Read the Treaty Establishing the European Community (Rome, 25 March 1957) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-09-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ανανεωμένο σχήμα απέναντι στις νέες ανάγκες"
  • [02] ΕΤΕ: "Δεν υπάρχουν σχέδια εξαγορών και συγχωνεύσεων"
  • [03] Ατζέντα της Τετάρτης 8/9/2010
  • [04] Κρίσιμες συνεδριάσεις

  • [01] "Ανανεωμένο σχήμα απέναντι στις νέες ανάγκες"

    Διευρυμένη σύσκεψη εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το πρωί, υπό τον πρωθυπουργό κ. Γ. Α. Παπανδρέου.

    Στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών, πήραν μέρος εκτός από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος, ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας καθώς και η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ρ. Βάρτζελη.

    Εξερχόμενος από το υπουργείο Εσωτερικών και ερωτηθείς εάν επρόκειτο για σύσκεψη του «νέου γραφείου διαχείρισης κρίσεων» ή για νέο «πρωινό καφέ», ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι «δεν υπάρχει «πρωινός καφές, αλλά μια ομάδα σχεδιασμού, ανάμεσα σε άλλες ομάδες που θα υπάρχουν.

    Πρόκειται, είπε, για «ομάδα προγραμματισμού των βημάτων της κυβέρνησης από εδώ και πέρα, η οποία θα συνδιαμορφώνει, μαζί με τους υπουργούς και τα συλλογικά όργανα, την πολιτική και θα την υλοποιεί».

    Για το εάν θα συνεδριάζει καθημερινά υπό την παρουσία του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι θα συνεδριάζει τακτικά και ότι η σύνθεση θα είναι ανάλογη με το αντικείμενο.

    Επιπλέον, ερωτηθείς εάν είναι στα σχέδια του κ. Παπανδρέου να είναι υποψήφιος για Γραμματέας του ΟΗΕ σε ένα χρόνο, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «έχουμε να κάνουμε τόση δουλειά σαν ελληνική κυβέρνηση που όλη η παραφιλολογία και η σεναριολογία δεν βοηθάει, κυρίως, τη χώρα».

    Αύριο στη Θεσσαλονίκη θα συνέλθει νωρίς το απόγευμα διευρυμένη σύνοδος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό.

    Εξάλλου, σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο ALTER, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη διαδικασία του ανασχηματισδμού τόνισε πως "δεν υπήρξε καμία εμπλοκή" και σημείωσε ότι ο ανασχηματισμός "δεν έγινε για να κερδίσουμε επικοινωνιακά κάποιες εντυπώσεις" αλλά προκειμένου "να υπάρχει ένα νέο εμπλουτισμένο και ανανεωμένο σχήμα που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις επικαιροποιημένες ανάγκες".

    Σχετικά με τα σενάρια που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί "συντονιστή", ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι "συντονιστής της κυβέρνησης είναι ένας, ο πρωθυπουργός", ο οποίος, όπως πρόσθεσε, "συντονίζει με τον καλύτερο τρόπο την κυβέρνηση".

    Ειδικότερα, ερωτηθείς για την "καθυστέρηση" στην ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το απόγευμα, υπήρχε μια πληθώρα νέων υπουργών και υφυπουργών που έπρεπε να ενημερωθούν.

    "Δεν υπήρχαν διαπραγματεύσεις απλώς έπρεπε να ακολουθηθεί μια τεχνική τυπική διαδικασία", διευκρίνισε και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ότι η ανακοίνωση έπρεπε να γίνει το βράδυ ώστε η ορκωμοσία να γίνει σήμερα και να ξεκινήσει το νέο κυβερνητικό σχήμα αμέσως τη δουλειά.

    Αναφορικά με τη μετατόπιση από το μικρότερο κυβερνητικό σχήμα σε εκείνο που προέκυψε με τον ανασχηματισμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι πριν έντεκα μήνες ο πρωθυπουργός σχημάτισε την κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της περιόδου και τόνισε ότι "όταν είναι πολλά τα προβλήματα χρειάζονται και υπουργοί που να μπορούν να τα λύσουν".

    Σχετικά με το ρόλο του υπουργού Επικρατείας Χ. Παμπούκη, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συγκεκριμένες γνώσεις από το ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και που μπορεί να κινείται με μεγάλη άνεση σε ξένα κράτη και να συζητάει με ξένους επενδυτές.

    Σημείωσε δε, μεταξύ άλλων, ότι το υπουργείο του κ. Παμπούκη μπορεί να είναι πόλος προσέλκυσης επενδύσεων.

    Ακόμη, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος διατηρεί το ρόλο που είχε έως τώρα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι παρακολουθεί την πορεία των υπουργείων σχετικά με το μνημόνιο, αλλά και γενικότερα την πορεία του έργου τους, συντονίζει συσκέψεις και συναντάται με φορείς και υπουργούς όποτε χρειάζεται.

