Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-07-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Διασφαλίζεται το αγροτικό εισόδημα"
  • [02] Η Olympic Air πετάει από 1η Οκτωβρίου
  • [03] Επενδύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας
  • [04] Γραμματικό-Διαμαρτυρία για τον ΧΥΤΑ
  • [05] Συνεδριάζει σήμερα το Ecofin
  • [06] "Αντίο" στον βασιλιά της ποπ

  • [01] "Διασφαλίζεται το αγροτικό εισόδημα"

    Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Χατζηγάκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμιά απολύτως περικοπή ενισχύσεων και τούτο, διότι «το υπουργείο ετοιμάζει ένα μεγάλο γεωργικό κτηματολόγιο, το οποίο θα προβλέπει και θα διασφαλίζει απόλυτα το αγροτικό εισόδημα και τις ενισχύσεις. Αυτό θα το επιτύχει με την αναβάθμιση δύο μεγάλων οργανισμών, οι οποίοι ήδη λειτουργούν του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ΑΓΡΟΓΗ».

    Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ακόμη, ότι συζητήθηκαν τα μεγάλα εγγυοβελτιωτικά έργα, καθώς ήδη το υπουργείο προχωρά ένα τεράστιο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει η ελληνική γεωργία να αντιμετώπισει τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις σύγχρονες συνθήκες.

    Επίσης, συζητήθηκαν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, που αφορούν το επιστημονικό τμήμα του υπουργείου, το ΕΦΥΑΓΕ, καθώς και σειρά ρυθμίσεων για την προστασία των ζώων, αλλά και τον ΕΦΕΤ.

    «Εκείνο το οποίο συζητήσαμε, είναι το γενικότερο νοικοκύρεμα, ώστε το υπουργείο να είναι μια μονάδα παραγωγική, αναπτυξιακή και ανταγωνιστική, η οποία θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις», κατέληξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Απαντώντας σε ερώτηση, σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης άφησε αιχμές για τους προκατόχους του σχετικά με τη διαφθορά στις φυλακές, ο κ. Χατζηγάκης σημείωσε ότι «ο κ. Δένδιας είναι ένας πολύ καλός υπουργός» και παρέπεμψε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

    Επίσης, μίλησε για πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας σημειώνοντας, «πρέπει να σταματήσουμε κάποια στιγμή την αδικία, που γίνεται σε βάρος της Αστυνομίας».

    [02] Η Olympic Air πετάει από 1η Οκτωβρίου

    Από την Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνεται ότι προχωρούν εντατικά οι προετοιμασίες για την έναρξη του πτητικού έργου από την Olympic Air. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την χρήση της επωνυμίας Olympic Air με βάση τα προβλεπόμενα από τις σχετικές συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο.

    Υπενθυμίζεται ότι η Olympic Air θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από την 1η Οκτωβρίου 2009 και μέχρι τότε όλες οι πτήσεις εκτελούνται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Olympic Air εταιρεία του ομίλου της MIG θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από την 1η Οκτωβρίου, με στόλο καινούργιων αεροσκαφών, δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων, σύγχρονο σύστημα πωλήσεων και πάνω από όλα, με συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρει.

    [03] Επενδύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας

    Επενδύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια χωρίς συμμετοχή ή με περιορισμένη δαπάνη των ιδιοκτητών προβλέπει το νομοσχέδιο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Κ.Χατζηδάκης, με το οποίο θεσπίζεται η Χρηματοδότηση Ενεργειακών Έργων από τρίτους.

    Με το νέο θεσμικό πλαίσιο, μια εταιρία ενεργειακών υπηρεσιών θα αναλαμβάνει το κόστος για την υλοποίηση των εργασιών που θα επιφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας (π.χ. μονώσεις, διπλά τζάμια, κουφώματα, αντικατάσταση καυστήρα κλπ.) και θα πληρώνεται σταδιακά από το όφελος που προκύπτει για τους ιδιοκτήτες των κτιρίων από τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού, φυσικού αερίου ή πετρελαίου θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, εξοικονομούμε ενέργεια και ενισχύουμε μια καινοτόμο επιχειρηματική δράση χωρίς οι καταναλωτές να επιβαρύνονται ούτε ένα ευρώ.

