Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-07-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το πρωτόκολλο τελωνειακής σύνδεσης δεν συνεπάγεται αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία, δηλώνει ο Μπλέρ
  • [02] Κυκλώματα που λυμαίνονται το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατήγγειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης
  • [03] Ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για το εργασιακό
  • [04] Ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για το εργασιακό
  • [05] Εγκαίνια πολυκλινικής στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις από τον πρωθυπουργό
  • [06] Αναστέλλει τις διαστημικές πτήσεις της η Nasa
  • [07] Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στη Ραφήνα.
  • [08] Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το εργασιακό
  • [09] Εγκαίνια Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού απο τον πρωθυπουργό.
  • [10] Συνάντηση Δ.Αβραμόπουλου με Οικουμενικό Πατριάρχη

  • [01] Το πρωτόκολλο τελωνειακής σύνδεσης δεν συνεπάγεται αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία, δηλώνει ο Μπλέρ

    Το πρωτόκολλο τελωνειακής σύνδεσης δεν συνεπάγεται αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία, δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ έπειτα από τις συνομιλίες που είχε στο Λονδίνο με τον τούρκο ομόλογό του. Η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει την Κύπρο έως ότου υπάρξει μια συνολική διευθέτηση, υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Ερντογάν. "Είναι σαφές ότι η μη αναγνώριση κράτους - μέλους από υποψήφιο προς ένταξη κράτος αποτελεί θεσμικό και πολιτικό παράδοξο το οποίο πρέπει να αρθεί το ταχύτερο δυνατό", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας πως "απαιτείται η ξεκάθαρη υπογραφή του Πρωτοκόλλου επέκτασης της Τελωνειακής Ένωσης της Τουρκίας με το σύνολο των κρατών - μελών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς της Κυπριακής Δημοκρατίας".

    Στο μεταξύ ένα αεροσκάφος της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας Imair του Αζερμπαϊτζάν προσγειώθηκε χθες στη βόρεια Κύπρο. Πρόκειται για την πρώτη μη τουρκική πτήση που πραγματοποιείται στα κατεχόμενα εδώ και 30 χρόνια.Αρκετοί τουρκοκύπριοι, κρατώντας σημαίες της βόρειας Κύπρου και της Τουρκίας, είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Τύμβου για να υποδεχθούν το αεροσκάφος που μετέφερε 90 αξιωματούχους, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

    [02] Κυκλώματα που λυμαίνονται το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατήγγειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης

    Εκατομμύρια ευρώ έχουν χαθεί απο την έλλειψη οργάνωσης του ΕΣΥ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας κ. Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χθες στους υγειονομικούς συντάκτες.

    Από την καταγραφή εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Υγείας φαίνεται ότι υπάρχουν περιπτώσεις μισθοδοσίας ατόμων τα οποία είτε είναι ανύπαρκτα στην εν λόγω υπηρεσία είτε είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν και αποχώρησαν. Μέχρι στιγμής πάντως έχει βεβαιωθεί ότι διπλές ή μή δικαιούμενες μισθοδοσίες είχαν στην Πάτρα 22 άτομα από τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι χάθηκαν 500.000 ευρώ. Το τελικό πόρισμα θα εκδοθεί εντός δέκα ημερών καθώς έχει ζητηθεί από τις τράπεζες άρση του τραπεζικού απορρήτου συγκεκριμένων λογαριασμών μισθοδοσίας.

    Επίσης, δεν υπάρχει ακριβής καταγραφή κλινών σε πολλά δημόσια νοσοκομεία για διάφορους λόγους, ένας εξ'αυτών είναι το γεγονός ότι αλλάζει η μισθοδοσία των διευθυντών των κλινικών ανάλογα με τον αριθμό των κλινών.

    Εμφαση δίνει το υπουργείο στη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων, συγκεκριμένα απο το 2001 μέχρι το 2004 το συνολικό ποσό των οφειλών των νοσοκομείων ανερχόταν σε άνω των 3 δισ. ευρώ. Τα ρυθμιζόμενα χρέη είναι 2,5 δισ. ευρώ, αλλά το ακριβές ποσό θα προκύψει σε μία ή δύο εβδομάδες. Μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευτεί 1,8 δισ. ευρώ απο το υπουργείο Οικονομικών και βρίσκονται σε διαδικασίες εκταμίευσης άλλα 400 δισ. ευρώ. Μέχρι 20/7/05 ενταλματοποιήθηκαν χρέη αξίας 2 δισ. 65 εκατ. ευρώ. Για όλα αυτά τα στοιχεία το υπουργείο έρχεται σε συνεννόηση την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με υπεύθυνους των ΔΥΠΕ για οριστικοποίηση των στοιχείων.

