Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-03-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Το κλίμα θα αντιστραφεί"
  • [02] Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

  • [01] "Το κλίμα θα αντιστραφεί"

    Ο Κώστας Γκιουλέκας στη συνέντευξη που έδωσε στο ΑΠΕ εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα αντιστραφεί το κλίμα υπέρ της κυβέρνησης ενώ καυτηριάζει την αρνητική στάση του Γιώργου Παπανδρέου στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση στο θέμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

    Ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ΜΜΕ, δηλώνει πως αρκεί το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης και πως αν χρειαστεί θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τους οικονομικά ασθενέστερους ενώ για τονίζει πως το θέμα των πρόωρων εκλογών έχει κλείσει με τον πιο επίσημο τρόπο από τον πρωθυπουργό.

    Στην ουσία αρνείται ότι υπάρχει προσέγγιση με το ΛΑΟΣ με το οποίο σημειώνει υπάρχουν ιδεολογικοπολιτικές διαφορές ενώ στο τέλος της συνέντευξης ανοίγει την καρδιά του για την πόλη του τη Θεσσαλονίκη με την οποία δηλώνει ερωτευμένος.

    Η συνέντευξη του Κώστα Γκιουλέκα στον Νίκο Αρμένη:

    ΕΡ: Κύριε Γκιουλέκα δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από το θέμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Η κυβέρνηση λέει πως έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης που έχει φτάσει και στη χώρα μας. Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύετε ότι τελικά θα αποφύγουμε άλλα μέτρα πχ φορολογικού χαρακτήρα;

    ΑΠ: Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το σχέδιο αυτό όχι μόνο υπάρχει αλλά ξεδιπλώνεται τους τελευταίους μήνες. Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που την εγκάλεσαν στην ΕΕ γιατί πρώτη, πρωτοπόρα εγγυήθηκε τις καταθέσεις και πολιτικά και νομικά μέχρι 100.000 ευρώ, ήταν αυτή που έδωσε στην πορεία το επίδομα θέρμανσης, σας θυμίζω το ταμείο κατά της φτώχειας, σας θυμίζω τα μέτρα υπέρ των δανειοληπτών για την απαγόρευση δηλαδή κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας. Όλα αυτά είναι ακριβώς η εφαρμογή ενός σχεδίου για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση. Ενός σχεδίου που έχει κυρίως ως στόχο τους οικονομικά ασθενέστερους εκ των συμπολιτών μας.

    Από εκεί και πέρα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αν αυτή η κρίση βαθαίνει σε έκταση και σε χρόνο, τι θα γίνει αν αυτή η κρίση κρατήσει αρκετά. Δεν είναι θέμα ξέρετε που το αντιμετωπίζουμε μόνο στη Ελλάδα. Αυτό αφορά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα. Τέσσερις φορές οι Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεώρησε τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της. Έντεκα κράτη μέλη της ευρωζώνης αναθεώρησαν ως τώρα για πολλοστή φορά κάθε κράτος, τον αρχικό προγραμματισμό. Εμείς εδώ είμαστε τυχεροί γιατί ακόμη δεν γευθήκαμε - και εύχομαι να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο μαλακά από την κρίση - τις δραματικές συνέπειες που γεύθηκαν άλλες χώρες. Βλέπετε τί γίνεται σε ισχυρότερες οικονομίες όπως είναι η Βρετανική, η Γερμανική όπου εκεί έχουν μπει στην ύφεση και κολοσσοί, μεγάλα εργοστάσια, κλείνουν με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να βρίσκονται στην ανεργία, να προστίθενται στη στρατιά των ανέργων. Στη δική μας χώρα ακόμη δεν υπήρξαν τόσο δραματικές συνέπειες και λέω ακόμη γιατί κανείς επαναλαμβάνω δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αν πχ αυτή η κρίση κρατήσει ένα χρόνο. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σχέδιο αυτό που υπάρχει από την ελληνική κυβέρνηση ξεδιπλώνεται και να ξέρετε ότι αν χρειαστεί - έχετε δίκιο - θα ληφθούν μέτρα, μέτρα όμως υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων.

