Visit the Infoxenios - Tourist information about Greece Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-05-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη Σημίτη στη Βρετανία
  • [02] Καρατζάς: Μεμονωμένες περιπτώσεις
  • [03] Εθνική Τράπεζα : Ο πληθωρισμός δεν αποτελεί απειλή για την ελληνική
  • [04] Υπουργείο Εσωτερικών: Ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών
  • [05] Απλοποιούνται οι διαδικασίες επιστροφής φόρου
  • [06] Εθνική Τράπεζα-Επιχειρήσεις-Προβλήματα-Εκτιμήσεις
  • [07] Εκθεση ΕΕ για δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα
  • [08] Αλλαγές στο νομοσχέδιο για επιτάχυνση Δικαιοσύνης
  • [09] Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε.
  • [10] Πατέρας σκότωσε το γιό του και αυτοκτόνησε.

  • [01] Επίσκεψη Σημίτη στη Βρετανία

    21/05/2003 20:15:05

    Σε γεύμα εργασίας, αύριο το μεσημέρι, στη Ντάουνινγκ Στρίτ, ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο Βρετανός ομόλογός του, Τόνι Μπλερ, θα συζητήσουν την ατζέντα της διάσκεψης κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Θεσσαλονίκη, τον άλλο μήνα. Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της περιοδείας του Ελληνα πρωθυπουργού ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ενόψει της συνάντησης κορυφής.

    Στις συνομιλίες αύριο θα παραβρίσκονται εκ μέρους της ΕΕ ο κ. Γκουθ και από το γραφείο του κ. Σολάνα ο κ. Κιάβο.

    Το βασικό θέμα που θα απασχολήσει τις συνομιλίες θα είναι το νέο σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο για τη βρετανική κυβέρνηση, λόγω των εσωτερικών αντιδράσεων που εκδηλώνονται.

    Ο Τόνι Μπλερ πριν συναντήσει αύριο τον κ. Σημίτη επιδίωξε και είχε πριν από λίγες ημέρες συνομιλίες στη Ντάουνινγκ Στριτ με τον πρόεδρο της Συντακτικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης κ. Ζισκάρ ντ' Εστέν.

    Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν είχε σήμερα επίσημες επαφές στη βρετανική πρωτεύουσα και η επιθυμία του ήταν να περάσει την ημέρα της ονομαστικής του εορτής αυστηρά οικογενειακά.

    [Φώτο-451445]

    [02] Καρατζάς: Μεμονωμένες περιπτώσεις

    21/05/2003 18:05:42

    Οι περιπτώσεις των ελληνικών επιχειρήσεων που πτώχευσαν είναι μεμονωμένες, δεν εκφράζουν τις τάσεις που επικρατούν στο εγχώριο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και δεν αναμένεται να έχουν επιπτώσεις ούτε στις τράπεζες ούτε γενικότερα στην ελληνική οικονομία που στηρίζεται σε γερά θεμέλια, εκτιμά η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

    Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, Θεόδωρος Καρατζάς, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά τη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πραγματοποίηση στην Αθήνα εκδήλωσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ την Παρασκευή, σε μια ανοικτή οικονομία είναι φυσιολογικό να παρατηρούνται και ορισμένες επιχειρηματικές αποτυχίες. Δεν είναι δυνατόν σε μια ανοικτή ανταγωνιστική οικονομία να μην υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις που, λόγω εσφαλμένων επιχειρηματικών αποφάσεων και συγκυριών, να μην αποτυγχάνουν, επισήμανε χαρακτηριστικά. Ο διοικητής της Εθνικής υπογράμμισε ότι η ελληνική οικονομία στηρίζεται σε γερά θεμέλια, με μεγαλύτερο επίτευγμα τους υψηλούς αναπτυξιακούς ρυθμούς και την μακροοικονομική σταθερότητα.

    [Φώτο-364178]

    [03] Εθνική Τράπεζα : Ο πληθωρισμός δεν αποτελεί απειλή για την ελληνική οικονομία.

