Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο επίκεντρο προϋπολογισμός και φορολογία
  • [02] Δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
  • [03] Το νέο δόγμα

  • [01] Στο επίκεντρο προϋπολογισμός και φορολογία

    Συνεδριάζει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους.

    Μετά τη λήξη του Υπουργικού η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, σε συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινώσει το νομοσχέδιο για την "Ταυτότητα κτιρίων, αυθαίρετες υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, προγράμματα μητροπολιτικών αναπλάσεων και άλλες διατάξεις".

    Συνάντηση Παπακωνσταντίνου-Προβόπουλου

    Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είχε σήμερα το πρωί, στο υπουργείο Οικονομικών, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιώργος Προβόπουλος.

    Μετά τη συνάντηση δεν υπήρξαν δηλώσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Προβόπουλος ενημέρωσε τον υπουργό για τα ποιοτικά στοιχεία των αποτελεσμάτων της χρήσης 2009 και τη ρευστότητα στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα, με αιχμή τις επισφάλειες, οι οποίες ανέρχονται στο 8%.

    Παράλληλα, κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, ενώ ο διοικητής της ΤτΕ ενημέρωσε τον κ. Παπακωνσταντίνου και για το αίτημα λήψης των εγγυήσεων ύψους 15 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας των 28 δισ. ευρώ, που έχουν υποβάλλει στην Τράπεζα της Ελλάδος τέσσερις τράπεζες (Εθνική, Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς). Το εν λόγω σκέλος του προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας της οικονομίας ενεργοποιήθηκε εκ νέου με υπουργική απόφαση του κ. Παπακωνσταντίνου.

    Η απόφαση της ΤτΕ για την κατανομή των εγγυήσεων μεταξύ των τεσσάρων πιστωτικών ιδρυμάτων αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας, αλλά σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, κάθε πιστωτικό ίδρυμα θα λάβει 3- 4 δισ. ευρώ, με βάση το μερίδιο αγοράς που κατέχει ο κάθε τραπεζικός όμιλος στις συνολικές χορηγήσεις.

    Στην Αθήνα κλιμάκια του ΔΝΤ

    Στην Αθήνα βρίσκονται δύο πολυμελή κλιμάκια εμπειρογνωμόνων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), τα οποία θα παράσχουν στο υπουργείο Οικονομικών τεχνογνωσία για φορολογικά θέματα, αλλά και για θέματα κατάρτισης και υλοποίησης του προϋπολογισμού.

    Οι εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ, που θα έχουν συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, θα εξετάσουν τις αλλαγές που επέρχονται με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, καθώς και την πορεία εκτέλεσης του τρέχοντος προϋπολογισμού. Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, θα ζητηθεί η τεχνογνωσία του ΔΝΤ κυρίως όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και της μετάβασης από τους ετήσιους στους τριετείς προϋπολογισμούς.

    Πέραν της επίσκεψης του κλιμακίου του ΔΝΤ, στις αρχές Μαΐου αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα η τριμερής επιτροπή επιτήρησης της ελληνικής οικονομίας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ), στο πλαίσιο της σύνταξης της έκθεσης προόδου για την ελληνική οικονομία, η οποία θα ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 16 Μαΐου.

    Στην έκθεση αυτή, εκτός από τις αναφορές στις δημοσιονομικές εξελίξεις και στον τομέα της ανάπτυξης, αναμένεται ότι θα αφιερωθεί μεγάλο μέρος και στο τι έχει κάνει ή προτίθεται να κάνει η Ελλάδα στο σκέλος των διαρθρωτικών αλλαγών. Στον τομέα αυτόν περιλαμβάνονται οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και η επιτάχυνση στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

    Όπως επισημαίνεται από το οικονομικό επιτελείο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα και έως τον Ιούνιο σε συγκεκριμένες κινήσεις, με στόχο, συν τοις άλλοις, τη διαμόρφωση θετικού κλίματος για την ελληνική οικονομία στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίων.

    Όσον αφορά τις δημοσιονομικές εξελίξεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσανατολίζεται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, να ανακοινώσει τον Μάιο ότι η Ελλάδα θα βιώσει το 2010 ύφεση της τάξης του 2,5%. Μία πρόβλεψη, πολύ πιο δυσοίωνη από την αναθεωρημένη εκτίμηση του υπουργείου Οικονομικών και της Τραπέζης της Ελλάδος (αρνητικός ρυθμός ΑΕΠ 1,5% με 2%), που, εάν επαληθευτεί, θα δυσχεράνει επιπλέον την προσπάθεια αύξησης των εσόδων και πιθανόν να απαιτήσει πρόσθετα μέτρα στο σκέλος περιστολής των δημοσίων δαπανών, ώστε το δημοσιονομικό έλλειμμα να περιορισθεί εφέτος κατά 4 μονάδες του ΑΕΠ.