    Αναφορικά με ζητήματα επικοινωνίας και επικοινωνιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης και του έργου της, ο κ. Πεταλωτής είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος παραμένει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τ. Χυτήρης αναλαμβάνει αρμοδιότητες για τα ΜΜΕ, και επανέλαβε ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης θα συμβάλλει στην εκπόνηση ενός συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού προώθησης του κυβερνητικού έργου.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] ΕΤΕ: "Δεν υπάρχουν σχέδια εξαγορών και συγχωνεύσεων"

    Δεν υπάρχει κανένα άμεσο σχέδιο για εξαγορά ή συγχώνευση με άλλη τράπεζα, ανέφερε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αναλυτές, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος ενίσχυσης του κεφαλαίου της ύψους περίπου 2,8 δισ. ευρώ. Απαντώντας σε ερωτήσεις αναλυτών ο κ. Ταμβακάκης επισήμανε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας καθώς υλοποιείται το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας μας.

    Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της Εθνικής Τράπεζας βασικός στόχος του προγράμματος περαιτέρω ενίσχυσης του κεφαλαίου της κατά 2,8 δισ. ευρώ είναι με απλά λόγια το άνοιγμα της διατραπεζικής αγοράς σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας ώστε να αποκτήσει η Εθνική Τράπεζα (αλλά και γενικότερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα) ισχυρή ρευστότητα και κατβ επέκταση να τη διοχετεύσει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να κινηθεί η ανάπτυξη, που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για να βγει η χώρα από την κρίση.

    Η Εθνική Τράπεζα έχει ήδη με απόλυτη επιτυχία περάσει τα τεστ αντοχής και με την ολοκλήρωση του προγράμματος-μαμούθ ενίσχυσης του κεφαλαίου της θα βρίσκεται πρώτη μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό για την ίδια και την φερεγγυότητα της και κατ επέκταση για την χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο άλλωστε αυτό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Βασίλη Ράπανου που τόνισε ότι το προτεινόμενο Πρόγραμμα Κεφαλαιακής Ενίσχυσης που ανακοινώθηκε είναι απόδειξη της βελτίωσης του κλίματος για την Εθνική και την Ελλάδα και μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός σταθμός στη διαδικασία οικονομικής προσαρμογής της χώρας.

    Ιδιαίτερα σημαντικό και ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνική Τράπεζα αποτελεί το γεγονός οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs International, Morgan Stanley και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα είναι οι από κοινού Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών της Συνδυασμένης Άντλησης Κεφαλαίων μέσω Έκδοσης Κοινών Ονομαστικών Μετοχών και Μετατρέψιμων Ομολογιών. Με τις προαναφερόμενες τράπεζες θα συναφθεί σύμβαση παροχής εγγύησης κάλυψης της Συνδυασμένης Άντλησης Κεφαλαίων.

    Όπως ανακοινώθηκε το προτεινόμενο Πρόγραμμα Κεφαλαιακής Ενίσχυσης στοχεύει στην επίτευξη των ακόλουθων τριών στόχων: (α) Την κεφαλαιακή ενίσχυση της ΕΤΕ, (β) Την ενίσχυση της φυσιογνωμίας του Ομίλου ως ηγετικής περιφερειακής δύναμης και (γ) Την στήριξη της Finansbank μέσω της προσφοράς μετοχών της.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Ατζέντα της Τετάρτης 8/9/2010

  • Επίσκεψη υπΕξ Δ. Δρούτσα στην Κύπρο.

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της κίνησης πολιτών "Αττική Οικολογική Απάντηση" για την Περιφέρεια Αττικής. Πνευματικό Κέντρο Αθήνας - 11:30:00

  • Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ. Αθήνα/γραφεία ΛΑΟΣ (Καλλιρρόης 52) - 12:00:00

  • Συνέντευξη Τύπου ΞΕΕ (Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος). Αθήνα/Γραφεία ΞΕΕ (Σταδίου) - 12:00:00

  • Συνέντευξη Τύπου από τους Γιατρούς του Κόσμου. Θα παρουσιάσουν το έργο της ΜΚΟ όσο και τη συναυλία που θα δοθεί στις 24/9 στο θέατρο Πέτρας, με αφορμή τα 20 χρόνια δράσης των Γιατρών του Κόσμου. Αθήνα/Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24) - 12:30:00

  • Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης και οι υφυπουργοί Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννης Κουτσούκος θα επισκεφτούν την ΠΑΣΕΓΕΣ (13:00:00) και την ΓΕΣΑΣΕ (14:00:00)

  • Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΝΔ με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας Μ. Σαλμά σ το νοσοκομείο Ευαγγελισμός - 13:00:00

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργο Νικητιάδη- 14:30:00

  • Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμούη με θέμα: «Αυτοδιοικητικές εκλογές» - Αλέξης Τσίπρας. Ξεν. «Athens Imperial»/Αθήνα, πλ. Καραϊσκάκη - 17:00:00

    Κοινοβουλευτικό έργο

    10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρυθμίσεις θεμάτων Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού". (2/2) ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ιωάννης Βούρος και Ιωάννης Ανδριανός

    10.00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτριο Ρέππα, για το υπό κατάθεση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων "Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας, εποπτεία και βελτίωση του θεσμού του τεχνικού ελέγχου οχημάτων για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και την προστασία του περιβάλλοντος, κύρωση σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Ο.Α.Σ.Θ. και άλλες διατάξεις".

