Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-10-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Μεταστροφή του κλίματος"
  • [02] Αναμένονται προβλήματα στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης
  • [03] Κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών
  • [04] Εγγυώνται έξοδο από μια ενδεχόμενη οικολογική κρίση
  • [05] Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας
  • [06] Θέμα 24ωρών η ελευθερία
  • [07] Φόβοι για νέα διαρροή
  • [08] Ανακοινώθηκε επίσημα

  • [01] "Μεταστροφή του κλίματος"

    Σημαντική μεταστροφή του κλίματος διαπιστώνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, σε σχέση με το αρνητικό περιβάλλον που είχε διαμορφωθεί κατά την εαρινή σύνοδο των δυο οργανισμών τον περασμένο Απρίλιο. «Είναι η μέρα με τη νύχτα» τόνισε, αν και έσπευσε να παραδεχθεί ότι «ο συναγερμός δεν έληξε».

    Ο υπουργός Οικονομικών εκτίμησε ότι οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και η συζήτηση επικεντρώνεται στη μεσοπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξης της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται και συγκεκριμένες επενδυτικές κινήσεις, μεταξύ αυτών η πώληση μειοψηφικού πακέτου των ΕΛΤΑ στα Ταχυδρομεία του Βελγίου, όπως και του ΟΣΕ.

    Απόλυτη ικανοποίηση εξέφρασε κ. Παπακωνσταντίνου, για τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Τιμ Γκάιτνερ, στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο Ελληνας υπουργός τόνισε ότι βρήκε πλήρη υποστήριξη για την προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης που καταβάλλει η Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε ότι συζητήθηκαν επίσης τα επόμενα βήματα που αφορούν την ανάπτυξη.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έχει, επίσης, διμερή συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.

    Σημαντική αλλαγή της στάσης των ξένων θεσμικών επενδυτών και αναλυτών προς την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της διαπιστώνουν Έλληνες τραπεζίτες που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον.

    Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδηλώσεων του ΔΝΤ, επισήμανε ότι η πρόοδος σε σχέση με πέρυσι είναι εμφανής, η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας βαίνει συνεχώς βελτιούμενη αλλά δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

    "Η κρίση ήταν αναμενόμενη"

    Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν "ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει" την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους, δήλωσε χθες ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ, δήλωσε πως "εξεπλάγη" από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τον ανέφερε μεταξύ αυτών που προέβλεπαν ότι η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε σοβαρή δημοσιονομική κρίση.

    Αντιδράσεις από τα κόμματα

    Σχολιάζοντας τη δήλωση Γιούνκερ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που ο ίδιος διατυπώνει εδώ και επτά μήνες. Συγκεκριμένα ότι αν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981 και ότι η ΕΕ και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να "βάλουν πλάτη" και όχι το ΔΝΤ.

    Απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον κάλεσε να αφήσει επιτέλους τις υπεκφυγές και τις προσπάθειες συμψηφισμών και να δείξει ότι αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πολιτικής της ΝΔ, της οποίας υπήρξε μέλος.

    Οι επικεφαλής της ΕΕ και του ΔΝΤ κρύβουν ότι η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που οδήγησε σε λεηλασία της χώρας από το μεγάλο κεφάλαιο είχε τη στήριξη και την καθοδήγηση της ΕΕ, εκτιμά το ΚΚΕ.

    Ο κ. Γιούνκερ με τις δηλώσεις του αυτές εξασφάλισε μία πρόσκληση για την Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή που πρόκειται να γίνει, αναφέρει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

    Αποδεικνύεται ότι όλοι γνώριζαν για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Αναμένονται προβλήματα στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

    Προβλήματα αναμένονται στη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας βενζινοπωλών αποφάσισε ότι ο κλάδος δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει στην προκαταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου μέσω του συστήματος "Ήφαιστος".

    "Στην παρούσα συγκυρία με τον τζίρο και τα κέρδη μας σε κάθετη πτώση είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να δανείζουμε το κράτος με ποσά που πλέον δεν διαθέτουμε", αναφέρεται στην απόφαση της ομοσπονδίας.

