Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-07-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Βάση συνεργασίας"
  • [02] "Αντίο" στον βασιλιά της ποπ

  • [01] "Βάση συνεργασίας"

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα απηύθυνε έκκληση για την υπέρβαση της δυσπιστίας του Ψυχρού Πολέμου και την οικοδόμηση μιας συνολικής σύμπραξης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νέα Οικονομική Σχολή της Μόσχας.

    "Η Αμερική επιθυμεί μια ισχυρή, ειρηνική και ευημερούσα Ρωσία", δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος. "...ως προς τα θεμελιώδη ζητήματα που θα διαμορφώσουν τον αιώνα αυτόν Αμερικανοί και Ρώσοι μοιράζονται κοινά συμφέροντα που συγκροτούν μια βάση συνεργασίας", πρόσθεσε.

    "Οι προκλήσεις αυτές απαιτούν μια παγκόσμια σύμπραξη και η σύμπραξη αυτή θα είναι ισχυρότερη εάν η Ρωσία καταλαμβάνει τη θέση της μεγάλης δύναμης που της ανήκει", είπε.

    Ο αμερικανός πρόεδρος αντιπαρέβαλε αυτήν την ιδέα με αυτήν που επικρατούσε κατά τον 20ό αιώνα, οπότε "οι ΗΠΑ και η Ρωσία ήταν ταγμένες στον μεταξύ τους ανταγωνισμό", ή στην ιδέα του 19ου αιώνα, οπότε οι δύο χώρες ήταν καταδικασμένες "να ανταγωνίζονται για τις σφαίρες επιρροής και οπότε οι μεγάλες δυνάμεις ήταν υποχρεωμένες να συγκροτούν ανταγωνιστικά μπλοκ για να εξισορροπούν η μία την άλλη".

    Αν και προσεκτικός ώστε να μην επικρίνει ευθέως την ηγεσία του Κρεμλίνου και αφού επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν να επιβάλουν οποιοδήποτε σύστημα διακυβέρνησης σε άλλες χώρες, ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τη Ρωσία να σεβασθεί τους κανόνες του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας και να αντιμετωπίσει τη διαφθορά.

    "Η ιστορική διαδρομή μάς δείχνει ότι οι κυβερνήσεις που τίθενται στην υπηρεσία του λαού επιβιώνουν και ευημερούν, όχι οι κυβερνήσεις που δεν υπηρετούν παρά τη δική τους εξουσία...Οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν τη λαϊκή βούληση διακινδυνεύουν λιγότερο να αποτύχουν, να τρομοκρατήσουν τους πολίτες τους ή να κηρύξουν πόλεμο εναντίον άλλων. Οι κυβερνήσεις που προωθούν τον σεβασμό του κράτους δικαίου, που ελέγχονται για ό,τι πράττουν και επιτρέπουν τη λειτουργία ανεξάρτητων θεσμών είναι οι πιο αξιόπιστοι εμπορικοί εταίροι", είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.

    Ο αμερικανός πρόεδρος κάλεσε την ρωσική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαφθορά και να επιβάλει τον σεβασμό των νόμων στον οικονομικό τομέα.

    Η επιτυχία μιας χώρας "εξαρτάται από το αν η οικονομία της λειτουργεί βάσει των κανόνων του κράτους δικαίου...Οπως είπε σωστά ο πρόεδρος Μεντβέντεφ, ένα δικαιικό σύστημα, αποτελεσματικό και ώριμο, αποτελεί προϋπόθεση για μια συνεχή οικονομική ανάπτυξη. Παντού πρέπει κανείς να έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα ή να πηγαίνει στο σχολείο χωρίς να πρέπει να δωροδοκεί", είπε.

    Η Ρωσία πρέπει να σεβασθεί την κυριαρχία της Γεωργίας και της Ουκρανίας, είπε. "Η κυριαρχία των κρατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της διεθνούς τάξης. Με τον ίδιο τρόπο που όλα τα κράτη πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν την ηγεσία τους, πρέπει να έχουν και το δικαίωμα να ζουν εντός ασφαλών συνόρων και να εφαρμόζουν τη δική τους εξωτερική πολιτική", είπε.