    21/05/2003 17:42:40

    Η διαφορά των ρυθμών πληθωρισμού μεταξύ της Ελλάδος και του μέσου όρου των χωρών της ευρωζώνης δεν συνιστά, κατά το μεγαλύτερο τμήμα της, απειλή για τη μακροχρόνια ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνουν οι αναλυτές της Εθνικής Τράπεζας, στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο για τους ξένους επενδυτές. Και αυτό γιατί η παρατηρούμενη διαφορά πληθωρισμού μπορεί να αποδοθεί, ως επί το πλείστον, σε παράγοντες που χαρακτηρίζουν την πορεία πραγματικής σύγκλισης ή σε συγκυριακούς λόγους.

    Όπως πάντως επισημαίνουν οι αναλυτές της Εθνικής, παραμένει σημαντικός ο ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν οι διαρθρωτικές πολιτικές και η δημοσιονομική πολιτική προκειμένου οι όποιες ακαμψίες στις αγορές προϊόντων, υπηρεσιών και εργασίας να μη μετατρέψουν αυτές τις παροδικές πληθωριστικές επιδράσεις σε διαρκή απόκλιση του εγχώριου πληθωρισμού από αυτόν της ευρωζώνης με ενδεχόμενες αρνητικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.

    Ειδικότερα όπως επισημαίνεται στην έρευνα της Εθνικής οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν στη διατήρηση της διαφοράς της 1,5 ποσοστιαίας μονάδας μεταξύ των ρυθμών πληθωρισμού Ελλάδος και ευρωζώνης κατά την τελευταία τριετία είναι: i) οι υψηλότεροι ρυθμοί αύξησης της παραγωγικότητας στον τομέα των διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών (συγκριτικά με τον μη ανταγωνιζόμενο διεθνώς τομέα) που χαρακτηρίζουν την πορεία πραγματικής σύγκλισης της ελληνικής οικονομίας προς το μέσο όρο της ευρωζώνης, ii) οι επιδράσεις στη συνολική ζήτηση από την προσαρμογή της οικονομίας στο περιβάλλον ιστορικά χαμηλών επιτοκίων που διαμορφώθηκε από την ένταξη της χώρας στην ευρωζώνη και iii) οι επιδράσεις από την αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

    [04] Υπουργείο Εσωτερικών: Ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών

    21/05/2003 17:24:58

    Ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών για τους υποψήφιους νομάρχες, δημάρχους και νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους, θεσπίζεται με σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της διαφάνειας και ελέγχου των ΟΤΑ, κατά το πρότυπο των εθνικών εκλογών.Το βασικό σημείο του νομοσχεδίου είναι η θέσπιση διαχειριστή των οικονομικών για κάθε εκλογικό συνδυασμό, ο οποίος ορίζεται από τον επικεφαλής του συνδυασμού και γνωστοποιείται στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών. Η θέση του διαχειριστή είναι υποχρεωτική, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές.Με το ίδιο νομοσχέδιο θέτονται τα όρια των δαπανών για τους υποψήφιους νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους τα οποία κυμαίνονται από 5.000 και φθάνουν τα 40.000 ευρώ για το Δήμο Αθηναίων, ενώ για τους υποψήφιους δήμαρχους και νομάρχες Αθηνών μέχρι 60.000 ευρώ.Με το νομοσχέδιο καταργούνται τα προσωπικά εκλογικά κέντρα, ενώ επιτρέπεται η λειτουργία ενός εκλογικού κέντρου για κάθε δημοτικό συνδυασμό και τρία για κάθε νομαρχιακό. Απαγορεύονται τα πανό, αεροπανό, αφίσες και φωτογραφίες σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους καθώς και η διακίνηση κάθε μορφής ένθετων φυλλαδίων μέσω του Τύπου ή μέσω καταστημάτων δημοσίων υπηρεσιών.