    Η απόφαση του ΔΣ ελήφθη ομόφωνα σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο, με συμμετοχή εκπροσώπων 35 ενώσεων βενζινοπωλών. Ο κλάδος διαμαρτύρεται για καθυστερήσεις στην επιτροπή του ειδικού φόρου κατανάλωσης από το Υπουργείο Οικονομικών.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών

    Δεν βρέθηκαν σημεία προσέγγισης στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, με αφορμή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ που κατατέθηκε στη βουλή.

    Γκρίζα σημεία για τους συνδικαλιστές είναι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις υποχρεωτικές μετατάξεις και το συνταξιοδοτικό τους.

    Η ΠΟΣ εξήγγειλε 24ωρη απεργία για την προσεχή Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Μετά τη συνάντηση ο νέος πρόεδρος της ΠΟΣ κ. Θανάσης Λεβέντης δήλωσε ότι η Ομοσπονδία κατέθεσε τις απόψεις της αλλά δεν βρέθηκαν σημεία προσέγγισης με την ηγεσία του Υπουργείου. Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές το νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση των 2/3 του δικτύου του ΟΣΕ, ενώ κατά την εκτίμησή τους μέσα από την αναδιοργάνωση των δρομολογίων και την αξιοποίηση των εμπορευματικών μεταφορών, ο σιδηρόδρομος μπορεί να γίνει κερδοφόρος.

    Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Χάρης Τσιόκας, ο οποίος παρέστη στη συνάντηση, επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, το οποίο, όπως είπε, το πολιτικό σύστημα δεν άγγιξε επί τόσα χρόνια. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι δεν θα θιγούν οι τακτικές τους αποδοχές, ούτε πρόκειται να γίνουν απολύσεις.

    Ο κ. Τσιόκας ανακοίνωσε επίσης ότι με την ψήφιση του νόμου από τη βουλή, θα αναζητηθεί στρατηγικός επενδυτής για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Εγγυώνται έξοδο από μια ενδεχόμενη οικολογική κρίση

    Είναι τράπεζα, αλλά από εκείνες, που δεν δανείζουν αντί αδρού επιτοκίου και δεν κερδοφορούν, δεν εγγυάται κονδύλια για έξοδο από την οικονομική κρίση. Μπορεί, όμως, να εγγυηθεί «πακέτα στήριξης» για την αντιμετώπιση κάποιας μελλοντικής οικολογικής κρίσης.

    Είναι μία από τις τράπεζες γενετικού υλικού φυτών, που έχουν δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και συλλέγουν σπόρους από όλα τα είδη φυτών του πλανήτη. Με άλλα λόγια, εκεί βρίσκεται, συντηρείται και φυλάσσεται όλος ο γενετικός πλούτος της γήινης χλωρίδας.

    Οι τράπεζες γενετικού υλικού έχουν στόχο τη διατήρηση και προστασία καλλιεργούμενων ή άγριων φυτών μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον. Οι σπόροι που φυλάσσονται στις ειδικές συνθήκες των τραπεζών αυτών μπορούν να παραμείνουν ζωντανοί και για περισσότερα από 100 χρόνια σε ορισμένες περιπτώσεις. Λίγα γραμμάρια σπόρων μπορούν να δώσουν χιλιάδες φυτά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έρευνα, κυρίως όμως για την αποκατάσταση, ή εμπλουτισμό των πληθυσμών τους στη φύση ύστερα από κάποια καταστροφή, πυρκαγιές, κατολισθήσεις, πλημμύρες κ.λπ.

    Η σημαντικότητα αυτού του είδους των τραπεζών, διαπιστώθηκε όταν αποτεφρώθηκε μεγάλο τμήμα του φοινικοδάσους Πρέβελη στην Κρήτη, για την αναγέννηση του οποίου σχεδιάζεται «ανάληψη» σπόρων από το... ταμείο της τράπεζας του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων.

    Στην Ελλάδα ως τάπεζες γενετικού υλικού φυτών λειτουργούν συλλογές σπόρων σε κάθε γεωπονική πανεπιστημιακή σχολή, και οι τράπεζες σπόρων του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, του Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος», του Δικτύου για τη Βιοποικιλότητα και την Οικολογία στη Γεωργία «Αιγίλοπας» και της ΜΚΟ «Πελίτι». Η πρώτη και μεγαλύτερη στην Ελλάδα τράπεζα είναι αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στα... ταμεία της οποίας είναι «κατατεθειμένα» 14.000 διαφορετικά είδη σπόρων.