    "Αυτό ισχύει για τη Ρωσία όπως και για τις ΗΠΑ. Κάθε σύστημα που εγκαταλείπει αυτά τα δικαιώματα οδηγεί στην αναρχία. Για τον λόγο αυτόν η αρχή αυτή πρέπει να εφαρμοσθεί σε όλες τις χώρες, περιλαμβανομένης της Γεωργίας και της Ουκρανίας", είπε υπενθυμίζοντας ότι η λογική των σφαιρών επιρροής ανήκει στον 19ο αιώνα.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τη Ρωσία να συνταχθεί με τις αμερικανικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρόκλησης που αποτελούν τα πυρηνικά προγράμματα του Ιράν και της Βόρειας Κορέας.

    Η Αμερική επιδιώκει να ανατρέψει τη διασπορά των πυρηνικών όπλων και να εμποδίσει τη χρήση τους...Είναι ευθύνη δική μας, ημών που είμαστε οι δύο μεγαλύτερες παγκόσμιες πυρηνικές δυνάμεις ...Ούτε η Αμερική, ούτε η Ρωσία έχουν κάτι να κερδίσουν από μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στην ανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή. Για τον λόγο αυτόν πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να εμποδίσουμε τη Βόρεια Κορέα να γίνει πυρηνική δύναμη και για να εμποδίσουμε το Ιράν να αποκτήσει την ατομική βόμβα", είπε.

    Συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στη Ρωσία, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, στην πρωθυπουργική κατοικία στο Νόβο Ογκάρεβο, κοντά στη Μόσχα.

    Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν οι δύο ηγέτες, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά, είναι το αμερικανικό πρόγραμμα πυραυλικής άμυνας στην ανατολική Ευρώπη, το οποίο έχει επικρίνει έντονα η Μόσχα.

    Κατά την έναρξη της συνάντησης ο ρώσος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα του βασίζεται στον πρόεδρο Ομπάμα για την αποκατάσταση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων και ότι ελπίζει σε καλύτερες σχέσεις με τις ΗΠΑ.

    "Στηρίζουμε τις ελπίδες μας στο πρόσωπό σας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων", είπε κατά το πρόγευμα εργασίας που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

    "Η ιστορία των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων γνώρισε διακυμάνσεις. Υπήρξαν χρόνια απόλυτης ευημερίας, υπήρξε γκρίζα ρουτίνα ακόμη και αντιπαράθεση", πρόσθεσε.

    Από την πλευρά του, ο Ομπάμα εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο ως πρόεδρος και από το Μάιο του 2008 ως πρωθυπουργός. "Γνωρίζω όχι μόνο το εξαιρετικό έργο που έχετε επιτελέσει για το ρωσικό λαό τα προηγούμενα χρόνια από τη θέση του προέδρου αλλά και τώρα ως πρωθυπουργός" είπε, παρότι μόλις την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του ο Ομπάμα είχε χαρακτηρίσει τον Πούτιν, άνθρωπο προσκολλημένο στο παρελθόν.

    "Είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία να θέσουμε πιο στέρεες βάσεις στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις. Ίσως δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά έχουμε διαβουλεύσεις με γνώμονα το συμφέρον του ρωσικού και του αμερικανικού λαού", πρόσθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι μπορεί οι δύο χώρες να μην συμφωνούν σε όλα, ωστόσο μπορούν να τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό. Ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους τόνισε ότι οι επαφές αυτές στη Μόσχα συνιστούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να τεθούν οι σχέσεις των δυο χωρών σε ισχυρότερη βάση.

    Συμφωνία για τα πυρηνικά

    Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψαν χθες στη Μόσχα μια προκαταρκτική συμφωνία για τον περιορισμό του πυρηνικού οπλοστασίου των δύο χωρών, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν να περιορίσουν στις 1.500 έως 1.675 τις πυρηνικές κεφαλές κάθε χώρας και στους 500-1.100 τους πυραύλους που είναι σε θέση να φέρουν ατομικές κεφαλές.

