Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-02-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία πρωθυπουργού - υπουργού Ανάπτυξης
  • [02] Αλλαγή εποχής στον Συνασπισμό
  • [03] Εν αναμονή εξελίξεων

  • [01] Συνεργασία πρωθυπουργού - υπουργού Ανάπτυξης

    Συνεργασία με τον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Φώλια είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Φώλιας απαντώντας σε ερωτήσεις για την κερδοσκοπία υπογράμμισε ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει καλύτερη ενημέρωση, να επιβραβεύει τον καλό και να τιμωρεί τον κακό έμπορο.

    Σε άλλη ερώτηση για την καταναλωτική μανία, σημείωσε ότι αυτό αφορά όσους μπορούν να κάνουν "shoping therapy" και όχι όσους έχουν ανάγκη.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας σε άλλη ερώτηση, σύμφωνα με την οποία οι έμποροι πετρελαίου απειλούν την Παρασκευή να μη δώσουν πετρέλαιο θέρμανσης, είπε "θα πάρετε τις απαντήσεις πολύ σύντομα".

    Και σε παρεμφερή ερώτηση ανέφερε "θα δούμε αν θα δώσουν ή δεν θα δώσουν πετρέλαιο θέρμανσης".

    Θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης θα εξετάσει αύριο η Κυβερνητική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή.

    Το πρωί ο πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο.

    Την Παρασκευή οι βασικοί άξονες του ασφαλιστικού

    Τους βασικούς άξονες της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση θα παρουσιάσει την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

    Ο κ.Αντώναρος δήλωσε ότι σχεδόν όλοι οι Ελληνες έχουν αναγνωρίσει την αναγκαιότητα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και πρόσθεσε ότι μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σε εύλογο χρόνο θα έρθει το ν/σ προς ψήφιση.

    «Η επιλογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης είναι και βασική και κεντρική και αποτελεί προτεραιότητα, όπως είπε πει η ΝΔ από την προεκλογική περίοδο» σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

    Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός θα συζητήσει με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη το ν/σ για το ασφαλιστικό, είπε πως όταν υπάρξουν συναντήσεις προς ανακοίνωση οι δημοσιογράφοι θα τις πληροφορηθούν εγκαίρως, ενώ μετά από άλλη ερώτηση δήλωσε ότι το ασφαλιστικό έχει συζητηθεί δύο ή περισσότερες φορές σε συνεδριάσεις της κυβερνητικής επιτροπής και έχει γίνει συζήτηση του πρωθυπουργού με τους συναρμόδιους υπουργούς. Σημείωσε δε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου.

    Τέλος, σε ερώτηση αν η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να κάνει διάλογο, στην περίπτωση που υπάρξουν αντιδράσεις, απάντησε ότι η κυβέρνηση έχει διενεργήσει εδώ και πολλούς μήνες ένα πολύ ευρύ διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και πρόσθεσε ότι την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

    [02] Αλλαγή εποχής στον Συνασπισμό

    Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος είχε σήμερα συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

    Ο Α. Αλαβάνος δήλωσε τη "χαρά,την περηφάνια και την αισιοδοξία" του που ο Αλ. Τσίπρας είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΝ και που δεκάδες συνομήλικοί του εξελέγησαν στην ΚΠΕ του κόμματος:

    "Το είχαμε πει ότι θα γίνουμε το κόμμα της νέας γενιάς. Προχωράμε τολμηρά μπροστά και πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξη της νεολαίας από άκρου σε άκρο της Ελλάδας και θα είμαστε το κόμμα το οποίο θα φέρει τις μεγάλες και θετικές εκπλήξεις για να αλλάξει εντελώς το σκηνικό στη χώρα μας", είπε.

    Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ερωτηθείς για τις επικρίσεις που έχει δεχθεί ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΝ απάντησε:

    "Εμείς επιτιθέμαστε στις προκλήσεις του μέλλοντος.Αυτό μας ξεχωρίζει από διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις που πολλές φορές είναι ιδιοτελείς και χωρίς νόημα".

    Εξ άλλου, σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως "έχουμε πιά όλα τα βλέμματα της κοινωνίας στραμμένα πάνω μας και άρα οι ευθύνες μας είναι πολύ μεγάλες" ενώ έδωσε την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται το λιγότερο δυνατό χρόνο στο γραφείο του,διότι "η κοινωνία χρειάζεται την Αριστερά έξω από τα γραφεία, στους δρόμους, τους κοινωνικούς αγώνες που έρχονται,με πρώτο μεγάλο ραντεβού αυτό της Τετάρτης στη μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ".

