Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Τώρα το βάρος πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη"
  • [02] "Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] "Τώρα το βάρος πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη"

    Το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων της επόμενης τριετίας αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνέρχεται στις 12 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

    Δεν ασχολούμαι με τα spreads. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας, ανέφερε ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους στη Λευκωσία, προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός, είτε τον χρησιμοποιήσουμε, είτε όχι, είναι υπαρκτός.

    Ο Γ. Α. Παπανδρέου σημείωσε ότι χρειάζεται αξιολόγηση για το αν η Ελλάδα θα ενεργοποιήσει τον μηχανισμό στήριξης, τονίζοντας ότι τα spreads είναι μόνο μια παράμετρος αυτής της αξιολόγησης, καθώς υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν, ενώ ταυτόχρονα δεν έθεσε χρονικά όρια ως προς την διαδικασία της προαναφερθείσης αξιολόγησης.

    Η Ελλάδα πέρασε μια ψυχολογική τρομοκρατία από τις αγορές, είπε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, κάτι το οποίο έδωσε ο μηχανισμός στήριξης.

    Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο μηχανισμό είπε ότι αυτός είναι καρπός όσων κάναμε ως Έλληνες, είπε ότι κατακτήσαμε μια νέα αξιοπιστία και υπογράμμισε ότι αυτά που πρέπει να κάνουμε θα τα κάνουμε, είτε υπήρχε ο μηχανισμός, είτε όχι.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε την εμπειρία που του μετέφερε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, ο οποίος του είχε πει ότι για να "καλμάρουν" οι αγορές απαιτείται ισχυρή στήριξη και πρόσθεσε ότι τώρα το βάρος πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της χώρας.

    Ερωτηθείς αν η χώρα θα μπει σε ύφεση, ο πρωθυπουργός είπε ότι γενικότερα υπάρχει ύφεση, εκ των πραγμάτων, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα μπήκε στην κρίση "ανεμοδαρμένη" και χωρίς να έχει αξιοποιήσει κονδύλια για την στήριξη της οικονομίας "και αυτό πληρώνουμε τώρα", ενώ ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία πλαισίου για την προσέλκυση επενδύσεων.

    Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε με περιοριστικές πολιτικές για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για επενδύσεις, είπε ο κ. Παπανδρέου, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

    Σε ό,τι αφορά την ανεργία, ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν χρησιμοποιεί αριθμούς για το κρίσιμο αυτό ζήτημα και επισήμανε ότι στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, πέρα από το νοικοκύρεμα της οικονομίας, υπάρχει και το σκέλος της κοινωνικής συνοχής και της ανάπτυξης.

    Ερωτηθείς αν με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συζήτησε και το θέμα κεφαλαίων που έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα στην Κύπρο, είπε "όχι", ενώ πρόσθεσε ότι στο φορολογικό νομοσχέδιο υπάρχει πρόνοια για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων.

    Δηλώσεις για τη συμφωνία

    Η συμφωνία για το σχέδιο αρωγής προς την Ελλάδα είναι μια "θετική απάντηση των χωρών της ζώνης του ευρώ, δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    "Θεωρώ ότι η απόφαση που ελήφθη το Σαββατοκύρακο να τεθεί σε τεχνική εφαρμογή η συμφωνία (σσ.: που επιτεύχθηκε το Μάρτιο από τους αρχηγούς των ευρωπαϊκών κρατών και κυβερνήσεων) είναι θετική", δήλωσε ο Τρισέ στο περιθώριο μιας διάσκεψης στην έδρα της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη.

    "Τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους", πρόσθεσε καλώντας την Ελλάδα να συνεχίσει το πρόγραμμα των μέτρων που έχει στόχο να μειωθούν τα δημόσια ελλείμματα.

    Χθες, συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και των ελληνικών αρχών, προκειμένου να αποσαφηνίσουν τις αποφάσεις που έλαβαν χθες οι υπουργοί Οικονομίας της ευρωζώνης, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι εργασίες των εκπροσώπων θα συνεχιστούν και πως από τη σημερινή συνεδρίαση δεν θα πρέπει να αναμένονται αποτελέσματα, ούτε δηλώσεις.