    "Μέσα σε επτά χρόνια αφότου τεθεί σε ισχύ αυτή η συνθήκη, και στο μέλλον, τα όρια για τα στρατηγικά όπλα θα κυμαίνονται μεταξύ 500-1.100 για τις μονάδες (πυραύλους) και για τις πυρηνικές κεφαλές που συνδέονται με αυτές μεταξύ 1500-1675", σημειώνεται στο πλαίσιο της συμφωνίας.

    Οι εκτιμήσεις για τα στρατηγικά όπλα που διαθέτει η κάθε χώρα ποικίλουν. Ωστόσο, το αμερικανικό Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων υπολόγιζε ότι στις αρχές του 2009 οι ΗΠΑ διέθεταν περίπου 2.200 επιχειρησιακά λειτουργικές πυρηνικές κεφαλές και η Ρωσία περίπου 2.790.

    Εξάλλου, η Ρωσία έδωσε την άδεια για τη χρήση του εναέριου χώρου της για τη μεταφορά στρατιωτών και αμερικανικού στρατιωτικού υλικού με προορισμό το Αφγανιστάν, βάσει συμφωνίας που ανακοινώθηκε σήμερα με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στη Μόσχα.

    Αυτή η συμφωνία επεκτείνει μια προηγούμενη συνεννόηση, η οποία δεν επέτρεπε τη διέλευση από την Ρωσία πολεμικού εξοπλισμού.

    Χάρη σε αυτήν οι ΗΠΑ θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιούν τον ρωσικό εναέριο χώρο για να μεταφέρουν στρατιώτες, όπλα, πολεμοφόδια, εξαρτήματα και οχήματα (συμπεριλαμβανομένων και τεθωρακισμένων), με 4.500 πτήσεις το χρόνο, χωρίς να πληρώνουν πτητικά τέλη ούτε να υποχρεώνονται να κάνουν σταθμό στο ρωσικό έδαφος, διευκρίνισε ένας αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Η αμερικανική κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 133 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, καθώς και πολύτιμο χρόνο στη μεταφορά στρατιωτών και υλικού, δήλωσε η ίδα πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

    Στο πεδίο της αντιπυραυλικής άμυνας συμφωνήθηκε η ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων. Ομπάμα και Μενβέντεφ, σύμφωνα με το σχετικό απόσπασμα του κοινού επίσημου ανακοινωθέντος, "θα μελετήσουν το πρόβλημα μαζί", υπό το πρίσμα βέβαια της υλοποιούμενης αμερικανικής αντιπυραυλικής άμυνας ("ασπίδας") στην επικράτεια ευρωπαϊκών κρατών, ορισμένων κοντά στην Ομοσπονδία της Ρωσίας -Τσεχική δημοκρατία, Πολωνία παραδείγματος χάρη.

    Ταυτοχρόνως, οι δύο πλευρές δεν απέκρυψαν ότι "στο πεδίο αυτό παραμένουν οι υφιστάμενες (από καιρό) διαφωνίες τους", όπως προκύπτει κι από τη δήλωση στην κατεύθυνση αυτήν, την οποία έκανε νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο πρακτορείο Ιταρ Ταςς, ο ρώσος υφυπουργός των Εξωτερικών κύριος Σεργκέϊ Ριαμπκόφ.

    Η αμερικανική διπλωματία επιμένει στο θέμα αυτό, ότι η αντιπυραυλική άμυνα των Ηνωμένων Πολιτειών στο ευρωπαϊκό έδαφος ως αποκλειστικό στόχο της έχει εκτός Ευρώπης ευρισκόμενα κράτη, όπως παραδείγματος χάρη είναι το Ιράν, για το πυρηνικό πρόγραμμα του οποίου η Ουάσινγκτον εγείρει πολλές ενστάσεις.

    Εξάλλου, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τάχθηκε σήμερα υπέρ του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας, της οποίας δυο αποσχισθείσες δημοκρατίες αναγνώρισε τον Αύγουστο του 2008 η Ρωσία.

    "Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας πρέπει να γίνουν σεβαστές", δήλωσε ο Ομπάμα στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ρώσο ομόλογο του.

    Ο πόλεμος που έγινε από την Ρωσία τον Αύγουστο του 2008, κατά της Γεωργίας, συμμάχου των ΗΠΑ, είχε ως αποτέλεσμα να φθάσουν στο χειρότερο δυνατό σημείο οι σχέσεις της με την Ουάσινγκτον.

