Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-06-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ρουσόπουλος για δηλώσεις Ρεγκούζα
  • [02] «Νύχτες» σε τρία Μουσεία με ελεύθερη είσοδο
  • [03] Με εντατικούς ρυθμούς η αποκομιδή των σκουπιδιών.
  • [04] Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των πανεπιστημίων
  • [05] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από την Ελλάδα 518 εκ. ευρώ για παρατυπίες στα δημόσια έργα
  • [06] Ο Γ. Αλογοσκούφης ενημέρωσε τους Ευρωπαίους για τις διαρθρωτικές αλλαγές στην ελληνική οικονομία

  • [01] Ρουσόπουλος για δηλώσεις Ρεγκούζα

    «Ο κ.Ρεγκούζας αναφέρθηκε στην πρόβλεψη για τον Προϋπολογισμό του 2004, στην πρόβλεψη που είχε κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι προβλέψεις αυτές - όπως αποτυπώσαμε στα πρώτα στοιχεία της απογραφής το περασμένο φθινόπωρο - ήταν προβλέψεις υπερβολικές. Η απογραφή ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2005. Η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο μείωσε τα πλασματικά έσοδα που είχε προβλέψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατά 700 εκ.ευρώ, τον Μάρτιο δημοσίως αναγνωρίσαμε την υστέρηση και γι΄αυτό προχωρήσαμε σε μια δυσάρεστη απόφαση, την αύξηση του ΦΠΑ κατά 1%. Η κυβέρνηση υπήρξε απολύτως ειλικρινής και τηρεί τα υπεσχημένα, σε καμία περίπτωση δε, δεν κάνει δημιουργική λογιστική».

    Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα χθεσινά σχόλια του υφυπουργού Οικονομικών - περί της δυσκολίας είσπραξης του 1,3 δισ.ευρώ, λόγω του «έωλου» χαρακτήρα του εν λόγω κονδυλίου.

    Σε άλλες ερωτήσεις, περί του νοήματος παραπομπής στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «η οποία δεν έγινε από τη συζήτηση του κ.Ρεγκούζα με τους δημοσιογράφους», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι αυτό τεκμαίρεται απο το γεγονός ότι ο κ.Ρεγκούζας αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό του 2004, ο οποίος σχεδιάστηκε απο το ΠΑΣΟΚ.

    Σε ερώτηση αν η δήλωση του κ.Ρεγκούζα δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο κ.Ρουσόπουλος ανέφερε ότι «το γεγονός πως ο προηγούμενος προϋπολογισμός είχε μεγάλη δόση πλαστότητας αποδείχθηκε περίτρανα απο την απογραφή, αλλά είχε επίσης επισημανθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής».

    Σε ερώτηση που παρέπεμπε στους δημοσιογράφους - που είχαν χθες συζήτηση με τον κ.Ρεγκούζα, στη διάρκεια της οποίας ο υφυπουργός έκανε την επίμαχη δήλωση - ο κ.Ρουσόπουλος διευκρίνισε ότι ο ίδιος διάβασε την ανακοίνωση του κ.Ρεγκούζα «η οποία είναι σαφής» και όπου δεν καταγράφεται το όνομα του κ.Δούκα, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα. Στο ερώτημα, για τον λόγο έκδοσης αυτής της ανακοίνωσης απο τον κ.Ρεγκούζα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι προφανώς ο υφυπουργός Οικονομικών εξέδωσε την ανακοίνωση χθες το απόγευμα, αφού πληροφορήθηκε από τα ρεπορτάζ «πώς μετεδόθησαν ορισμένες δηλώσεις του. Αυτή την ανακοίνωση σχολιάζω».

    Σε ερώτηση επίσης, αν είναι δυνατόν να είναι ειλικρινής ο προϋπολογισμός του 2005 όταν «έχει χτιστεί σε μια πλασματική βάση του 2004», ο κ.Ρουσόπουλος υπογράμμισε ότι «δεν έχει χτιστεί σε πλασματική βάση, δεδομένου ότι τα πλασματικά στοιχεία διορθώθηκαν».

    Στο ερώτημα αν η υστέρηση που οδήγησε στην αύξηση του ΦΠΑ μπορεί να οδηγήσει και στη λήψη νέων μέτρων, ο κ.Ρουσόπουλος απάντησε πως «σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο» και τόνισε πως «χθες η συζήτηση του κ.Ρεγκούζα με τους δημοσιογράφους προκλήθηκε απο το γεγονός ότι είχαμε ήδη μεγάλη αύξηση στα έσοδα τον περασμένο μήνα. Η κυβέρνηση παρουσιάζοντας εξάλλου με ειλικρίνεια τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πήρε μία διετή προθεσμία για να διορθώσει τα προβλήματα του παρελθόντος. ΄Εχουμε μπροστά μας δύο χρόνια, λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθούμε με συνέπεια την πολιτική μας».

