Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Η νίκη κρίνεται από εμάς"
  • [02] ''Ποιός θα πληρώσει την κρίση''

  • [01] "Η νίκη κρίνεται από εμάς"

    «Η νίκη είναι δική μας. Να θυμάστε η νίκη αυτή κρίνεται από εμάς. Κρίνεται από εμάς και είναι στα δικά μας χέρια. Μπροστά λοιπόν όλοι και όλες μαζί» , είπε στους οπαδούς της Ν.Δ σε ανοικτή συγκέντρωση στο Λαύριο ο πρωθυπουργός.

    Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι η συστράτευση στον κοινό αγώνα κρίνει το αποτέλεσμα και φέρνει τη νίκη, ενώ για το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι δεν έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης. «Η άλλη πλευρά δεν έχει σχέδιο. Κρύβει τα χαρτιά της», είπε και σημείωσε ότι τα πρόσκαιρα ευχάριστα, θα γίνουν μακροχρόνια εξαιρετικά δυσάρεστα για όλους τους πολίτες. Όλα αυτά, συνέχισε, γεννούν σοβαρότατα ερωτήματα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από πού θα βρει πόρους για τις παροχές του. «Και επειδή δεν μπορεί να απαντήσει, αποφεύγει το διάλογο. Όχι μόνο μια δεύτερη δημόσια συζήτηση αλλά και όλες τις πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με δημοσιογράφους στην τηλεόραση. Έχει επιβάλλει πλήρη συσκότιση και κρύβεται μέσα σ'αυτή», είπε ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι ότι μοιράζουν κούφιες υποσχέσεις».

    Αναφέροντας όσα έχει πει ο κ. Παπανδρέου για το Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ , είπε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε καμιά περίπτωση δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο. «Δεν τολμά να αποκαλύψει κανένα από τα δυσάρεστα μέτρα που θα έπαιρνε εάν ερχόταν στην εξουσία. Παντού ένα τεράστιο κενό. Φοβάται μην ενοχλήσει κανένα», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται στο κενό και ότι το κενό σημαίνει περιπέτεια.

    «Όποιοι επισκέφθηκαν το Λαύριο πριν από το 2004 σήμερα δεν το αναγνωρίζουν. Τότε μόλις πριν από λίγα χρόνια, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε διαλέξει την πόλη σας για να εξαγγείλει την ανασφάλιστη εργασία των νέων. Το Λαύριο ήταν συνώνυμο της ανεργίας», είπε απευθυνόμενος στο κοινό και ανέφερε αναλυτικά τα έργα της κυβέρνησης στην περιοχή.

    Τελειώνοντας την ομιλία του είπε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και ξεκάθαρο ορίζοντα, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο και «πίσω από τα μισόλογα και τους χρησμούς τους» φαίνονται δύο πράγματα: Διόγκωση χρεών και αύξηση φόρων.

    «Η απόφαση είναι δική σας. Πάρτε τις εξελίξεις στα χέρια σας. Την Κυριακή να μη λείψει κανένας. Την Κυριακή να μη χαθεί καμία ψήφος», συμπλήρωσε.

    Δηλώσεις Γ.Κουμουτσάκου

    Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ για την άρνησή τους να απαντήσουν στα ανοιχτά ζητήματα, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι "ελπίζουν να δοξαστούν κρυπτόμενοι".

    Τις τελευταίες μέρες, είπε ο κ. Κουμουτσάκος, είμαστε μάρτυρες του πρωτόγνωρου γεγονότος: Ο υποψήφιος πρωθυπουργός να αρνείται το ντιμπέιτ, καθώς επίσης και τις πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με δημοσιογράφους.

    "Ο κ. Παπανδρέου κρύβεται γιατί κρύβει", ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι η ΝΔ και ο πρωθυπουργός δίνουν απαντήσεις με συγκεκριμένο και σαφή τρόπο, ενώ εκείνοι δεν έχουν κάνει ούτε μια συζήτηση, ούτε μια συνέντευξη πρόσωπο με πρόσωπο με δημοσιογράφους.

    Ακολούθως, ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανέλαβε τα ερωτήματα προς τον κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ: τι θα κάνουν με το ασφαλιστικό, τι θα κάνουν με το φορολογικό, ποιους θα φορολογήσουν και πόσο, ποιο είναι το μικρό και μεσαίο εισόδημα, τι θα κάνουν με το πανεπιστημιακό άσυλο και με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τι θα κάνουν με το λιμάνι του Πειραιά, με τον ΟΤΕ, με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, που είπαν ότι θα αναθεωρήσουν τις σχετικές συμφωνίες. Τι εννοούν; Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, τόνισε.