    Για τη σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποδεκτό και όπως βεβαίωσε θα κάνει ότι είναι δυνατόν να μην ξανασυμβεί στο μέλλον. Ηδη, μέσω της διαδικασίας ρύθμισης των χρεών εξήχθησαν πολλά συμπεράσματα και στοιχεία όπως είναι:

    α. Η δημιουργία οριστικού μητρώου νοσοκομείων

    β. Η δημιουργία προσωπικού μητρώου προμηθευτών απο τους 387 που εντάχθηκαν στη ρύθμιση

    γ. Βάση δεδομένων ανά προμηθευτή και ανά νοσοκομείο που θα συμπληρώνεται διαρκώς και όταν ολοκληρωθεί θα τεθεί υπόψη και της Βουλής.

    Στα υλοποιηθέντα έργα περιλαμβάνονται επίσης η εφαρμογή κανόνων ταμειακής διαχείρισης των νοσοκομείων, η συγκέντρωση των συμβάσεων των αγορών στα νοσοκομεία, η εγκατάσταση ελεγκτικών μηχανισμών, η μείωση των τιμών ΦΕΚ (τουλάχιστον κατά 25%) κ.α.

    Τα άμεσα οφέλη είναι η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων ύψους 115 έως 130 εκατ. ευρώ εφάπαξ απο τη ρύθμιση των χρεών, 120 με 150 εκατ. ευρώ την πρώτη διετία απο την αξιοποίηση αποθεμάτων και 160 έως 180 εκατ. ευρώ ανά έτος απο τη μείωση των τιμών στις προμήθειες.

    [03] Ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για το εργασιακό

    Με ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται να υπερψηφιστεί σήμερα από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, το σχέδιο νόμου με τις ρυθμίσεις για το εργασιακό . Ο υπουργός Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στις επικρίσεις κατά της κυβέρνησης τόνισε ότι «οι κυβερνήσεις Σημίτη ήταν εκείνες που άφησαν να κατρακυλήσουν οι εργασιακές σχέσεις στον εκβαρβαρισμό και στη μαύρη εργασία των μεταναστών. Αυτοί που ανέχτηκαν την αδήλωτη μαύρη εργασία, δεν νομιμοποιούνται είπε, να παριστάνουν τους τιμητές σήμερα».

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έγινε ακραίος και ψυχρός εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού και του νέου αυταρχισμού της περιόδου 1990-93».

    Από τη συζήτηση αποχώρησε το ΚΚΕ.

    [04] Ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για το εργασιακό

    Με ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται να υπερψηφιστεί σήμερα από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, το σχέδιο νόμου με τις ρυθμίσεις για το εργασιακό . Ο υπουργός Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στις επικρίσεις κατά της κυβέρνησης τόνισε ότι «οι κυβερνήσεις Σημίτη ήταν εκείνες που άφησαν να κατρακυλήσουν οι εργασιακές σχέσεις στον εκβαρβαρισμό και στη μαύρη εργασία των μεταναστών. Αυτοί που ανέχτηκαν την αδήλωτη μαύρη εργασία, δεν νομιμοποιούνται είπε, να παριστάνουν τους τιμητές σήμερα».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του ότι το κόμμα του πρόκειται να καταργήσει το νομοσχέδιο όταν επανέλθει στην κυβέρνηση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «ευελιξία δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς ασφάλεια για τον εργαζόμενο» και πως η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων περνά μέσα από την επένδυση στον άνθρωπο, την ποιότητα των προϊόντων και της εργασίας, την έρευνα και καινοτομία, το κτύπημα της γραφειοκρατίας, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τη διαφάνεια και την πάταξη της διαφθοράς - ζητήματα τα οποία οι κυβερνητικές ρυθμίσεις δεν αγγίζουν.