    Με το ίδιο νομοσχέδιο δημιουργείται «Πράσινο ταμείο» που θα επιδοτεί ή θα εξασφαλίζει χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και θα χρηματοδοτείται από Κοινοτικά προγράμματα καθώς και από μέρους του κύκλου εργασιών των ενεργειακών επιθεωρήσεων. Οι ενεργειακές επιθεωρήσεις θεσπίστηκαν με νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι και είναι υποχρεωτικές για όλα τα κτίρια που πωλούνται ή ενοικιάζονται. Οι σχετικές ρυθμίσεις δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη καθώς εκκρεμεί η έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων για τη θέσπιση του Σώματος Ενεργειακών Επιθεωρητών και τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ). Ο κ.Χατζηδάκης επανέλαβε πάντως σήμερα ότι το κόστος έκδοσης των ενεργειακών πιστοποιητικών, όπως έχει συμφωνηθεί με την Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, δεν θα ξεπερνά για τα σπίτια το 1 ευρώ ανά τετραγωνικό.

    Με το ίδιο νομοσχέδιο, που προβλέπεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στο καλοκαίρι προβλέπονται ακόμη τα εξής:

    -Στις νέες οικοδομές και σε όσα κτίρια ανακαινίζονται ριζικά θα εγκαθίστανται νέοι ηλεκτρονικοί μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας με δυνατότητα τηλεμέτρησης. Ήδη έχουν εγκατασταθεί τέτοιοι μετρητές σε 8.500 καταναλωτές μέσης τάσης και 100 χαμηλής ενώ η ΔΕΗ θα εγκαταστήσει πιλοτικά άλλους 60.000 σε μεγάλους καταναλωτές χαμηλής τάσης (επιχειρήσεις και νοικοκυριά). Οι μετρητές αυτοί παρέχουν τη δυνατότητα εφαρμογής διαφορετικών χρεώσεων στη διάρκεια του 24ώρου. Σε κάθε περίπτωση ο κ.Χατζηδάκης επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ζήτημα αύξησης στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

    -Οι εταιρίες παροχής ενέργειας θα ενημερώνουν τους πελάτες τους για τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και δαπανών, και θα τους παρέχουν συγκριτικά στοιχεία με τις καταναλώσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ή με έναν τυπικό καταναλωτή της ίδιας κατηγορίας.

    -Εξαιρούνται από την υποχρέωση εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου οι νέες οικοδομές που κάνουν αποδεδειγμένα χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

    -Μεταφέρεται στη νομοθεσία ο εθνικός στόχος για εξοικονόμηση ενέργειας 9 % ως το 2016 που έχει τεθεί από την ΕΕ.

    -Τίθενται ελάχιστες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης για τις προμήθειες του Δημοσίου και προβλέπεται η αντικατάσταση ή αναβάθμιση μη ενεργειακά αποδοτικού εξοπλισμού με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Προμήθειες εξοπλισμού που δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές δεν θα θεωρούνται δημόσια δαπάνη, δεν θα εκκαθαρίζονται και δεν θα πληρώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες δημοσιονομικού ελέγχου.

    -Δημιουργείται Διυπουργική Επιτροπή για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων με συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας, Εξωτερικών και Ανάπτυξης. Ήδη έχει καταρτισθεί νομοσχέδιο που αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο για τις έρευνες.

    -Αποκτά αυτοτελή νομική προσωπικότητα το Συμβούλιο Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που θα χρηματοδοτείται με ετήσια εισφορά από τις ενεργειακές εταιρίες.

    [04] Γραμματικό-Διαμαρτυρία για τον ΧΥΤΑ

    Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Γραμματικό Αττικής, από επεισόδια που ξεκίνησαν στις 8 πρωί, όταν κάτοικοι επιχείρησαν δυναμικά να εμποδίσουν την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων, στην περιοχή.

    Οι διαμαρτυρόμενοι έστησαν μπλόκα σε όλες τις οδούς πρόσβασης, έσκαψαν τα οδοστρώματα με μηχανήματα για να μη φτάσουν στο χώρο του ΧΥΤΑ τα σκαπτικά εργαλεία της ανάδοχης εταιρίας και εντέλει συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που κατέφυγαν σε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

    Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων και τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν αστυνομικοί και κάτοικοι, ενώ λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο δήμαρχος της περιοχής. Παράλληλα, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε χωράφια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ακόμα και με πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα για να μην πάρουν διαστάσεις.

    Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αθ. Νάκος, δήλωσε ότι «στο Γραμματικό γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί ο περιφερειακός σχεδιασμός, έτσι όπως ψηφίστηκε από όλα τα αυτοδιοικητικά όργανα, και κυρίως, έτσι όπως έχει αποφασιστεί από τα περισσότερα κόμματα, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

    [05] Συνεδριάζει σήμερα το Ecofin

    Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της ΕΕ (Ecofin), όπου θα συζητηθεί:

    - Το θέμα της αντιμετώπισης της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης.

