Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-08-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων
  • [02] Αύριο οι βάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ
  • [03] Συνέδριο των Δημοκρατικών
  • [04] Αγαλμα του Μπομπ Μάρλεϊ
  • [05] "Παίκτες υψηλού επιπέδου"

  • [01] Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων

    Κύκλο διαβουλεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους έχει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εν όψει της μεταβάσεώς του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις συναντήσεις μετέχουν οι υπουργοί Οικονομίας & Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, Ανάπτυξης Χρ. Φώλιας και Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας Φ. Πάλλη-Πετραλιά.

    Ο κ. Καραμανλής το πρωί συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία της ΓΣΕΕ και στη συνέχεια με την ηγεσία του ΣΕΒ. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 18.00 με τους εκπροσώπους της ΕΣΕΕ και στις 19.30 με της ΓΣΕΒΕΕ. Αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τα προεδρεία της ΑΔΕΔΥ, του ΣΒΒΕ και του ΕΒΕΑ, και το απόγευμα με τους εκπροσώπους της ΚΕΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ.

    "Η οικονομική πολιτική παραμένει σταθερή", δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ και πρόσθεσε ότι "συνεχίζουμε σταθερά με συνέπεια και μικρές μόνο αναπροσαρμογές λόγω της διεθνούς κρίσης".

    Παρά τη διεθνή κρίση που αφορά τα επιτόκια και τον πληθωρισμό, η ελληνική οικονομία προχωρά με καλούς ρυθμούς, είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε σε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης το πρώτο εξάμηνο ήταν 3,5%, διπλάσιος από την Ευρωζώνη. Τόνισε ακόμη, ότι υπήρξε μείωση της ανεργίας και σημείωσε, ότι υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις του πληθωρισμού και των επιτοκίων στα νοικοκυριά, λόγω της διεθνούς κρίσης.

    Τέλος ανέφερε, ότι η βασική κατεύθυνση της οικονομίας δεν αλλάζει.

    Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων, μετά τις συναντήσεις τους με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις συνδικαλιστών, των οποίων οι θέσεις όταν διατυπώνονται δημόσια, με παρρησία και ευπρέπεια είναι απολύτως σεβαστές.

    "Η κυβέρνηση, ενόψει της ΔΕΘ, συγκεντρώνει τις απόψεις όλων για να τις συνυπολογίσει στην καθιερωμένη ετήσια ομιλία του πρωθυπουργού", είπε ο εκπρόσωπος.

    Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός θα κάνει κι άλλες εξαγγελίες στη ΔΕΘ πέραν του επιδόματος θέρμανσης, ο κ.Ρουσόπουλος είπε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

    "Δεν το κάνω εδώ και χρόνια, δεν θα το κάνω και φέτος. Κατά συνέπεια κι αυτό που περιλαμβάνεται ως στοιχείο στην ερώτησή σας δεν θα το σχολιάσω", συμπλήρωσε.

    Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα πάρει κι άλλες πρωτοβουλίες για να συγκρατηθούν οι τιμές στην αγορά, είπε ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης είναι γνωστές και σημασία έχει να λειτουργήσουν.

    "Χρειάζεται διαρκής εποπτεία ώστε τα μέτρα αυτά να αποδώσουν τα προσδοκώμενα", πρόσθεσε και τόνισε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη υπόθεση και για επιμονή στο στόχο.

    Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ

    Το προεδρείο της ΓΣΕΕ ζήτησε από τον πρωθυπουργό μέτρα για την αντιμετώπιση και ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων και για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

    Βγαίνοντας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε: "φεύγουμε φτωχότεροι από ό,τι ήρθαμε γιατί δεν πήραμε απαντήσεις στα αιτήματά μας για ενίσχυση των ασθενέστερων στρωμάτων, για αντιμετώπιση της ακρίβειας, για επίδομα θέρμανσης".

    Πρόσθεσε ότι "θα συνεχιστεί η ίδια οικονομική πολιτική δηλαδή οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν αγωνιστικά στις 6 Σεπτεμβρίου".