    ΕΡ: Με εξαίρεση το Γιώργο Καρατζαφέρη θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι η προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή για συναίνεση στην αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης έπεσε στο κενό. Πώς χαρακτηρίζετε αυτή τη στάση των πολιτικών αρχηγών;

    ΑΠ: Δεν θα σας απαντήσω μόνο με την προσωπική μου άποψη. Θα δανειστώ κάποια στοιχεία από τα δημοσκοπικά ευρήματα. Όπου εκεί ένα συντριπτικό ποσοστό των ερωτηθέντων σε όλες τις δημοσκοπήσεις, περίπου ένα 70%, δείχνει ότι οι έλληνες πολίτες ζητούν συναίνεση και ζητούν να ομονοήσουν οι πολιτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν αυτό το μείζονος σημασίας θέμα της παγκόσμιας κρίσης από την οποία διερχόμεθα. Μ'αυτή την έννοια θα έλεγα ότι είναι λάθος τουλάχιστον κάποιες εκ των πολιτικών δυνάμεων - δε μιλώ για όλες γιατί υπάρχουν κάποιες που δογματικά έχουν τη δική τους θέση όπως το ΚΚΕ - αλλά θα πρέπει να πω ότι το κόμμα του ΠΑΣΟΚ ενώ θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι σε μια τέτοια πρωτοφανή κρίση, που ίσως δεν υπάρχει παρόμοια της από την εποχή του '29 από το μεγάλο κραχ που έγινε στην Αμερική, θα έπρεπε τουλάχιστον σ'αυτό το θέμα να μπορέσουμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι, να συζητήσουμε και να βρούμε ένα κοινό τόπο. Αυτό ζήτησε ο πρωθυπουργός. Όταν λέμε συναίνεση, πάμε να βρούμε ένα κοινό σχέδιο δράσης, να ακούσουμε τις προτάσεις και των υπολοίπων, να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Εκεί λοιπόν λυπάμαι αλλά για άλλη μια φορά συναντήσαμε τη στείρα άρνηση, το λαϊκισμό, τη δημαγωγία. Μ'αυτή την έννοια εγώ θα ήθελα μόνο να στιγματίσω αυτή τη στάση και να πω ότι σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου και το πολιτικό συμφέρον της κάθε παράταξης. Οι έλληνες πολίτες θέλουν λύση στα προβλήματά τους και ειδικά σ'αυτή την παγκόσμια κρίση θέλουν να ξέρουν πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα. Εμείς ως κυβέρνηση προσπαθούμε και τα αντιμετωπίζουμε. Αν είμασταν όλοι μαζί είναι βέβαιο ότι θα προσπαθούσαμε και θα τα καταφέρναμε ακόμη καλύτερα.

    ΕΡ: Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης δεν βλέπω να κλείνει το θέμα των πρόωρων εκλογών. Ο πρωθυπουργός λέει και ξαναλέει ότι δεν σκέφτεται εκλογές, ο κ. Παπανδρέου με κάθε ευκαιρία τις ζητάει και στελέχη και των δύο μεγάλων κομμάτων μιλούν για εκλογές. Μήπως τελικά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;

    ΑΠ: Έχει ξεκαθαριστεί με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν είναι στα σχέδιά του οι εκλογές. Εκλογές θα έρθουν στις 7 Ιουνίου για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Από εκεί και πέρα μπροστά μας κ. Αρμένη, έχουμε τα σοβαρά προβλήματα των ελλήνων πολιτών. Ο κόσμος θέλει λύση στα προβλήματά του. Ο άνεργος θέλει λύση στο πρόβλημα της ανεργίας, ο μισθωτός και ο χαμηλοσυνταξιούχος περιμένουν λύσεις στο συρρικνωμένο εισόδημα - ειδικά μέσα απ'αυτή την κρίση - και γι'αυτό σας είπα πως τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται κυρίως έχουν ως στόχο τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Μ'αυτή την έννοια για εμάς δεν υπάρχει θέμα εκλογών και πιστεύω ότι όσοι συντηρούν την εκλογολογία προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον τόπο.

