Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δυνατότεροι μετά την κρίση"
  • [02] "Η κρίση απαιτεί τολμηρές λύσεις"
  • [03] Τρεις θάνατοι από βεγγαλικά
  • [04] Τουρκία: Σύλληψη 19 στρατιωτικών
  • [05] Αλλαγές στο φορολογικό ν/σ
  • [06] Ν. Αφρική: Έκκληση για υπευθυνότητα και ενότητα
  • [07] Ημερήσια ατζέντα: 5/4/2010
  • [08] "Νέοι, άγριοι φόροι"
  • [09] "Εξόντωση της αγοράς"
  • [10] "Συμπληρωματικά σχέδια"
  • [11] Τριπλή επίθεση
  • [12] Σεισμός 7,2 Ρίχτερ

  • [01] "Δυνατότεροι μετά την κρίση"

    Αισιόδοξος παρουσιάζεται σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Time ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με την οικονομική κρίση στη χώρα, τονίζοντας ότι "τα χειρότερα έχουν περάσει". Ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει ότι η κορύφωση της κρίσης "βρίσκεται πίσω μας πλέον", αλλά παράλληλα υπογραμμίζει ότι "έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε".

    "Έχουμε πάρει σκληρά και δύσκολα μέτρα, πράγμα που ο κόσμος το νοιώθει. Αν κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο θα βγούμε από την κρίση δυνατότεροι, με πιο βιώσιμη οικονομία", αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    "Παρά τις δυσκολίες, θα τα καταφέρουμε"

    "Η Ανάσταση συνδέεται με την ελπίδα, τη δύναμη της χαράς, το ξεκίνημα της Άνοιξης", δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τον εορτασμό του Πάσχα.

    "Παρά τις δυσκολίες ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα τα καταφέρουμε μαζί, να φτιάξουμε μια Ελλάδα δημιουργική. Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά, δύναμη", πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

  • ** Μετά την Κυριακή του Θωμά αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου «Καλλικράτης», που προβλέπει τη νέα «αρχιτεκτονική» των δήμων στην Ελλάδα.

    [02] "Η κρίση απαιτεί τολμηρές λύσεις"

    «Ανάσταση σημαίνει "παλεύω για το καλύτερο". Αλλά, ο ελληνικός λαός περνάει σήμερα, το δικό του οικονομικό "Γολγοθά", σε μία ώρα που το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας έχει πια χρεοκοπήσει. Και η κρίση απαιτεί λύσεις, τομές, τολμηρές και υπεύθυνες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκεπτόμενος το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο.

    Με τη βοήθεια του Θεού θα έχουμε και την έμπνευση και τη δύναμη για να δείχνουμε κάθε μέρα στον ελληνικό λαό το δρόμο της ελπίδας. Χριστός Ανέστη σε όλους!», πρόσθεσε.

    "Ώθηση στην απασχόληση"

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την καταπολέμηση της ανεργίας δεν είναι ουσιαστικές και δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και άμεσο αποτέλεσμα.

    «Αν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει αποτελεσματικά μέτρα για την προώθηση της απασχόλησης και για να χτυπήσει την ανεργία υπάρχει η πρόταση Σαμαρά για να δοθούν αναπτυξιακές ανάσες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έτσι να προστατέψουμε αποτελεσματικά τις θέσεις εργασίας και να δώσουμε ώθηση στην απασχόληση», τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

    [03] Τρεις θάνατοι από βεγγαλικά

    Τρεις νεκροί και τρεις βαριά τραυματίες είναι ο απολογισμός ατυχημάτων που συνέβησαν λίγο πριν την Ανάσταση, από χρήση βεγγαλικών, στη Σαντορίνη, το Άργος, τη Μεσσηνία και το Ηράκλειο.

    Γύρω στις 10 χθες το βράδυ, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις σε αποθήκες στο Καρτεράδο Σαντορίνης και στο Φηροστεφάνη Σαντορίνης, την ώρα που νεαροί κατασκεύαζαν βεγγαλικά που στο νησί τα ονομάζουν "μπαλαφούμα".

    Στην πρώτη περίπτωση στο Καρτεράδο, σκοτώθηκε ένας νέος 21 ετών, ενώ ένας συνομήλικός του τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του μάτι. Στη δεύτερη περίπτωση, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 28χρονος στο δεξί χέρι. Τα τρία θύματα διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός 21χρονου, ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας.

    Την ίδια περίπου ώρα, στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας, σημειώθηκε έκρηξη σε ΙΧ αυτοκίνητο ενός 25χρονου, ο οποίος μετέφερε μπαλόνια με οξυγόνο για να προκαλέσει εκρήξεις στην Ανάσταση, με αποτέλεσμα ο νεαρός να απανθρακωθεί.