    Σε ερώτηση για το τι τους είπε ο πρωθυπουργός ο κ.Παναγόπουλος απάντησε ότι "ο πρωθυπουργός δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες μας, και θεωρεί ότι η οικονομική πολιτική απέδωσε".

    Τέλος ο κ.Παναγόπουλος ανέφερε ότι η ΓΣΕΕ δεν θα δεχθεί κατάργηση του νόμου και κατάτμηση της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών.

    Ο γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ.Κώστας Πουπάκης δήλωσε ότι είχαν μια πολύ καλή συζήτηση για όλα τα θέματα. "Απαιτήσαμε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πουπάκης και πρόσθεσε ότι όλα τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να κάνουν στροφή για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

    Σε ερώτηση για το αν η ΔΑΚΕ θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη, ο κ.Πουπάκης απάντησε ότι η ΔΑΚΕ θα είναι παρούσα στις κινητοποιήσεις, μακριά όμως από σκοπιμότητες.

    Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ κ.Αλέκος Καλύβης δήλωσε ότι έχει προτείνει να μην πάει το προεδρείο της ΓΣΕΕ στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

    Συνάντηση με το προεδρείο του ΣΕΒ

    Την ανάγκη να μπει η χώρα σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά, επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση που είχε το προεδρείο του Συνδέσμου με τον πρωθυπουργό.

    "Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μίας διεθνούς κρίσης, που αναδεικνύει τα συσσωρευμένα προβλήματά της", ανέφερε ο κ. Δασκαλόπουλος και πρόσθεσε ότι "η κρίση αποτελεί και μία πρόκληση για όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις. Δίχως ένα μίνιμουμ κοινωνικής συναίνεσης το μέλλον είναι κλειστό".

    Ακολούθως, αναφέρθηκε στο τρίπτυχο των προτάσεων που κατέθεσε ο ΣΕΒ για την οικονομία: Το νοικοκύρεμα και την αναδιανομή των δημοσίων δαπανών, ώστε να εξασφαλιστούν πόροι για τους οικονομικά ασθενέστερους, την απελευθέρωση όλων των τομέων της οικονομίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η οποία θα φέρει αύξηση της παραγωγής και της απασχόλησης.

    "Για να αποφύγουμε περισσότερους φόρους, χρειάζεται ανάπτυξη", ανέφερε ο κ. Δασκαλόπουλος και πρόσθεσε ότι "δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται έκτακτες καταστάσεις με μόνιμους φόρους", αλλά και ότι "σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη οι φόροι είναι χαμηλοί και αντίστοιχοι με τις δυνατότητες του καθενός".

    [02] Αύριο οι βάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

    Aύριο στις 9.30 το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των φετινων πανελλαδικών εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας,οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τΙς 11 αύριο το πρωί να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (www.ypepth.gr), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων, δηλαδή επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο.

    Επίσης θα μπορούν να ενημερώνονται και απο το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και τον αριθμό 1564.

    Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

    [03] Συνέδριο των Δημοκρατικών

    Με στόχο την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση και την ενίσχυση της ενότητας των Δημοκρατικών γύρω από την υποψηφιότητα του Μπάρακ Ομπάμα,ξεκινούν σήμερα στο Ντένβερ οι εργασίες του συνεδρίου του κόμματος, στη διάρκεια του οποίου ο αφροαμερικανός γερουσιαστής θα αποδεχτεί την υποψηφιότητα για το προεδρικό χρίσμα .

    Τις εργασίες του συνεδρίου που ξεκινούν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) αναμένεται να ανοίξει η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα , Μισέλ, που έφτασε χθες στο Ντένβερ μαζί με τις δύο κόρες του ζεύγους-την 10χρονη Μάλια και την 7χρονη Σάσα-αλλά και τη μητέρα της Μάριαν Ρόμπινσον.

    Το συνέδριο των Δημοκρατικών αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην υποψηφιότητα Ομπάμα-μετά και την επιλογή του Τζότζεφ Μπάιντεν ως υποψηφίου αντιπροέδρου-σε μιά περίοδπο,που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει μειωθεί το προβάδισμα του αφροαμερικανού γερουσιαστή έναντι του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Τζον ΜακΚέιν.

    Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες στην Ουάσινγκτον Ποστ δίνει στον Ομπάμα προβάδισμα 49% έναντι 45 % του Μακ Κέην,αλλά σημερινή σφυγμομέτρηση του CNN δείχνει "ισόπαλους" τους δύο μονομάχους με 47%.

    Ενα μηνα πρίν ,ο Ομπάμα είχε προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΜακΚέιν,αλλά η διαφορά έχει περιοριστεί- κυρίως λόγω της δυσαρέσκειας των υποστηρικτών της Χίλαρι Κλίντον προς το πρόσωπο τουαφροαμερικανου νυποψηφγίου.Στη δημοσκόπηση του CNN,το 27% των οπαδών της Χίλαρι δηλώνει ότι θα στηρίξει τον ΜακΚέιν,από 16% που ήταν τον περασμένο Ιούνιο.

    Κομβικό σημείο στο συνέδριο θα αποτελέσει η αυριανή ομιλία της Χίλαρι Κλίντον που αναμένεται να ζητήσει από όλος τους συνέδρους να ψηφίσουν υπέρ του Μπάρακ Ομπάμα. Η Χίλαρι Κλίντον που διεκδίκησε με μεγάλες αξιώσεις το χρίσμα των Δημοκρατικών,συγκεντρώνει την υποστήριξη περίπου 2.000 συνέδρων σε σύνολο 4.200 και το όνομά της θα τεθεί σε ψηφοφορία ενώπιον των αντιπροσώπων. Αν και οι υποστηρικτές της Κλίντον δεν επαρκούν για να της εξασφαλίσουν το χρίσμα για την προεδρία, αν δεν ψηφίσουν τον Ομπάμα θα δώσουν την εντύπωση ενός διχασμού στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

    Πηγή του Δημοκρατικού κόμματος τόνισε πάντως χθες ότι η Κλίντον ενδέχεται να αφήσει ελεύθερους τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

    Στο συνέδριο αναμένεται να παραστούν και να μιλήσουν επίσης δύο εμβληματικές προσωπικότητες του κόμματος-ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ και ο Γερουσιαστής Έντουαρντ Κένεντι, που έχει κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ο 76χρονος αδελφός του δολοφονημένου πρώην προέδρου Τζον Κένεντι, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία κι ακτινοβολίες στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, έχει γράψει την ομιλία του για το τετραήμερο συνέδριο κι επιθυμεί διακαώς να την εκφωνήσει.

    [04] Αγαλμα του Μπομπ Μάρλεϊ

    Το άγαλμα του τζαμαϊκανού ειδώλου της ρέγγε, Μπομπ Μάρλεϊ αποκαλύφθηκε σε ένα μικρό σερβικό χωριό, στο Μπανάτσκι Σόκολατς.

    Το άγαλμα, έργο του Κροάτη καλλιτέχνη Νταβόρ Ντούκιτς, παρουσιάζει τον Μάρλεϊ με μία κιιθάρα και τη δεξιά γροθιά υψωμένη στον αέρα.

    Η αποκάλυψη του αγάλματος έγινε με την ολοκλήρωση του διήμερου φεστιβάλ ροκ μουσικής στην περιοχή. Το φεστιβάλ αυτό άρχισε το 2005, με στόχο να έλθει το χωριό Μπανάτσκι Σόλοτατς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της ροκ και να αναδειχτεί η περιοχή σε σημείο αναφοράς για τη μουσική σκηνή της Σερβίας.

    Το Μπανάτσκι Σόκολατς βρίσκεται 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βελιγραδίου και δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί ούτε στους μεγάλους χάρτες της Σερβίας.

    Με αφορμή την αποκάλυψη του αγάλματος του Μπομπ Μάρλεϊ, το υπουργείο Πολιτισμού της Τζαμάικα έστειλε επιστολή στους διοργανωτές του ροκ φεστιβάλ, εκφράζοντας τη χαρά του για τη δημιουργία του αγάλματος "του πιο αγαπημένου παιδιού της Τζαμάικα".

