Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 02-11-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Παπανδρέου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια
  • [02] Σημίτης: Αφετηρία διαπραγμάτευσης το σχέδιο
  • [03] Απεργιακές κινητοποιήσεις
  • [04] Υπ.Εσωτερικών:προσλήψεις χιλίων υπαλλήλων σε υπουργεία
  • [05] Βενζινάδικα: Εληξε η απεργία
  • [06] Σε δύο ημέρες απαντά ο Ντενκτάς, σύμφωνα με το ''Ανατολή''
  • [07] ECOFIN: Πρόσθετες πιστώσεις για τους βαμβακοπαραγωγούς
  • [08] Κτηματολόγιο: Ολοκληρώνεται το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα
  • [09] Αγνωστο μέχρι στιγμής αν θα ανοίξουν τα πρατήρια
  • [10] Τα εργατικά σωματεία δικαιούνται να παρεμβαίνουν σε δίκες
  • [11] Παρουσίαση των νέων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

  • [01] Γ. Παπανδρέου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια

    25/11/2002 22:00:07

    Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη διάσκεψη για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στα Βαλκάνια, είχε δύο συναντήσεις για το Κυπριακό, με τον Βρετανό ομόλογό του Τζάκ Στρο, και με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Χριστόφια, ο οποίος συνέπεσε να βρίσκεται στο Λονδίνο.

    Για τις συνομιλίες του με τον κ. Στρο, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε:

    ''Είχαμε φυσικά την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα Βαλκάνια και για την προεδρία μας στο α εξάμηνο του νέου έτους. Ανταλλάξαμε απόψεις επίσης για το Κυπριακό να δούμε που βρισκόμαστε. Του τόνισα πάλι ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, ότι βεβαίως και η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει να παίξει σημαντικό ρόλο και προς την Τουρκία σε ό,τι αφορά την επίλυση του Κυπριακού και παράλληλα βεβαίως την επιβεβαίωση τη δικιά μου για τις θέσεις της Ελλάδας για τις αποφάσεις του Ελσίνκι. Προτιμητέα μεν λύση, αλλά από την άλλη πλευρά όχι και προϋπόθεση''.

    Για τις συνομιλίες του με τον κ. Χριστόφια, ο κ. Παπανδρέου είπε: ''Σεβόμαστε τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου για την ανάγκη διαπραγμάτευσης επί του σχεδίου Αναν. Θέλω και εγώ να τονίσω την ανάγκη αυτή της διαπραγμάτευσης επί του σχεδίου Αναν και βεβαίως τα στενά πια χρονικά περιθώρια που δίνονται για μια ουσιαστική διαπραγμάτευση. Αυτό νομίζω όλοι το κατανοούμε και βλέπουμε ειδικότερα στην άλλη πλευρά τη δυσκολία που έχουν για τον οποιοδήποτε λόγο για να υπάρχει μια σοβαρή διαπραγμάτευση μέχρι την Κοπεγχάγη. Θέλω να τονίσω ότι η Ελλάδα εμμένει και παραμένει στις θέσεις της, κάτι που έγινε σαφές και από τις αποφάσεις του Ελσίνκι, ότι η Κύπρος βεβαίως είναι προτιμητέα να ενταχθεί ενωμένη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, παράλληλα όμως, αυτό δεν αποτελεί προϋπόθεση. Αυτή είναι η θέση μας, η οποία παραμένει και θα επιβεβαιωθεί φυσικά και στην Κοπεγχάγη''.

    Από την πλευρά του, ο κ. Χριστόφιας δήλωσε: ''Επαναλαμβάνω και εγώ την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου πως το σχέδιο Αναν μπορεί να τύχει διαπραγμάτευσης, δεν είναι η λύση στο Κυπριακό. Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει δείξει την πλήρη καλή της θέληση, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά συνεχώς και στη διάρκεια ιδιαίτερα των δεκάμηνων διαπραγματεύσεων. Δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από τον κ. Ντενκτάς. Η Κοπεγχάγη δεν είναι μακριά. Γι αυτό θεωρούμε ότι πράγματι τα περιθώρια όχι απλώς στενεύουν πια, τα περιθώρια εξαντλούνται. Δεν νομίζουμε ότι είναι δυνατόν να υπάρξει υπογραφή λύσης πριν από την Κοπεγχάγη. Εκτός εάν το σχέδιο είναι ''πάρτε το ή απορρίψτε το, ή πάρτε το - πάρτε το''. Οπότε νομίζουμε ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από το να ληφθεί απόφαση στην Κοπεγχάγη.

