Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-02-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο"
  • [02] Η ατζέντα της ημέρας
  • [03] Σε τροχιά συνεδρίου
  • [04] "Σύγκρουση με τα καρτέλ"

  • [01] "Χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο"

    Εχουμε κυβέρνηση η οποία σπαράσσεται εσωτερικά για πολλοστή φορά και η χώρα μένει χωρίς πυξίδα, μια κυβέρνηση αιχμάλωτη συμφερόντων και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του κύκλου εργασίας εξωτερικής πολιτικής του Κινήματος.

    Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή, με εντολή από το λαό είναι πιο επιτακτικό από ποτέ.

    Αναφερόμενος στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι για να κάνει η Ελλάδα πολιτική εθνικών συμφερόντων, χρειάζεται ενεργή και αποτελεσματική εξωτερική πολιτική, καθώς και ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις με αναδιάρθρωση και αξιοκρατία στη λειτουργία τους, που θα τους ενισχύσει την αποτελεσματικότητα.

    Ο κ.Παπανδρέου καταλόγισε αδράνεια στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και έλλειψη παρουσίας και θέσεων.

    Για τα θέματα άμυνας, ανέφερε ότι υπάρχει σήμερα προσπάθεια κομματικοποίησης και αναξιοκρατίας στις 'Ενοπλες Δυνάμεις και ταυτόχρονα διαρροές για εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 6 δισ. ευρώ, χωρίς να γίνεται σαφές το πλαίσιο διαφάνειας και ποιά από όλα αυτά είναι αναγκαία.

    Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καμιά διαπραγματευτική αξιοπιστία στο εξωτερικό και ανέφερε ως παράδειγμα ότι την ώρα που γίνεται σήμερα συζήτηση στο ECOFIN για την έξοδο από την κρίση, αποκαλύπτονται στην Ελλάδα ρουσφετολογικές λίστες αθλιότητας, συντονισμένες από τη Ρηγίλλης.

    Υπάρχει, πρόσθεσε, άμεση ανάγκη ανάκτησης αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό, όσο και η εμπέδωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες στο εσωτερικό.

    Συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου Πράσινη Ανάπτυξη - Περιβάλλον

    Η Κυβέρνηση σπαταλά τα αποθέματα της χώρας χωρίς αναπτυξιακό σχέδιο καθώς κινείται με ορίζοντα εκλογών, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου Πράσινη Ανάπτυξη - Περιβάλλον του Κινήματος.

    Ο κ. Παπανδρέου διευκρίνισε ότι πράσινη ανάπτυξη δεν σημαίνει αποκλειστικά προστασία του περιβάλλοντος, αλλά έχει σχέση με την ανασυγκρότηση του παραγωγικού προτύπου της χώρας με αιχμή την πράσινη τεχνολογία και με όρους μέλλοντος.

    Η πράσινη ανάπτυξη, πρόσθεσε, σημαίνει επενδύσεις και θέσεις εργασίας στον αγροτικό και διατροφικό τομέα, στις κατασκευές, στον τουρισμό, στην ενέργεια και τις μεταφορές.

    Είναι, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, βασική κατεύθυνση και στην υπόλοιπη Ευρώπη, συνδέεται άμεσα με τις δημόσιες επενδύσεις, την κοινωνική πολιτική, την απασχόληση αλλά και με την έξοδο από την κρίση που βιώνουμε σήμερα.

    Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, το περιβάλλον, την ενέργεια, τη χωροταξία, τα δημόσια έργα, τον τουρισμό, τις μεταφορές, τη ναυτιλία και τη νησιωτική πολιτική.

    Συνέντευξη του εκπροσώπου για θέματα Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδη

    Κριτική στην κυβέρνηση για σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τις τιμές των προϊόντων στην αγορά, τα επιτόκια των τραπεζών και την πολιτική της στον τομέα της ενέργειας άσκησε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη Τύπου.

    Για το ζήτημα των τραπεζικών επιτοκίων, ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι τη στιγμή που στην Ευρώπη το κόστος του χρήματος μειώνεται δραστικά, η κίνηση των επιτοκίων στην Ελλάδα θυμίζει τον κλάδο των πετρελαιοειδών, όπου οι διεθνείς μειώσεις των τιμών περνούν στην εγχώρια αγορά με καθυστέρηση και αφού κάποιοι έχουν κερδοσκοπήσει σε βάρος των καταναλωτών.