    [05] Απλοποιούνται οι διαδικασίες επιστροφής φόρου

    21/05/2003 16:05:38

    Απλοποιούνται οι διαδικασίες επιστροφής του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, με αποτέλεσμα σε βασικές περιπτώσεις η επιστροφή του φόρου να γίνεται πιο γρήγορα στους φορολογούμενους. Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Φωτιάδη.

    Ειδικότερα οι περιπτώσεις στις οποίες απλοποιούνται οι διαδικασίες είναι οι ακόλουθες:

    1) Όταν προκύπτει επιστροφή φόρου εισοδήματος από προκαταβολή φόρου που είχε γίνει το προηγούμενο έτος. Μέχρι τώρα οι φορολογούμενοι αυτοί ελέγχονταν από τις ΔΟΕ. Ο έλεγχος αυτός διαρκούσε από έναν έως πέντε μήνες με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στην επιστροφή. Στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται ότι από τώρα και στο εξής ο έλεγχος θα γίνεται μηχανογραφικά και οι επιταγές επιστροφής του φόρου θα στέλνονται απ' ευθείας στους δικαιούχους.

    2) Όταν ο φορολογούμενος που δικαιούται την επιστροφή, έχει εκπρόθεσμη βεβαιωμένη οφειλή προς το Δημόσιο. Μέχρι σήμερα οι διαδικασίες συμψηφισμού των ποσών αυτών διαρκούσαν τρείς-τέσσερις μήνες. Από τώρα και στο εξής η διαφορά του φορού θα επιστρέφεται στο δικαιούχο σε διάστημα δέκα ημερών. Στις περιπτώσεις αυτές υπάγονται κατά μέσο όρο κάθε χρόνο 95.000 φορολογούμενοι

    [06] Εθνική Τράπεζα-Επιχειρήσεις-Προβλήματα-Εκτιμήσεις

    21/05/2003 15:25:06

    Οι περιπτώσεις των ελληνικών επιχειρήσεων που πτώχευσαν είναι μεμονωμένες, δεν εκφράζουν τις τάσεις που επικρατούν στο εγχώριο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και δεν αναμένεται να έχουν επιπτώσεις ούτε στις τράπεζες ούτε γενικότερα στην ελληνική οικονομία που στηρίζεται σε γερά θεμέλια, εκτιμά η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

    Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρος Καρατζάς σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά τη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πραγματοποίηση στην Αθήνα εκδήλωσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ την Παρασκευή, σε μια ανοικτή οικονομία είναι φυσιολογικό να παρατηρούνται και ορισμένες επιχειρηματικές αποτυχίες. Δεν είναι δυνατόν σε μια ανοικτή ανταγωνιστική οικονομία να μην υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις που, λόγω εσφαλμένων επιχειρηματικών αποφάσεων και συγκυριών, να μην αποτυγχάνουν, επισήμανε χαρακτηριστικά. Ο διοικητής της Εθνικής υπογράμμισε ότι η ελληνική οικονομία στηρίζεται σε γερά θεμέλια, με μεγαλύτερο επίτευγμα τους υψηλούς αναπτυξιακούς ρυθμούς και την μακροοικονομική σταθερότητα.

    Μιλώντας ειδικότερα για την Εθνική, ο υποδιοικητής της Τράπεζας Ανδρέας Βρανάς, ήταν κατηγορηματικός: Δεν έχουμε σήματα (από την επιχειρηματική μας πελατεία) που να μας ανησυχούν, δεν τίθεται θέμα αύξησης των επισφαλειών και αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου μας. Ο κ.Βρανάς ανέφερε πως το 80% - 85% των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρό και βιώσιμο οικονομικό πρόβλημα, έχει δώσει ''σήματα κινδύνου'' δύο με τρία χρόνια πριν. Οι τράπεζες έτσι είναι σε θέση, καθώς διαθέτουν τους κατάλληλους μηχανισμούς και συστήματα, να πάρουν από νωρίς τις όποιες αποφάσεις απαιτούνται προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο χαρτοφυλάκιο τους. Μόνον το 10% με 15% των επιχειρήσεων, βάσει και της διεθνούς εμπειρίας, μπορεί να εμφανίσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα χωρίς πριν να έχουν δώσει προειδοποιητικά σήματα και αυτό μπορεί να οφείλεται σε δυσμενείς εξωγενείς παράγοντες κλπ.