    [05] "Παίκτες υψηλού επιπέδου"

    Παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη, έγινε το μεσημέρι στο «Γ.Καραϊσκάκης» η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κάποιων μεταγραφών, ήταν συνέπεια του υψηλού επιπέδου των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, αναφέρθηκε στο κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Ανόρθωση, ενώ άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για ακόμη μία μεταγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου. Δεν έλειψαν και τα... καρφιά εναντίον του Παναθηναϊκού, αφού ο Σωκράτης Κόκκκαλης έκανε λόγο για μεταγραφές «ουσίας και όχι εντυπωσιασμού» και τόνισε ότι η αξία κάθε ομάδας θα φανεί στο γήπεδο και όχι στα λόγια.

    Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των καλοκαιρινών μεταγραφών, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ηταν μεταγραφές που διεκδικούσαν κι άλλες ομάδες. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και γι΄αυτό καθυστερήσαμε να τους κλείσουμε. Θα μπορούσαμε να τις είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα, αν λειτουργούσαμε μόνο για τις εντυπώσεις. Όλες είναι μεταγραφές ουσίας, που για ακόμη μία χρονιά θα κρατήσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Η ΠΑΕ από την πλευρά της δεν προέβη σε διθυραμβικές δηλώσεις όλο το καλοκαίρι. Αυτό το αφήσαμε να το κάνουν άλλοι... Η πραγματική αξία κάθε ομάδας θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλη την περίοδο. Το να βγάζουμε πρωταθλητές από το καλοκαίρι, είναι λόγια που μπορεί να τα λέει ο καθένας. Η σκληρή ιστορία θα παιχτεί στα γήπεδα».

    Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε: «Έχουμε δύσκολο αγώνα, λόγω του κακού αποτελέσματος στην Κύπρο. Αυτό τον αγώνα πρέπει να τον νικήσουμε και για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι, από τον απλό κόσμο μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες, να καταλάβουμε ότι πρέπει να περάσουμε. Με δύναμη, τέχνη και μυαλό ο Ολυμπιακός, όχι μπορεί, αλλά πρέπει να πάρει την πρόκριση». Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέληξε: «Στις 31 Αυγούστου θα ξέρετε όλοι αν ο Ολυμπιακός θα κάνει άλλες μεταγραφές. Αλλά η ευχάριστη παρέα δείχνει ότι εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ενισχύσουμε τον Ολυμπιακό, όχι με "θα", αλλά με πράξεις».

    Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι οκτώ νεοαποκτηθέντες παίκτες. Ο Οσκαρ Γκονζάλεθ, ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Ντούντου, ο Ντιόγκο, ο Πάβελ Κόβατς και ο Γιάννης Παπαδόπουλος εξέφρασαν τη χαρά τους για την ένταξή τους στους πρωταθλητές και ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στη μετακίνησή τους στο λιμάνι. «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά ο Οσκαρ, ενώ ο Λέτο χαρακτήρισε τους Πειραιώτες «μεγάλη ομάδα» και πρόσθεσε ότι «... θα προσπαθήσω για το καλύτερο». «Περάσαμε δύσκολα, αλλά από την στιγμή που έγινε η μεταγραφή είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ», επισήμανε ο Αβρααμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Ντούντου υποσχέθηκε ότι «... την δύναμη και την προσπάθεια θα την βγάλω στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα βγουν τα αποτελέσεματα».

    Η παρουσίαση έκλεισε με την τοποθέτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, που επικεντρώθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ανόρθωση: «Για όλους μας είναι τύχη που βρισκόμαστε σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να αναφερθώ στην μεγάλη πρόκληση που μας περιμένει την Τετάρτη. Πριν από 12 μέρες ήμασταν άτυχοι, τώρα θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο και θα προσπαθήσουμε. Ξέρουμε την σημασία του αγώνα και για εμάς εδώ και για όλους τους παίκτες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα συνειδητοποιώντας πως παίζουμε στην έδρα μας και με την υποστήριξη όλου του κόσμου στο γήπεδό μας. Πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε, μπορούμε και θα το κάνουμε. Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε για ακόμη μία φορά», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 25 August 2008 - 12:30:27 UTC