Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-12-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Να διαφυλάξουμε το κοινωνικό κράτος"
  • [02] "Το ευρώ είναι αξιόπιστο"
  • [03] Ενας "σωτήρας" για το Κολοσσαίο
  • [04] Η ατζέντα της Παρασκευής 3/12/2010
  • [05] Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
  • [06] "Πνίγονται" από τα χρέη

  • [01] "Να διαφυλάξουμε το κοινωνικό κράτος"

    Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την Προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, στη Βουλή.

    Στην ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνεται η συζήτηση πέντε νομοσχεδίων. Πρόκειται για τα νομοσχέδια για την ίδρυση της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, την διατήρηση των δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία με ηλεκτρονικές επικοινωνίες, τη λήψη και καταγραφή ήχου και εικόνας σε δημόσιους χώρους, τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας, τη συγκρότηση αρχηγείου Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και την σύσταση φορέα Υδρογονανθράκων.

    Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στην εδρα της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες.

    Η συνάντηση των δύο ανδρών εκκρεμούσε εδώ και καιρό και θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις 17 Δεκεμβρίου, στο επίκεντρο του οποίου αναμένεται να βρεθεί η συγκρότηση ενός μόνιμου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.

    «Οι Σοσιαλιστές προτείνουν νέα αποτελεσματικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης», δήλωσε χθες από το βήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ο κ. Παπανδρέου. Αναφέρθηκε στην πρόταση για φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, η οποία ανήκει στον ίδιο και υιοθετήθηκε από το ευρωκοινοβούλιο, αλλά και στα ευρωομόλογα, τα οποία μπορούν όχι μόνον να εξυπηρετήσουν δανειακές ανάγκες αλλά να αναδειχθούν και σε αναπτυξιακούς μοχλούς.

    «Η απάντησή μας στην πολιτική λιτότητας των Συντηρητικών», τόνισε, «είναι υπεύθυνη δημοκρατία, υπεύθυνη πολιτική ισότητας, υπεύθυνη πολιτική για το περιβάλλον».

    Ο κ Παπανδρέου στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη διαφύλαξης του κοινωνικού κράτους και υπεραμύνθηκε της κοινωνικής δικαιοσύνης, λέγοντας ότι «το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο».

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] "Το ευρώ είναι αξιόπιστο"

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ δήλωσε σήμερα ότι το ευρώ είναι "αξιόπιστο" και ότι "το νόμισμα δεν βρίσκεται σε κρίση", την επομένη της συνεδρίασης των κυβερνητών της τράπεζας, οι οποίοι παρέτειναν την ισχύ των κατ΄εξαίρεσιν μέτρων.

    "Πιστεύω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ένα αξιόπιστο νόμισμα. Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ ως νομίσματος", δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

    "Εχουμε προβλήματα χρηματοπιστωτικής σταθερότητας που οφείλονται στην δημοσιονομική κρίση σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες", πρόσθεσε εξηγώντας ότι η ΕΚΤ αποφάσισε χθες "να συνεχίσει να προσφέρει απεριόριστη ρευστότητα διάρκειας μίας εβδομάδας, ενός μηνός, τριών μηνών στην ευρωπαϊκή οικονομία".

    "Διατηρήσαμε τα επιτόκια στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν από τη συνεδρίαση, στο 1%, και θεωρούμε ότι αυτό είναι που πρέπει να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας...τη σταθερότητα των τιμών που είναι η αποστολή μας ", εξήγησε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

    "Αποφασίσαμε ότι είναι σωστό, δεδομένων ακριβώς όσων διαπιστώνουμε, και ο στόχος είναι να φθάσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή μετάδοση της νομισματικής μας πολιτικής, διευκρίνισε.