    Ενας 17χρονος έχασε σήμερα τη ζωή του απο έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου στους Βώρους Ηρακλείου. Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος μαζί με αλλους είχαν φτιάξει ενα αυτοσχέδιο βαρελότο το οποίο δεν εξερράγη. Αφού ο νεαρός είδε οτι το βαρελότο δεν είχε εκραγεί, προσπάθησε να το πυροδοτήσει με αποτέλεσμα αυτό να αναφλεγεί και να ακρωτηριάσει το αριστερό του χέρι. Μέχρι να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο ο 17χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

    Τέλος, στις 8.30 χθες το βράδυ έπαθε βαριά κάκωση στα δάκτυλα ένας 16χρονος στο Άργος, όταν του έσκασε στα χέρια βεγγαλικό, το οποίο ετοιμαζόταν τα πετάξει.

    [04] Τουρκία: Σύλληψη 19 στρατιωτικών

    Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης διέταξε χθες τη σύλληψη 19 απόστρατων και εν ενεργεία στρατιωτικών που κατηγορούνται για συνωμοσία με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης, μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι CNN Turk.

    Μεταξύ των 19, οι οποίοι αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι την Πέμπτη, εν αναμονή της δίκης τους, είναι και ο απόστρατος στρατηγός Τσετίν Ντογκάν, πρώην επικεφαλής της Πρώτης Στρατιάς, καθώς και ο αντιστράτηγος Ενγκίν Αλαν, πρώην διοικητής των ειδικών δυνάμεων.

    Οι αξιωματικοί αυτοί φέρονται να συμμετείχαν, το 2003, στο σχέδιο "Βαριοπούλα" που, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στόχευε στην αποσταθεροποίηση και τελικά στην ανατροπή της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων σχεδίαζαν να τοποθετήσουν βόμβες σε ένα ιστορικό τζαμί και να καταρρίψουν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος για να προκαλέσουν ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας με την Αθήνα.

    Το CNN Turk δεν διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους το δικαστήριο διέταξε να συλληφθούν εκ νέου.

    [05] Αλλαγές στο φορολογικό ν/σ

    Αρκετές αλλαγές στο πνεύμα των προτάσεων των βουλευτών, αλλά και των φορέων που εξέφρασαν τις θέσεις τους κατά την επεξεργασία του φορολογικού νομοσχεδίου, δήλωσε ότι θα κάνει αποδεκτές ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά θα τις γνωστοποιήσει στη Βουλή την προσεχή Πέμπτη.

    Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες στη ψήφιση του νομοσχεδίου από την αρμόδια επιτροπή και να το φέρει την εβδομάδα μετά το Πάσχα για ψήφιση στην Ολομέλεια. Ετσι η διαδικασία επεξεργασίας θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 8 Απριλίου, και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια στις 13 Απριλίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί και ψηφιστεί στις 15 Απριλίου, σε πέντε συνεδριάσεις.

    Μιλώντας στην πρώτη ενότητα άρθρων για τη νέα φορολογική κλίμακα, τις εκπτώσεις από το εισόδημα και τα τεκμήρια, ο υπουργός φάνηκε διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές και επέκταση των τεκμηρίων και σε ορισμένες κατηγορίες συνταξιούχων, με στοιχεία προσδιορισμού και την ηλικία τους, αλλά και το ύψος του εισοδήματός τους. Ζητήθηκε σχεδόν από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, ενώ και το ΚΚΕ είπε ότι θα ήταν λογικό, για συντάξεις 5.000-6.000 ευρώ από προγράμματα εθελουσίων εξόδων.

    Θα γίνει, επίσης, δεκτό το αίτημα πολλών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος (Ανδρέα Μακρυπίδη, Χρ. Πρωτόπαπα, Δημήτρη Κουσελά, Ιωάννη Κουτσούκου και του Πάρη Κουκουλόπουλου) για αυστηροποίηση των τεκμηρίων για είδη που προφανώς είναι πολυτελή και δηλώνουν πλουτισμό (πολυτελή αυτοκίνητα, πισίνες, αεροπλάνα κ.λπ) και αντίστοιχη ελάφρυνση για περιπτώσεις που λόγω αντικειμενικών συνθηκών θα μπορούσαν να «γεννήσουν» αδικίες.

    [06] Ν. Αφρική: Έκκληση για υπευθυνότητα και ενότητα

    Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Τζέικομπ Ζούμα, ζήτησε σήμερα από την πολιτική ηγεσία της χώρας να επιδείξει "υπευθυνότητα" και "ενότητα" μετά τη δολοφονία του φιλορατσιστή πολιτικού Γιουτζίν Τερ'Μπλανς, ηγέτη του Κινήματος Αντίστασης των Αφρικάανς (AWB), που αναζωπύρωσε τους φόβους για φυλετικές εντάσεις στη χώρα.