    [07] Εκθεση ΕΕ για δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα

    21/05/2003 15:17:14

    Tην επίσπευση της αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού συστήματος καθώς και την αυστηρή τήρηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας συστήνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα με την ετήσια έκθεσή της για τη δημοσιονομική κατάσταση των χωρών μελών της ΕΕ, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

    Η Επιτροπή επισημαίνει ακόμη ότι η διατήρηση της μακροοικονομικής σταθερότητας, η περαιτέρω μείωση του υψηλού δημοσίου χρέους και η προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι οι βασικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια.

    Στην έκθεσή της με τίτλο ?Δημόσια οικονομικά στην ΟΝΕ το 2003?, η Επιτροπή επισημαίνει τον κίνδυνο εκδήλωσης δημοσιονομικών ελλειμμάτων ως αποτέλεσμα της αύξησης των δημοσίων δαπανών που οφείλονται στη γήρανση του πληθυσμού και οι οποίες προορίζονται για τις συντάξεις.

    Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι, αν δεν ληφθούν μέτρα, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αυστρία και η Πορτογαλία αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Σύμφωνα με την Επιτροπή, υψηλό κίνδυνο εμφάνισης δημοσιονομικών ελλειμμάτων παρουσιάζουν η Ελλάδα (όπου ως το 2040 η αύξηση των δαπανών για τις συντάξεις θα αντιστοιχεί στο 12% του ΑΕΠ) και η Ισπανία (με 8%). Οι αυξήσεις αυτές είναι οι υψηλότερες μεταξύ των κρατών μελών.

    Προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας, η Επιτροπή συστήνει στην Ελλάδα τη λήψη μέτρων για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος ώστε να συγκρατηθούν οι υψηλές δαπάνες, που οφείλονται στη γήρανση του πληθυσμού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στο ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν έχει προβλεφθεί λεπτομερής πρόταση για την επίλυση του κύριου αυτού προβλήματος.

    Ζητείται επίσης από τις ελληνικές αρχές να προωθήσουν συμπληρωματικά ιδιωτικά προγράμματα συνταξιοδότησης και να λάβουν μέτρα για την ενίσχυση των ελέγχων σε όλες τις δαπάνες που σχετίζονται με τη γήρανση του πληθυσμού.

    Στην έκθεσή της η Επιτροπή αναφέρει ακόμη ότι, παρά τους ισχυρούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης που χαρακτήρισαν την ελληνική οικονομία το 2002, η μείωση του δημοσίου ελλείμματος ήταν περιορισμένη και έφτασε στο 1,2% του ΑΕΠ από 1,4% το 2001, ενώ επισημαίνεται η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για ισοσκελισμένο ή πλεονασματικό προϋπολογισμό μέσα στην επόμενη διετία.

    Γίνεται επίσης αναφορά στη μείωση, μετά από δυο χρόνια, του δημοσίου χρέους (104,9% του ΑΕΠ το 2002) που όμως, όπως επισημαίνεται, θα πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη γρηγορότερους ρυθμούς. Η Ελλάδα, η Ιταλία και το Βέλγιο είναι οι μόνες χώρες μέλη που εξακολουθούν να έχουν δημόσιο χρέος πάνω από το 100% του ΑΕΠ, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής, το 2004 μόνο η Ιταλία θα έχει χρέος πάνω από 100%.

    Θετικές χαρακτηρίζονται πάντως οι συνθήκες της εσωτερικής οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, οι οποίες σε συνδυασμό με τα μέτρα που λήφθηκαν για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη διεύρυνση τα φορολογικής βάσης, συνέβαλαν στην αύξηση των εσόδων στο προβλεπόμενο όριο. Τέλος, ζητείται η επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων στον προϋπολογισμό για τις επόμενες δεκαετίες, ώστε να συνεχιστεί η εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών.