    Σε ερώτηση τέλος «αν είναι επιτυχημένος υφυπουργός ο κ.Ρεγκούζας», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο ίδιος δεν δικαιούται να κάνει παρόμοια σχόλια - «πρόκειται για θέμα του πρωθυπουργού» παρατήρησε.

    [02] «Νύχτες» σε τρία Μουσεία με ελεύθερη είσοδο

    Από αύριο ξεκινά η λειτουργία του Θεσμού «Νύχτες των Μουσείων» με τρία Μουσεία, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη να εγκαινιάζουν το γεγονός.

    Το Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας, η Αρχαιολογική Συλλογή της Κηφισιάς και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό περίπου στις εννέα το βράδυ, οπότε και στους τρεις χώρους θα πραγματοποιηθούν κοντσέρτα.

    Τα Μουσεία θα είναι ανοιχτά, με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες.

    Όπως εξήγησε ο υφυπουργός Πολιτισμού κ.Πέτρος Τατούλης, ο θεσμός ξεκινά αύριο, αλλά είναι στις προθέσεις του ΥΠΠΟ να λειτουργεί κάθ΄ολη τη διάρκεια του χρόνου και να συνοδεύεται πάντα από εκδηλώσεις.

    «Βασική μας προτεραιότητα είναι ότι ο πολιτισμός ανήκει και αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τατούλης.

    Η αυριανή συναυλία στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Έλληνα της Διασποράς του αρχιμουσικού Οδυσσέα Δημητριάδη που έφυγε από τη ζωή πριν ενάμιση περίπου μήνα.

    Δυο νέοι Έλληνες της διασποράς, ο μαέστρος Θόδωρος Κουρεντζής και ο συνθέτης Ανδρέας Μουστούκης -και οι δυο με διεθνή καριέρα στις μεγάλες αίθουσες συναυλιών- με το συγκρότημα «Βιρτουόζοι της Μόσχας» θα παρουσιάσουν έργα κλασσικά και αγαπημένα μεγάλων συνθετών, όλα έργα του 20ου αιώνα.

    Οι εκδηλώσεις στην Αρχαιολογική Συλλογή της Κηφισιάς περιλαμβάνουν αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι.

    Εξάλλου να σημειωθεί ότι με την πρόσληψη -στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- 900 ατόμων εποχικού προσωπικού, η φύλαξη των μουσείων δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ενώ όπως τόνισε και ο κ. Τατούλης «θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες».

    [03] Με εντατικούς ρυθμούς η αποκομιδή των σκουπιδιών.

    Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

    Σύμφωνα με τους αρμόδιους, θα απαιτηθούν τουλάχιστον δέκα ημέρες για την αποκομιδή των 35.000 τόνων σκουπιδιών από όλο το λεκανοπέδιο.

    Η χωματερή των Ανω Λιοσίων άνοιξε μόνο για τα σκουπίδια, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα της διαχείρισης της λυματολάσπης από τη Ψυττάλεια.

    Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, αναφερόμενος και σήμερα στο θέμα της λυματολάσπης της Ψυττάλειας υπενθύμισε ότι ''το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει συζητήσει πολλές φορές με τους δημάρχους και έχει φτάσει σε κάποιου είδους συναίνεση.

    Ο εισαγγελέας, τόνισε ο κ.Ρουσόπουλος,είχε καλέσει χθες - ως όφειλε για λόγους δημόσιας υγείας και μετά από επιστολή των ίδιων των δημάρχων - τους δημάρχους για να συζητήσει μαζί τους.

    Η λύση που βρέθηκε είχε και τη συναίνεση του ΥΠΕΧΩΔΕ - το οποίο κάλεσε αύριο όλους τους Δημάρχους να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, για να διαπιστώσουν στην πράξη το σύστημα ξήρανσης που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια, το οποίο είναι απολύτως επιτυχημένο, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, ακολουθεί τα πρότυπα της ΕΕ και αντιστοίχως θα γίνει και στην Αθήνα, κατά τη σχετική δήλωση του κ.Σουφλιά".

    [04] Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των πανεπιστημίων

    Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, από τους βουλευτές της ΝΔ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση των πανεπιστημίων.

