Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυβερνητική για θέματα Υπουργείου Μεταφορών
  • [02] Γ.Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ στον αγώνα μαζί με το λαό"

  • [01] Κυβερνητική για θέματα Υπουργείου Μεταφορών

    Θέματα του Υπουργείου Μεταφορών θα εξετάσει η Κυβερνητική Επιτροπή που θα συνεδριάσει, υπό τον πρωθυπουργό, στις 11 το πρωί. Νωρίτερα, ο κ.Κ.Καραμανλής θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας κ.Γ.Αλογοσκούφη.

    Συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη για θέματα αρμοδιότητάς του και την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Μεϊμαράκης ερωτηθείς για το Ασφαλιστικό και τις απεργιακές κινητοποιήσεις, υπογράμμισε ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση είναι αναγκαία και σημείωσε ότι το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί είναι απόσταγμα και συνισταμένη των δύο πλευρών που συζήτησαν.

    Απαντώντας σε παρατήρηση ότι ''οι απεργοί σκληραίνουν τη στάση τους'', ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε πως θα είχαν μια ανάλογη στάση από τη στιγμή που βλέπουν ότι η κυβέρνηση έχει δίκιο και προχωρά. "Εγώ δεν τη χαρακτηρίζω πιο σκληρή τη στάση τους, αλλά θεωρώ ότι ήταν κάτι το αναμενόμενο μια και την Πέμπτη ολοκληρώνεται η συζήτηση. Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή βασίζεται στα συμπεράσματα ενός πολύμηνου διαλόγου και επειδή είναι μια ουσιαστική, πραγματική και συνετή ταυτόχρονα μεταρρύθμιση που αφορά τις μελλοντικές γενιές πρέπει να προχωρήσει ως έχει", τόνισε ο υπουργός Αμυνας.

    Ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει θέμα συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο μέλλον σε κυβερνητικό επίπεδο, είπε ότι κατ' αρχήν το έχει απορρίψει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και επί πρακτικής βάσης δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

    Σε ερώτηση πώς θα αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο της μη αυτοδυναμίας, όπως καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, ο υπουργός Αμυνας είπε: "Μα τι συζητάμε τώρα; Τι θα γίνει μετά από τέσσερα χρόνια, το 2011; Το κουβεντιάζουμε τότε".

    Ανέφερε ακόμη ότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την πολιτική της ΝΔ και αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας ότι οι τέσσερις μονάδες της διαφοράς από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου έχουν γίνει έξι και επτά.

    Σε ερώτηση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει θέσει πλήρως και ξεκάθαρα τις απόψεις της και από κει και πέρα οφείλει η άλλη πλευρά να κάνει τα βήματα που απαιτούνται για να συναντηθούμε, διαφορετικά θα έχει εκείνη την ευθύνη.

    Σε άλλη ερώτηση για το ίδιο θέμα και αν υπάρχει αισιοδοξία, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Εμείς πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις, αλλά αυτό πλέον είναι θέμα της άλλης πλευράς, η οποία έχει και την απόλυτη ευθύνη".

    Τέλος, στην ερώτηση αν θα καταστραφούν παλαιά πυρομαχικά και στην Ελλάδα, είπε ότι αυτό έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν με όλες τις διαδικασίες ασφαλείας που απαιτούνται, καθώς τα ανθρώπινα λάθη μπορεί να κοστίσουν πάρα πολύ.

    Νέος γύρος συνομιλιών για το όνομα

    Νέα συνάντηση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

    Περισσότερο αισιόδοξος δήλωσε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, μετά τη λήξη των δίωρων συνομιλιών με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη και της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, επισημαίνοντας συγχρόνως πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

    Ο κ. Νίμιτς τόνισε πως υπάρχουν πάρα πολύ καλοί λόγοι και για τις δύο χώρες και για την περιοχή για να λυθεί το πρόβλημα, ενώ προειδοποίησε για τους κινδύνους που εγκυμονούν εάν δεν λυθεί. Ο ίδιος διαπιστώνει ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία από όλες τις πλευρές για να λυθεί το ζήτημα, και ως εκ τούτου κανείς θα πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι οι ηγεσίες και των δύο χωρών θα αντιληφθούν τη σημασία της λύσης, όπως επίσης και τους μεγάλους κινδύνους εάν αυτό δεν λυθεί. Και αυτό τον καθιστά αισιόδοξο ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να λυθεί το ζήτημα, ακόμη και εάν το ζήτημα είναι πολύ δύσκολο.