    Την οδό της αποχώρησης από τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Εργασιακό, επέλεξε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, υποστήριξε στην ομιλία της ότι το νομοσχέδιο «σαρώνει ό,τι άφησε πίσω της η σκούπα του ΠΑΣΟΚ» και πως επαναφέρει στο χώρο τις εργασίας, συνθήκες που επικρατούσαν τον 19ο αιώνα και ακόμα πιο πριν.

    [05] Εγκαίνια πολυκλινικής στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις από τον πρωθυπουργό

    Συνάντηση με τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Γιάννη Βαρβιτσιώτη, είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι συζήτησαν για πάρα πολλά θέματα, αλλά πρόσθεσε ότι "δεν θα πω τι είπαμε, γιατί θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μεταφέρονται οι κατ' ιδίαν συζητήσεις που κάνει ο πρωθυπουργός με ένα στέλεχος".

    Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ απαντώντας σε ερώτηση αν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, ανέφερε ότι κατά την προσωπική του άποψη "εκλογές δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Η κυβέρνηση αναπτύσσει πλήρη δραστηριότητα, σπάει αυγά για να φτιάξει ομελέτα και την κάνει πολύ καλά".

    Ο πρωθυπουργός το μεσημέρι θα παραστεί στα εγκαίνια πολυκλινικής στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις ενώ το βράδυ στη Νέα Μάκρη θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής.

    [06] Αναστέλλει τις διαστημικές πτήσεις της η Nasa

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να καθηλώσει όλα τα διαστημικά λεωφορεία της μέχρι οι μηχανικοί της να βρουν λύση ώστε να μην αποκολλώνται κομμάτια από την εξωτερική δεξαμενή τους κατά την απογείωση.

    Κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης του διαστημικού λεωφορείου Discovery (το οποίο αναμένεται να φτάσει σήμερα στο διεθνή διαστημικό σταθμό), ένα κομμάτι αποσπάστηκε από τη δεξαμενή, αλλά δεν φαίνεται να χτύπησε ή να προκάλεσε ζημιά στο σκάφος. Οι μηχανικοί ωστόσο ανησυχούν για μια ρωγμή μήκους περίπου 3,8 εκατοστών που εντοπίστηκε σε ένα πλακίδιο κοντά στο ρύγχος του Ντισκάβερι.

    "Δεν θα πετάξουμε ξανά μέχρι να είμαστε έτοιμοι. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό", δήλωσε ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος της Nasa, Μπιλ Πάρσονς.

    Στα άμεσα σχέδια της Nasa ήταν να στείλει στο διάστημα και το διαστημικό λεωφορείο "Ατλαντίς" τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

    [07] Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στη Ραφήνα.

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί σε πευκοδάσος στην περιοχή Σκουφέϊκα της Ραφήνας στην Αττική. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά είχε τέσσερις εστίες και εκδηλώθηκε ανάμεσα σε διάσπαρτα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή. Ηδη, έχουν γίνει εκκλήσεις να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και πυροσβεστικά ελικόπτερα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, κάτι που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Σημειώνεται, ότι για σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε προειδοποιήσει για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

    [08] Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το εργασιακό

    Ψηφίστηκε από το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις. Υπέρ ψήφισαν οι 55 βουλευτές της ΝΔ και εναντίον οι 41 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Το σχετικό αίτημα για την ψηφοφορία είχε υποβάλει το ΠΑΣΟΚ. Το απόγευμα, αναμένεται να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία για τα δύο επίμαχα άρθρα των νομοσχεδίων. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης σημειώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Απασχόλησης Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενώ το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση. Ο κ. Παπανδρέου άσκησε οξεία κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της, η οποία όπως είπε, φτωχαίνει την Ελλάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε τη δέσμευσή του να καταργήσει το νομοσχέδιο αυτό με την επάνοδο του κόμματός του στη διακυβέρνηση της χώρας.

    [09] Εγκαίνια Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού απο τον πρωθυπουργό.

    Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι απο τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή,παρουσία του υπουργού Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη,της αναπληρώτριας Υπουργού Πολιτισμού Φάνης Πετραλιά και άλλων επισήμων η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού.

    Η Πολυκλινική είναι το πρώτο Ολυμπιακό έργο που παραδίδεται σε δημόσια χρήση, μετά το τέλος των Ολυμπιακών και Παρα-Ολυμπιακών Αγώνων.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, "η Πολυκλινική είναι πολύτιμο κομμάτι της κληρονομιάς των αγώνων και μαζί με άλλα Ολυμπιακά έργα θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και σημείο αναφοράς της βελτίωσης της ζωής των πολλών".