    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το σχέδιο νόμου χαρακτηρίζοντάς το αποσπασματικό, αναποτελεσματικό και πρόχειρο, και κατηγόρησαν την κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των πανεπιστημίων και κατάργηση της αυτοτέλειάς τους.

    Ο υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος αντέκρουσε τις επικρίσεις τους επισημαίνοντας ότι το σχέδιο νόμου ήρθε στη Βουλή μετά από διάλογο στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και καλύπτει το κενό που υπήρχε για την αξιολόγηση του έργου των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

    «Στόχος του είναι η αναβάθμιση των πανεπιστημίων με τη διασφάλιση της ποιότητας του έργου τους, η εξασφάλιση της διαφάνειας και η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών σε σχέση με τη φυσιογνωμία τους» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Ταλιαδούρος, διέψευσε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης, ότι οι διαδικασίες αξιολόγησης αποβλέπουν στην επιβολή ποινών, αντίθετα -είπε- αναζητούνται με ειλικρίνεια τα αίτια και οι λύσεις των προβλημάτων των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ επανέλαβε την κυβερνητική δέσμευση ότι στο τέλος της τετραετίας η χρηματοδότηση θα φθάσει στο 5%.

    Ο υφυπουργός Παιδείας, έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι σχετικές διαδικασίες αξιολόγησης επαναλαμβάνονται κάθε τέσσερα χρόνια και διενεργούνται από τα ίδια τα πανεπιστήμια με συμμετοχή και των φοιτητών.

    «Η εξωτερική αξιολόγηση γίνεται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και λαμβάνει υπόψη της την εσωτερική αξιολόγηση ενώ διασφαλίζεται η ανεξαρτησία της Αρχής, διότι πρώτον δεν αξιολογεί η ίδια και έτσι δεν πλήττεται η αυτοτέλεια των ιδρυμάτων και δεύτερο τα μέλη της δεν ορίζονται από την Πολιτεία, αλλά από τη σύνοδο των πρυτάνεων. Μόνο ο πρόεδρος της Αρχής ορίζεται αφού περάσει από την κρίση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ το έργο τίθεται σε αξιολόγηση από διεθνείς αρχές και εμπειρογνώμονες», τόνισε ο κ. Ταλιαδούρος.

    Από την πλευρά της η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη ζήτησε «την ευθύγραμμη σύνδεση της αξιολόγησης με τη χρηματοδότηση» κάτι που δεν προκύπτει -όπως είπε- ευθέως από το νομοσχέδιο, καθώς και τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα λάβει υπόψη της τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων.

    «Βασικό εμπόδιο για την αξιολόγηση είναι η υποχρηματοδότηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και στόχος δεν πρέπει να είναι η δημιουργία ανακατανομής των πόρων. Θλιβερή διαπίστωση, είναι η ανυπαρξία κουλτούρας αξιολόγησης και είναι άδικο να δημιουργείται η εντύπωση ότι οι πανεπιστημιακοί αντιδρούν. Πεποίθησή μας είναι ότι η αξιολόγηση είναι παραπάνω από αναγκαία και επιβεβλημένη. Τι θέλουμε όμως να είναι ουσιαστική και πραγματική», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Ράπτη.

    Αντίθετος με το νομοσχέδιο δήλωσε και ο εισηγητής του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης, σημειώνοντας ότι κανείς δεν αρνείται την αξιολόγηση, όχι όμως ως μηχανισμό κατηγοριοποίησης των πανεπιστημίων.

    «Η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης είναι ποινική κατηγορία και τιμωρία. Πώς μπορούν οι αξιολογητές να λειτουργήσουν αντικειμενικά;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

    «Αναστηλώστε πρώτα την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μετά αξιολογήστε την. Μόνο τον εφιαλτικό κατακερματισμό της γνώσης θα πετύχει. Δεν νομίζουμε ότι αυτό το σύστημα θα προχωρήσει».

    Την απόσυρση του νομοσχεδίου ζήτησε ο εισηγητής του ΣΥΝ Γιάννης Δραγασάκης, υποστηρίζοντας ότι δεν θα λύσει προβλήματα, αλλά αντίθετα θα δημιουργήσει στρεβλώσεις και κάλεσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον προβληματισμό που έχει αναπτύξει η πανεπιστημιακή κοινότητα και η διεθνής εμπειρία.

    «Δεν διασφαλίζει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αλλά ούτε και την ίδια την αξιολόγηση ενώ όπου εφαρμόστηκαν ανάλογα συστήματα λειτούργησαν γραφειοκρατικά. Οι ρυθμίσεις αυτές περιθωριοποιούν τη διδασκαλία και δεν προάγουν την αυτονομία των Ιδρυμάτων», κατέληξε ο κ. Δραγασάκης.