    Στις αρχές Ιανουαρίου 2009, όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, στην Ελλάδα είχαμε το υψηλότερο επιτόκιο στην ευρωζώνη σε νέα δάνεια προς νοικοκυριά χωρίς καθορισμένη διάρκεια, 14,83%, το τέταρτο υψηλότερο επιτόκιο στην ευρωζώνη για καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο κυμαινόμενο ή σταθερό έως 1 έτος, 8,76%, το δεύτερο υψηλότερο επιτόκιο στην ευρωζώνη για καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο σταθερό άνω του ενός έως 5 έτη, 9,49% και το τέταρτο υψηλότερο επιτόκιο στην ευρωζώνη για νέα δάνεια προς επιχειρήσεις χωρίς καθορισμένη διάρκεια, 7,13%. Αντίστοιχες αθέμιτες πρακτικές σε βάρος των καταναλωτών, εμφανίζονται να υιοθετούν οι τράπεζες και στην περίπτωση των πιστωτικών καρτών, όπου τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη, έχουμε μια δραματική αποκλιμάκωση των επιτοκίων του «πλαστικού χρήματος», στη χώρα μας το ΣΕΠΠΕ κινείται μεταξύ 17-22,6%, ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

    Σχετικά με τον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι "έρχεται ο υπουργός Ανάπτυξης και ομολογεί κυνικά ότι μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, απέτυχε η ενεργειακή πολιτική και ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας και δεύτερον, ότι η χώρα δεν διαθέτει κανένα σχεδιασμό για το μέλλον". Και πρόσθεσε: "Ο κ. Χατζηδάκης αποφάσισε να ανατρέψει ριζικά όλα όσα σχεδιάστηκαν από τους προκατόχους του τα προηγούμενα 5 χρόνια".

    Αναφερόμενος στο διάλογο που προτείνει ο κ. Χατζηδάκης αλλά και γενικότερα η κυβέρνηση για μια σειρά θεμάτων ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι "η Ελλάδα δεν περιμένει από μια κυβέρνηση 5 ετών διάλογο από μηδενική βάση για κανένα θέμα. Περιμένει έργα, αποφασιστικότητα, αποτελέσματα, ταχύτερους ρυθμούς. Ο διάλογος από μηδενική βάση υπονοεί ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες αυτής της χώρας ως έχοντες μηδενική μνήμη και μηδενική νοημοσύνη".

    Ως προς το ζήτημα των ανατιμήσεων σε βασικά είδη διατροφής, ο κ. Χρυσοχοΐδης άσκησε κριτική στις επιχειρήσεις, πολυεθνικές και μη, της εγχώριας βιομηχανίας τροφίμων, που παρά την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, κερδοσκοπούν ακόμη και όταν εμφανίζουν μειώσεις τιμών, όπως είπε. Έφερε ως παράδειγμα, την περίπτωση του ελαιολάδου, το οποίο ενώ φέτος παρουσιάζει μείωση 20% στις τιμές παραγωγού, φτάνει στον τελικό καταναλωτή μειωμένο μόλις κατά 3,8%.

    [02] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ημερίδα του ΕΒΕΑ και της ΔΕΗ με θέμα: «Η σημερινή θέση και το μέλλον της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα» (09:30:00, Αθήνα/ΕΒΕΑ)

  • Συγκέντρωση εργαζομένων στο "Λαναρά" στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας και κάθοδος στη Νομαρχία (Βέροια). (10:00:00, Νάουσα)

  • 12ο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ (10:30:00, Αθήνα/NOVOTEL) Χαιρετισμός Α. Τσίπρα,

  • Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη (11:00:00, Αθήνα/Δημαρχιακό Μέγαρο)

  • Συνέντευξη τύπου των ΕΛΜΕ-Θ, στην ΕΔΟΘ, για τη δίκη για τις 8 βαθμολογήτριες των Αγγλικών. (12:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Συνέντευξη Τύπου του προέδρου και του ΔΣ του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, με θέμα την ενημέρωση για την πορεία επισκευής των σπιτιών που καταστράφηκαν κατά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 (12:00:00, Αθήνα/Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου)

  • Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ (12:00:00, Αθήνα/Θεμιστοκλέους 2)

  • Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Ιατρών και Υγειονομικών του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ με θέμα: "Οι εξελίξεις της Ιατρικής & των λοιπών Επιστημών Υγείας - Παρουσίαση Επιστημονικού έργου Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού (12:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Ειδική εκδήλωση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, για την παρουσίαση του συνόλου των εκδόσεων και των δραστηριοτήτων του (12:00:00, Αθήνα/Βουλή)

  • Ενημέρωση κυβερνητικού εκπροσώπου (13:00:00, Υπουργείο Τύπου)