    11.00 (223) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "SIEMENS" ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ": Εξέταση μαρτύρων.

    11.30 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ: Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής του προτεινόμενου από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Προέδρου του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α.), κ. Αργύρη Ζαφειρόπουλου.

    12.00 (151) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ": Εξέταση μαρτύρων.

    17.00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ: Εξέταση των θεμάτων του ερωτηματολογίου - εγγράφου προετοιμασίας της 14ης εξαμηνιαίας έκθεσης της Διάσκεψης Επιτροπών Κοινοτικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC).

    18:00 (ολομέλεια) συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις". (1/2)

    Βόρεια Ελλάδα

  • Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Θερμαϊκού και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του δήμου από τη μετεγκατάσταση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην περιοχή. Θεσσαλονίκη/Κτίριο ΕΣΗΕΜ-Θ - 11:45:00

  • Τα προεδρεία της ΕΔΟΘ και της ΑΔΕΔΥ παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, με θέματα το συλλαλητήριο των εργαζομένων εν όψει ΔΕΘ και την παρουσίαση της πρότασης των εργαζομένων στο Δημόσιο για έξοδο από την κρίση. Θεσσαλονίκη/Κτίριο ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51) - 12:00:00

  • Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερώσουν σχετικά με τις εξελίξεις στην ΕΒΖ αλλά και να παρουσιάσουν τις θέσεις τους σε ό,τι αφορά στο μέλλον της βιομηχανίας. Θεσσαλονίκη/Γραφ. Ομοσπονδίας (Μητροπόλεως 41) - 12:00:00

  • Επιχειρηματική αποστολή από το Ιράν θα παραβρεθεί σε σχετική εκδήλωση που θα γίνει στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - 13:00:00

  • Συνέλευση μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς. Θεσσαλονίκη/Ε.Δ.Ο.Θ (Π.Κορομηλά, 5-4ος όρ.) - 18:00:00

  • Συνάντηση για την ίδρυση Παρατηρητηρίου για το Περιβάλλον. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγκαλεί τους φορείς της πόλης για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας. Θεσσαλονίκη/Τράπεζα Πειραιώς (Κατούνη 12-14) - 18:00:00

  • Ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και το δημοτικό συμβούλιο θα τιμήσουν δύο συνδημότες τους για τη σημαντική τους συμβολή στις εργασίες της Διακυβερνητικής για την κλιματική αλλαγή, η οποία τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης του 2007: τον ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό και τον πανεπιστημιακό Αλκιβιάδη Μπάη. Νέο δημαρχείο Πανοράματος/κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου - 20:00:00

    ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  • Υδατοσφαίριση-Ευρωπαϊκό γυναικών. Ζάγκρεμπ/Κροατία

    Θέσεις 5-6: 16:30 Ουγγαρία-Ισπανία

    Ημιτελικοί: 18:30 Ιταλία-ΕΛΛΑΔΑ, 20:30 Ρωσία-Ολλανδία

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Κρίσιμες συνεδριάσεις

    Την κάθοδό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ανακοίνωσε ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Όπως δήλωσε σχετικά αποδέχθηκε την πρόταση των μελών του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης "Δημοκρατική Συνεννόηση", καθώς και δυνάμεων της Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Αριστεράς, να συμμετάσχει σε αναξάρτητο ψηφοδέλτιο Κοινωνικής Αυτονομίας.

    Βασικός μας στόχος, είπε ο κ. Μητρόπουλος, είναι να μην εξελιχθεί ο "Καλλικράτης" σε όργανο επιτήρησης των δημοσιονομικών προσαρμογών και ακρωτηριασμών του Μνημονίου και του σχεδιαζόμενου απο την Ευρωπαϊκή Τεχνοδομή αυστηρότερου συμφώνου σταθερότητας, που αποβλέπουν στην αποδυνάμωση όλων των κοινωνικών δομών και κρίσιμων υπηρεσιών και νομικών προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην απαγόρευση κάθε μορφής κοινωνικής οικονομίας.

    Τέλος, κάλεσε τους πολίτες "να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο και αναγεννητικό κίνημα αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη καταιγίδα του Μνημονίου, ουσιαστικής αποκέντρωσης και εναλλακτικής τοπικής ανάπτυξης".

    Το θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, η οποία διακόπηκε αργά το βράδυ, χωρίς να καταλήξει σε κάποια απόφαση.

    Η συζήτηση συνεχίζεται σήμερα, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και γύρω στις εννιά το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει κατάληξη. Δηλαδή ή θα υπάρξει συμφωνία ή θα επισημοποιηθεί η ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο ΣΥΝ συζητά μια υποψηφιότητα από τον σοσιαλιστικό χώρο αλλά και κάθε πρόταση που θα συμβολίζει ένα άνοιγμα προς τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και θα ενώνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Στο μεταξύ, για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου του Αλέκου Αλαβάνου ο οποίος πιθανότατα θα ανακοινώσει την δική του υποψηφιότητα.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 8 September 2010 - 10:30:45 UTC