    ΕΡ: Να έρθω και στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μιλώ για το φλέρτ μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Άκουσα τη θέση της κυβέρνησης δια του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ξέρω τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Σας ρωτώ ευθέως. Για εσάς το ΛΑΟΣ είναι ακραίο κόμμα; Είναι χώρος με τον οποίο έχετε μεγάλες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές;

    ΑΠ: Κατ'αρχήν με το ΛΑΟΣ σαφώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Από την άλλη πλευρά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αναφέρεται όλο αυτό το διάστημα, την εβδομάδα που ακολούθησε τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, αυτό το φλερτ. Είναι κακό μια πολιτική δύναμη όπως ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού της χώρας στην κρίσιμη αυτή κατάσταση και να πει ότι ναι εγώ συναινώ για να δούμε πως θα βγάλουμε από αυτό το αδιέξοδο τον τόπο; Και αυτό αντίθετα, αν δηλαδή κάποιος επιδείξει πνεύμα διάθεσης καλής συνεργασίας αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι πάμε σε συνεργασίες εκλογικού χαρακτήρα και όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας; Από που προκύπτει το ένα με το άλλο; Η πρόσκληση του πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρη. Σ'αυτή την πρόσκληση προσήλθαν οι πολιτικοί αρχηγοί, κάποιος συμφώνησε - ο κ. Καρατζαφέρης - κάποιοι διαφώνησαν. Γιατί θα πρέπει αυτά να τροφοδοτήσουν όλα αυτά τα σενάρια; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, εμείς ζητήσαμε τη συναίνεση για το θέμα της κρίσης, ο κ. Καρατζαφέρης όπως ο ίδιος δήλωσε, έκρινε ότι στην παρούσα φάση πρέπει να συναινέσει και να δει μαζί με την κυβέρνηση πως μπορεί να βοηθήσει τον τόπο. Και μ'αυτή την έννοια αντιμετωπίζουμε από κοινόυ το συγκεκριμένο αυτό θέμα της κρίσης πάνω στην κοινή βάση που συμφώνησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί. Όλα τα υπόλοιπα νομίζω είναι ευφάνταστα σενάρια.

    ΕΡ: Δύο μήνες μετά τον ανασχηματισμό θα ήθελα τη γνώμη σας για την εικόνα της κυβέρνησης ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το ΠΑΣΟΚ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

    ΑΠ: Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Η χώρα διέρχεται από αυτή την πρωτοφανή κρίση, υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα . Εγώ δεν θέλω να μιλώ με ξύλινο πολιτικό λόγο, είμαι από το χώρο της δημοσιογραφίας και έχω μάθει να βάζω το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων . Θα σας πω, επειδή αναφέρατε τις δημοσκοπήσεις, ότι πράγματι αποτυπώνουν ότι η εικόνα της Ν.Δ εθίγει όλο το προηγούμενο διάστημα. Εδώ υπάρχουν όμως δύο ερμηνείες. Εθίγει διότι ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ πρόβαλε έναν αξιόπιστο πολιτικό λόγο και έγινε ελκυστικό με προτάσεις, εναλλακτικές λύσεις που πρότεινε στον ελληνικό λαό; Ή γιατί η Ν.Δ, μέσα από μία σειρά αδυναμίες, αστοχίες, χαμηλές επιδόσεις, λάθη που έγιναν, έχανε; Πιστεύω το δεύτερο. Ότι έχανε όλο αυτό το διάστημα η Ν.Δ και γι'αυτό αποτυπώθηκε αυτό το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι είναι στο δικό μας χέρι, με σκληρή δουλειά, με λίγα λόγια, με γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα που θα τα νοιώσει ο έλληνας πολίτης, να αντιστρέψουμε το κλίμα. Και θεωρώ ότι όχι μόνο είναι εφικτό αλλά ότι θα γίνει πραγματικότητα στο προσεχές διάστημα. Αυτό απαντά και στο πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Η εντολή που έχουμε από τον πρωθυπουργό είναι μία. Λίγα λόγια. Πολλή και σκληρή δουλειά. Αποτελέσματα.