    [05] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από την Ελλάδα 518 εκ. ευρώ για παρατυπίες στα δημόσια έργα

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέληξε σε συμφωνία με τις ελληνικές αρχές για τη μελλοντική διαχείριση των συμβάσεων δημοσίων έργων στην Ελλάδα, επιβάλλοντας παράλληλα δημοσιονομικές διορθώσεις για παλαιότερες παρατυπίες της περιόδου 2000-2004 ύψους 518 εκατ. ευρώ, που θα επιστραφούν σε τέσσερα χρόνια. Εξάλλου, οι ελληνικές αρχές ανέλαβαν να επιφέρουν διορθώσεις για παρατυπίες σε ορισμένα έργα ύψους περίπου 220 εκατ. ευρώ, ποσό που θα μεταφερθεί σε άλλα έργα μέσα στην τετραετία.

    Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής, η αρμόδια για την περιφερειακή πολιτική επίτροπος Ντανούτα Χούμπνερ δήλωσε: «Η Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει δημοσιονομική διόρθωση ύψους 518 εκατ. ευρώ για τις παράτυπες δαπάνες που δήλωσαν οι ελληνικές αρχές κατά την περίοδο 2000 έως 2004. Η επιστροφή των ποσών θα κλιμακωθεί σε τέσσερα έτη, ώστε να ληφθεί υπ' όψιν ο αντίκτυπος στον ελληνικό προϋπολογισμό. Θα ήθελα να χαιρετίσω τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι ελληνικές αρχές κατά τους τελευταίους μήνες προκειμένου να θέσουν τα θεμέλια για μια μελλοντική εταιρική σχέση εμπιστοσύνης. Κατά συνέπεια, η Επιτροπή δεν θα αναστείλει τις ενδιάμεσες πληρωμές του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) στην Ελλάδα και επιπλέον, αναμένει να είναι σε θέση, σύντομα, να αναγνωρίσει επίσημα τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης και ελέγχου που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα για το ΕΤΠΑ».

    Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, η διόρθωση αυτή αφορά συμβάσεις δημοσίων έργων για τις οποίες η πρόσκληση υποβολής προσφορών ή η διαχείριση δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Παράλληλα, οι ελληνικές αρχές έχουν αναλάβει να εναρμονίσουν πλήρως την εθνική νομική βάση για τις δημόσιες συμβάσεις με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχουν ενισχύσει τις διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου σχετικά με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή εκτιμά ότι θα εξασφαλιστεί το σταθερό πλαίσιο που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (2000-2006) και για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου προγραμματισμού που ξεκινά το 2007.

    [06] Ο Γ. Αλογοσκούφης ενημέρωσε τους Ευρωπαίους για τις διαρθρωτικές αλλαγές στην ελληνική οικονομία

    Για την πορεία προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών στην ελληνική οικονομία, ειδικότερα δε στον τραπεζικό τομέα και τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ενημέρωσε τους Επιτρόπους Χοακίμ Αλμούνια και Τσάρλι Μακ Κρίβι, καθώς και τους ομολόγους του ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο των υπουργών Οικονομίας της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

    Η παρέμβαση του κ.Αλογοσκούφη έγινε στο πλαίσιο της γενικότερης συζήτησης που είχαν σήμερα για την κατάσταση των οικονομιών των 25 κρατών μελών οι υπουργοί Οικονομίας της ΕΕ. Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε ειδικότερα στις διαβουλεύσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ιδιαίτερη ικανοποίηση που υπάρχει στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τους συνεχιζόμενους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2005.

    Σε συνομιλία του με τους έλληνες δημοσιογράφους ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από το κλίμα που επικράτησε στο Λουξεμβούργο, σημειώνοντας ωστόσο την ύπαρξη προβλημάτων στον τρόπο λειτουργίας των φοροεισπρακτικών μηχανισμών του ελληνικού κράτους. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σημείωσε εξ άλλου ο υπουργός την ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών, καθώς και την αποτελεσματικότητα των συμπράξεων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.

    Τέλος, σε ό,τι αφορά το ζήτημα των λεγόμενων δημοσιονομικών προοπτικών, ο κ. Αλογοσκούφης σημείωσε ότι δεν υπήρξε διεξοδική συζήτηση, ενώ σε ό,τι αφορά το ευρώ, θεώρησε ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησής του στους κόλπους της ΕΕ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 7 June 2005 - 21:53:41 UTC