    "Εμείς, οι ηγέτες, πρέπει να ενώσουμε τις εκκλήσεις μας για ηρεμία στη χώρα", είπε ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.

    "Πρέπει όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα στις δηλώσεις που μπορούμε να κάνουμε στη χώρα αυτή, μια χώρα που εργάζεται σκληρά για τη συμφιλίωση. Απ' όποια πλευρά και αν είμαστε, πρέπει να σκεφτούμε προτού κάνουμε δηλώσεις αντίθετες προς τις προσπάθειές μας για την ανοικοδόμηση του έθνους", επισήμανε ο Ζούμα.

    Νωρίτερα, το ακροδεξιό Κίνημα Αντίστασης των Αφρικάανς (AWB) ανακοίνωσε ότι θα εκδικηθεί αλλά προς το παρόν ζητά από τα μέλη του να παραμείνουν ήρεμα και να μην αντιδράσουν.

    [07] Ημερήσια ατζέντα: 5/4/2010

    -Δεν υπάρχoυν καταχωρήσεις για τη σημερινή ημέρα.

    [08] "Νέοι, άγριοι φόροι"

    Ότι επιβάλλει νέους άγριους φόρους στο λαϊκό εισόδημα, ενώ χρηματοδοτεί τις τράπεζες και τους μεγάλους επιχειρηματίες κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ.

    Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: "Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση επιβάλλει νέους άγριους φόρους στο λαϊκό εισόδημα επικαλούμενη το υψηλό δημόσιο χρέος, συνεχίζει να στηρίζει και να χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια ευρώ τις τράπεζες και τους μεγάλους επιχειρηματίες, αυξάνοντας και με αυτό τον τρόπο το χρέος του δημοσίου.

    Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του. Πιο αποφασιστικά και αγωνιστικά να απορρίψει τις νέες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας".

    [09] "Εξόντωση της αγοράς"

    «Τα φορολογικά μέτρα, με μαθηματική ακρίβεια, θα εξοντώσουν την αγορά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αν δεν βελτιώσει τις επιδόσεις του, θα είναι θύμα των επιλογών του», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωστής Αϊβαλιώτης σχολιάζοντας τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

    Όσον αφορά στα σπρεντ, ο κ. Αϊβαλιώτης τόνισε ότι «είναι σε ένα διαρκές β¦σπριντ. Όσο κινούνται πάνω απβ τις διακόσιες μονάδες υπάρχει επισφάλεια».

    [10] "Συμπληρωματικά σχέδια"

    Την εκτίμηση ότι μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αποδείχτηκε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διέθεταν συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά σχέδια απέναντι στην κρίση, εκφράζει ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News", κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για "συγκυβέρνηση με τον ΛΑΟΣ".

    Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι η Αριστερά "οφείλει να υπερβεί τα δικά της προβλήματα, αν θέλει να είναι αντίστοιχη με τις απαιτήσεις των καιρών", προσθέτοντας ότι "η ενότητα δεν προϋποθέτει απόλυτη ιδεολογική συμφωνία, προϋποθέτει βούληση".

    Αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι "ο κ. Πάγκαλος εδώ και καιρό επιδίδεται σε εκστρατεία λάσπης, ασύστολων συκοφαντιών και φραστικού τραμπουκισμού ενάντια στην Αριστερά", προσθέτοντας ότι "όταν στην κυβέρνηση διαπιστώσουν τη ζημιά που τους κάνει και επιχειρήσουν να τον μαζέψουν, θα είναι αργά".

    Σε ερώτηση σχετικά με τις τάσεις μέσα στον ΣΥΝ, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι "τις τάσεις δεν μπορείς να τις αποκλείσεις, ούτε να τις απαγορεύσεις. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει κόμμα που εργάζεται και λειτουργεί ως τέτοιο και όχι ως ομοσπονδία τάσεων, με αλληλοσυγκρουόμενα πολιτικά σχέδια".

    Το κόμμα, αναφέρει ο κ. Τσίπρας, δεν χρειάζεται άλλες τάσεις, αλλά κανόνες λειτουργίας, σεβασμό στη δημοκρατία και πολιτική που θα εμπνέει και θα εκφράζει τα μέλη του.

    Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ, εκτιμά ότι "αν καταλήξουμε στο ΔΝΤ, την απόλυτη ευθύνη θα την έχει ο κ. Παπανδρέου".

    [11] Τριπλή επίθεση

    Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί και 168 οι τραυματίες στη Βαγδάτη από τρεις εκρήξεις παγιδευμένων με εκρηκτικά αυτοκινήτων, που σημειώθηκαν με διαφορά ολίγων λεπτών, ανακοίνωσε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών.