    [02] Σημίτης: Αφετηρία διαπραγμάτευσης το σχέδιο

    25/11/2002 21:56:59

    Το σχέδιο Αναν είναι αφετηρία διαπραγμάτευσης η οποία πρέπει να αφορά τα ουσιώδη θέματα, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ.

    Οπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, η διαπραγμάτευση πρέπει να αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα και βιωσιμότητα της λύσης, με την αντιμετώπιση των προβλημάτων διακυβέρνησης του κράτους και της μελλοντικής ζωής των κατοίκων στο νησί.

    Οι προτάσεις του σχεδίου Αναν, τόνισε ο κ. Σημίτης, πρέπει να εξεταστούν και υπό το πρίσμα της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. Και σημείωσε ότι η ένταξη γεφυρώνει διαφορές, περιορίζει την εξάρτηση της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας από την Τουρκία και δυναμώνει κοινά συμφέροντα των δύο κοινοτήτων.

    Ο κ. Σημίτης διαφώνησε με όσους πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνει τώρα διαπραγμάτευση και ότι η ελληνική πλευρά δεν πρέπει να βιάζεται, καθώς - όπως υποστηρίζουν υποστηρικτές αυτής της άποψης - κάποτε θα έρθει η λύση του Κυπριακού. Ο κ. Σημίτης υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο και υπενθύμισε ότι στα χρόνια που πέρασαν οι Τούρκοι εποίκησαν το νησί και τίποτα δεν αποκλείει να συνεχίσουν την προσπάθεια ανατροπής των δημογραφικών δεδομένων.

    Η πρόταση του κ. Αναν, τόνισε ο πρωθυπουργός, έχει αναλυθεί σε βάθος και έχει αξιολογηθεί στο σύνολό της και πρόσθεσε ότι οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν με στάθμιση του συνολικού αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης.

    Τόνισε, επίσης, ότι τον κυρίαρχο λόγο έχει η ελληνοκυπριακή πλευρά την απόφαση της οποίας η Ελλάδα θα στηρίξει. Ομως, πρόσθεσε, για μια αγωνιστική πορεία απαιτείται ομοψυχία, σύνεση και νηφάλια επιχειρηματολογία, καθώς και αποφασιστικότητα στη γραμμή του εθνικού συμφέροντος για το μέλλον μιας επανενωμένης, κυρίαρχης Κύπρου.

    [03] Απεργιακές κινητοποιήσεις

    25/11/2002 20:56:26

    Σήμερα άρχισε η 48ωρη απεργία των γιατρών του ΙΚΑ, που ζητούν τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους. Και αύριο στα πολυιατρεία του Ιδρύματος θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά. Την Τετάρτη στις 5 το πρωί έως και την ίδια ώρα της Παρασκευής θα απεργήσουν οι ιδιοκτήτες των ταξί αντιδρώντας στο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τους στις λεωφορολωρίδες. Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί, με 48ωρη απεργία, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου τους.

    [04] Υπ.Εσωτερικών:προσλήψεις χιλίων υπαλλήλων σε υπουργεία

    25/11/2002 20:56:13

    Σε προσλήψεις τουλάχιστον χιλίων υπαλλήλων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής κατάρτισης προχωρεί η κυβέρνηση, προκειμένου να στελεχωθούν με προσωπικό τα υπουργεία. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης, το προσεχές διάστημα θα δημοσιευθούν οι προκηρύξεις για τις εν λόγω θέσεις είτε κατά υπουργείο είτε συνολικά.