  • Συνέντευξη Τύπου στο ΕΒΕΘ για την παρουσίαση ενός νέου προγράμματος χορήγησης δανείων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. (13:30:00, Θεσσαλονίκη)

  • Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών (14:00:00, Αθήνα/υπουργείο Ανάπτυξης)

  • Συνεδρίαση Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας (16:00:00, Αθήνα/Κεντρικά γραφεία ΝΔ)

  • Ημερίδα με θέμα "Καρκίνος και πρόσβαση στα φάρμακα- ο ρόλος των ταμείων και των φαρμακευτικών εταιριών" οργανώνει η Αντικαρκινική ενημέρωση, στο Ηλέκτρα Παλάς. (18:45:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Αριστοτέλους)

  • Παρουσίαση βιβλίου Αλέκου Παπαδόπουλου (19:00:00, Παλιά Βουλή)

  • Επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θ. Αγγελόπουλου "Σκόνη του χρόνου" - Παρουσία Κ. Παπούλια και των πρωταγωνιστών της ταινίας Γουίλεμ Νταφόε και Ιρέν Ζακόμπ (20:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

  • Πασαρέλα με ρούχα από σοκολάτα ζάχαρη και ζύμη, στο Μακεδονία Παλάς (αίθουσα Αριστοτέλης) (20:00:00, Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη)

  • Διάλεξη με θέμα "Μεταξύ εθνικής ιστοριογραφίας και μετα-αφηγήσης- ευρωπαϊκές συζητήσεις για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα" διοργανώνει το Goethe Institut σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα. (20:30:00, Θεσσαλονίκη/Β. Όλγας 66)

  • Επίσκεψη ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη στη Γεωργία

    Αθλητική ατζέντα

  • Ποδόσφαιρο-Β΄ Εθνική (16η ημέρα, εξ αναβολής): Βέροια-Πιερικός - 15:00:00, Βέροια

  • Ποδόσφαιρο-Γ΄ εθνική (2ος όμιλος, εξ αναβολής): Λαμία-Νίκη Βόλου - 15:00:00, Λαμία (GRC), ** Ο αγώνας είχε διακοπεί στο 22ο λεπτό λόγω κακοκαιρίας και θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής

  • Χάντμπολ-Α1 Ανδρών (17η ημέρα): Ιωνικός Ν.Φ.-ΠΑΟΚ - 17:45:00, Αθήνα/Ν.Φιλαδέλφεια (GRC)

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ανδρών (προημιτελικοί, α΄ αγώνας) - 18:00:00, Αθήνα/Γλυφάδα (GRC), 18:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

  • Βόλεϊ-Τσάλεντζ Καπ Γυναικών (προημιτελικοί, α΄ αγώνας) - 18:30:00, Μαρκόπουλο/Μαρκόπουλο (GRC), 18:30 Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός

  • Βόλεϊ-Τσάλεντζ Καπ Ανδρών (προημιτελικοί, α΄ αγώνας) - 19:00:00, Πάτρα/Πάτρα (GRC), 19:00 ΕΑ Πατρών-Γαλατασαράι

  • Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (Φάση των «16», 3η Αγωνιστική): Προκόμ Τρεφλ-Ολυμπιακός - 20:45:00

  • Ποδόσφαιρο-Φιλικός Εθνικής Ανδρών (Ελλάδα-Δανία) - 21:15:00, Πειραιάς/Πειραιάς (GRC), 21:15 Ελλάδα-Δανία

  • Μπάσκετ-EuroChallenge (Φάση των «16»-3η Ημέρα)

  • Υδατοσφαίριση-Α1 Ανδρών (12η ημέρα)

  • Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (8η ημέρα)

    [03] Σε τροχιά συνεδρίου

    Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα η κ.Αλέκα Παπαρήγα για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

    "Η οικονομική κρίση που πλήττει την ΕΕ έχει σαν αποτέλεσμα από τη μια να μεγαλώνει την ανισομετρία μεταξύ των κρατών - μελών της και από την άλλη να καθιστά πιο άγρια την επίθεση των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους κατά των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων", τονίζει σε ανακοίνωσή του, για τη συνεδρίαση του ΕΚΟΦΙΝ, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

    "Παρά την όξυνση των αντιθέσεών τους όλες οι κυβερνήσεις της ΕΕ συμφωνούν και συντονίζονται στη λήψη νέων αντιδραστικών μέτρων πρώτα απβ όλα στα εργασιακά - μισθολογικά - ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Αυτό ισχύει και για τη χώρα μας. Είτε με επιτήρηση, είτε χωρίς, η πολιτική του «ευρωμονόδρομου» δεν αλλάζει", επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι "οι εξελίξεις επιβάλλουν στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους και στα λαϊκά στρώματα να πετάξουν στα σκουπίδια όλα τα ιδεολογήματα των κομμάτων που υποστηρίζουν την ΕΕ. Να οργανώσουν αποφασιστικά την πάλη τους στη γραμμή της ανυπακοής και της αντεπίθεσης στην πλουτοκρατία και στα κόμματά της. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μην πληρώσουν τις συνέπειες της κρίσης, για την οποία ευθύνονται τα τεράστια κέρδη των μονοπωλίων, ο καπιταλισμός".