    Δύο αυτοκίνητα εξερράγησαν σχεδόν ταυτόχρονα στο προάστιο Μανσούρ, στα δυτικά της πρωτεύουσας (σημείο όπου βρίσκονται πολλές ξένες πρεσβείες), και ένα τρίτο εξερράγη λίγα λεπτά αργότερα μπροστά από την πρεσβεία του Ιράν στο κέντρο της ιρακινής πρωτεύουσας.

    Ο εκπρόσωπος του στρατιωτικού επιτελείου της Βαγδάτης Κάσεμ Άττα δήλωσε ότι οι επιθέσεις είχαν στόχο πολλές πρεσβείες, και κυρίως αυτές της Αιγύπτου και του Ιράν.

    «Οι επιθέσεις είναι χτυπήματα αυτοκτονίας κατά των πρεσβειών του Ιράν και της Αιγύπτου», τόνισε ο Κάσεμ Άττα, ο οποίος πρόσθεσε πως η τρίτη επίθεση πραγματοποιήθηκε «σε μία διασταύρωση κοντά στις πρεσβείες της Γερμανίας και της Συρίας».

    Ο υπεύθυνος της ιρανικής πρεσβείας Καζέμ Σέϊχ Φορουτάν τόνισε στο ιρανικό πρακτορείο Fars πως «κανείς εργαζόμενος στην είσοδο δεν επλήγη από την επίθεση», αλλά πως το κτήριο που στεγάζει την πρεσβεία «υπέστη σοβαρές ζημιές». Ο ίδιος απέδωσε τις επιθέσεις σε «εχθρούς των δύο εθνών (του Ιράκ και του Ιράν)».

    Επίσης, σύμφωνα με ανακοινωθέν του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, από την έκρηξη βρήκαν τον θάνατο ένας ιρακινός υπεύθυνος της ασφάλειας της πρεσβείας και «ένας αριθμός από μέλη της φρουράς».Τέσσερις Αιγύπτιοι επλήγησαν επίσης, όμως τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά. Το κτήριο της πρεσβείας υπέστη ζημιές, μολαταύτα ο πρέσβης «είναι καλά και θα συνεχίσει το έργο του κανονικά», τόνισε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ Χοσάμ Ζάκι.

    Στο Βερολίνο, η Άγγελα Μέρκελ καταδίκασε και δήλωσε ότι είναι "βαθιά σοκαρισμένη" από τις επιθέσεις στην κεντρική Βαγδάτη, ανέφερε εκπρόσωπος της Καγκελαρίας. Η Μέρκελ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Γερμανικής κυβέρνησης σε όσους έχασαν οικείους τους.

    Από τη μεριά του, ο γερμανός ΥΠΕΞ Γκίντο Βέστερβελε τονίζει σε ανακοινωθέν του πως συνομίλησε με τον γερμανό πρεσβευτή στη Βαγδάτη για την επίθεση, την οποία και καταδίκασε. Κατά τον ίδιο, από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ένας ιρακινός φρουρός, ενώ άλλοι τρεις, επίσης Ιρακινοί, τραυματίσθηκαν.

    Τέλος, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον καταδίκασε τις επιθέσεις αυτοκτονίας και ζήτησε από όλα τα ιρακινά κόμματα "αυτοσυγκράτηση".

    "Η Ευρωπαϊκή Ενωση καταδικάζει έντονα τις επιθέσεις με παγιδευμένο αυτοκίνητο που προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 30 ανθρώπων και τραυμάτισαν περισσότερους από 200", δήλωσε σε ανακοίνωση Τύπου ο εκπρόσωπος της Άστον, προσθέτοντας ότι η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας εκφράζει "τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τις ιρακινές αρχές".

    [12] Σεισμός 7,2 Ρίχτερ

    Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση του σπιτιού του στο Μεξικάλι, στο βορειοανατολικό Μεξικό, ενώ αρκετοί ακόμα τραυματίστηκαν και σημειώθηκαν υλικές ζημιές μετά τον ισχυρό σεισμό 7,2 βαθμών ο οποίος έπληξε χθες Κυριακή την πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια, και έγινε αισθητός και σε μεγάλο μέρος της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, σύμφωνα με διασώστες.

    "Οι συνάδελφοί μου στο Μεξικάλι δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει το θάνατο", δήλωσε πάντως ο Μάρτιν Ρενδόν, αξιωματούχος των υπηρεσιών αρωγής στην Τιχουάνα.

    Ο σεισμός σημειώθηκε περί τις 01:40 [ώρα Ελλάδας], σε εστιακό βάθος 10 χλμ., ανέφερε χθες Κυριακή το γεωφυσικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

    Στο Μεξικάλι, "τουλάχιστον ένα κτίριο κατέρρευσε και άλλα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια υπέστησαν ζημιές", δήλωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Αλφρέδο Εσκομπέδο στο CNN.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 5 April 2010 - 4:30:31 UTC