    Ο διοικητής της ΕΚΤ ανακοίνωσε επίσης χθες τη συνέχιση των δραστηριοτήτων αναχρηματοδότησης του τραπεζικού συστήματος με το παρόν επιτόκιο, "για όσο χρειαστεί" και πάντως έως τις 12 Απριλίου του 2011, όπως και των μηνιαίων και τριμηνιαίων δραστηριοτήτων αναχρηματοδότησης που λήγουν στις 26 Ιανουαρίου, στις 23 Φεβρουαρίου και στις 30 Μαρτίου. Επίσης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Ενας "σωτήρας" για το Κολοσσαίο

    Ο Ιταλός επιχειρηματίας Ντιέγκο Ντέλλα Βάλλε, ιδιοκτήτης γνωστής φίρμας υποδημάτων, δήλωσε διατεθειμένος να στηρίξει, με είκοσι τρία εκατομμύρια ευρώ, τα έργα συντήρησης του Κολοσσαίου.

    Διευκρίνισε δε ότι δεν προτίθεται να καλύψει ούτε γωνιά του γνωστότερου μνημείου της Αιώνιας Πόλης με γιγανταφίσσες, στις οποίες θα διαφημίζονται οι τσάντες και τα παπούτσια του, εννοώντας ότι η διαφήμιση, στην οποία στοχεύει, είναι μέσω θετικών δηλώσεων του δήμου και της κυβέρνησης.

    Η ιδέα για «συντήρηση του Κολοσσαίου από ιδιώτη» ανήκει στον Ιταλό υπουργό Πολιτισμού και στον δήμαρχο της Ρώμης,οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι οι κρατικοί πόροι είναι ανεπαρκείς και ότι το δημόσιο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φέρει σε πέρας ένα τόσο σημαντικό έργο.

    Ο Τύπος στην Ιταλία υπογραμμίζει τη σημασία της προσφοράς του Ντέλλα Βάλλε για την ιταλική πραγματικότητα, αλλά αναφέρεται και στις δυσκολίες του εγχειρήματος. Οι κυρώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης των έργων, όπως και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, θα βαρύνουν τον χορηγό, κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», προκαλεί προβληματισμό σε αρκετούς συνεργάτες του Ντέλλα Βάλλε.

    Στις προθέσεις της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, πάντως και του δήμου της Ρώμης, είναι η συντήρηση του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου "Φλάβιο" να διαρκέσει περί τα τρία χρόνια, περίοδο κατά την οποία το μνημείο θα πρέπει μείνει ανοικτό για το κοινό.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Η ατζέντα της Παρασκευής 3/12/2010

  • Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι για το 3ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

  • 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητισμού Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Συνδιοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών του ΑΠΘ. Σέρρες

  • Περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο

    09:30:00 Ορκωμοσία 55 Βορειοηπειρωτών, που πολιτογραφούνται Έλληνες πολίτες. Την ορκωμοσία θα πραγματοποιήσει η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή. Θεσσαλονίκη/εγκαταστάσεις της Περιφέρειας (Τ. Οικονομίδη και Κ. Ρωσσίδη 11)

    10:00:00 Πανελλαδικό - Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της - Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Αθήνα/Πλατεία Συντάγματος

    10:00:00 Άτυπη συνάντηση προβληματισμού για τα θέματα αγροτικής πολιτικής. Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, η ηγεσία της ΑΤΕ, οι πρόεδροι των Οργανισμών του ΥΠΑΑΤ, οι πρόεδροι των τριτοβάθμιων συνεταιριστικών και συνδικαλιστικών αγροτικών ενώσεων, εμπειρογνώμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Μόνιμης Αντιπροσωπείας μας στην Ε.Ε. Αττική/Εκπαιδ. Κέντρο ΑΤΕ bank/Καστρί

    11:30:00 Συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ελβετίας κ. Peter Maurer, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας. Αθήνα/ΥΠΕΞ -αίθουσα "Ελευθέριος Βενιζέλος" (Βασ. Σοφίας 5}