    - Η διασφάλιση της απασχόλησης και της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.

    Η σουηδική Προεδρία στην ΕΕ είναι προετοιμασμένη για τη λήψη πρόσθετων πρωτοβουλιών, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση.

    Επίσης, κατά τη διάρκεια του ECOFIN, θα προετοιμαστεί η Σύνοδος Κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20), που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο.

    Εξάλλου, με βάση τα δημοσιονομικά αποτελέσματα του 2008, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμπεραίνει ότι η Λιθουανία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Λετονία και η Ρουμανία έχουν υπερβολικά ελλείμματα και προτείνονται σχετικές προθεσμίες για τη διόρθωσή τους.

    Τέλος, θα συζητηθεί το θέμα των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών στόχων σε σχέση με την προοπτική αύξησης των δαπανών στο μέλλον, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού.

    Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: "Η ευρωζώνη δεν απειλείται με αντιπληθωρισμό"

    Η ευρωζώνη δεν απειλείται με αντιπληθωρισμό, παρά την υποχώρηση των τιμών καταναλωτή που καταγράφηκαν τον Ιούνιο, για πρώτη φορά στην ιστορία της, διαβεβαίωσε χθες ο επικεφαλής της Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

    «Η ανάλυσή μας, που τη συμμερίζεται και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, είναι η ακόλουθη: παρά τη γενική πτώση του επιπέδου των τιμών τον Ιούνιο, θα ήταν αναληθές να πούμε πως η ζώνη του ευρώ βρίσκεται στα πρόθυρα του αντιπληθωρισμού», τόνισε ο κ. Γιούνκερ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μηνιαία σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

    Η ζώνη του ευρώ γνώρισε στα τέλη Ιουνίου μία υποχώρηση των ετήσιων τιμών καταναλωτή κατά 0,1%, ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο στην ιστορία της. Το φαινόμενο αυτό αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον πολλούς μήνες ακόμη, σύμφωνα με τους αναλυτές.

    [06] "Αντίο" στον βασιλιά της ποπ

    Σήμερα θα ενταφιαστεί ο "βασιλιάς της ποπ" Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών, στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες.

    Η κηδεία του θα γίνει στις 8 το πρωί, τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας), δύο ώρες πριν από τη δημόσια τελετή στη μνήμη του. Η τελετή αυτή θα γίνει στην αίθουσα του Στέιπλς Σέντερ, στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε στο αμερικανικό κανάλι NBC4 ο Τζαν Πέρι, αναπληρωτής του δημάρχου Αντόνιο Βιγιαραϊγκόσα.

    Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Τζάκσον ανέφεραν ότι στον ενταφιασμό του θα παραστούν μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι του.

    Αρχικά η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον μελετούσε το ενδεχόμενο να ταφεί ο "βασιλιάς" στη Νέβερλαντ, το ράντσο του στην Καλιφόρνια.

    Όσον αφορά τη δημόσια τελετή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο ανέφεραν ότι μπορεί να συμμετάσχουν η Αρίθα Φράνκλιν, ο Στίβι Γουόντερ, η Αλίσια Κις, η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Λάιονελ Ρίτσι και η Νταϊάνα Ρος.

    Κατηγορήθηκε εν ζωή, αποθεώθηκε μετά θάνατον

    Άλλαξε το ύφος της μουσικής ποπ και έφτασε να συμβολίζει τις υπερβολές ενός ναρκισσιστικού τρόπου ζωής της σόου μπίζνες.

    Κατά τις ημέρες που ακολούθησαν τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον από ανακοπή καρδιάς σε νοικιασμένη έπαυλη του Χόλιγουντ, οι αδυναμίες του, τα ελαττώματα και οι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων ξεχάστηκαν. Όμως ως έναν βαθμό.

    Καθώς το Λος Άντζελες και ο υπόλοιπος κόσμος προετοιμάζονται για την επιμνημόσυνη τελετή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία, μία νέα εικόνα του Τζάκσον αρχίζει να προβάλλεται: ήταν μία μουσική ιδιοφυία και μία τραγικά παρεξηγημένη διασημότητα, ένας άνθρωπος που ακόμη κι ως "παιδί-θαύμα" διέθετε μία ψυχή που κατανοούσε τα αισθήματα αγάπης και τις επιθυμίες των ενηλίκων, ένας στοργικός και δοτικός πατέρας, του οποίου τα αισθήματα που έτρεφε για τα παιδιά του και η συμπόνοια που επεδείκνυε για τους άλλους τον έκαναν σύμβολο μίας παγκόσμιας καλοσύνης.