    Αναφέρθηκε εν συνεχεία στην αντίδραση του Πεκίνου στα όσα είπε το ΠΑΣΟΚ περί επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας για το λιμάνι του Πειραιά, την οποία χαρακτήρισε "πολιτικό κόλαφο για την ανευθυνολογία του ΠΑΣΟΚ".

    Τι θα κάνουν τώρα; ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος. Θα κρυφτούν πάλι όπως και στο θέμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, όπου η ασάφεια της θέσης τους έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός Ελλάδος, στη Θράκη αλλά και εκτός, στη Σόφια και στη Μόσχα; Οι μείζονος σημασίας μεταρρυθμίσεις μπαίνουν σε περιπέτειες από την ασάφεια και τη ρεβανσιστική πολιτική του κ. Παπανδρέου, πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε κατόπιν ερώτησης στο θέμα της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, για το οποίο μιλά τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός.

    Εξήγησε ότι από πολύ νωρίς είχε ειπωθεί πώς θα κριθεί η εφαρμογή του νόμου και εάν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αυτό και θα γίνει.

    Η βελτίωση αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατάργηση του ασύλου, είπε.

    Αναφερόμενος σε δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο νομάρχης Πειραιά αμείβεται από την εταιρία Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως υπάρχει τεράστιο θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης. εάν ισχύει το δημοσίευμα.

    Ο Γιάννης Μίχας, συνέχισε, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το δείγμα γραφής για το πώς θα ασκήσουν την εξουσία τους;, ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι είναι μείζον θέμα για την ηγεσία του κόμματος.

    Ακολούθως ο κ. Κουμουτσάκος μίλησε για "βουλιμία της εξουσίας που έχει φανεί στη συμπεριφορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε αρκετούς εργασιακούς χώρους".

    Για φαινόμενα ρεβανσισμού από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ μίλησε και η κα Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί και επ' αυτού ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι "η κα Μπακογιάννη μίλησε μετά λόγου γνώσεως, γιατί υπάρχουν σχετικές καταγγελίες και από πολίτες και από μέλη της ΔΑΚΕ".

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανήλθε στο θέμα των ψηφοδελτίων του κόμματος μετά από σχετική ερώτηση, λέγοντας ότι "υπάρχει ένα στελεχιακό δυναμικό στα ψηφοδέλτια, το οποίο το κόμμα στηρίζει και τιμά. Οι πολίτες από την πλευρά τους επιλέγουν εκείνα τα στελέχη που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή. Το θέμα για μας έχει τελειώσει".

    Απαντήσεις σε ερωτήματα του ΠΑΣΟΚ

    Συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες, όπως είπε, απαντήσεις στα τέσσερα ερωτήματα που έθεσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, έδωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος.

    Ερώτηση πρώτη του κ. Παπακωνσταντίνου ήταν εάν μπορεί η κυβέρνηση να ενημερώσει υπεύθυνα για το ποια είναι η πραγματική κατάσταση στο τρίτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και εάν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν χρήματα.

    Η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου έχει ως εξής: η απορρόφηση του Γ' ΚΠΣ έχει φθάσει μέχρι σήμερα στο 101,2%, δηλαδή σε 32.816.404.576 ευρώ. Ενώ μένουν ακόμη, τρεις μήνες για τη λήξη των τελευταίων προγραμμάτων.

    Οι απαραίτητοι πόροι έχουν, ήδη, κατανεμηθεί στους φορείς και μέχρι τις 31.12.2009 δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ. Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε, ότι τα προγράμματα που έκλεισαν στις 30 Ιουνίου ξεπέρασαν το 100%, ενώ υπενθύμισε ότι το 2004 είχε επιβληθεί στη χώρα μας από την ΕΕ, δημοσιονομική διόρθωση ύψους 1 δισ. ευρώ.