    12:00:00 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα προεδρεύσει σε συνδιάσκεψη των Προέδρων των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές) από όλη την Ελλάδα. Αθήνα/Κεντρικά Γραφεία ΝΔ (Ρηγίλλης)

    12:00:00 Σεμινάριο για τα θύματα βασανιστηρίων διοργανώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος "Διαχείριση Ασύλου στην Ελλάδα". Κρήτη/Περ. Παν. Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

    12:00:00 Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλιού της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, υπό την προεδρία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Γιώργου Ανωμερίτη. Θεσσαλονίκη/κτίριο της διοίκησης του Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

    12:00:00 Διάλεξη του Γάλλου πρέσβη στην Αθήνα με θέμα, "Η Ευρώπη απέναντι στην κρίση",. Ο πρέσβης θα έχει συνάντηση και με τον πρύτανη του ΑΠΘ, όπου θα συζητήσουν τις νέες προοπτικές που ανοίγονται με την ένταξη του Πανεπιστημίου στο Πανεπιστημιακό Γραφείο Γαλλοφωνίας (AUF). Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ/αίθουσα τελετών της παλιάς Φιλοσοφικής

    12:30:00 Συνέδριο με θέμα Ελλάδα και προοπτικές ανάπτυξης διοργανώνει η Eurobank. Θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, Χρυσοχοϊδης, Σπ. Κουβέλης Νανόπουλος και Καραμούζης. Αθήνα/ξενοδ. Intercontinental

    13:00:00 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αθήνα/Κεντρικά Γραφεία ΝΔ (Ρηγίλλης)

    13:30:00 Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας με τους διοικητές των 30 μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας. Αθήνα/ΕΚΕΠΥ (Κηφισίας 39)

    15:00:00 Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με θέματα: 1. Σχέδιο Νόμου: Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (Χ. Καστανίδης) 2. Σχέδιο Νόμου: Διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών, χρήση συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους και άλλες διατάξεις (Χ. Καστανίδης). 3. Σχέδιο Νόμου: Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας (Ανδρ. Λοβέρδος). 4. Σχέδιο Νόμου: Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή (Χρ. Παπουτσής). 5. Ενημέρωση για τη Σύσταση του Φορέα Υδρογονανθράκων (Τ. Μπιρμπίλη)

    16:00:00 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατομών με Ειδικές Ανάγκες, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και Ένωση Τυφλών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Σχολής Τυφλών. Θεσσαλονίκη/Βασ. Όλγας.

    17:00:00 Σεμινάριο της Ομάδας Δικηγόρων για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών με θέμα "Η κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας ως προς την πρόσβαση στη διαδικασία ασύλου και την τήρηση των διαδικαστικών εγγυήσεων". Αθήνα/Χατζηγιάννη Μέξη 5

    18:00:00 Διεθνές συνέδριο για τη νεολαία και τα παιδιά στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, διοργανώνει το τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με τη Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΨΕΒΕ), με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Νεολαίας του ΟΗΕ. Θεσσαλονίκη/ξενοδοχείο «Holiday Inn»

    19:00:00 Διάλεξη του καθηγητή Χουρμουζιάδη με θέμα ''Τοπικές κοινωνίες και αρχαιολογική έρευνα''. Οργανωτής η Πρωτοβουλία για την ανάδειξη της πολιτιστικης κληρονομιάς. Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138)

    20:00:00 Τιμητικό αφιέρωμα στον Στρατή Τσίρκα για την επέτειο των 30 χρόνων από το θάνατό του με τίτλο "Ο γενναίος της ζωής και της τέχνης". Θεσσαλονίκη/Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27)

    20:30:00 Τελετή έναρξης του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την προβολή της ταινίας "127 ώρες", του Ντάνι Μπόιλ. Θεσσαλονίκη/"Ολύμπιον" (πλατεία Αριστοτέλους)