    ΕΡ: Κλείνοντας θα ήθελα να σας ρωτήσω για την πόλη σας, τη Θεσσαλονίκη. Σας άκουσα πρόσφατα να δηλώνετε ερωτευμένος μ'αυτή την πόλη. Πείτε μας δυο λόγια...

    ΑΠ: Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα θεσσαλονικιός. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα, εκεί ζω, εκεί δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά, εκεί πολιτεύομαι, εκεί είναι η οικογένειά μου, εκεί οι φίλοι μου, εκεί οι συμπολίτες μου δίνουν την εμπιστοσύνη τους για να εκπροσωπήσω αυτή την πόλη στην πρώτη εκλογική περιφέρεια στο κοινοβούλιο. Όσο όμως λείπω για τις ανάγκες του κοινοβουλίου στην Αθήνα ανακαλύπτω και πάλι αυτή την πόλη. Θέλω να πω ότι όσο ζει κανείς μέσα στην πόλη του πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται τις δυνάμεις που κρύβει αυτή η πόλη και χρειάζεται κάποια στιγμή να μοιράζει τη ζωή του, όπως κι εγώ τις μισές ημέρες τις εβδομάδος βρίσκομαι στην Αθήνα, για να αντιληφθώ πράγματα που δεν τα είχα αντιληφθεί όταν έμενα μόνιμα και δεν χρειαζόταν να έχω αυτές τις μετακινήσεις. Η Θεσσαλονίκη έχει πάρα πολλές δυνατότητες και εγώ πραγματικά δηλώνω ερωτευμένος με αυτή την πόλη, πιστεύω ότι αξίζει κανείς να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για τη Θεσσαλονίκη. Νομοτελειακά η Θεσσαλονίκη θα προχωρήσει και θα αναπτυχθεί και αν δεν θελήσει το Αθηνοκεντρικό κράτος να βοηθήσει τη Θεσσαλονίκη. Που μ'αυτή την κυβέρνηση υπάρχει εκπεφρασμένη βούληση να γίνει κάτι τέτοιο - ο πρωθυπουργός είναι και βουλευτής Θεσσαλονίκης και το έχει δείξει εμπράκτως πως θέλει να προχωρήσει και να δώσει ώθηση - γι'αυτό τελείωσε άμεσα η Εγνατία Οδός, γι'αυτό ξεκίνησαν τα μεγάλα έργα στην πόλη, γι'αυτό έχουν γίνει μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες προς τη βόρειο Ελλάδα. Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να διεκδικήσει ακόμη πιο δυνατά αυτά που της ανήκουν. Εννοώ ότι ούτως ή άλλως θα πρωταγωνιστήσει, γιατί αυτό που ήταν κάποτε το συγκριτικό μειονέκτημά της ότι απείχε πολύ κοντά από τα σύνορα και ως τη δεκαετία του '90 υπήρχε πάνω από τα βόρεια σύνορά μας ένας τελείως διαφορετικός πολιτικός, κοινωνικός, οικονομικός κόσμος - μιλώ για κράτη του πρώην ανατολικού συνασπισμού - αυτό σήμερα είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης. Ότι απέχει ελάχιστα από τη Σόφια, από τα Σκόπια, από το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, την Κωνσταντινούπολη, από άλλες μεγάλες πρωτεύουσες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ότι πάνω από τα βόρεια σύνορά μας ανοίγονται τεράστιες αγορές και ότι η Θεσσαλονίκη είναι το φυσικό επίνειο όλης αυτής της τεράστιας περιοχής. Όσο περισσότερο δυναμώσουμε τη Θεσσαλονίκη, όσο τις δώσουμε τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο από εδώ και μπρος χρονικό διάστημα, δεν θα είναι κερδισμένη η Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι κερδισμένη η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα. Θα είναι κερδισμένη όλη η χώρα κύριε Αρμένη γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ελληνικός βορράς έχει να δώσει πάρα πολλά σε τούτο τον τόπο, σ'αυτή την πατρίδα και τουλάχιστον εμείς που προερχόμαστε από εκεί θα αγωνιστούμε όλες μας τις δυνάμεις αισιόδοξα και θεωρούμε ότι θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα.

