Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-12-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνομιλία Κ.Καραμανλή με Μπαράκ Ομπάμα
  • [02] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Συνομιλία Κ.Καραμανλή με Μπαράκ Ομπάμα

    Συνεργασία με την υπουργό Απασχόλησης κ.Φ.Πετραλιά θα έχει ο πρωθυπουργός στις 11 στο Μέγαρο Μαξίμου. Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών κ.Πρ.Παυλόπουλο.

    Δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είχε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

    Ο κ. Καραμανλής, αφού εξέφρασε στον κ. Ομπάμα, τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή του, έδωσε τις καλύτερες ευχές του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που θα έχει να αντιμετωπίσει τα επόμενα χρόνια.

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Ομπάμα ότι η Ελλάδα θα παράσχει πλήρη στήριξη στην εκπλήρωση των μεγάλων ελπίδων που δημιούργησε η εκλογή του.

    Τόνισε, ακόμη, ότι σήμερα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η οικονομική κρίση, της οποίας η αντιμετώπιση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους, καθώς η διεθνής οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες και πολυδιάστατες αναπροσαρμογές.

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε, ακόμη, προς τον κ. Ομπάμα ότι η εκλογή του έγινε σε μια κρίσιμη συγκυρία κατά την οποία η Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι εταίροι πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις.

    Επίσης, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η ελληνοαμερικανική κοινότητα έχει συνεισφέρει και εξακολουθεί να συνεισφέρει στην αμερικανική κοινωνία.

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Ομπάμα ότι εκτιμάει ιδιαίτερα τις σαφείς και σταθερές θέσεις που έχει λάβει σε θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος και επισήμανε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία, με στόχο την εξεύρεση λύσεων για όλα αυτά τα θέματα, καθώς και την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων σε όλους τους τομείς.

    Τέλος, ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι προσβλέπει σε συνάντηση με τον κ. Ομπάμα στο εγγύς μέλλον.

    Από την πλευρά του, ο εκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις ευχές του και τόνισε τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για το ρόλο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, την οποία, όπως ανέφερε, γνωρίζει καλά, έχοντας καλούς φίλους στις τάξεις της.

    Ακόμη, επισήμανε ότι εκτιμά ιδιαίτερα το ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή, εκφράζοντας την ευχή να του δοθεί η ευκαιρία στο προσεχές μέλλον να επισκεφθεί τη χώρα για την οποία τόσα πολλά γνωρίζει, χωρίς, όμως, να έχει μέχρι σήμερα επισκεφθεί.

    Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής

    Συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή η Κυβερνητική Επιτροπή, την οποία ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης για τα αποτελέσματα του Eurogroup και του ECOFIN.

    Η Ευρώπη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας μετά τη συνεδρίαση, κινείται με συντονισμένο τρόπο και συζητάμε με θετικό μάτι τις προτάσεις που έχει κάνει και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να γίνει, κατά το δυνατόν, ελαστική εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης, να μπορέσουμε, δηλαδή, και μέσα από τα δημόσια οικονομικά, αλλά και μέσα από τα προγράμματα ρευστότητας και άλλες πρωτοβουλίες να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτοφανή κρίση.

    Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες επιπτώσεις από την κρίση και ελπίζω ότι θα τις προλάβουμε, τόνισε ο κ. Αλγοοσκούφης.

    Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, πρόσθεσε, ήδη άρχισε να υπάρχει ύφεση, η ανεργία έχει αρχίσει κι ανεβαίνει και ασφαλώς χρειάζεται συντονισμένη απάντηση σε όλα αυτά τα ζητήματα.

    Ο υπουργός Οικονομίας υπογράμμισε ότι το γεγονός πως στη χώρα μας οι επιπτώσεις είναι μικρότερες, αποτελεί μια σημαντική απόδειξη της αποτελεσματικότητας της πολιτικής που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα, ενώ μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιθωρίων που έχουμε, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

    Ο κ.Αλογοσκούφης σημείωσε πως το πρόγραμμα ρευστότητας που εγκρίθηκε από τη Βουλή, ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα που εγκρίθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ανάπτυξη της οικονομίας τον επόμενο χρόνο.