    Δεύτερη ερώτηση του κ. Παπακωνσταντίνου ήταν αν η κυβέρνηση, μπορεί να εξηγήσει γιατί τα 19 από τα συνολικά 23 μεγάλα έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν έχουν ακόμη αποφάσεις χρηματοδότησης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε ότι τα μεγάλα έργα προχωρούν με προγραμματισμό, ο οποίος είναι γνωστός στην ΕΕ και αποδεκτός. Για όσους γνωρίζουν τις διαδικασίες των κοινοτικών προγραμμάτων η έκδοση των εγκριτικών αποφάσεων της ΕΕ για τα μεγάλα έργα είναι χρονοβόρα διαδικασία, που περιλαμβάνει πολλά στάδια και απαιτεί την εμπλοκή πολλών φορέων, είπε. Στο πλαίσιο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, υπέβαλαν εδώ και πολλά χρόνια τις αιτήσεις για τα 22 από τα 23 μεγάλα έργα του προγράμματος των οδικών αξόνων. Η αίτηση για το 23ο έργο που αφορούσε τρεις σταθμούς του μετρό, υποβλήθηκε αργότερα, το 2007 γιατί τότε εντάχθηκε στο πρόγραμμα. Από τις 23 αιτήσεις μεγάλων έργων έχουν ήδη εκδοθεί εγκριτικές αποφάσεις για τέσσερα έργα, περιφερειακός δακτύλιος Αττικής, ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου, λεωφόρος Κηφισού, τμήματα της Εγνατίας οδού. Τα άλλα δεκαπέντε έργα είναι στο στάδιο της έγκρισης. Τέλος, οι αιτήσεις των τελευταίων τεσσάρων μεγάλων έργων υποβλήθηκαν την τελευταία περίοδο, ύστερα από κατάλληλη προετοιμασία λόγω τροποποίησης του τεχνικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων. Όλες οι αιτήσεις των μεγάλων έργων θα εγκριθούν πριν από το τέλος του έτους, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων της αρμόδιας γενικής διεύθυνσης της ΕΕ, σημείωσε.

    Η τρίτη ερώτηση του κ. Παπακωνσταντίνου αφορούσε, γιατί την ώρα της κρίσης που θα έπρεπε να έχει πέσει χρήμα στην οικονομία από το ΕΣΠΑ, τρία χρόνια μετά έχουμε σχεδόν μηδενική απορρόφηση;

    Ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε ότι σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, οι εισπράξεις του ΕΣΠΑ από τα διαρθρωτικά ταμεία κατατάσσουν τη χώρα μας στην 5η θέση, σε σχέση με το σύνολο των ποσών που έχει καταβάλλει η Επιτροπή στα 27 κράτη-μέλη. Δηλαδή, είπε, επί συνόλου 3,6 δισ. ευρώ που έχει πληρώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα 27 κράτη, έδωσε στην Ελλάδα το 8,23% δηλαδή πολύ περισσότερα από την Ιταλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, κλπ. Βρισκόμαστε, είπε ο κ. Κουμουτσάκος, πολύ υψηλότερα από το μέσο κοινοτικό όρο, ο οποίος είναι 1,17%, ενώ οκτώ χώρες μεταξύ των οποίων η Ισπανία και η Φιλανδία έχουν μηδενική απορρόφηση.

    Η τέταρτη ερώτηση του κ. Παπακωνσταντίνου αφορούσε το αν η κυβέρνηση μπορεί να ενημερώσει ποιο είναι το ύψος των προκαταβολών που έχει εισπράξει από την ΕΕ για το ΕΣΠΑ, και πού έχουν πάει αυτά τα λεφτά.

    Ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε ότι οι προκαταβολές που έχουν εισπραχθεί από το ΕΣΠΑ ανέρχονται σε 1,515 δισ. ευρώ από το 2007 μέχρι σήμερα, και είναι το 7,5% του προϋπολογισμού της κοινοτικής συμμετοχής του ΕΣΠΑ, ο οποίος ανέρχεται σε 20,2 δισ. ευρώ. Το ποσό που δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί στα επιχειρησιακά προγράμματα, παραμένει διαθέσιμο, στους ειδικούς λογαριασμούς στην εθνική τράπεζα της Ελλάδος, ανέφερε.

    -

    [02] ''Ποιός θα πληρώσει την κρίση''

    Να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους "στις 4 του Οκτώβρη σαν βόλι κατά της καταστροφικής δικομματικής εναλλαγής, ενισχύοντας το ΚΚΕ" κάλεσε τα λαϊκά στρώματα η Αλέκα Παπαρήγα, στην κεντρική προεκλογική της ομιλία στο Πεδίο του Άρεως, διευκρινίζοντας ότι "το μεγάλο ερώτημα που τίθεται σε αυτή την εκλογική μάχη είναι ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα της κρίσης και την ανάκαμψη από την κρίση".

    Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το στοίχημα των εκλογών είναι να πληρώσουν οικονομικά και πολιτικά την κρίση στην κάλπη αυτοί που την προκάλεσαν και "όχι ποιο από τα δύο κόμματα θα πάρει το χρυσό και ποιο το ασημένιο μετάλλιο".

    Ακόμη, υπογράμμισε ότι "τα δύο μεγάλα κόμματα, όπως και ο ΛΑ.Ο.Σ., ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι έχουν ως ευαγγέλιό τους την ανταγωνιστικότητα, το σκληρό και αδυσώπητο ανταγωνισμό ανάμεσα στα μονοπώλια, ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Ρωσία, ακόμα και τις Ινδίες και τη Βραζιλία".