    [04] "Σύγκρουση με τα καρτέλ"

    Στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ θα μιλήσει σήμερα ο κ.Αλέξης Τσίπρας.

    Βασικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της κρίσης χαρακτήρισε το Δημόσιο ο πρόεδρος τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

    Ο κ.Αλαβάνος σημείωσε πως «πάνω στους ώμους των δημοσίων υπαλλήλων θα πέσει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, η υλοποίηση πολιτικών για την έξοδο από την κρίση» και για αυτό χρειάζεται «άλλη αντιμετώπιση των δημοσίων υπαλλήλων από τη σημερινή».

    Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ουσιαστικές αυξήσεις για το σύνολο των αμοιβών των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και όλο το προσωπικό των δημοσίων οργανισμών να είναι μόνιμο και όχι έκτακτο ή stage, η αορίστου χρόνου. Επίσης είπε πως πρέπει να στηριχθούν το Ταμείο Προνοίας και το ΟΠΑΔ με μια ουσιαστική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό και να υπάρξει αντιστροφή των ιδιωτικοποιήσεων και περιορισμός των έργων μέσω ΣΔΙΤ, ή με τις υπεργολαβίες.

    Ο κ.Αλαβάνος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και κατηγόρησε τον κ. Αβραμόπουλο "εμπαιγμό" γιατί στο νομοσχέδιο «δεν προβλέπεται η πρόσληψη 2.500 γιατρών, με συνέπεια να έχουμε προβλήματα άμεσα στις εφημερίες, και δεν προβλέπονται τα συμφωνηθέντα για τα ασφαλιστικά και μισθολογικά τους δικαιώματα».

    «Ο κ. Αβραμόπουλος πρέπει να σεβαστεί την υπογραφή του. Να σταματήσει τον εμπαιγμό, γιατί άλλα συμφωνήθηκαν για τις κλαδικές συμβάσεις και άλλα έφερε στη Βουλή προς ψήφιση», επισήμανε.

    Τέλος, ο κ.Αλαβάνος, σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση του Φώτη Κουβέλη να δοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφος ανοχής στο ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά, είμαστε μια ζωντανή πολιτική δύναμη μέσα στην οποία κατατίθενται απόψεις, η κοινωνία χρειάζεται ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό κίνημα και εμείς θα είμαστε δίπλα της».

    Για την ακρίβεια

    Σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη για την ακρίβεια, ο Ανδρέας Καρίτζης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    Για ακόμη μία φορά ακούσαμε άλλον ένα υπουργό Ανάπτυξης να υπόσχεται ότι θα πατάξει την ακρίβεια που καλπάζει με ξέφρενους ρυθμούς, την ώρα μάλιστα που ο πληθωρισμός κατρακυλάει!

    Οι ανέξοδες εξαγγελίες για πάταξη της ακρίβειας και οι φραστικοί λεονταρισμοί εναντίον της κερδοσκοπίας από τον υπουργό επιβεβαιώνουν τη ρήση «σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει» και προσβάλουν τη νοημοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών που δεινοπαθούν σε μια από τις ακριβότερες χώρες του κόσμου.

    Η λειτουργία των καρτέλ δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά άμεσο αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Χρειάζεται σύγκρουση με τα καρτέλ και αλλαγή της πολιτικής που τα ευνοεί. Απαιτείται ουσιαστική ενίσχυση των εισοδημάτων των εργαζομένων και της νεολαίας. Με μια κουβέντα, απαιτούνται όλα όσα δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει η κυβέρνηση.

    Συνέδριο του ΣΥΝ

    Στις 13,14,15 Φεβρουαρίου 2009 θα διεξαχθεί το Διαρκές Συνέδριο του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας στο Cine Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος).

    Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 17.00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 με την παρακάτω θεματολογία :

    - Η συμβολή του Συνασπισμού στη προγραμματική διαδικασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    - Ευρωεκλογές 2009


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 11 February 2009 - 5:30:21 UTC