    Στο μέλλον, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, ο «πλούτος» αυτών των τραπεζών θα είναι εφάμιλλης αξίας με τις παραδοσιακές μορφές πλούτου, όπως ο χρυσός ή το πετρέλαιο, καθώς εκείνος που θα ελέγχει τη σποροπαραγωγή, θα συγκεντρώνει μεγάλη οικονομική και πολιτική δύναμη.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας

    Κλειστό για τα αυτοκίνητα θα παραμείνει από τις 9 το πρωί και για αρκετές ώρες το κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς σήμερα πραγματοποιείται ο ετήσιος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας.

    Ο Ποδηλατικός Γύρος περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές:

    Η μεγάλη διαδρομή των 8 χιλιομέτρων ξεκινάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ η μικρότερη διαδρομή είναι για τα ΑμεΑ και τα παιδιά και έχει μήκος 700 μέτρα, θα ξεκινήσει από την Πλατεία Συντάγματος έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

    Η εκκίνηση και για τις δύο διαδρομές θα δοθεί στις 10 π.μ., όμως η Τροχαία για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα διακόπτει σταδιακά την κυκλοφορία από τις 9 το πρωί και έως το τέλος του αγώνα κατά μήκος των οδών:

    Α' διαδρομή: Παναθηναϊκό Στάδιο (αφετηρία), Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, Λ. Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός).

    Β' διαδρομή: Πλατεία Συντάγματος (Αφετηρία), Βασ. Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός).

    Ποδηλατικοί αγώνες θα γίνουν αι σε άλλες περιοχές της Αττικής και τροχονόμοι θα διακόπτουν σταδιακά την κυκλοφορία ως εξής:

    Για την 25η ανάβαση Ακρόπολης - Υμηττού από τις 9 έως λήξη αγώνα στη διαδρομή: Στήλοι Ολυμπίου Διός στη Διον. Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Β. Αλεξάνδρου, Γρηγορίου Θεολόγου, Εθν. Αντιστάσεως, Νεκροταφείο Καισαριανής με κατεύθυνση προς ραντάρ στη κορυφή Υμηττού.

    Για τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Νέας Χαλκηδόνας από τις 10.30 έως λήξη αγώνα στη διαδρομή: Λ. Δεκελείας, Αχαρνών, Κουρτίδου, Νεϊγύ, Περισσού, Τσούντα, Πεταλά, Δερβενακίων, Δωδεκανήσου, Κανάρη, Τρύπια, Δεκελείας, Παπαναστασίου, Περικλέους, Γρηγορίου Ε'.

    Για το Γύρο Αιγάλεω από τις 8.30 έως λήξη αγώνα στις διαδρομές: Πρώτη διαδρομή: Ιερά Οδός (εκκίνηση), Μυριοφύτου (αναστροφή), Ιερά Οδός, Άλσος (τερματισμός). Δεύτερη διαδρομή: Ιερά Οδός (εκκίνηση), Μυριοφύτου, Π.Καβάλας, Αναγεννήσεως, Πελοποννήσου, Αγ. Νεκταρίου, Αγ. Σπυρίδωνος, Δημητσάνης, Κορυτσάς, Σαλαμίνος, Αγ. Βαρβάρας, Διοβουνιώτου, Κεφαλληνίας, Κ. Βάρναλη, Θεσσαλονίκης, Σ. Σαράφη, Ι. Οδός, είσοδος Άλσος Αιγάλεω (τερματισμός).

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [06] Θέμα 24ωρών η ελευθερία

    "Η πιο πιθανή" ημερομηνία για τη διάσωση των πρώτων από τους 33 μεταλλωρύχους που είναι αποκλεισμένοι εδώ και δύο μήνες στα βάθη ενός ορυχείου στη Χιλή είναι η ερχόμενη Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, δήλωσε ο υπουργός Ορυχείων Λόρενς Γκόλντμπορν.