    Ο "Wacko Jacko," ("Ο Τρελό Τζέικο"), όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί ο σκανδαλοθηρικός βρετανικός Τύπος, είχε γίνει ο Άγιος Μάικλ.

    Αλλά η αγιογραφία του Τζάκσον έχει και τους επικριτές της.

    Το μέλος του Κογκρέσου από τη Νέα Υόρκη, Πίτερ Κινγκ, χαρακτήρισε την Κυριακή τον Τζάκσον παιδεραστή και διεστραμμένο και κατηγόρησε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για πολύ ευνοϊκή κάλυψη του θέματος.

    "Παρενοχλούσε σεξουαλικώς παιδιά. Ήταν παιδεραστής. Και το να του δίνουμε τόσο μεγάλη κάλυψη μέρα με τη μέρα, τί λέει αυτό για εμάς ως χώρα;", αναρωτιέται ο Κινγκ.

    "Έίμαστε πολύ πολιτικά ορθοί. Κανένας δεν θέλει να σηκωθεί όρθιος και να πει: "Δεν χρειαζόμαστε τον Μάικλ Τζάκσον".

    Τα σχόλιά του για τον Βασιλιά της Ποπ προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυρίας στο Διαδίκτυο.

    Από την ώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο σε ηλικία 11 ετών, ξεχώρισε για το ταλέντο του, ενώ συμμετείχε στο συγκρότημα με τα υπόλοιπα αδέλφια του, τους Jackson Five.

    Συγκρότημα που το 1968 σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts με επιτυχίες όπως οι ABC, I want You Back και I'll Be There.

    Σταδιακά εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σόλο καριέρα. Το 1979 ήρθε το άλμπουμ Off the Wall in 1979 που συνδύασε αρμονικά ήχους φανκ, ντίσκο και ποπ.

    Τρία χρόνια αργότερα ήρθε το Thriller με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, το οποίο "εγκαινίασε" την εποχή του βίντεο κλιπ και έκανε τον Τζάκσον έναν αστέρα μεγάλου βεληνεκούς.

    ΄Οσο όμως περνούσαν τα χρόνια,ο Τζάκσον έκανε λιγότερες επιτυχίες στο πεντάγραμμο και περισσότερους...τίτλους στα σκανδαλοθηρικά έντυπα.

    Κι αυτό κυρίως εξαιτίας των πολλών πλαστικών επεμβάσεων και της αλλόκοτης συμπεριφοράς του.

    Φαινόταν άρρωστος όλο και συχνότερα στις δημόσιες εμφανίσεις του.

    Αλλά στο επίκεντρο της γεμάτης σκάνδαλα ζωής του υπήρχαν οι ύποπτες σχέσεις του με τα αγόρια.

    Δύο φορές κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών στο ράντσο του, την Neverland, το 1993 και το 2003.

    Στην πρώτη περίπτωση κατέληξε σε συμβιβασμό δηλώνοντας αθώος και στη δεύτερη περίπτωση απηλλάγη των κατηγοριών. Όμως οι δοκιμασίες αυτές έπληξαν τον ήδη εύθραυστο ψυχισμό του και τον μετέτρεψαν σε αγαπημένο στόχο των μέσων ενημέρωσης.

    Τα αίτια θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά όπως προκύπτει πρέπει να έκανε χρόνια κατάχρηση φαρμάκων.

    Οι θαυμαστές του αποδίδουν τα προβλήματά του αυτά στην τραυματική παιδική του ηλικία και στην αμηχανία που του προκαλούσε η διαρκής ενασχόληση του Τύπου μαζί του.

    Οι αδυναμίες και οι ιδιοτροπίες του -λένε- δεν αποτελούν λόγο για να παραβλέψει κάποιος το ταλέντο και τις επιτυχίες του.

    "Το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και του κόσμου τιμούν τον Τζάκσον ως έναν "τρωτό ήρωα"", λέει η Κλάρενς Τζόουνς, ακαδημαϊκός και μέλος του ινστιτούτου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ τζούνιορ στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ.

    "Ακόμη και οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών και οι διευθετήσεις ύψους εκατομμυρίων δολαρίων (για να κλείσουν οι υποθέσεις) δεν στάθηκαν αρκετές για να χαθεί η αγάπη του κόσμου για τον Μάικλ. Στο τέλος, φαίνεται ότι εκπροσωπούσε την ελπίδα, την έμπνευση και την αποθέωση της ζωής, όσο ανορθόδοξη κι αν ήταν η δική του ζωή".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 7 July 2009 - 12:30:36 UTC