    Απαντώντας σε ερώτηση πότε θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα, ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι έχει αρχίσει ήδη και εφαρμόζεται, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και οι αυξήσεις των μισθών που προβλέπονται μέσα από τη συλλογική σύμβαση, καθώς και τα έργα που προβλέπονται μέσα από κοινοτικά προγράμματα, το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, τα έργα με τις συμβάσεις παραχώρησης και με τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και οι μειώσεις των φορολογικών συντελεστών που ήδη προβλέπονται, θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να περάσει την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Ασφαλώς, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας, η κυβέρνηση εξετάζει και επιπλέον τρόπους για να βοηθήσει αυτούς που ενδεχομένως θα πληγούν από την κρίση, εκείνους που έχουν χαμηλότερα εισοδήματα, που αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας ή αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της χρηματοπιστωτικής κρίσης στα δάνεια που έχουν.

    Για τα αποτελέσματα Eurogroup και ECOFIN

    Η Ελλάδα είναι μια από τις τρεις χώρες μέχρι σήμερα που έχει εγκριθεί το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εργασιών του Eurogroup και του ECOFIN που πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες. Προκειμένου, πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομίας, να μπορέσει η οικονομία να έχει επαρκές έδαφος για να αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα, να μπορούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να χρηματοδοτούνται και να μπορούν να χρηματοδούνται τα νοικοκυριά, προβλέπεται η ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας.

    Κατά τη διάρκεια του ECOFIN επιβεβαιώθηκαν οι αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε η έγκριση του ελληνικού προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε ένα καινούργιο πλαίσιο, σημαντικά βελτιωμένο, το οποίο ήταν πολύ πιο κοντά στις απόψεις των κρατών -μελών και οπωσδήποτε αυτό διευκολύνει και την εφαρμογή του δικού μας σχεδίου ενίσχυσης της ρευστότητας, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, και πρόσθεσε ότι περιμένουμε τώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγκρίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και τα σχέδια ενίσχυσης της ρευστότητας των χωρών που δεν έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα.

    Ο υπουργός Οικονομίας πρόσθεσε, ότι η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ισορροπημένη και αποτελεί σαν πλαίσιο την κατάλληλη απάντηση στην κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη. Υποστηρίζουμε, είπε, τις αρχές που περιέχονται σε αυτή την πρόταση και τις κατευθύνσεις για τις εθνικές δημοσιονομικές πολιτικές και τις προτάσεις για μεταρρυθμίσεις και τα ευρωπαϊκά εργαλεία για την αντιμετώπιση της κρίσης.

    Ο κ. Αλογοσκούφης αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κρίση των τελευταίων χρόνων, όπως επίσης και στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται και τα οποία θα έχουν ένα πιο μακροχρόνιο χαρακτήρα, προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και το περιβάλλον.

    Χαρακτήρισε εξάλλου, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το σύμφωνο σταθερότητας και ανάπτυξης θα εφαρμοστεί με ευελιξία και θα αφεθούν να λειτουργήσουν στη φάση αυτή οι λεγόμενοι αυτόματοι σταθεροποιητές. Δηλαδή, εάν λόγω της οικονομικής κατάστασης υπάρξουν υπερβάσεις στα ελλείμματα, δεν θα απαιτηθεί η άμεση διόρθρωση των ελλειμμάτων αυτών.

    Εξάλλου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις για τις προτάσεις που γίνονται σχετικά με τη μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ, είπε ότι κατά τη διάρκεια του ECOFIN αποφασίστηκε ότι μια γενικευμένη και προσωρινή μείωση δεν είναι το καλληλότερο μέτρο για την αντιμετώπιση της κρίσης. Υπάρχουν, πρόσθεσε, καλύτεροι τρόποι από τη μείωση ΦΠΑ και μάλιστα εάν η μείωση αυτή είναι προσωρινή. Και αυτό διότι, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η μείωση του φόρου αυτού έχει επίπτωση στις τιμές.

    Επίσης ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι η ΕΕ κινείται σε τρεις άξονες:

    -Στη δημοσιονομική προσαρμογή λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ευελιξία στο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης

    -Στο πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας, και

    -Στη συνέχεια στόχευσης σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

    Ο υπουργός Οικονομίας είπε επίσης ότι στην Ελλάδα οι επιπτώσεις από τη διεθνή κρίση είναι μικρότερες από ότι σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ.

    Ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα είναι υψηλότερος, δεν έχουν φανεί ακόμα αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση και υπάρχει και ο παράγοντας της αύξησης των μισθών για το 2009 που θα είναι υψηλότερες από τον πληθωρισμό. Η ζήτηση στηρίζεται είπε και ανέφερε ότι ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 2,9% το Νοέμβρη και θα συνεχίσει να μειώνεται.