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε, επίσης, ότι δεν θα αλλάξει κάτι στην προσωπική του συμπεριφορά και πρόσθεσε:

    "Άλλωστε αυτό μας το δίδαξε πρώτα ο Αλ.Αλαβάνος, που άλλαξε λίγο και τον καθωσπρεπισμό των επικεφαλής των κομμάτων. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να του μοιάσω βέβαια,αλλά πρέπει να δείξουμε κι εμείς ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι τα αξιώματα. Αυτό που έχει σημασία είναι συλλογικά να δουλεύουμε και να πηγαίνουμε μπροστά".

    Σε ερώτηση για χθεσινές δηλώσεις του πρώην Υπουργού Θ. Πάγκαλου (που είχε πεί ότι νομίζουν πως το ΠΑΣΟΚ είναι σούπερ-μάρκετ που πάνε να ψωνίσουν) ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε:

    "Από όποιο σούπερ-μάρκετ κι αν ψωνίσει κανείς αντιλαμβάνεται ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα. Δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς σήμερα το μεγάλο κύμα της ακρίβειας,τον πληθωρισμό, από όποιο σούπερ-μάρκετ, από όποιο μπακάλικο, κι αν ψωνίσει. Αυτό που έχει, όμως, σημασία είναι ότι δεν μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τους πολίτες και τους ψηφοφόρους ως ψώνια στα ράφια των σούπερ-μάρκετ. Οι πολίτες έχουν άποψη,έχουν κρίση. Και η κρίση είναι αυτή που ορίζει τα πολιτικά πράγματα.Κι ήρθε η ώρα οι πολίτες να βγουν από το περιθώριο και να βγουν στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων".

    Ο Αλέξης Τσίπρας εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΝ στο 5ο συνέδριο του κόμματος με ποσοστό 70,41% έναντι του αντιπάλου του Φ.Κουβέλη ο οποίος έλαβε 28,67%. Ο σημερινός Γραμματέας του ΣΥΝ κ. Ν. Χουντής ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των συνέδρων του ΣΥΝ κατά τη ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, με δεύτερο τον βουλευτή κ. Π. Λαφαζάνη και τρίτο τον επίσης βουλευτή κ. Γ. Δραγασάκη.

    Η Αριστερή Ενότητα αναδείχθηκε και πάλι ως η ισχυρότερη τάση του ΣΥΝ αφού εξέλεξε 76 μέλη στην ΚΠΕ. Δεύτερη αναδείχθηκε η Ανανεωτική Πτέρυγα με 37 μέλη. Από την Ανανεωτική Πτέρυγα, πρώτος στις προτιμήσεις ήρθε ο βουλευτής κ. Μ. Παπαγιαννάκης και δεύτερος ο ευρωβουλευτής κ. Δ. Παπαδημούλης.

    Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΝ απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας. Επίσης τον συνεχάρησαν τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, ο Πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη, καθώς επίσης επίσης ο Δήμαρχος Αθηναίων Ν.Κακλαμάνης, ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λ.Ζαγορίτης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούσης.

    Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ

    "Ο Συνασπισμός πρέπει συλλογικά, ενωτικά, με αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που μας βαραίνει όλους, να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που έχει από μας, όχι μονάχα ο κόσμος της Αριστεράς, αλλά και ο κόσμος που όλο το προηγούμενο διάστημα μπορεί να βρέθηκε σε άλλα κόμματα, στα κόμματα εξουσίας, αλλά σήμερα βλέπει ότι τα κόμματα αυτά δεν μπορούν να τους δώσουν καμιά ελπίδα και καμιά προοπτική για το μέλλον" τονίζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας σε αποκλεστική συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του εθνικού πρακτορείου αμέσως μετά την εκλογή του στο 5ο συνέδριο του Συνασπισμού και θα μεταδοθεί στις 18.00.

    Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του νέου προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, στην Αλκμήνη Ψιλοπούλου.

    ΕΡ. Κ. Τσίπρα συγχαρητήρια για την εκλογή σας και με αυτό το ποσοστό. Κατ΄αρχήν θα ήθελα να μου πείτε, ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας ως νέος πρόεδρος του Συνασπισμού ;

    ΑΠ. Σας ευχαριστώ. Προτεραιότητα όλων μας είναι να προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, των κοινωνικών διεκδικήσεων. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα για το κόμμα μας, είναι ίσως από τις πιο καλές στιγμές στην πορεία του κόμματος, διότι υπάρχει μια θετική ανταπόκριση στην κοινωνία. Σημασία έχει για μας αυτό το κλίμα να μπορέσουμε να το κάνουμε δυναμική προς τα μπρος. Να μπορέσουμε να βρεθούμε στο πλάι των ανθρώπων που σήμερα περνάνε δύσκολες στιγμές. Να βρεθούμε στο πλάι των κοινωνικών κινημάτων και των κοινωνικών αγώνων. Και κυρίως να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε μια δομή οργανωτική που έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες περιστάσεις.