    [05] Βενζινάδικα: Εληξε η απεργία

    25/11/2002 20:52:13

    Ανοικτά θα είναι από τις 12 τη νύχτα τα πρατήρια υγρών καυσίμων εφόσον η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος αποφάσισε να μην παρατείνει την απεργιακή της κινητοποίηση.

    Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μακριβέλιος, η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών να συσταθεί επιτροπή η οποία θα εξετάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη λήψη συνολικότερων μέτρων για την πάταξη του λαθρεμπορίου στις πηγές του, καθώς και η πρόταση των βενζινοπωλών για παράλληλη σφράγιση των δεξαμενών ταυτόχρονα με την εισαγωγή των ταμειακών μηχανών στις αντλίες καυσίμων από τις αρχές του νέου έτους, οδήγησαν τον κλάδο σε στάση αναμονής για τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

    [Φώτο-204806]

    [06] Σε δύο ημέρες απαντά ο Ντενκτάς, σύμφωνα με το ''Ανατολή''

    25/11/2002 20:52:06

    Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει ότι τις προσεχείς δύο μέρες ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς αναμένεται να δώσει θετική γραπτή απάντηση στον γγ των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν για τις προτάσεις που έχει υποβάλει για το Κυπριακό.

    Το πρακτορείο Ανατολή επικαλείται διπλωματικές πηγές που υποστηρίζουν ότι η απάντηση του Ραούφ Ντενκτάς θα είναι θετική.

    [07] ECOFIN: Πρόσθετες πιστώσεις για τους βαμβακοπαραγωγούς

    25/11/2002 19:19:11

    Πρόσθετες πιστώσεις συνολικού ύψους 77 εκατ. ευρώ για τους βαμβακοπαραγωγούς, εξασφαλίστηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Υπουργών ECOFIN, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Φλωρίδης.

    Στο σχέδιο προϋπολογισμού οικ. έτους 2003 που εγκρίθηκε, εξασφαλίζονται στα κονδύλια των γεωργικών δαπανών επιπλέον πιστώσεις 77 εκατ. ευρώ για τους βαμβακοπαραγωγούς μέσω της έγκρισης της διορθωτικής επιστολής, εκ των οποίων τα 64 εκατ. ευρώ αφορούν πριμοδοτήσεις που θα χορηγηθούν στην Ελλάδα.

    Με την έγκριση της διορθωτικής επιστολής οι συνολικές πιστώσεις για τις πριμοδοτήσεις για το βαμβάκι προβλέπονταν στην αρχική πρόταση της επιτροπής.

    Παράλληλα, διασφαλίστηκαν παρά τις νέες πιέσεις του Κοινοβουλίου, οι πριμοδοτήσεις για τον καπνό, που διατηρούνται στο επίπεδο της αρχικής πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Στο Συμβούλιο Υπουργών υιοθετήθηκε επίσης δήλωση υποστήριξης για το πρόγραμμα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις συνοριακές περιοχές της ΕΕ με τις χώρες της διεύρυνσης στις οποίες περιλαμβάνονται και πέντε ελληνικές περιφέρειες.

    [08] Κτηματολόγιο: Ολοκληρώνεται το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα

    25/11/2002 17:58:03

    Αρχές του 2004 αρχίζει η καταβολή του ανταποδοτικού τέλους από τους ιδιοκτήτες σε έξι περιοχές της χώρας οι οποίοι θα λάβουν τους προσωρινούς τίτλους ιδιοκτησίας, καθώς ολοκληρώνεται το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κτηματολογίου που ξεκίνησε το 1997. Το ύψος του αναταποδοτικού τέλους θα κυμαίνεται απο 30 μέχρι 880 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο του ακινήτου, την έκτασή του και το πλήθος των δικαιωμάτων ανά ακίνητο.

    Οπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, το ανταποδοτικό τέλος θα αρχίσει να καταβάλλεται αφού τελειώσει η κτηματογράφηση της κάθε περιοχής και λάβουν οι πολίτες τις βεβαιώσεις ιδιοκτησίας.