    [08] Αλλαγές στο νομοσχέδιο για επιτάχυνση Δικαιοσύνης

    21/05/2003 14:56:53

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Φ. Πετσάλνικος σε δηλώσεις τους σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, επισήμανε ότι θα επιφέρει αλλαγές στον νομοσχέδιο για επιτάχυνση απονομής της Ποινικής Δικαιοσύνης.

    Όπως είναι γνωστό, για τις τροποποιήσεις που επιφέρει το νομοσχέδιο αντιδρούν οι δικηγόροι των Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς και έχουν κατέλθει σε 48ώρη αποχή, σήμερα και αύριο, από τις ποινικές υποθέσεις.

    Ειδικότερα, υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε, κατ΄ αρχάς, ότι «βασικός στόχος του νομοσχεδίου είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη με την επιτάχυνση απονομής της Ποινικής Δικαιοσύνης. Παράλληλα, ο Πετσάλνικος ανέφερε ότι σήμερα θα ακούσει τις απόψεις των Δικηγόρων Συλλόγων, δικαστικών Ενώσεων και εκπροσώπων επιστημονικών οργανώσεων, ενώ όπως τόνισε από χθες έχει επιφέρει μια σειρά από αλλαγές στο νομοσχέδιο. Όπως ότι το ανώτατο όριο των δύο αναβολών που προέβλεπε το νομοσχέδιο αυξήθηκε σε τρεις.

    Το εν λόγω νομοσχέδιο συζητείται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

    [09] Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε.

    21/05/2003 14:45:59

    Τραγωδία διαπιστώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε μονοκατοικία στην οδό Λασηθίου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου όταν βρέθηκε ηλικιωμένο ζευγάρι νεκροί.

    Πρόκειται για το Μανώλη Βερίγο 69 ετών απόστρατο αξιωματικό και τη σύζυγό του Αναστασία 53 ετών που οι κάτοικοι της περιοχής είχαν να τους δουν από την περασμένη Κυριακή. Κανείς τους όμως δεν υπέθεσε τίποτα το κακό και όλοι πίστευαν ότι κάπου είχαν πάει χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν από τους φίλους της περιοχής.

    Σήμερα το πρωί όμως ανησύχησαν και ειδοποίησαν τους δυο γιούς του ζεύγους.

    Εκείνοι μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο διαμέρισμα όπου διεπίστωσαν ότι ο Βερίγος και η σύζυγός του ήταν νεκροί. Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο Μανώλης Βερίγος σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    [10] Πατέρας σκότωσε το γιό του και αυτοκτόνησε.

    21/05/2003 14:45:48

    Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της οδού Κωστή Παλαμά 5 στη Ραφήνα όταν πατέρας σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα το γιό του που ήταν χρήστης ναρκωτικών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Ιδιαίτερα η τραγωδία εκτυλίχθηκε μετά από διαπληκτισμό του Αντώνη Ρούπα 65 ετών με το μικρό του γιό Βασίλη 23 ετών.

    Ο πατέρας που δεν ενεκρινε τη σχέση του γιού του με μια νεαρή τοξικομανή διαπληκτίστηκε με το γιό του και προσπάθησε για άλλη μια φορά να τον αποτρέψει να κάνει χρήση ναρκωτικών.

    Τότε λογομάχησαν άγρια και ο πατέρας έχασε τον έλεγχό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε και σκότωσε το γιό του μπροστά στη σύζυγό του και στο μεγάλο γιό του.

    Μετά έβαλε την καραμπίνα κάτω από το κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέρμα στη ζωή του.

    Οπως είπαν περίοικοι τα δυο τελευταία χρόνια πατέρας και γιός διαπληκτίζονταν συχνά τόσο επειδή ο γιός ήταν χρήστης όσο και επειδή ήθελε να έχει σχέσεις με μια κοπέλα που ήταν τοξικομανής.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 21 May 2003 - 20:30:16 UTC