    Ο Α. Αλταφάζ τόνισε ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο τεχνικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες να εργάζονται με τα "νέα δεδομένα που βρίσκονται στο τραπέζι". Το Eurogroup έδωσε ξεκάθαρη εντολή να εξεταστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί το κοινό πρόγραμμα αρωγής αν το ζητήσει η Ελλάδα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής και πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα κοινό πρόγραμμα ανάμεσα στις χώρες του ευρώ και του ΔΝΤ, το οποίο θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα σε ένα ενιαίο πλαίσιο.

    Εξάλλου, ερωτηθείς αν όλες οι χώρες του ευρώ είναι έτοιμες, από νομικής άποψης, να συνεισφέρουν στο μηχανισμό στήριξης, και αν έχουν την πολιτική βούληση να ξεπεράσουν τα νομικά κωλύματα, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής απάντησε ότι η πολιτική βούληση όλων είναι ξεκάθαρη και επιβεβαιώθηκε χθες με τη δέσμευση όλων των χωρών της ευρωζώνης ότι θα συμμετάσχουν στο κοινό πρόγραμμα αρωγής. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξουν εμπόδια από νομικής πλευράς.

    Οι υπουργοί οικονομικών των χωρών μελών της ευρωζώνης δεσμεύτηκαν να συνδράμουν την Ελλάδα, εάν και εφόσον χρειαστεί, στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης που αποφασίστηκε, με ποσό ύψους 30 δις. ευρώ για το 2010 με τη μορφή διμερών δανείων στα οποία θα συμμετάσχουν και οι 15 χώρες μέλη της ευρωζώνης. Το επιτόκιο θα είναι κυμαινόμενο και θα είναι περίπου 5%. Προβλέπεται ακόμη ότι σε αυτά τα διμερή δάνεια της ευρωζώνης θα προστεθεί και συμπληρωματική συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πλαίσιο ενός συνολικού κοινού προγράμματος αρωγής προς την Ελλάδα.

    Η απόφαση για το περιεχόμενο και τις τεχνικές λεπτομέρειες του μηχανισμού στήριξης προς την Ελλάδα ελήφθη σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι ο μηχανισμός γίνεται επιχειρησιακός και διευκρίνισε ότι την αποκλειστική αρμοδιότητα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού θα έχει η ελληνική κυβέρνηση.

    Ο πρόεδρος του Eurogroup υπογράμμισε ότι τον κεντρικό συντονισμό των διμερών δανείων θα έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα είναι ο παράγοντας που θα εκταμιεύει. Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, οι χώρες μέλη της ευρωζώνης θα συμμετάσχουν σε αυτό το μηχανισμό στήριξης με βάση το ποσοστό συμμετοχής τους στο κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δηλαδή ανάλογα με το ΑΕΠ τους και θα δανείζουν την Ελλάδα με το ίδιο επιτόκιο χωρίς, όπως είπε ο πρόεδρος του Eurogroup, να επιβαρύνονται.

    Θετική η αντίδραση των αγορών

    Το σχέδιο χρηματοπιστωτικής αρωγής προς την Ελλάδα προκάλεσε τη θεαματική πτώση του κόστους δανεισμού της Αθήνας στις αγορές ομολόγων και την άνοδο της ισοτιμίας του ευρώ.

    Στις 13.30 (ώρα Ελλάδας), το επιτόκιο του δεκαετούς ελληνικού κρατικού ομολόγου ήταν 6,514%, έναντι 7,126% που ήταν το βράδυ της Παρασκευής. Το επιτόκιο αυτό είχε υπερβεί το 7,500% την Πέμπτη, ποσοστό ρεκόρ μετά την είσοδο της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ το 2001.

    Το "σπρεντ" ανάμεσα στο επιτόκιο του γερμανικού δεκαετούς ομολόγου, που χρησιμεύει ως αναφορά στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων, και στο ελληνικό επιτόκιο μειώθηκε σημαντικά στις 332 μονάδες βάσης (έναντι των άνω των 400 που ήταν την περασμένη εβδομάδα).

    Η πτώση είναι θεαματική, ιδιαίτερα για το επιτόκιο των ομολόγων διετούς ωρίμανσης: βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 5,40%, ενώ την περασμένη Πέμπτη ήταν πάνω από 7%.