    Δεν ζητάμε αλλαγή των όρων της ευρωπαϊκής συμφωνίας

    "Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους της χώρας μας για την αλλαγή των όρων της πρόσφατης συμφωνίας του ευρωπαϊκού συμβουλίου για τον μηχανισμό στήριξης" απάντησε ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με υποτιθέμενες ενέργειες εκ μέρους της Ελλάδας για αλλαγές στην πρόσφατη συμφωνία του ευρωπαϊκού συμβουλίου για τον μηχανισμό στήριξης, αφού η φημολογία προκάλεσε νέα εκτόξευση του spread των ελληνικών ομολόγων σε ιστορικά υψηλά.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε την συμφωνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου "σημαντική τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα" και επανέλαβε ότι η χώρα μας δεν έχει ζητήσει την ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε ότι ο προϋπολογισμός εκτελείται κανονικά και ότι η δημοσιονομική πορεία της χώρας μας εξαρτάται από την υλοποίηση του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης.

    [02] Δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

    Την μετάβαση του 17χρονου φίλου τού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, συνοδεία αστυνομικών στην Άμφισσα αύριο το πρωί, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώπιον του οποίου δικάζονται οι δύο ειδικοί φρουροί, για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

    Το δικαστήριο με την απόφασή του ορίζει ότι αν ο νεαρός αυτόπτης μάρτυρας αρνηθεί να προσέλθει θα προσαχθεί βιαίως από τους αστυνομικούς.

    Ο 17χρονος μάρτυρας που ήταν μαζί με τον Γρηγορόπουλο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, που δολοφονήθηκε ο 15χρονος, είχε κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο σήμερα. Ωστόσο, ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε στο δικαστήριο πως ο νεαρός φίλος του Γρηγορόπουλου του ανακοίνωσε χθες πως δυσκολεύεται να προσέλθει στο δικαστήριο γιατί παρακολουθείται από την αστυνομία.

    Ο εισαγγελέας έδρας κ. Χαράλαμπος Λακαφώσης, πρότεινε στο δικαστήριο είτε να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του 17χρονου είτε να διασφαλίσει τη δέσμευσή του για παρουσία του τις αμέσως επόμενες ημέρες. Μάλιστα χαρακτήρισε την κατάθεσή του σ΄αυτό το στάδιο της διαδικασίας, "κορυφαίας αξίας".

    Τη βιαία προσαγωγή του μάρτυρα -ο οποίος έχει κληθεί άλλες δύο φορές και δεν προσήλθε επικαλούμενος ψυχολογική επιβάρυνση- είχαν ζητήσει και οι υπερασπιστές των δύο κατηγορουμένων ειδικών φρουρών κ. Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Αλετράς. Ανακοίνωσαν μάλιστα στο δικαστήριο ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία αν δεν έρθει να καταθέσει ο 17χρονος.

    Επίσης, ο συνήγορος του βασικού κατηγορουμένου Επαμεινώνδα Κορκονέα, κ. Κούγιας είπε στο δικαστήριο ότι τη Μ. Τετάρτη το βράδυ, το γραφείο του δέχθηκε ανώνυμη επιστολή σύμφωνα με την οποία αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει ήδη στο δικαστήριο είναι στελέχη ακροαριστερής οργάνωσης, που στρατολογούν μαθητές και φοιτητές μεταξύ των οποίων και τον Γρηγορόπουλο και τον φίλο του, για ανατρεπτική δράση.

    Ο συνήγορος παρέδωσε στο δικαστήριο εκτυπώσεις σελίδων και ιστολογίων του διαδικτύου όπου κείμενα που φαίνεται να υπογράφονται από τρεις εκ των μαρτύρων αυτών καλούν σε "γενικευμένους Δεκέμβρηδες".

    Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε "στρατευμένους" "και ακραία επικίνδυνους" τους εν λόγω μάρτυρες, λέγοντας πως δεν ήταν στο επίμαχο σημείο στα Εξάρχεια τυχαία, αλλά ήταν οι ίδιοι "κουκουλοφόροι που έκαναν τα επεισόδια" σε βάρος του περιπολικού με τους δύο ειδικούς φρουρούς.

    Τους χαρακτήρισε επίσης "ηθικούς αυτουργούς της καταστροφής της Αθήνας" και είπε πως αυτοί οι μάρτυρες παραπλάνησαν τη δικαιοσύνη κι άλλαξαν τη θέση και τη στάση του θύματος για να δικαιολογήσουν ευθεία βολή του κατηγορούμενου Επαμεινώνδα Κορκονέα.