    Ολα τα ακίνητα ταξινομούνται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:

    -Αστικά οικόπεδα εντός σχεδίου, συμπεριλαμβανομένων και των μονοκατοικιών.

    -Διηρημένες ιδιοκτησίες όπου περιλαμβάνονται τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες.

    -Αγροτεμάχια σε περιοχές εκτός σχεδίου και

    -Μεταλλεία.

    Η κ. Παπανδρέου είπε οτι οι βεβαιώσεις δικαιωμάτων που χορηγούνται στους δικαιούχους αφορούν πληροφορίες που περιέχονται σε περίπου 168 κατηγορίες πράξεων οι οποίες αντιστοιχούν σε 19 τύπους εγγράφων και τα οποία εκδίδονται απο 20 διαφορετιές υπηρεσίες. Ο προσδιορισμός των τιμών του ανταποδοτικού τέλους έγινε με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και αφετέρου την επαρκή χρηματοδότηση του έργου ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα εντός των χρονικών ορίων που έχουν τεθεί.

    Η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου για όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχεδιασμό που εκπόνησε η Κτηματολογιο ΑΕ, θα ολοκληρωθεί με την τελευταία ανάθεση μελετών κτηματογράφησης το 2010. Καλύπτει ολες τις περιοχές της χώρας -εκτός αυτών που ηδη κτηματογραφούνται με τα τρία τρέχοντα προγράμματα- και με τήν ολοκλήρωση της υλοποίησής του θα έχει κτηματογραφηθεί το σύνολο της Ελλάδας, δηλαδή θα έχουν καλυφθεί 131,6 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα και περί τα 32 εκατομμύρια δικαιώματα. Οι δαπάνες για την υλοποίηση του έργου θα καλυφθούν απο το Γ ΚΠΣ, απο κρατικες επιχορηγήσεις και από την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους.

    [09] Αγνωστο μέχρι στιγμής αν θα ανοίξουν τα πρατήρια

    25/11/2002 16:29:57

    Το 80% των πρατηρίων υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστά, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση με αίτημα τη σφράγιση των δεξαμενών ταυτόχρονα με την εισαγωγή των ταμειακών μηχανών στις αντλίες καυσίμων.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα ποσοστά της απεργίας ήταν πολύ υψηλά και σε ορισμένες άγγιξε το 100%.

    Οι βενζινοπώλες πραγματοποίησαν συγκέντρωση και ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Οικονομικών, όπου επέδωσαν ψήφισμα με αιτήματα τη σφράγιση των δεξαμενών, την αναστολή της ρύθμισης μέχρι η κυβέρνηση να αποδεχθεί το αίτημα μας- την πάταξη του λαθρεμπορίου στις πηγές.

    Το απόγευμα θα συνεδριάσουν εκ νέου προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, αν και η πρόταση που φαίνεται να υπερισχύει είναι να ανοίξουν τα πρατήρια απο τις 12 τη νύχτα και ο αγώνας να συνεχιστεί με άλλους τρόπους.

    [10] Τα εργατικά σωματεία δικαιούνται να παρεμβαίνουν σε δίκες

    25/11/2002 16:21:52

    Σημαντική εξέλιξη που έρχεται να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το ρόλο και την παρουσία των συνδικάτων στην υπεράσπιση των εργασιακών δικαίωμάτων, χαρακτήρισε η ΓΣΕΕ την εισήγηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευάγγελου Κρουσταλλάκη.

    Σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κρουσταλλάκη, τα εργατικά σωματεία δικαιούνται να παρεμβαίνουν σε δίκες που αφορούν εργατικές διαφορές.

    Παράλληλα, η ΓΣΕΕ εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της, για την εισήγηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επισημαίνει ότι οι δηλώσεις αυτές ενισχύουν το αίσθημα εμπιστοσύνης του εργαζόμενου προς το θεσμό της Δικαιοσύνης.