    Το ευρώ ανέκαμψε και εξακολουθεί να βρίσκεται σε άνοδο έναντι του δολαρίου, χωρίς πάντως να φτάσει το 1,37 δολάριο, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν φόβοι ότι η κρίση μπορεί να διαδοθεί στους κόλπους της ευρωζώνης, σύμφωνα με τους αναλυτές.

    Γύρω στις 13.30 (ώρα Ελλάδας), ένα ευρώ αντιστοιχούσε σε 1,3591 δολάριο, έναντι του 1,3497 δολαρίου που αντιστοιχούσε την Παρασκευή στις 24.00 (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη. Γύρω στις 07.50 (ώρα Ελλάδας) είχε ανέβει στο 1,3692 δολάριο, ένα επίπεδο στο οποίο είχε να φτάσει από τις 18 Μαρτίου.

    Τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια αντίθετα έχαναν στα μέσα της ημέρας τα κέρδη που είχαν καταγράψει το πρωί: το Παρίσι υποχωρούσε 0,15%, η Φρανκφούρτη 0,07%, ενώ το Λονδίνο κέρδιζε 0,04%. Το Τόκιο έκλεισε με άνοδο 0,42%.

    Τα Χρηματιστήρια είχαν ανοίξει με καθαρή άνοδο, μετά το σχέδιο για την υποστήριξη της Αθήνας. Είχαν ήδη σημείωσει σημαντική άνοδο την Παρασκευή λόγω των φημών για την έκτακτη σύνοδο του Eurogroup το Σαββατοκύριακο με θέμα την Ελλάδα.

    Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών. O Γενικός Δείκτης Τιμών έχει όμως υποχωρήσει από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά του και στις 15:30 διαμορφωνόταν στις 2.067,34 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 3,82%.

    Συνάντηση Παπανδρέου-Χριστόφια

    Η κοινή στρατηγική Αθηνών και Λευκωσίας καθώς και η στήριξη της Ελλάδας στους χειρισμούς, την πολιτική και την τακτική που χαράσσει η Κυπριακή Δημοκρατία, επαναβεβαιώθηκε στις συνομιλίες του Γ.Παπανδρέου με τον Δ. Χριστόφια και τους αρχηγούς των κυπριακών κομμάτων, στη Λευκωσία.

    Επίσης, επιβεβαιώθηκε σύμπτωση απόψεων ως προς το πλαίσιο λύσης του Κυπριακού, ενώ τονίστηκε η κοινή πολιτική που θα ασκήσουν Ελλάδα και Κύπρος, τόσο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, εάν χρειαστεί, για την αποτροπή του απευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα.

    Τέλος, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των "εκλογών" στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, την ερχόμενη Κυριακή, οι δυο ηγέτες τόνισαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν οι διαπραγματεύσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

    [02] "Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό"

    Την ευχή και την ελπίδα οι τελευταίες εξελίξεις που προήλθαν από το Eurogroup "να δώσουν κάποιες βαθιές ανάσες, κάποιες δυνατές αναπνοές, στη δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι σήμερα", εξέφρασε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πανος Παναγιωτόπουλος.

    Πρόσθεσε ότι στην ΝΔ "θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις των κυβερνητικών αρμοδίων και των κρατικών αξιωματούχων της Ελλάδος με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και με την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ώστε να μπορέσει ο Πρωθυπουργός να δώσει την απαιτούμενη, πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, για τις τελευταίες εξελίξεις".

    Ο Π. Παναγιωτόπουλος θύμισε πως ο κ. Σαμαράς έχει ήδη ζητήσει δημόσια να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ώστε η ΝΔ, "αφού αποκτήσει την πλήρη και σε βάθος εικόνα του περιεχομένου των σχετικών αποφάσεων, να τοποθετηθεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συμφέρον του Ελληνικού λαού και του τόπου".

    Εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ η πρόταση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά για τις καταστατικές αλλαγές, για τις αλλαγές στην περιφερειακή οργάνωση και για την αλλαγή στον τρόπο εκλογής του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Συμπόσιιο "Αχέπανς" με θέμα "Ελληνοαμερικανικές σχέσεις: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον" (10:00:00 Αθήνα)

  • Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο (12:00:00 Αθήνα Βουλή)

  • Συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Μπενάκη με αφορμή την έκθεση "Ενθύμια ταξιδιών" από λαούς της Ανατολής (12:30:00)

  • Συνέντευξη Τύπου για το ολοήμερο αφιέρωμα στη λάτιν - τζαζ "Μια νύχτα στην Αβάνα"

    (12:30:00 Αθήνα Μέγαρο Μουσικής )

  • Συνάντηση εκαπαιδευτικών (19:00:00 ΟΛΜΕ)

  • Εκδήλωση με θέμα "Λόρδος Βύρων - Ο κορυφαίος φιλέλληνας - 200 χρόνια από το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα", οργανώνει ο Σύνδεσμος Byron - Θα μιλήσουν οι: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Πέπη Ρηγοπούλου (19:30:00 Αθήνα Στοά Βιβλίου)

  • Παρουσίαση του δίσκου "Απ' τον Αττίκ στον Γούναρη - ηχογράφηση της ομώνυμης παράστασης με εμπνευστή τον μαέστρο Δαυίδ Ναχμία (19:30:00 Αθήνα "Μetropolis")

  • Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μεϊμάρη "Δύο εποχές σε μία τρίτη" - Θα μιλήσουν ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου, ο ζωγράφος Χρόνης Μπότσογλου και ο καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστόφορος Χαραλαμπάκης (20:30:00 Αθήνα βιβλιοπωλείο "Ιανός"-Σταδίου 24)

    Θεσσαλονίκη

  • Οι απόδημες Ελληνίδες οι οποίες θα βραβευθούν στην εκδήλωση «Τιμή στην Ελληνίδα της Διασποράς», θα έχουν συνάντησεις με τους:

    9:00- Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο (Δήμος Θεσσαλονίκης)

    10:30-Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκο Μπόλαρη (πρώην ΥΜΑΘ)

    12:30 Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη (Νομ. Θεσσαλονίκης)

  • Σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης- εορτασμός 100 χρόνων από απελευθέρωση Θεσσαλονίκης (11:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Ημερίδα αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης- αρμοδιότητες ΟΤΑ για άδειες διαδομονής υπηκόων τρίτων χωρών (12:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Συνέντευξη Τύπου δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου (13:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εν όψει της απεργιακής κινητοποίησης στις 22 Απριλίου (12:00:00 Αθήνα)

    Συναυλία στο Βασιλικό θέατρο, της πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα" - Συμμετέχουν Δ. Νικολούδης, Θ. Γκαϊφύλλιας, Σ. Γιαννάτου & Primavera en Saloniko, Die Festilche Eier, Γ. Κουρσιούμης, Λουδίας, Cabaret Balkan (21:00:00 Θεσσαλονίκη) .

    Κοινοβουλευτικό έργο

    11:00 (223) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "SIEMENS" ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ": Εξέταση μαρτύρων.

    11:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ: Ακρόαση του προτεινομένου για διορισμό στη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ Αντωνίου Δουκιαντζάκη, Αστυνομικού Διευθυντή.

    12:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Τροποποίηση της νομοθεσίας για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων και τον Εθνικό Οργανισμό Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (ΕΟΕΔΣΑΠ) και άλλες διατάξεις".

    16:00 (150) ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος: Ποιότητα λιμνών στην Ελλάδα.

    17:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ: Εθνικά Πάρκα - Προβλήματα και Προοπτικές.

    10:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις". (1/5)

    18:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις". (2/5)

    Αθλητική ατζέντα

    Ελευθέρα Πάλη-Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

    Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (πλέι οφ, α΄ φάση, 1οι αγώνες):

    15:00 Παναθηναϊκός-Κερατέα

    17:30 Ηρακλής Θεσ.-Μαρκόπουλο

    18:00 Ολυμπιακός-Ηρακλής Κηφ.

    20:30 Πανελλήνιος-Πανιώνιος

    Μπάσκετ-Προαγγελία εξ αναβολής 22ης αγωνιστικής

    Περιστέρι-Ολυμπιακός


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 13 April 2010 - 4:30:21 UTC