    [02] Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

    Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή και θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι στον «γηραιό» που δεν φαίνεται να κινδυνεύει.

    Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει πιο εύκολη αποστολή, αφού θα φιλοξενηθεί από τον ουραγό Θρασύβουλο, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Αλκαζάρ» με την Λάρισα. Οι δυο αντίπαλοι έχουν ως στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους και τους Θεσσαλούς να βρίσκονται πολύ κοντά.

    Επίσης, η ΑΕΚ, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ σε μία αναμέτρηση όπου οι Κρήτες παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για παραμονή, ενώ ο Πανσερραϊκός θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, με μοναδικό στόχο το «διπλό» που θα τον διατηρήσει «ζωντανό» στην υπόθεση-παραμονή.

    Τέλος, ο Αρης φιλοξενεί την Ξάνθη και θέλει την νίκη για να ελπίζει στα πλέι-οφ, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα χωρίς φαβορί.

    Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

    Σάββατο 14 Μαρτίου 16:45 Λάρισα-ΠΑΟΚ ALPHA

    19:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ NOVA

    19:00 Αρης-Ξάνθη ΝΕΤ

    Κυριακή 15 Μαρτίου 15:00 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης

    16:45 Λεβαδειακός-Πανιώνιος ALPHA

    16:45 Πανθρακικός-Πανσερραϊκός NOVA

    19:00 Θρασύβουλος-Παναθηναϊκός NOVA

    19:00 Ολυμπιακός-Ηρακλής NET

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ

    ΑΓ. Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

    1. Ολυμπιακός 25 18-5-2 12-1-0 6-4-2 38-10 59

    2. Παναθηναϊκός 25 14-8-3 8-4-1 6-4-2 44-16 50

    . ΠΑΟΚ 25 14-8-3 9-4-0 5-4-3 30-13 50

    4. ΑΕΚ 25 12-11-2 9-2-1 3-9-1 34-20 47

    5. Λάρισα 25 9-11-5 6-5-2 3-6-3 32-26 38

    6. Άρης 25 9-8-8 6-5-1 3-3-7 20-26 35

    7. Ξάνθη 25 7-11-7 4-6-2 3-5-5 19-15 32

    8. Εργοτέλης 25 8-6-11 4-3-5 4-3-6 27-35 30

    9. Αστέρας Τρίπολης 25 6-11-8 5-4-3 1-7-5 27-22 29

    . Πανιώνιος 25 8-5-12 5-4-4 3-1-8 29-32 29

    . Ηρακλής 25 7-8-9 3-6-4 4-2-6 18-25 29

    . Πανθρακικός 25 8-5-12 4-3-5 4-2-7 14-25 29

    13. Λεβαδειακός 25 8-4-13 7-3-2 1-1-11 22-28 28

    14. Πανσερραϊκός 25 5-7-13 3-3-7 2-4-6 14-35 22

    15. ΟΦΗ 25 4-8-13 1-4-8 3-4-5 24-39 20

    16. Θρασύβουλος 25 3-4-18 1-3-8 2-1-10 19-43 13


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 13 March 2009 - 14:10:06 UTC