    [11] Παρουσίαση των νέων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

    25/11/2002 15:29:27

    Επανάσταση φέρνουν στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, το ΕΧΤΡΑ 5

    και το SUPER 3, που ξεκίνησαν σήμερα. Τα δύο νέα συναρπαστικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, που υπόσχονται - νέους πλούσιους, παρουσιάστηκαν σήμερα σε μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στον πολυχώρο «ΑΘΗΝΑ`Ι`Σ, στην οποία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.

    Τα δύο αυτά νέα παιχνίδια, καθώς και το ΚΙΝΟ που θα προστεθεί

    αργότερα, θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα του ΟΠΑΠ, όπως τόνισε ο πρόεδρός του Κωνσταντίνος Κοσκινάς. Ας δούμε, όμως, τώρα ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δύο παιχνιδιών: Τα κέρδη τους είναι προκαθορισμένα σε όλες τις κατηγορίες των νικητών, οι παίκτες έχουν δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και δέκα λεπτά πριν από την κλήρωση, ενώ η καταβολή των κερδών στους τυχερούς θα είναι άμεση. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε διαδοχικές κληρώσεις με ένα μόνο δελτίο.

    Το SUPER 3 θα κληρώνει δύο φορές την ημέρα, στις 14.00 και στις 21.00, ενώ το EXTRA 5 μια φορά, στις 19.00. Οσον αφορά στο ελάχιστο ποσό συμμετοχής και στα δύο παιχνίδια είναι 0,50 ευρω.

    Το EXTRA 5 είναι ένα μοντέρνο αριθμολαχείο που δίνει την

    ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να διεκδικούν κάθε μέρα κέρδη που φθάνουν για κάθε τυχερό της 1ης κατηγορίας μέχρι και 50.000 ευρω. Στόχος του παιχνιδιού είναι η σωστή πρόβλεψη των πέντε αριθμών που θα κληρώνονται καθημερινά από ένα πλήθος 35 αριθμών. Οσοι προβλέψουν σωστά και τα πέντε νούμερα ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των νικητών. Οσοι προβλέψουν σωστά τα τέσσερα από τα πέντε νούμερα κερδίζουν 125 ευρω, ενώ όσοι έχουν τα τρία νούμερα παίρνουν από 5 ευρω.

    Στο μεταξύ, το SYPER 3 δίνει κάθε μέρα στον παίκτη δύο

    τουλάχιστον ευκαιρίες και τέσσερις διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών για να παίξει και να κερδίσει μέχρι και 600 φορές το ποσό που θα στοιχηματίσει. Στόχος του παιχνιδιού είναι η σωστή πρόβλεψη όλων ή μέρους των ψηφίων του τριψήφιου αριθμού. Οι τυχεροί αριθμοί θα βγαίνουν από ηλεκτρονική κληρωτίδα, η οποία έχει κατασκευαστεί από το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η αξιοπιστία του έχει πιστοποιηθεί από τα Πανεπιστήμια Κολούμπια και Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Στο SUPER 3 υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι συμμετοχής για τους παίκτες.

    Αναλυτικά: Με την σειρά: Ζητείται η πρόβλεψη και των τριών ψηφίων που θα κληρωθούν με την ίδια σειρά. Ο συντελεστής κέρδους είναι 600 (δηλαδή 600 φορές το ποσό του στοιχήματος).

    Χωρίς σειρά: Ζητείται η πρόβλεψη όλων των ψηφίων του τριψήφιου αριθμού, ανεξαρτήτως σειράς κλήρωσης. Συντελεστής κέρδους το 100.

    Με σειρά και χωρίς σειρά: Ο παίκτης έχει διπλή συμμετοχή με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Δύο ψηφία: Απαιτείται η πρόβλεψη δύο ψηφίων του αριθμού, μόνο, όμως, στην θέση που θα κληρωθούν. Συντελεστής κέρδους το 60. Ένα ψηφίο: Ζητείται να προβλεφθεί ένα ψηφίο στην θέση που θα κληρωθεί. Συντελεστής κέρδους είναι εδώ το 6. Καλά κέρδη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 25 November 2002 - 21:31:13 UTC