    Όπως είπε, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σε μια σειρά από θέματα, ο ίδιος δεν έκανε καμία νέα πρόταση, αλλά ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση και τι πιθανότητες υπάρχουν εάν θέλουμε να λυθεί το θέμα της ονομασίας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    Ανακοίνωσε επίσης πως οι δύο πλευρές θα μεταβούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για μια νέα συνάντηση εάν νομίζουν ότι αυτό το θέμα μπορεί να προχωρήσει περαιτέρω και, εφόσον υπάρχει ήδη μια εντατική διαδικασία. Οι δύο κυβερνήσεις αναλύοντας τις θέσεις τους θα δουν εάν αυτή η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί.

    Ο κ. Νίμιτς σημείωσε πως έκανε στις 19 Φεβρουαρίου μια πρόταση, καμία πλευρά δεν την αποδέχθηκε πλήρως, αλλά τα συστατικά στοιχεία αυτής της πρότασης συζητήθηκαν εκτενώς. Ανέφερε επίσης πως υπήρξε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη, πως ο ίδιος επισκέφθηκε τους τελευταίους μήνες δύο φορές την περιοχή, έχοντας επαφές σε ανώτατο επίπεδο και πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να λυθεί το ζήτημα στο άμεσο μέλλον.

    Απαντώντας σε ερώτηση εάν υπάρχει πίεση λόγω της επικείμενης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο κ. Νίμιτς σημείωσε πως αυτή είναι κάτι σημαντικό και για τις δύο πλευρές και για ολόκληρη την περιοχή και για τις χώρες του ΝΑΤΟ, όμως δεν αποτελεί μέρος της διαδικασίας και ο ίδιος είναι μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών.

    Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ πρόσθεσε, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, πως προφανώς η πολιτική κατάσταση στην ΠΓΔΜ δεν αποτελεί θέμα των συζητήσεων, η πολιτική κατάσταση σε μια από τις δύο πλευρές δεν εμπίπτει στο πεδίο της δικής του αρμοδιότητας, ενώ σε ερώτηση ως προς την προσφορά καλής θέλησης από τις ΗΠΑ, τόνισε πως ο ίδιος πάντα ενθάρρυνε φίλα προσκείμενες χώρες να φανούν επικουρικές, γι αυτό και κάθε βοήθεια κρίνεται θετική και ο ίδιος ως διαπραγματευτής του ΟΗΕ κάνει ό,τι μπορεί, αλλά είναι ένας απλός διαπραγματευτής.

    Τέλος ο κ. Νίμιτς επισήμανε στις δηλώσεις του πως οι ΗΠΑ είναι μια παγκόσμια δύναμη με μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή την περιοχή, με φιλικές σχέσεις και με τις δύο χώρες και έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τη διευθέτηση του ζητήματος, ο ίδιος είναι σε επαφή μαζί τους και καλωσορίζει την προσπάθειά τους, όπως και κάθε άλλη προσπάθεια.

    [02] Γ.Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ στον αγώνα μαζί με το λαό"

    Την αγανάκτησή του για την πολιτική της κυβέρνησης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κλέβει τον εργαζόμενο, κοροϊδεύει και λοιδορεί το εργατικό κίνημα, που παλεύει για τα βασικά δικαιώματα του Έλληνα ασφαλισμένου». Και πρόσθεσε ότι «οι συνέπειες αυτού που θα δημιουργήσει, ούτε καλύτερες υπηρεσίες θα είναι, ούτε καλύτερες συντάξεις, ούτε μία πιο ποιοτική ζωή».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους τονίζοντας ότι «εμείς, είμαστε μαζί, μέρος του λαού που διαμαρτύρεται».

    Ζήτησε για μια ακόμα φορά: «την απόσυρση του νομοσχεδίου της ΝΔ για το ασφαλιστικό» και πρόσθεσε, «έχουμε καταθέσει τις δικές μας προτάσεις για το αύριο, για ένα δίκαιο, βιώσιμο, δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα».

    Επίσης ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε ο αγώνας των εργαζομένων να είναι και καλός και ενωτικός.

    Δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου

    «O κ. Παπανδρέου υπό το βάρος της προσωπικής του αγωνίας, έχει επιλέξει τον εύκολο αλλά και ατελέσφορο δρόμο του λαϊκισμού», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντησή του με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    «Αυτοί που, με πράξεις και παραλείψεις τους, κατέστησαν τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού αναγκαία, δεν έχουν σήμερα ούτε μία υπεύθυνη πρόταση να αντιτάξουν για την αντιμετώπιση του υπαρκτού και πιεστικού προβλήματος» συμπληρώνει στην δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος και καταλήγει: «Έτσι όμως, ούτε για τις αμαρτίες του χθες εξιλεώνονται, ούτε για την ικανότητά τους να αντιληφθούν το σήμερα και να προετοιμάσουν το αύριο πείθουν κανέναν».

    Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

    Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για την εκλογή των αιρετών μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από μια μαραθώνια συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

    Στη συνεδρίαση εφαρμόσθηκαν οι ποσοστώσεις που προβλέπει το Καταστατικό για τις γυναίκες, τους νέους, τους απόδημους και τους μετανάστες, αλλά και οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν από ορισμένους υποψηφίους.

    Η Επιτροπή ολοκλήρωσε τις εργασίες της γύρω στις επτά το απόγευμα της Δευτέρας και αμέσως επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Κινήματος στο γραφείο του στη Βουλή, όπου ο Πρόεδρός της Γρηγόρης Νιώτης, του παρέδωσε τα τελικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία εκλέγονται 153 μέλη, αντί των 150 που προβλέπει το Καταστατικό, λόγω ισοψηφιών οι οποίες προέκυψαν κατά την εφαρμογή των διατάξεων για τις ποσοστώσεις.

    Ο κ. Παπανδρέου συνεχάρη την Επιτροπή για τη δουλειά της όσο και για τη διαδικασία του Συνεδρίου, την οποία χαρακτήρισε άψογη. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η όλη διαδικασία απέδειξε τι μπορεί να κάνει ένα κόμμα για να διασφαλίσει το δικαίωμα του πολίτη, του συνέδρου και του στελέχους να εκφράζεται δημοκρατικά, ανοιχτά και κατοχυρωμένα.

    Ο κ. Παπανδρέου στη δήλωσή του συνεχάρη όσους εξελέγησαν, ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι «μέρες αγώνα» και ότι αυτό τον αγώνα θα τον δώσει μαζί με το λαό, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες.

    Δηλώσεις Στελεχών

    Στα δείγματα αποφασιστικότητας των μελών του ΠΑΣΟΚ για μια ουσιαστική πορεία στον λαό με βάση τους άξονες της στρατηγικής που ανέπτυξε ο Γιώργος Παπανδρέου, και η ιδιαίτερα εκδηλωτική επικρότηση της πρότασής του για ριζική ανανέωση στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, από τους συνέδρους του 8ου Συνεδρίου, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

    «Όποιος από εμάς νομίζει ότι αν δεν βλέπει την φωτογραφία του σε κάποιο «κάδρο», δεν μπορούν να προχωρήσουν τα πράγματα στην Ελλάδα, τότε κακό του κεφαλιού μας» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχουν αντιδράσεις στις αποφάσεις του κ. Παπανδρέου ή αν υπάρχει το ενδεχόμενο «λευκής απεργίας» στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Εξάλλου απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το αν στο Συνέδριο «αποτυπώθηκαν οι συσχετισμοί που υπήρχαν πριν την 11η Νοεμβρίου», είπε ότι «η ιστορία των όποιων συσχετισμών ανήκει οριστικά στο παρελθόν».

    «Η ανανέωση είναι πολιτική επιταγή ενώ σίγουρα χρειάζεται και η εμπειρία. Προφανέστατα χρειάζεται το μπόλιασμα αυτών των δύο για να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα», δήλωσε το δεύτερο σε ψήφους αιρετό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

    Επίσης ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί την επιλογή του κ. Παπανδρέου για ριζική ανανέωση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, «μονόδρομο», προσθέτοντας ότι «αυτή η πρόταση είναι πολύ θετική, αρκεί να εφαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα, καθώς απαιτείται ανανέωση και στις δημοτικές οργανώσεις».

    Την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο συντονιστής της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «να κάνει τις επιλογές του και να πάρει τις αποφάσεις του».

    Απαντώντας σε ερώτηση «γιατί δεν επιθυμεί να είναι στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ», όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Πολυζωγόπουλος είπε ότι «δεν έπιασα στασίδι στο ΠΑΣΟΚ για να πάρω καρέκλες. Δεν διεκδίκησα, ούτε πρόκειται να διεκδικήσω καμία καρέκλα. Είμαι στρατιώτης του έργου και όχι των λόγων», ενώ τόνισε με έμφαση ότι «η σχέση μου με τον κ. Παπανδρέου είναι και θα παραμείνει άριστη».

    «Αυτήν την στιγμή είμαι πρόεδρος της ΟΚΕ και θα παραμείνω πρόεδρος της ΟΚΕ» ήταν η απάντηση του κ. Πολυζωγόπουλου στην ερώτηση «αν θα αρνηθεί στην περίπτωση που του προταθεί θέση στο Κίνημα», ενώ απαντώντας στην ερώτηση «αν αυτή η απάντηση (περί ΟΚΕ) κρύβει κάποια ενόχληση» είπε «καμία ενόχληση, δραστηριοποιήθηκα στο ΠΑΣΟΚ, λόγω των εσωτερικών ζητημάτων. Τέλειωσαν αυτά, τέλειωσε το Συνέδριο και το έργο που μου είχε ανατεθεί, επανέρχομαι στα καθήκοντά μου».