    ΕΡ. Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα;

    ΑΠ. Το επόμενο διάστημα για μας, ξέρουμε ότι δεν θα έχει μόνο κατηφόρες αλλά και ανηφόρες. Θα έχει και δυσκολίες. Και γι αυτό πρέπει συλλογικά, ενωτικά, με αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που μας βαραίνει όλους, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που έχει από μας, όχι μονάχα ο κόσμος της Αριστεράς, αλλά και ο κόσμος που όλο το προηγούμενο διάστημα μπορεί να βρέθηκε σε άλλα κόμματα, στα κόμματα εξουσίας, αλλά σήμερα βλέπει ότι τα κόμματα αυτά δεν μπορούν να τους δώσουν καμιά ελπίδα και καμιά προοπτική για το μέλλον.

    Είναι βαριά η ευθύνη, και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την ευθύνη. Η δουλειά και η προσπάθεια να μπορέσουμε συλλογικά να ανταπεξέλθουμε είναι το πρώτο μέλημα για την επόμενη μέρα.

    ΕΡ. Τι το καινούργιο θα θέλατε να φέρετε στο Συνασπισμό;

    ΑΠ. Ο Συνασπισμός είναι ένα κόμμα που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει καταφέρει να ενσωματώσει τη φρεσκάδα των κοινωνικών κινημάτων με την εμπειρία , τη γνώση, των συντρόφων και των συντροφισσών που έρχονται από τις παλαιότερες γενιές. Αυτή η χημεία ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, είναι μια δύναμη προωθητική. Αυτό, νομίζω, μιλάει από μόνο του. Και είναι κάτι που θα μας δώσει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις καινούργιες αυξημένες απαιτήσεις.

    [03] Εν αναμονή εξελίξεων

    Εβδομάδα εξελίξεων για το θέμα Ζαχόπουλου, καθώς ο ανακριτής αναμένεται να συντάξει τα κατηγορητήρια και να ασκήσει διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

    Στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών βρίσκονται και οι τελευταίες κλήσεις του Χρήστου Ζαχόπουλου, πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

    Εισήγηση να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη, στην οποία φέρεται να εμπλέκονται ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρος Κλαδάς, έκανε η αρμόδια εισαγγελέας κ. Γκανέ, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από καταγγελίες του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η εισαγγελέας εκτίμησε ότι δεν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο εισαγγελέας Εφετών.

    Για το θέμα κατέθεσε εκ νέου στον ανακριτή κ. Δ.Οικονόμου, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε από την εκπομπή του το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον κ. Κουκοδήμο, ενώ συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή έδωσε και ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

    Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε:

    "Η ιστορία έχει παρά πολύ μεγάλη πλάκα. Μιλάμε για εκβιαστές, λωποδύτες και κλέφτες, σαν να πρόκειται για μια ειδική κατηγορία ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα υπάρχει άλλη μια αρρωστημένη κατηγορία συνανθρώπων μας που πάνε και τους σφίγγουν τα χέρια και τους λένε μπράβο. Κλέφτες, λωποδύτες και εκβιαστές. Γι'αυτούς καταθέτουμε".

    Ερ: Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμα.

    Απ: Φυσικά και έχουν.

    Ερ: Καταθέσατε στοιχεία;

    Απ: Κατέθεσα τα πάντα.

    Από την πλευρά του ο κ. Γκιόλας, εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, δήλωσε ότι "βεβαίωσα στον ανακριτή όσα έχω καταθέσει τρεις φορές και τα οποία θα καταθέσω άλλες δέκα, αν χρειαστεί, χωρίς να αλλάξω τίποτα".

    Ερ: Έχετε πει, δηλαδή, για τον συγκεκριμένο βουλευτή. Ρωτηθήκατε αν ήταν αυτός που σας μίλησε, που μεσολάβησε;

    Απ: Ρωτήθηκα. Απο εκεί και πέρα είναι υλικό της ανάκρισης, το οποίο ούτως ή άλλως θα δημοσιοποιηθεί κάποια στιγμή.

    Ερ: Καταθέσατε και κάποια στοιχεία;

    Απ: Κατέθεσα ο,τιδήποτε που ζητήθηκε. Στοιχεία αποδεκτικά. Απο εκεί και πέρα η δικαιοσύνη, κατά την άποψή μου, πρέπει να είναι τυφλή, αλλά όχι στραβή. Κάθε δικαστική απόφαση φέρει και μία υπογραφή. Κρίνεται η δικαιοσύνη όπως κρίνει, αλλά κρίνεται απο όλον τον ελληνικό λαό και επαναλαμβάνω πρέπει να είναι τυφλή και όχι στραβή.