    Κοινοβουλευτικό έργο. Αθήνα/Μέγαρο Βουλής

    10:00 (ολομέλεια) ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    11:00 (ολομέλεια) Επίκαιρη Επερώτηση 21 βουλευτών της ΝΔ με θέμα καθυστερήσεις και παλινωδίες στο Κυβερνητικό Έργο". ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  • Χάντμπολ-Παγκόσμιο γυναικών (προκριματικά, 2ος όμιλος, 1η ημέρα):

    18.30 Ελβετία-Αζερμπαϊτζάν

    20.30 Ελλάδα-ΠΓΔΜ

    19:00:00 Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (3η ημέρα): Πανιώνιος-Νηρέας Χαλ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

    Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούν πρώτα με τα κατα τόπους, λιμεναρχεία.

    Λόγω των ισχυρών ανέμων δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα με πλοία ανοιχτού Τύπου. Το μεσημέρι δεν έγιναν δύο δρομολόγια "δελφινιών" για Αργοσαρωνικό, καθώς και τα δρομολόγια με σκάφη μικρού τύπου, στις διαδρομές Παλούκια -Πειραιάς και Σελίνια -Πειραιάς.

    Σήμερα Παρασκευή (3/12/2010) από το απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στις βόρειες περιοχές της Ηπείρου και βαθμιαία στην υπόλοιπη Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τη νύχτα).

    Αύριο Σάββατο (4/12/2010), από τις πρωινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία (κυρίως τη δυτική και βόρεια), το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και προς το βραδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως στα βόρεια).

    Ύφεση θα παρουσιάσει η κακοκαιρία από το απόγευμα του Σαββάτου και από τα δυτικά και έτσι αργά το βραδυ του Σαββάτου τα ισχυρά φαινόμενα θα περιορισθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά και εκεί θα ασθενήσουν γρήγορα.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χωρας (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), αλλά θα είναι μικρότερης έντασης και διαρκείας.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [06] "Πνίγονται" από τα χρέη

    Δημοτικά μέσα ενημέρωσης και ΚΑΠΗ, βρίσκονται στην περιδίνηση από τα χρέη των ΟΤΑ.

    Στους δημοτικούς ραδιοσταθμούς, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί αναμετρώνται με τις περικοπές αποδοχών, ελέω μνημονίου, με στάσεις πληρωμών («Κανάλι 1», «Ξένιος», «Επικοινωνία»), με την περιστολή κοινωφελών εγχειρημάτων (ξενόγλωσσα προγράμματα του «Αθήνα 9,84»), καθώς και με το ενδεχόμενο μαζικών απολύσεων, λόγω της μετατροπής των δημοτικών επιχειρήσεων σε Ανώνυμες Εταιρείες.

    Τα μικρόφωνα των σταθμών κινδυνεύουν να σιγήσουν, αν δεν καταφέρουν να πάρουν παράταση της προθεσμίας, που λήγει στο τέλος του χρόνου, ή να εξαιρεθούν από τον νόμο, που επιβάλλει τη μετατροπή τους σε Ανώνυμες Εταιρείες.

    Όταν, όμως, προτείνεται ως και η περιστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, τότε τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης φαντάζουν περιττή πολυτέλεια.

    Εξοργισμένοι, δηλώνουν και οι ηλικιωμένοι με τα ελλειματικά ταμεία των δήμων, που οδηγούν στην περιστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, ύστερα από τη σχετική έκθεση του προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου.

    «Να κοιτάει τα της τραπέζης του και να αφήσει τα άλλα να τα λύσει η κυβέρνηση», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κύριος Πρέκας, ένας από τους 150-200 καθημερινούς επισκέπτες το 1ο ΚΑΠΗ της Ν. Φιλαδέλφειας (Εφέσσου 4) και προσθέτει: «Από εμάς θα έρθουν να πάρουν χρήματα; Δεν τους φθάνει που μας μείωσαν τις συντάξεις μας κατά 2.000 ευρώ, κόβοντας τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα αδείας;».

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 3 December 2010 - 13:30:36 UTC