    «Οι προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου ανταποκρίνονται στην ανάγκη να αναδείξουμε νέα στελέχη τα οποία μαζί με τα έμπειρα να γίνουν η αιχμή του δόρατος, ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα τις ριζοσπαστικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και αυτό να έλθει πρώτο κόμμα και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση», είπε ο Νίκος Μαδεμλής, ο οποίος εξελέγη στην πρώτη δεκάδα των μελών του ΕΣ.

    Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενο «λευκής απεργίας», ο κ. Μαδεμλής είπε ότι «όλοι εργάζονται κάτω από την ομπρέλα της μεγάλης παράταξης, δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια, η χώρα έχει μια ανίκανη κυβέρνηση και οι πολίτες είναι ξεκάθαρο τι θέλουν. Οι πολίτες καθορίζουν την στάση των στελεχών».

    Επιστολή Βενιζέλου

    Εξάλλου, συγχαρητήρια επιστολή στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται για πρώτη φορά, καθώς και στους νεώτερους συναδέλφους τους, απέστειλε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας πως θα «είμαι δίπλα τους γιατί η συνεχής και συνεπής ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και πρακτικές - με σεβασμό στις αξιολογήσεις της κοινωνίας - πρέπει να είναι διαχρονική αρχή για όλους μας στην πολιτική».

    Σύνθεση νέου Εθνικού Συμβουλίου

    1 ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

    2 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

    4 ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    5 ΜΙΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    7 ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    8 ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    9 ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    10 ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    11 ΘΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    12 ΟΘΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    13 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

    14 ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    15 ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    16 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

    17 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

    18 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ

    19 ΚΙΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    20 ΟΦΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    21 ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    22 ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    23 ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ

    24 ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    25 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    26 ΦΕΛΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

    27 ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

    28 ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    29 ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    30 ΣΩΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

    31 ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    32 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    33 ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    34 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    35 ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    36 ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    37 ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    38 ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

    39 ΚΟΤΣΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    40 ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    41 ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

    42 ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    43 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

    44 ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    45 ΓΑΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    46 ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    47 ΑΡΣΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

    48 ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

    49 ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    50 ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    51 ΖΩΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    52 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    53 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

    54 ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    55 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

    56 ΝΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    57 ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    58 ΑΓΑΤΣΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

    59 ΧΑΛΑΤΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

    60 ΓΡΑΨΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

    61 ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

    62 ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    63 ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    64 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    65 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    66 ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    67 ΑΡΑΠΗ-ΜΠΕΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    68 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    69 ΚΑΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

    70 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    71 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    72 ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    73 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    74 ΤΖΙΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    75 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

    76 ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

    77 ΣΜΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    78 ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    79 ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    80 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    81 ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    82 ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

    83 ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    84 ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    85 ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    86 ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ

    87 ΔΑΔΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    88 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    89 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    90 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    91 ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    92 ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΦΩΤΗΣ)

    93 ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    94 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    95 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    96 ΛΟΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    97 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    98 ΚΑΤΣΕΛΗ ΝΟΡΑ

    99 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

    100 ΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    101 ΨΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    102 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

    103 ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

    104 ΔΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

    105 ΚΟΣΤΑΝΙΑΝ ΕΛΙΝΑ

    106 ΤΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    107 ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

    108 ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    109 ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

    110 ΚΑΡΔΙΜΗ ΜΑΡΙΑ

    111 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    112 ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ

    113 ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    114 ΚΩΛΕΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    115 ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΑΓΛΑΙΑ

    116 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    117 ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

    118 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    119 ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    120 ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

    121 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    122 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

    123 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    124 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

    125 ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    126 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    127 ΚΙΣΚΗΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

    128 ΣΙΩΖΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

    129 ΝΤΕΛΕΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

    130 ΣΜΠΟΝΙΑ ΑΓΝΗ

    131 ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ ΖΩΙΤΣΑ

    132 ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

    133 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

    134 ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

    135 ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ ΜΑΙΡΗ

    136 ΛΑΖΑΡΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ

    137 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΟΤΑ

    138 ΜΠΑΦΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    139 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΘΟΥΛΗ)

    140 ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΩΡΕΝ

    141 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ

    142 ΓΑΡΥΦΑΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    143 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

    144 ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

    145 ΛΟΙΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

    146 ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΛΙΚΑ

    147 ΜΠΑΛΚΑΣ ΖΗΡ

    148 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    149 ΤΡΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    150 ΝΙΑΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    151 ΤΖΕΧΕΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

    152 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    153 ΙΒΑΝΟΒΑ ΝΤΙΑΝΑ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 18 March 2008 - 5:30:22 UTC