    Επίσης ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι από τα περίπου 5 δισ. ευρώ που έχουν εγκριθεί μέσω των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) τα 500 εκατομμύρια ευρώ θα τρέξουν μέσα στο 2009, ενώ αισιόδοξος έδειξε και για την πορεία των επενδύσεων του επενδυτικού νόμου.

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ΦΠΑ στην Ελλάδα, είπε ότι είναι ήδη χαμηλός και ότι οι περισσότεροι τομείς που έχουν σχέση με τον τουρισμό είναι ενταγμένοι σε χαμηλό συντελεστή.

    Τέλος, αναφερόμενος στο δημόσιο χρέος, είπε ότι πρόκειται για μεγάλο βάρος για την ελληνική οικονομία αλλά και ότι λόγω της διεθνούς κρίσης δεν μπορούμε να βάλουμε σε προτεραιότητα το δημοσιονομικό θέμα. Μόλις περάσει η κρίση, πρόσθεσε, θα περάσουμε στη β' φάση δημοσιονομικής προσαρμογής.

    Για τους συντελεστές φορολογίας

    Η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει τη μείωση του κεντρικού συντελεστή φορολογίας εισοδήματος για το 2009 από το 27 στο 25% και αυτό αναμένεται να ενισχύσει το διαθέσιμο εισόδημα και τη ζήτηση στην οικονομία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

    Ο κ. Αλογοσκούφης απαντώντας σε ερώτηση σχετική, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την επίσπευση της μείωσης του κεντρικού συντελεστή απο το 25% στο 24%, η οποία ήδη έχει προαναγγελθεί για το 2010.

    Πάντως, ο κ. Αλογοσκούφης πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα πράξει ανάλογα και με τα περιθώρια που θα υπάρξουν στον προϋπολογισμό. Σε ότι αφορά τα τεκμήρια ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τις αποφάσεις της το αμέσως επόμενο διάστημα, οι οποίες πάντως, όπως σημείωσε, δεν θα διαφέρουν απο τις προτάσεις των φορέων.

    Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σύμφωνα με τις οποίες καμία χώρα της ευρωζώνης δεν θα κάνει χρήση της πρότασης για γενικευμένη μείωση του συντελεστή του φόρου προστιθέμενης αξίας.

    Σε ότι αφορά ειδικότερα τις προτάσεις για τη μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στις τουριστικές υπηρεσίες, ο υπουργός διευκρίνισε ότι ήδη στην Ελλάδα ο συντελεστής του ΦΠΑ στις υπηρεσίες αυτές βρίσκεται στο χαμηλότερο επιτρεπτό επίπεδο.

    [02] Η ατζέντα της ημέρας

  • Επίσκεψη προέδρου ΣΥΝ Αλ.Τσίπρα στην Καρδίτσα και Τρίκαλα

    09:30 Συμμετοχή στην προσυγκέντρωση των "Νέων Αγροτών"

    11:30 Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Κιέριον

    19:00 Κεντρική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Τρικάλων

  • Συγκέντρωση εργαζομένων Αγροτικής Ασφαλιστικής (10:30:00, Αθήνα/Πανεπιστημίου 23)

  • Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης θα είναι ομιλητής στο 4ο Συνέδριο Διευθυντών Εξαγωγών (Greek Export Manager Forum) που οργανώνει ο ΟΠΕ στο Μέγαρο Μουσικής (10:30:00-Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής).Στις 21.00 θα είναι ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση του Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας της Πληροφορίας στο Ξενοδοχείο King George

  • Παρουσίαση του δεξαμενόπλοιου AKTEA OSRV που θα προστατεύει από ρυπάνσεις μεγάλης κλίμακας τη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου - Αιγαίο Πέλαγος έως τη θάλασσα της Κύπρου (11:00:00, Αθήνα/Λιμάνι Πειραιά-Ακτή Ξαβερίου)

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση έρευνας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέμα "Οι επιπτώσεις της κρίσης στις μικρές, πολύ μικρές επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες" (11:00:00, Αθήνα/Ακαδημίας 18)

