Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 01-08-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πάσαρης-Διέφυγε τη σύλληψη.
  • [02] Μετεξεταστέοι Β' Λυκείου
  • [03] Επαφές Σημίτη.
  • [04] ΝΔ-Κυβέρνηση.

  • [01] Πάσαρης-Διέφυγε τη σύλληψη.

    01/08/2001 10:00:58

    Ο καταζητούμενος δραπέτης κακοποιός Κωσταντίνος Πάσαρης, που πριν απο πεντέμισι μήνες σκότωσε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών δυο αστυνομικούς και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, για να ξεφύγει, διέφυγε και πάλι απο ενέδρα αστυνομικών σε διαμέρισμα της οδού Ιππάρχου 52-54, στο Νέο Κόσμο.Συνελήφθη ο 24χρονος Δημήτρης Πολυδωρόπουλος και βρέθηκαν όπλα, ενω ομολόγησε οτι ο δραπέτης τον επισκεπτόταν. Το βράδυ εμφανίστηκε άτομο, που εκτιμάται οτι ήταν ο Πάσαρης, αντηλλάγησαν πυροβολισμοί με τους αστυνομικούς και ο καταζητούμενος διέφυγε και πάλι.

    [02] Μετεξεταστέοι Β' Λυκείου

    01/08/2001 10:00:52

    Την επαναφορά του θεσμού των μετεξεταστέων της Β' Λυκείου το Σεπτέμβριο σε μόνιμη βάση, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας. Σε ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται οτι ένα εκπαιδευτικό σύστημα για λόγους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς, οφείλει να εξαντλεί υπέρ των μαθητών κάθε δυνατότητα μη αποκλεισμού και βελτίωσης της θέσης του. Τις προσεχείς ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εξετάσεων, ενω η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, προκειμένου το μέτρο να ισχύσει απο το Σεπτέμβριο.

    [03] Επαφές Σημίτη.

    01/08/2001 10:00:46

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κλείνοντας τον κύκλο επαφών με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη εν όψει της ΔΕΘ και του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, συναντάται σήμερα με τον υπουργό Παιδείας. Χθες συναντήθηκε με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εργασίας αρχικά και ακολούθως με τον υπουργό Αμυνας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Επίσης ο κ. Σημίτης συναντήθηκε με τον βουλευτή Ευάγγελο Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε την πλήρη υποστήριξή του στο κυβερνητικό έργο και στον πρωθυπουργό.

    [04] ΝΔ-Κυβέρνηση.

    01/08/2001 10:00:40

    Συνεδριάζει σήμερα υπό τον κ. Καραμανλή η Διαρκής Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ. Χθες ο κ. Καραμανλής μιλώντας στα μέλη της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος προέβλεψε επικοινωνιακό μπαράζ και παροχολογία ενόψει της ΔΕΘ απο την κυβέρνηση. Ακόμη διαπίστωσε οτι το κόμμα του "πάει πολύ καλά" και ότι το κλίμα δεν μπορεί να αναστραφεί. Ο κ. Ρέππας σχολιάζοντας τις δηλώσεις Καραμανλή απάντησε οτι η κυβέρνηση προετοιμάζει τη χώρα για τους επόμενους μεγάλους στόχους, ενώ η ΝΔ προετοιμάζεται για τις επόμενες ήττες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 1 August 2001 - 11:30:29 UTC