    Περίπου μιάμιση ημέρα θα χρειαστεί για να επενδυθεί το φρεάτιο διάσωσης που έφτασε το πρωί του Σαββάτου μέχρι τους 33 μεταλωρύχους. Αυτό θα γίνει με χαλύβδινους σωλήνες "σε ένα μήκος 96 μέτρων", εξήγησε στους δημοσιογράφους ο υπουργός στο ορυχείο Σαν Χοσέ.

    Η εργασία επρόκειται να αρχίσει τη νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

    Στη συνέχεια θα απαιτηθούν άλλες 48 ώρες για να εγκατασταθεί στην επιφάνεια ο μηχανισμός με το μεταλλικό θαλαμίσκο που θα ανεβάσει έναν-έναν τους μεταλλωρύχους στην επιφάνεια με τη βοήθεια ενός γερανου.

    "Έτσι προσδιορίσαμε ότι η πιθανή ημερομηνία για τη διάσωση είναι γύρω στην Τετάρτη", πρόσθεσε ο υπουργός.

    Όταν το γεωτρύπανο έφθασε μέχρι το δωμάτιο όπου έχουν καταλύσει οι μεταλλωρύχοι σε βάθος 624 μέτρων, οι σειρήνες στην περιοχή άρχισαν να ηχούν για την επιτυχία της επιχείρησης, συνοδευόμενες από τις φωνές χαράς και τις ζητωκραυγές συγγενών και φίλων των μεταλλωρύχων που βρίσκονται στο καταυλισμό Esperanza ( ελπίδα), δίπλα στις εγκαταστάσεις του ορυχείου.

    " Χι-λή, Χι- λή, Χι-λή" άρχισαν να φωνάζουν όλοι οι φίλαθλοι ενός σταδίου όπου διεξάγετο αγώνας ποδοσφαίρου μόλις έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση .

    Λεπτομέρειες της επιχείρησης δεν έγιναν γνωστές, αλλά ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσει το πλέον σημαντικό και επίπονο εγχείρημα της ανάσυρσης των 33 παγιδευμένων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [07] Φόβοι για νέα διαρροή

    Οι ουγγρικές αρχές, λόγω της πιθανότητας μια δεύτερης διαρροής κόκκινης τοξικής λάσπης, διέταξαν την πλήρη εκκένωση του χωριού Κολοντάρ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Αντιμετώπισης των Καταστροφών Τιμπόρ Ντόμπσον.

    Η οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε την Δευτέρα όταν διερράγη δεξαμενή εργοστασίου παραγωγής αλουμίνας στο Αζκα, 160 χιλιόμετρα δυτικά της Βουδαπέστης, έχει προκαλέσει μέχρι τώρα το θάνατο επτά ανθρώπων και απειλεί το οικοσύστημα του Δούναβη.

    Οι αρχές φοβούνται ότι η δεξαμενή θα καταρρεύσει τελείως αφού παρουσίασε και άλλο ρήγμα. Περίπου 500.000 κυβικά μέτρα τοξικής λάσπης θα διαρρεύσουν από την δεξαμενή, αλλά αυτή η ουσία έχει πυκνότερη υφή από τα περίπου ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα που έχουν ήδη διαρρεύσει.

    Ο Ντόμπσον είπε ακόμα πως αν κριθεί αναγκαίο θα απομακρυνθούν και οι κάτοικοι του γειτονικού χωριού Ντεβετσέρ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [08] Ανακοινώθηκε επίσημα

    Προπονητής της ΑΕΚ και επίσημα είναι από χθες ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο 46χρονος τεχνικός, σύμφωνα με ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

    «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Μανουέλ Χιμένεθ. O 46χρονος τεχνικός (γεννημένος στις 21/01/1964), υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Παράλληλα, ανακοινώνεται η πρόσληψη των τριών συνεργατών του. Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή Χέσους Καλντερόν Μαλαγκόν, τον βοηθό προπονητή και ψυχολόγο Μιγκέλ Μορίγια Καμπέθα και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ντανιέλ Παστόρ Ντεγιαράνο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Μιλώντας στον ισπανικό Τύπο ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης τόνισε για τη συμφωνία του με την ελληνική ομάδα: «Για μένα η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη πρόκληση. Μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να δουλέψω εκτός Ισπανίας με ότι αυτό συνεπάγεται».

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 10 October 2010 - 6:30:53 UTC