    Η Μόσχα στη διάρκεια της κρίσης εκείνης αναγνώρισε τις αποσχισθείσες δημοκρατίας της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας.

    Τέλος, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία συμφώνησαν να επαναλάβουν τις κοινές στρατιωτικές δραστηριότητες που είχαν διακοπεί τον Αύγουστο του 2008, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γεωργία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Οι στρατιωτικοί διοικητές των αμερικανικών και ρωσικών δυνάμεων, ο ναύαρχος Μάικλ Μιούλεν και ο στρατηγός Νικολάι Μακάροφ, υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στη Μόσχα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    "Η συμφωνία αυτή επιτρέπει την επανάληψη των διμερών δραστηριοτήτων που είχαν ανασταλεί από τον Αύγουστο του 2008", σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

    [02] "Αντίο" στον βασιλιά της ποπ

    Η σορός του Μάικλ Τζάκσον θα μεταφερθεί σήμερα στον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η δημόσια τελετή, στο Στέιπλς Σέντερ στο κέντρο του Λος Άντζελες, έπειτα από την επιτάφιο δέηση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Χόλιγουντ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

    Ο επικεφαλής του Σώματος του Λος Άντζελες Ουΐλιαμ Μπράτον επιβεβαίωσε πως η σορός του ββασιληά της ποπβ , ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου, «θα μεταφερθεί στο Στέιπλς Σέντερ».

    Πριν τη δημόσια τελετή, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 20.00, ώρα Ελλάδος, έγινε μία δέηση μόνο για την οικογένεια και τους στενούς φίλους στο Κοιμητήριο του Φόρεστ Λόουν στο Χόλιγουντ, στις 18.00, ώρα Ελλάδος.

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο που ειδικεύεται στις διασημότητες ΤΜΖ.com, μία «σημαντική πομπή», που θα συνοδεύεται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, θα μεταφέρει τη σορό του Μάικλ Τζάκσον στο Στέιπλς Σέντερ.

    Ο ιστότοπος τονίζει επίσης πως η σορός του διάσημου τραγουδιστή ενδέχεται να μεταφερθεί και με ελικόπτερο σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα στην ασφάλεια της μετακίνησής του.

    Κατηγορήθηκε εν ζωή, αποθεώθηκε μετά θάνατον

    Άλλαξε το ύφος της μουσικής ποπ και έφτασε να συμβολίζει τις υπερβολές ενός ναρκισσιστικού τρόπου ζωής της σόου μπίζνες.

    Κατά τις ημέρες που ακολούθησαν τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον από ανακοπή καρδιάς σε νοικιασμένη έπαυλη του Χόλιγουντ, οι αδυναμίες του, τα ελαττώματα και οι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων ξεχάστηκαν. Όμως ως έναν βαθμό.

    Καθώς το Λος Άντζελες και ο υπόλοιπος κόσμος προετοιμάζονται για την επιμνημόσυνη τελετή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία, μία νέα εικόνα του Τζάκσον αρχίζει να προβάλλεται: ήταν μία μουσική ιδιοφυία και μία τραγικά παρεξηγημένη διασημότητα, ένας άνθρωπος που ακόμη κι ως "παιδί-θαύμα" διέθετε μία ψυχή που κατανοούσε τα αισθήματα αγάπης και τις επιθυμίες των ενηλίκων, ένας στοργικός και δοτικός πατέρας, του οποίου τα αισθήματα που έτρεφε για τα παιδιά του και η συμπόνοια που επεδείκνυε για τους άλλους τον έκαναν σύμβολο μίας παγκόσμιας καλοσύνης.

    Ο "Wacko Jacko," ("Ο Τρελό Τζέικο"), όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί ο σκανδαλοθηρικός βρετανικός Τύπος, είχε γίνει ο Άγιος Μάικλ.

    Αλλά η αγιογραφία του Τζάκσον έχει και τους επικριτές της.

