποτα για την κατάθεσή μου. Εχω μόνο να πω σεβασμό στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου``.

Θύμα φιλονικίας έπεσε ο 15χρονος Λευτέρης Τακτικός, όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα θέλησε να μπεί ανάμεσα στον πατέρα του και το Νίκο Μπαρταλιά, που μάλωναν για οικονομικές διαφορές, μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Σπέλιζα, στα Καλύβια Αττικής. Σε κάποια στιγμή ο Μπαρταλιάς πυροβόλησε εναντίον του πατέρα του Λευτέρη τρείς φορές και μια απο τις σφαίρες βρήκε τον 15χρονο στην καρδιά και λίγο αργότερα υπέκυψε στο τραύμα. Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και καταζητείται.

Προανάκριση διεξάγει η Στρατιωτική Δικαιοσύνη Καστοριάς σε βάρος του λοχαγού Αντώνη Αντωνόπουλου που συνελήφθη στο ξενοδοχείο, που διέμενε με 500 γραμμάρια ινδικής κάναβης. Ο λοχαγός υπηρετούσε σε Τάγμα Εξόρυξης Ναρκών Ξηράς στον Εβρο, από όπου μετατέθηκε για την Καστοριά. Με την υπόθεση ασχολείαι και η τακτική δικαιοσύνη. Επίσης, χθές συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και ο 36χρονος πυροσβέστης, Γιάννης Εικοσιπεντάρης, που είχε στην κατοχή του συνολικά 900 γραμμάρια χασίς.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εναντίον της μητέρας του 16χρονου Σωτηράκη απο τη Ρόδο ο οποίος την είχε καταγγείλει οτι τον ``εξέδιδε``. Ο 16χρονος εμφανίσθηκε και πάλι σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, όπου επανέλαβε τις κατηγορίες εναντίον της μητέρας του και περιέγραψε τις σεξουαλικές σχέσεις που είχε με διάφορα άτομα. Γνωματεύσεις γιατρών αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο με ``ψυχικές διαταραχές``,ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο ο Σωτηράκης να έχει εμπλακεί και με ναρκωτικά.

Εικοσιτρείς Ιρακινούς λαθρομετανάστες είχε κρυμμένους στο φορτηγό του ο Παναγιώτης Ξένος 45 ετών με προορισμό την Ιταλία. Η σύλληψη του Ξένου έγινε μετά απο έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο φορτηγό, στο 42ο χιλόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου.

[03] ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες σημείωσαν οι ομάδες μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα μπάσκετ. Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας Πάτρας, σε αγώνα της 8ης ημέρας για τον ΣΤ` όμιλο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που έγινε στο Κλουζ της Ρουμανίας, νίκησε 107-86 την τοπική Ουνιβερσιτατέα. Για την ίδια διοργάνωση και τον Ε' όμιλο ο Ηρακλής νίκησε στην Ολλανδία με 94-78 την Ντεν Μπος. Νίκη με 77-67 επί της γιουγκοσλαβικής Χεμοφάρμ σημείωσε και η ομάδα γυναικών του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Ρονκέτι, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού για να προκριθεί έπρεπε να κερδίσει με διαφορά 29 πόντων. Σήμερα οι αγώνες Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, Σεντερτέγιε- ΠΑΟΚ, Περιστέρι- Λάκτι, Σπόρτιγκ- Σαμάρα, Οσιγιέκ-Αρης.

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Ουίλι Αντερσον, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που ένοιωσε στη μέση. Ωστόσο τα αποτελέσματα της, δεν ήταν ανησυχητικά και ακολουθεί ειδική θεραπεία, ενώ εκτός απροόπτου θα δώσει το παρόν στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Σαρλερουά. Την ίδια ώρα ο Φράνκο Νάκιτς, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και το πιο πιθανό είναι να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σαρλερουά, αφού εδώ και περίπου ένα μήνα αγωνίζεται με έντονους πόνους.

Κατ' αρχήν δεκτό έγινε από την ΕΠΟ το αίτημα του ΠΑΟΚ να μετατεθεί ο αγώνας κυπέλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου αντί για την Πέμπτη 28/11 που είχε προγραμματιστεί και παράλληλα ο αγώνας Ηρακλή - Παναθηναϊκού που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 27/11 να γίνει την Πέμπτη 28/11.

Ο Νίκος Μπουντούρης του ΠΑΟΚ και Νίκος Χατζής της ΑΕΚ , επανέρχονται στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, που θα γίνει την μεταπροσεχή Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Μινσκ. Οι υπόλοιποι 10 αθλητές που επέλεξε ο προπονητής , Λάκης Τσάβας είναι : Κώστας Παταβούκας ,Αγγελος Κορωνιός, Γιώργος Σιγάλας , Παναγιώτης Φασούλας, Παναγιώτης Λιαδέλης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Νίκος Οικονόμου ,Μιχάκης Κακιούζης ,Ευθύμης Ρετζιάς και Γιάννης Γιαννούλης .

[04] ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων,που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 240,65 δραχμές, λίρα Αγγλίας προς 402,71, λίρα Κύπρου προς 526,03, γαλλικό φράγκο προς 47,31, ελβετικό φράγκο προς 189,47, γερμανικό μάρκο προς 159,98,τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 15,89, τα εκατό γιέν Ιαπωνίας προς 215,91 και την ECU προς 307,37 δραχμές.

[05] ΚΑΙΡΟΣ

Αστατος θα είναι σήμερα ο καιρός σ'ολόκληρη τη χώρα, με νεφώσεις τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια, αλλά σύντομα θα υπάρξει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί απο 8 εως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά απο 11 εως 19 και στο Αιγαίο απο 15 εως 20 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, μέτριους ανέμους και θερμοκρασία, που θα κυμανθεί απο 13 εως 18 θα έχει η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται βροχή, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και το θερμόμετρο θα δείξει απο 11 εως 16 βαθμούς Κελσίου.

(Π.Δ.)


Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
apegr2html v1.00 run on Wednesday, 20 November 1996 - 4:00:22