    Η γγ του ΚΚΕ τόνισε ότι τέσσερις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες τα δύο μεγάλα κόμματα δεν πήραν θέση στις αξιώσεις των εμποροβιομηχάνων και των τραπεζιτών, αλλά και των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούν νέες ριζικές αναδιαρθρώσεις στην αγορά εργασίας, στην κοινωνική ασφάλιση και στο κράτος.

    Ακόμα είπε ότι "τα πεντέμιση χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δεν παραγράφονται, όσο και αν φωνάζει η Νέα Δημοκρατία ότι κληρονόμησε ελλείμματα και χρέη, όπως δεν παραγράφονται και τα έντεκα χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ". Πρόσθεσε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων είναι η διεκδίκηση της κυβερνητικής καρέκλας.

    Κατηγόρησε δε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ότι θέτουν εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα στα λαϊκά στρώματα "γιατί θέλουν νέες θυσίες, θέλουν ένα λαό υποταγμένο, με σκυμμένο το κεφάλι".

    Υποστήριξε ότι το δίλημμα της αυτοδυναμίας είναι ένα ψεύτικο δίλημμα, γιατί, όπως είπε, "πάντα είχαμε ισχυρές κυβερνήσεις, αυτές όμως έκαναν πιο ανίσχυρο και αδικημένο το λαό" και διαβεβαίωσε ότι μετά τις εκλογές και οι δύο θα παίξουν πάλι τον κίνδυνο νέων εκλογών, με πρόσχημα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Ιδιαίτερη έκκληση απηύθυνε στους αριστερούς ψηφοφόρους και αυτούς που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτούς που πίστεψαν στον ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ, στους ανένταχτους αριστερούς καλώντας τους να υποστηρίξουν το ΚΚΕ. Χαρακτηριστικά, είπε, ότι "καταλαβαίνουμε ότι στις δύσκολες ώρες όταν οι σοσιαλιστικές χώρες έμπαιναν στο δρόμο της καπιταλιστικής παλινόρθωσης, οι ιδέες της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού έμοιαζαν σωτήριες, όμως σήμερα διαπιστώνουμε ότι η αλλαγή δεν μπορεί να περιορίζεται στο επίπεδο της κυβέρνησης, αλλά πρέπει να είναι και αλλαγή της τάξης που βρίσκεται στην εξουσία".

    Υποστήριξε ότι στη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές χρειάζεται μια αντιπολίτευση "σταθερή και μαχητική, που δεν θα μπερδεύει τους εργαζόμενους και δεν θα τους υπόσχεται την ευκολία της ανεκτής από το σύστημα ανανέωσης, που θα έχει σαφή διαχωριστική γραμμή με τα μονοπώλια και πρόταση λαϊκής εξουσίας". Διευκρινίζοντας ότι κάθε άλλη αντιπολίτευση "δίνει παράταση χρόνου στη σημερινή κατάσταση, βάζει φραγμό στη διέξοδο υπέρ του λαού". Χαρακτήρισε δε εγγύηση την ψήφο στο ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι "είναι βέβαιο ότι το κόμμα αυτό δεν θα πάει στο ΠΑΣΟΚ, και έχει χειροπιαστό όραμα εξουσίας".

    Αναφορά έκανε και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής για να κατηγορήσει τα άλλα κόμματα ότι "έχουν ένα πατριωτισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του κεφαλαίου και της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής, της αλλαγής των συνόρων και της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής πάλης" και πρόσθεσε ότι ιδιαίτερα "ο εθνικισμός του ΛΑΟΣ είναι ξένος και επικίνδυνος".

    Επισήμανε ακόμα ότι χρειάζεται σεβασμός των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο χερσαίο, εναέριο και θαλάσσιο χώρο, ανατροπή της συμφωνίας Σημίτη - Ντεμιρέλ, που αναγνωρίζει ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς επίσης αντιτάχθηκε και στη Συμφωνία του Ελσίνκι, όπου, όπως είπε, "για πρώτη φορά έγινε αποδεκτό από την Ελλάδα να συζητηθούν τα σύνορά της στο ιμπεριαλιστικό δικαστήριο της Χάγης".

    Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα και στους νέους που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα και ψηφίζουν για πρώτη φορά να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ "για να κάνουν ένα ξεκίνημα κόντρα στο ρεύμα της πειθαρχίας, της συναίνεσης, της υποταγής και της υπόκλισης στον ισχυρό".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 30 September 2009 - 18:30:34 UTC