    Εξάλλου, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης, "τα ντουβάρια χτίζονται εύκολα. Το να δώσεις όμως ζωή στα ντουβάρια και σωστή περίθαλψη στους ανώνυμους είναι το στοίχημα".

    Η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού είναι ανώνυμη εταιρία Κοινής Ωφέλειας και ανήκει στο δημόσιο.

    Σήμερα ξεκινά η πιλοτική, δοκιμαστική λειτουργία της, η οποία θα είναι πενθήμερη και θα αφορά μόνο εξωτερικά ιατρεία, φυσικοθεραπείες, μικροβιολογικά-βιοχημικά εργαστήρια, όπως και απεικονιστικές εξετάσεις.

    Απο τη στιγμή που θα κατοικηθούν όλα τα σπίτια του Ολυμπιακού Χωριού η Πολυκλινική θα ξεκινήσει την κανονική λειτουργία της στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης και αναμένεται να εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής (και όχι μόνο αυτούς του Ολυμπιακού Χωριού) με: Γενικό ιατρείο, Τμήμα Επειγόντων, Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, Παιδιατρικό τμήμα, αλλά και πρότυπο σύστημα Πληροφορικής και ηλεκτρονικού φακέλου των ασθενών.

    Ο πρωθυπουργός μετά τα εγκαίνια της Πολυκλινικής αναχώρησε εσπευσμένα για τη Ραφήνα όπου μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά.-

    [10] Συνάντηση Δ.Αβραμόπουλου με Οικουμενικό Πατριάρχη

    «Με τη προσδοκία ότι σύντομα θα επαναλειτουργήσει », ήταν η φράση που έγραψε ο υπουργός τουριστικής Ανάπτυξης κ Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο βιβλίο επισκεπτών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

    Ο μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Απόστολος υποδέχθηκε τον Έλληνα υπουργό με ιδιαίτερη χαρά και σημείωσε ότι πρόκειται για τον πρώτο υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης που επισκέπτεται τη Σχολή μετά την επίσκεψη που έκανε εκεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη δεκαετία του '30.

    Ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι πριν απ' αυτόν την Σχολή επισκέφθηκε ο σημερινός πρωθυπουργός κ Κώστας Καραμανλής , ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το καλοκαίρι του 2002.

    Ο κ Αβραμόπουλος -συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν κ. Μεχμέτ Ντουμάν που ήλθε από την Άγκυρα - και τον Γενικό Πρόξενο τη Ελλάδος στη Κωνσταντινούπολη κ. Αλέξη Αλεξανδρή περιηγήθηκε στις αίθουσες της Σχολής, που περιμένουν πάντα τους νέους φοιτητές και παρακάθισε σε γεύμα που παράθεσε ο μητροπολίτης Μοσχονησίων .

    Νωρίτερα ο κ. Αβραμόπουλος και η συνοδεία του συναντήθηκαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Κουσκουντζούκ στην ασιατική πλευρά του Βοσπόρου .

    Ο Έλληνας υπουργός διαβεβαίωσε τον Πατριάρχη για την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης στην προσπάθεια που κάνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του.

    Στην Χάλκη κ. Αβραμόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος επισκέφθηκαν τον ναό του Αγίου Νικόλαου που πρόσφατα ανακαινίσθηκε και εξήρε τον χορηγό της αναστήλωσης του ναού κ. Γεώργιο Γυφτάκη.

    Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσαν για τον τιμήσουν οι Ένωση Τούρκων Τουριστικών Πρακτόρων και σημείωσε την ιδιαίτερη συμβολή της τουριστικής βιομηχανίας στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ τη Ελλάδος και της Τουρκίας.

    Σε συνέντευξη του στην τουρκική τηλεόραση ο Έλληνας υπουργός επανέλαβε την άποψή του για τα μεγάλα οφέλη που έχει η συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων , όχι μόνο στον τομέα του τουρισμού , αλλά σε κάθε τομέα , και ανακοίνωσε ότι εργάζεται για να ξεπερασθούν γραφειοκρατικά εμπόδια στην κίνηση των Τούρκων τουριστών προς την Ελλάδα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 28 July 2005 - 11:05:19 UTC