    Δηλώσεις Α. Λυκουρέζου

    Με αφορμή ρεπορτάζ στον Τύπο σχετικά με τα τηλεφωνήματα του κ. Χρήστου Ζαχόπουλου ο συνήγορος πολιτιικής αγωγής της οικογένειας κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    "Επιθυμώ να κάνω κάποιες διευκρινήσεις για να διαλυθεί αυτός ο μύθος περί σκοτεινών και περίεργων τηλεφωνικών κλήσεων του κ. Ζαχόπουλου την τελευταία μέρα, δηλαδή τη μέρα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Με τις καταστάσεις που δόθηκαν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας τις οποίες μελετήσαμε και διασταυρώσαμε προκύπτει ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που κάνει ο κ. Ζαχόπουλος είναι προς τον φίλο του Γιώργο Μυλωνά. Λίγα λεπτά πριν, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς έγινε η απόπειρα, που του λέει (σ.σ. του Μυλωνά) σε ευχαριστώ πολύ για ό,τι έκανες για μένα. Ενα λεπτό πριν στέλνει ένα μήνυμα που επίσης έχει βεβαιώσει στον γιο του. Και περίπου στη 1.30 δέχεται τηλεφώνημα από ένα κινητό που ο συνδρομητής του φαίνεται να είναι κάποια κυρία Γιαννοπούλου. Είναι δικό της μεν, αλλά το έχει ο γιος της επί πέντε χρόνια, ο Θανάσης Γιαννόπουλος. Εχω εξουσιοδοτηθεί εκ μέρους του. Ο κ. Γιαννόπουλος ήταν από το 2004 μόνιμος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, από τον Ιανουάριο του 2005 συνεργάτης του κ. Ζαχόπουλου και τον κάλεσε γιατί είχε μάθει ότι είχε παραιτηθεί και είχε πληροφορηθεί το πρόβλημα υγείας του για να του ευχηθεί περαστικά. Οπως μου είπε ο κ. Γιαννόπουλος, σε μια τηλεφωνική συνομιλία που διαρκεί ένα με ενάμισι λεπτό του μιλάνε και άλλοι δύο συνεργάτες του. Η κυρία Μαλέσιου, νομίζω, και ο κ. Μπλάτσιος. Του ευχήθηκαν περαστικά και ήταν πράγματι, όπως μου είπε ο κ. Γιαννόπουλος, αγχωμένος. "Προσπαθώ, προσπαθώ",τους έλεγε. Πριν απ΄αυτό υπάρχουν δύο κλήσεις που του κάνει ο Μυλωνάς, υπάρχουν κάποιες κλήσεις του κ. Ζαχόπουλου προς την γραμματέα του στο υπουργείο και υπάρχουν και δύο κλήσεις στην κ. Σπηλιωπούλου η οποία είναι διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του υπουργείου, η οποία, όπως μου είπε, γιατί έκανα διασταύρωση, φρόντιζε εκείνη την ημέρα να εκδώσει καινούργιο βιβλιάριο ασθενείας, διότι ο κ. Ζαχόπουλος είχε πει ότι το είχε χάσει. Και συνεννοούνταν γι΄αυτήν την εργασία".

    Οπως είπε ο κ. Λυκουρέζος, το πρωΐ της ίδιας ημέρας, από το κινητό του συζύγου της, η κα Ζαχοπούλου είχε τηλεφωνήσει στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ενημερώσει ότι δεν θα πήγαινε στην εργασία της, καθώς θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" ο σύζυγός της.

    Επίσης, όπως είπε ο κ. Λυκουρέζος, από τα στοιχεία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας προκύπτει ότι το πρώτο τηλεφώνημα που γίνεται μετά την απόπειρα από το κινητό του κ. Ζαχόπουλου είναι προς τον φίλο του κ. Μυλωνά και προς την γραμματέα του υπουργείου που μέσα στην απελπισία της είχε καλέσει η κα Ζαχοπούλου.

    Σε ερώτηση για τα στοιχεία που προκύπτουν από την άρση απορρήτου της 35χρονης κατηγορουμένης, ο κ. Λυκουρέζος ανέφερε τα εξής: "Στις 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου, εκείνο το τετραήμερο από το ένα από τα τηλέφωνά της η 35χρονη ανταλλάσσει πάρα πολλά μηνύματα με κάποια καρτοτηλέφωνα στα οποία εμφανίζεται ως συνδρομητής όνομα που πρέπει να είναι ψευδώνυμο. Είναι δύο - τρία νούμερα καρτοτηλέφωνα. Το όνομα είναι ένας Ιωαννίδης. Στις 17 δέχεται πέντε μηνύματα και στέλνει εφτά. Στις 18 δέχεται 12 μηνύματα και στέλνει 28. Στις 19 δέχεται τρία και στέλνει 10 και στις 20 δέχεται εφτά και στέλνει 17. Γίνονται επίσης κι ορισμένες τηλεφωνικές κλήσεις που είναι λιγότερες. Αυτά έχουμε απο τον πρώτο έλεγχο που κάναμε".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 11 February 2008 - 15:30:18 UTC