    Ο κ. Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να καλέσει εκ νέου σε κατάθεση συνολικά πέντε από τους αυτόπτες μάρτυρες "για να ερωτηθούν για τη δράση τους".

    Η πολιτική αγωγή, διά του κκ Νίκου Κωνσταντόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι προκαλεί "κατάπληξη, απορία και απέχθεια" η παρέμβαση του κ. Κούγια ενώ όπως ανέφεραν "οι τακτικές ανωνύμων επιστολών αποτελούν μεθόδους από άλλες περιόδους".

    Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από το δικαστήριο να διατάξει τη προβολή του βίντεο που είχε τραβήξει η κάτοικος της οδού Τζαβέλλα κ. Βαλιάτσα - που έχει καταθέσει στο δικαστήριο - το επίμαχο βράδυ.

    Ο κ. Κωνσταντόπουλος κατήγγειλε ως κατασκευασμένη και πλαστή την ανώνυμη επιστολή ενώ στηλίτευσε τη θέση της υπεράσπισης για την εξέταση μαρτύρων με βάση την πολιτική τοποθέτησή τους. "Ανήκουν στα απόβλητα της ιστορίας οι δίκες φρονημάτων", είπε ο συνήγορος, ενώ ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτρέψει την αναβίωση τέτοιων μεθόδων.

    Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος "επειδή η κατηγορία δεν είναι δυνατόν να καταρρεύσει γιατί είναι σαφής, γίνεται υπονόμευση της διαδικασίας" ενώ τόνισε ότι όποιος σέβεται τη νομιμότητα πηγαίνει μια τέτοια επιστολή για δακτυλοσκόπηση και ηλεκτρονική ανάλυση, ώστε να αποδειχθεί ευθέως ποιος την αποστέλλει αλλιώς την αγνοεί.

    Η δίκη συνεχίζεται.

    [03] Το νέο δόγμα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επισήμανε ότι το αμερικανικό νέο δόγμα για τα πυρηνικά ενισχύει ασφαλώς την αμερικανική κρατική ασφάλεια παρότι μειώνει τις πυρηνικές "κεφαλές" των ΗΠΑ, επειδή "διατηρεί αμείωτη την πίεση απέναντι σε κράτη, που θέλουν να αποκτήσουν τέτοια όπλα".

    "Η μεγαλύτερη τωρινή απειλή, που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ και η παγκόσμια ασφάλεια, δεν είναι πλέον οι ανταλλαγές πυρηνικού υλικού ανάμεσα στα έθνη, αλλά η τρομοκρατία, με μέσα πυρηνικά, από εξτρεμιστές όπως κι η διάδοση πυρηνικού υλικού σε έναν αυξανόμενο αριθμό κρατών", υποστήριξε επίσης ο πρόεδρος Ομπάμα.

    Σύμφωνα με το νέο δόγμα για τα πυρηνικά, οι ΗΠΑ δεν θα καταφύγουν στα πυρηνικά όπλα παρά μόνο "υπό εξαιρετικά ακραίες συνθήκες" και μόνον για να υπερασπιστούν τα ζωτικά τους συμφέροντα, καθώς και αυτά των συμμάχων τους.

    "Οι ΗΠΑ επιθυμούν να εμμείνουν στο γεγονός ότι δεν θα προσφύγουν στη χρήση πυρηνικών όπλων παρά μόνο υπό εξαιρετικά ακραίες συνθήκες, για να υπερασπιστούν τα δικά τους ζωτικά συμφέροντα καθώς και αυτά των συμμάχων και εταίρων τους" αναφέρεται σε σχετική έκθεση της κυβέρνησης Ομπάμα.

    Σύμφωνα με το νέο δόγμα "η πυρηνική τρομοκρατία" και όχι πλέον τα κράτη που διαθέτουν πυρηνικά όπλα, αποτελεί "το μεγαλύτερο κίνδυνο και τον πλέον άμεσο", τη στιγμή "που η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα και οι εξτρεμιστές σύμμαχοί τις επιχειρούν να εφοδιαστούν πυρηνικά όπλα".

    Παράλληλα στην έκθεση αναφέρεται ότι οι ΗΠΑ δεσμεύονται να μη χρησιμοποιήσουν ποτέ πυρηνικά όπλα κατά ενός εχθρού που δεν διαθέτει όπλα τέτοιου είδους και σέβεται τους κανόνες της Συνθήκης μη Διάδοσης των πυρηνικών (TNP).

    Στη συνέχεια αναφέρεται ότι η Ουάσινγκτον "θα συνεχίσει να ενισχύει τις συμβατικές αμυντικές της ικανότητες " ώστε να μπορεί να απαντήσει σε επιθέσεις με μη πυρηνικά όπλα.

