Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

  • [01] Αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-3

    "Αγκαλιά" με τον τίτλο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και σε συνδυασμό με τη γκέλα του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη, αλλά και την ήττα του ΠΑΟΚ στη Λάρισα θέλουν ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς (Ηρακλή εντός, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός) για να φτάσουν και μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο 18΄ ο Σαλπιγγίδης έκανε το 1-0, στο 74΄ ο Σισέ με πέναλτι το 2-0 κι ένα λεπτό πριν το τέλος ο Λέτο το τελικό 3-0. Ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες στην φάση του πέναλτι, λόγω αποβολής του

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ: 0-0

    Η άλλοτε απόρθητη έδρα του, το "Γ. Καραϊσκάκης", αποδείχθηκε "αχίλλειος πτέρνα" για τον Ολυμπιακό την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατόρθωσαν να νικήσουν σήμερα στο φαληρικό γήπεδο ούτε την Ξάνθη, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και ουσιαστικά απώλεσαν κάθε ελπίδα που είχαν για το πρωτάθλημα, αφού ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια που απομένουν για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Αντίθετα, το ακριτικό συγκρότημα πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή του.

    ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ: 2-1

    Με γκολ του Πούρι στην εκπνοή, η Λάρισα επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ, σε αγώνα για την 28η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η ΑΕΛ είχε προηγηθεί στο 16΄ με τον Κουζέν, ισοφαρίστηκε στο 83΄ από τον Κοντρέρας, αλλά κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» στο 93΄, παρά το γεγονός ότι ένα λεπτό νωρίτερα είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κατσιαρού. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-0

    Με γκολ του μόνιμου σκόρερ του στα τελευταία παιχνίδια, Ιάκομπ στο 27΄ και του Ηλιάδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τους Γιαννιώτες σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, μετά και την ισοπαλία της Ξάνθης στο Καραϊσκάκη. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 70΄ λόγω αποβολής του Σίσιτς με 2η κίτρινη κάρτα.

    ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-1

    ΑΕΚ και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την 28η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40΄ με τον Γουνδουλάκη, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκόκο διέσωσε το βαθμό της ισοπαλίας για την Ενωση, κι ενώ οι «κυανέρυθροι» έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ριέρα στο 87΄.

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-1

    Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Αστέρας Τρίπολης. Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ η πελοποννησιακή ομάδα νίκησε άνετα 3-1 τον Πανθρακικό, με τέρματα των Φυτανίδη (12΄), Τσέζαρεκ (63΄ πέν.) και Ουντότζι (74΄). Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε στο 81΄ ο Παπουλής, ενώ δύο λεπτά πριν η ομάδα της Κομοτηνής είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουσινάκη με 2η κίτρινη κάρτα.

    ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-0

    Τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ, και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, εξασφάλισε και μαθηματικά ο Αρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 28ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και ξέφυγαν οκτώ βαθμούς από την Καβάλα, «σφραγίζοντας» την πέμπτη θέση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 64΄ ο Νέτο, αφήνοντας την ομάδα της Βοιωτίας μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

    ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-3

    Πολύ μεγάλη νίκη, με την οποία μεγιστοποίησε τις ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, πήρε στην Καβάλα ο Εργοτέλης, επιβληθείς της ομώνυμης μακεδονικής ομάδας με 3-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα της ηρακλειώτικης σημείωσαν οι Τσεσνάσουσκις (22΄), Μπουντιμίρ (61΄) και Φραγκουλάκης (82΄), ενώ για την Καβάλα είχε προσωρινά ισοφαρίσει με πέναλτι ο Μουρ, στο 33ο λεπτό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 28 March 2010 - 19:30:15 UTC