    Το μέλος του Κογκρέσου από τη Νέα Υόρκη, Πίτερ Κινγκ, χαρακτήρισε την Κυριακή τον Τζάκσον παιδεραστή και διεστραμμένο και κατηγόρησε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για πολύ ευνοϊκή κάλυψη του θέματος.

    "Παρενοχλούσε σεξουαλικώς παιδιά. Ήταν παιδεραστής. Και το να του δίνουμε τόσο μεγάλη κάλυψη μέρα με τη μέρα, τί λέει αυτό για εμάς ως χώρα;", αναρωτιέται ο Κινγκ.

    "Έίμαστε πολύ πολιτικά ορθοί. Κανένας δεν θέλει να σηκωθεί όρθιος και να πει: "Δεν χρειαζόμαστε τον Μάικλ Τζάκσον".

    Τα σχόλιά του για τον Βασιλιά της Ποπ προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυρίας στο Διαδίκτυο.

    Από την ώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο σε ηλικία 11 ετών, ξεχώρισε για το ταλέντο του, ενώ συμμετείχε στο συγκρότημα με τα υπόλοιπα αδέλφια του, τους Jackson Five.

    Συγκρότημα που το 1968 σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts με επιτυχίες όπως οι ABC, I want You Back και I'll Be There.

    Σταδιακά εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σόλο καριέρα. Το 1979 ήρθε το άλμπουμ Off the Wall in 1979 που συνδύασε αρμονικά ήχους φανκ, ντίσκο και ποπ.

    Τρία χρόνια αργότερα ήρθε το Thriller με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, το οποίο "εγκαινίασε" την εποχή του βίντεο κλιπ και έκανε τον Τζάκσον έναν αστέρα μεγάλου βεληνεκούς.

    ΄Οσο όμως περνούσαν τα χρόνια,ο Τζάκσον έκανε λιγότερες επιτυχίες στο πεντάγραμμο και περισσότερους...τίτλους στα σκανδαλοθηρικά έντυπα.

    Κι αυτό κυρίως εξαιτίας των πολλών πλαστικών επεμβάσεων και της αλλόκοτης συμπεριφοράς του.

    Φαινόταν άρρωστος όλο και συχνότερα στις δημόσιες εμφανίσεις του.

    Αλλά στο επίκεντρο της γεμάτης σκάνδαλα ζωής του υπήρχαν οι ύποπτες σχέσεις του με τα αγόρια.

    Δύο φορές κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών στο ράντσο του, την Neverland, το 1993 και το 2003.

    Στην πρώτη περίπτωση κατέληξε σε συμβιβασμό δηλώνοντας αθώος και στη δεύτερη περίπτωση απηλλάγη των κατηγοριών. Όμως οι δοκιμασίες αυτές έπληξαν τον ήδη εύθραυστο ψυχισμό του και τον μετέτρεψαν σε αγαπημένο στόχο των μέσων ενημέρωσης.

    Τα αίτια θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά όπως προκύπτει πρέπει να έκανε χρόνια κατάχρηση φαρμάκων.

    Οι θαυμαστές του αποδίδουν τα προβλήματά του αυτά στην τραυματική παιδική του ηλικία και στην αμηχανία που του προκαλούσε η διαρκής ενασχόληση του Τύπου μαζί του.

    Οι αδυναμίες και οι ιδιοτροπίες του -λένε- δεν αποτελούν λόγο για να παραβλέψει κάποιος το ταλέντο και τις επιτυχίες του.

    "Το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και του κόσμου τιμούν τον Τζάκσον ως έναν "τρωτό ήρωα"", λέει η Κλάρενς Τζόουνς, ακαδημαϊκός και μέλος του ινστιτούτου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ τζούνιορ στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ.

    "Ακόμη και οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών και οι διευθετήσεις ύψους εκατομμυρίων δολαρίων (για να κλείσουν οι υποθέσεις) δεν στάθηκαν αρκετές για να χαθεί η αγάπη του κόσμου για τον Μάικλ. Στο τέλος, φαίνεται ότι εκπροσωπούσε την ελπίδα, την έμπνευση και την αποθέωση της ζωής, όσο ανορθόδοξη κι αν ήταν η δική του ζωή".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 7 July 2009 - 16:30:19 UTC