    Σε συνέντευξή του στους "Τάιμς της Νέας Υόρκης" ο πρόεδρος Ομπάμα διευκρίνισε ωστόσο ότι για κράτη που θέτουν εαυτόν εκτός των διεθνών κανόνων, όπως το Ιράν και η Βόριεα Κορέα, θα υπάρξουν εξαιρέσεις από αυτά που αναφέρονται στο νέο δόγμα για τα πυρηνικά των ΗΠΑ.

    "Το νέο δόγμα για τα πυρηνικά αναφέρει σαφέστατα ότι ένα κράτος που δεν διαθέτει τέτοια όπλα και σέβεται τη Συνθήκη ΤΝΡ έχει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ εναντίον του πυρηνικά", ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος.

    "Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα υποχρεωθούμε να απαντήσουμε εάν τα κράτη αυτά (που δεν διαθέτουν πυρηνικά όπλα) δεν δεσμευτούν ότι δεν θα προβούν σε πράξεις εξαιρετικά βλαβερές για την ασφάλεια των ΗΠΑ. Θα αγωνιστούμε τότε με όλα τα αναγκαία μέσα για να εγγυηθούμε την ασφάλεια του αμερικανικού λαού", επισήμανε ο κ. Ομπάμα.

    Ερωτηματικό η Κίνα

    Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως η έλλειψη διαφάνειας αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Κίνας εγείρει ερωτηματικά για τις μελλοντικές στρατηγικές προθέσεις της ασιατικής χώρας.

    «Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Κίνας παραμένει σημαντικά μικρότερο από αυτά της Ρωσίας και των ΗΠΑ», τονίζει η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα σε έγγραφο για την πυρηνική πολιτική.

    «Μολαταύτα, η έλλειψη διαφάνειας που περιβάλλει τα πυρηνικά της προγράμματα-την πορεία τους και τον σκοπό τους, καθώς και τη στρατηγική και το δόγμα που τα διατρέχουν-εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τις μελλοντικές στρατηγικές προβλέψεις της Κίνας», τονίζεται στο ίδιο έγγραφο.

    Ικανοποίηση από γγ ΟΗΕ

    "Σωστή πρωτοβουλία" χαρακτήρισε ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν το νέο πυρηνικό δόγμα των ΗΠΑ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ανοίξει το δρόμο της επιτυχίας για τις επόμενες διεθνείς διασκέψεις για το θέμα αυτό.

    Σε ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, ο Μπαν εκφράζει την ικανοποίησή του για το ότι ο πρόεδρος Ομπάμα επαναβεβαίωσε "την δέσμευσή του για έναν κόσμο απαλλαγμένο από πυρηνικά όπλα".

    Η απόφαση του προέδρου Ομπάμα να περιορίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ πυρηνικά όπλα είναι "ένα θαρραλέο βήμα προς τον αφοπλισμό", τόνισε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε.

    Ο γερμανός ΥΠΕΞ βλέπει επίσης στην ανακοίνωση αυτή "μια νέα πιθανότητα μείωσης των πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη και την πλήρη απομάκρυνσή τους από την Γερμανία".

    "Ένα σωστό μήνυμα, την σωστή στιγμή" είναι για τον ιταλό υπουργό Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι η ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου για τα πυρηνικά όπλα.

    Η θέση αυτή είναι "ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα και για τις διεθνείς επιπτώσεις που θα έχει", τονίζει ο Φρατίνι και προσθέτει πως "η Ιταλία υποστηρίζει απολύτως την επιλογή από την Ουάσινγκτον του δρόμου του αφοπλισμού και ενός κόσμου χωρίς πυρηνικά".

    Σύνοδος για τα πυρηνικά

    Η πυρηνική σύνοδος κορυφής στην οποία θα συμμετάσχουν 47 χώρες υπό την ηγεσία του αμερικανού πρόεδρου την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον θα έχει ως στόχο την εγγύηση της ασφάλειας όλων των πυρηνικών υλικών στον κόσμο μέσα σε τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα.

    "Η σύνοδος μας για την πυρηνική ασφάλεια την επόμενη εβδομάδα θα είναι μία ευκαιρία για τις 47 χώρες να δεσμευθούν για συγκεκριμένα μέτρα για τη διασφάλιση των πυρηνικών υλικών που θα μπορούσαν να πέσουν σε λάθος χέρια, σε όλο τον κόσμο μέσα σε τέσσερα χρόνια" δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου πυρηνικού δόγματος των ΗΠΑ.

    Στο περιθώριο της συνόδου κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια, ο αμερικανός πρόεδρος θα έχει διμερή συνάντηση με τον κινέζο ομόλογό του Χου Ζιντάο, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Επιπλεόν, ο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Μανμοχάν Σινγκ και με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 7 April 2010 - 10:30:21 UTC