  • Συνέντευξη Τύπου της δημοτικής παράταξης "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" (11:00:00, Θεσσαλονίκη/Βασ. Ηρακλείου 30). Τα θέματα της συνέντευξης είναι: προϋπολογισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης και περικύκλωση ΔΕΘ - Γ΄ Σώματος Στρατού

  • Επίσκεψη υφυπουργού Εξωτερικών Χρ. Ζώη στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Συντάγματος, προκειμένου να παραλάβει την Ψηφιακή του Υπογραφή (11:00:00, Αθήνα/Σύνταγμα)

  • Συνάντηση Καραμανλή - Πετραλιά (11:00:00, Μέγαρο Μαξίμου)

  • Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα παραστεί στον εορτασμό της προστάτιδος του Πυροολικού Αγίας Βαρβάρας που θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο (11:00:00, Αθήνα/Νέα Πέραμος)

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Τηλεμαραθωνίου Αγάπης της UNICEF με θέμα «Πείνα - Υποσιτισμός - Παιδί» (12:00:00, Αθήνα/Ακαδημίας 23, Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου)

  • Συνέντευξη Τύπου για το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων- 12ο Αθλητιατρικό-επιμορφωτικό σεμινάριο (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Ηλέκτρα Παλάς)

  • Συνέντευξη Τύπου για τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού UTAZAS 2009 που θα γίνει στη Βουδαπέστη και στην οποία η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα (12:00:00, Αθήνα/Καρνεάδου 25)

  • Συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου (13:00:00, Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

  • Ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τη Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων και κινήσεων για την Προστασία των Ελευθέρων Χώρων της Αθήνας και την Ποιότητα Ζωής (13:00:00, Αθήνα/Προεδρικό Μέγαρο)

  • Συνάντηση Καραμανλή - Παυλόπουλου (13:00:00, Μέγαρο Μαξίμου)

  • Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, Βάλτερ Βελτρόνι (18:00:00, Αθήνα/Χαριλάου Τρικούπη)

  • Φεστιβάλ Ιρανικής Τέχνης και Πολιτισμού - έκθεση γυναικών καλλιτεχνών του Ιράν - (19:00:00, Αθήνα/Βασ. Σοφίας 22 -Χώρος: Βυζαντινό Μουσείο)

    -Χαιρετισμός Ιρανού πρέσβη Μεχντί Χοναρντούστ - Εγκαίνια της έκθεσης από τον Ραχίμ Μασαΐ, διευθυντή Οργανισμού Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ιράν

  • Εκδήλωση-συζήτηση της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων με θέμα "Οι 19 μέρες που συγκλόνισαν τις φυλακές"(19:00:00, Αθήνα/Πολυτεχνείο-Αίθουσα Γκίνη)

  • Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (19:00:00, Θεσσαλονίκη/Δημαρχείο). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι κι αυτό της έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2009

  • Ο ηγέτης του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος Βάλτερ Βελτρόνι θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δημοσιογραφίας και Πολιτισμού του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου - (19:30:00, Αθήνα/Πάντειο Πανεπιστήμιο)

  • Παρουσίαση του λευκώματος "Εύοσμος: Η ιστορία του τόπου και των ανθρώπων του" (20:00:00, Θεσσαλονίκη/Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου)

  • Ο Πρόεδρος Παπούλιας θα μεταβεί στην Εθνική Πινακοθήκη για να εγκαινιάσει την έκθεση «Έλληνες Ζωγράφοι» από τη Συλλογή της Εθνικής Τράπεζας (20:00:00, Αθήνα/Εθνική Πινακοθήκη)

  • Υπουργική Διάσκεψη ΟΑΣΕ, Φινλανδία

    Αθλητική Ατζέντα

  • Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (6η Ημέρα, Β΄ Όμιλος): Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός - 19:45:00, Κάουνας

  • Υδατοσφαίριση-Τσάμπιονς Καπ γυναικών (Α΄ προκριματική φάση, 2ος όμιλος, 2η & 3η ημέρα), Νίκαια (FRA), 11:15 Σαμπαντέλ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

    20:15 Ουραλότσκα Ζλάτουστ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

  • Υδατοσφαίριση-LEN Trophy γυναικών (Α΄ προκριματική φάση, 1ος όμιλος, 2η & 3η ημέρα), Τσέχοφ (RUS), 08:00 ΕΘΝΙΚΟΣ-Στουρμ Τσέχοφ

    17:15 Ντονκ Γκούντα-ΕΘΝΙΚΟΣ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 4 December 2008 - 5:30:29 UTC