Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-02-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κωνσταντόπουλος: Πρέπει να υπάρξουν ισχυρά αντίβαρα στη Βουλή
  • [02] Εργα ασφαλτόστρωσης και αύριο στην Κακιά Σκάλα
  • [03] Τραυματισμός 25χρονου στην Πάτρα

  • [01] Κωνσταντόπουλος: Πρέπει να υπάρξουν ισχυρά αντίβαρα στη Βουλή

    28/02/2004 13:18:43

    «Είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, είτε με κυβέρνηση της ΝΔ, θα βρεθούμε μπροστά σε συντηρητικές πολιτικές όπως έγινε και στο παρελθόν. Εμείς λέμε στους πολίτες ότι έχει τεράστια σημασία να υπάρξει στη νέα Βουλή, ισχυρή αριστερή αντιπολίτευση. Να υπάρχει μείωση στον δικομματισμό με ισχυρό Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

    Αυτό τόνισε το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Ιωάννινα, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. «Ο κάθε πολίτης συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ- είναι σε θέση να καταλάβει ότι το δυνάμωμα των δύο μεγάλων κομμάτων, αδυνατίζει την δική του δύναμη αντίστασης. Ας θυμηθούμε τι έγινε με το ασφαλιστικό με την αντεργατική νομοθεσία, με την καταστροφή του περιβάλλοντος, τι έγινε στον πόλεμο. Επειδή ένας από τους δύο, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση, το θέμα είναι να υπάρξουν ισχυρά αντίβαρα, να υπάρχει ικανή αντίσταση και εμείς, θα είμαστε στη Βουλή δύναμη αντίστασης, δύναμη αγωνιστικής διεκδίκησης και προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων στα πεδία της ζωής.

    Από τα Ιωάννινα, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανανέωσε την πρότασή του για ένα νέο ντιμπέϊτ μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων, επισημαίνοντας ότι οι μετρήσεις της τηλεθέασης απέδειξαν το ενδιαφέρον των πολιτών να ακούσουν τις απόψεις όλων των κομμάτων.

    Μετά την συνέντευξη ο κ. Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματός του στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.-

    [Φώτο-718024]

    [02] Εργα ασφαλτόστρωσης και αύριο στην Κακιά Σκάλα

    28/02/2004 10:33:19

    Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν και αύριο στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, πριν απο την Κακιά Σκάλα, λόγω έργων ασφαλόστρωσης.

    Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μόνο απο δύο λωρίδες κυκλοφορίας, και για λόγο αυτό η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί.

    Στο σημείο που θα πραγματοποιούνται τα έργα θα υπάρχουν τροχονόμοι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ενω όσοι οδηγοί επιθυμούν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, μπορούν να ακολουθούν την παλαιά εθνική οδό απο τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων και Κινέτας.

    [Φώτο-495804]

    [03] Τραυματισμός 25χρονου στην Πάτρα

    28/02/2004 10:33:06

    Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 25χρονος πυροτεχνουργός Κώστας Νάκος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Παπανδρέου στην Πάτρα. Ο 25χρονος χειριζόταν τα πυροτεχνήματα, όταν ένα απ'αυτά εξερράγη στα χέρια του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του τραυματία και εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές περιστατικό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 28 February 2004 - 12:30:08 UTC