Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-02-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απέρριψε η Alpha Bank την πρόταση της Εθνικής
  • [02] "Διαμαρτυρία αλλά και συμμετοχή"
  • [03] Νέο κύμα κινητοποιήσεων
  • [04] Μερική άρση απαγορευτικού απόπλου
  • [05] Φως, νερό, τηλέφωνο με δόσεις ...
  • [06] Το Ελληνικό στο "fast track"
  • [07] Διέξοδος η ανάπτυξη ο»Ώ

  • [01] Απέρριψε η Alpha Bank την πρόταση της Εθνικής

    Σε ναυάγιο οδηγήθηκε τελικά και η δεύτερη προσπάθεια μέσα σε δέκα χρόνια της συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας και Alpha Bank. Μετά από υποβολή σχετικής πρότασης από την Εθνική προς την Alpha Bank, το ΔΣ της Alpha Bank στην συνεδρίαση της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου αποφάσισε «ομοφώνως, μετά προσήκουσα μελέτη των όρων της, όπως απορρίψει την πρόταση, λαμβάνοντας υπόψη, αφενός μεν την αβεβαιότητα που η τρέχουσα συγκυρία δημιουργεί, αφετέρου το περιεχόμενο της προτάσεως, οι όροι της οποίας κρίνονται ασύμφοροι για τους μετόχους της Alpha Bank»

    Η πρόταση της Εθνικής Τράπεζας

    Η πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για φιλική συγχώνευση με την Alpha Bank προέβλεπε ότι μέτοχοι της Alpha θα λάβουν 8 νέες μετοχές της Εθνικής για κάθε 11 υφιστάμενες μετοχές της Alpha, ήτοι σχέση ανταλλαγής 0,727 μετοχές της Εθνικής για κάθε μια μετοχή της Alpha. Η ανωτέρω σχέση ανταλλαγής εμπεριέχει υπερτίμημα ύψους 23,4% επί της τιμής κλεισίματος της Alpha κατά την 17 Ιανουαρίου 2011, την προηγούμενη δηλαδή της υποβολής της πρότασής.

    Όπως ανέφερε η Εθνική Τράπεζα στο σκεπτικό της πρότασης της, στην περίπτωση θετικής αποδοχής από την Alpha Bank της φιλικής της συγχώνευσης με την Εθνική Τράπεζα, δημιουργείται η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα, με ηγετική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, καθώς και οι δύο τράπεζες διαθέτουν ήδη ισχυρή παρουσία σε όλες τις χώρες της περιοχής. Ειδικότερα, ο ενιαίος όμιλος θα έχει σύνολο ενεργητικού που θα προσεγγίσει τα 200 δισ. ευρώ μέγεθος που τον κατατάσσει στην 27η θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών και την 28η θέση από πλευράς κεφαλαιοποίησης.

    Η Εθνική εκτιμά ότι η συγχώνευση θα επιτρέψει την επίτευξη συνεργειών της τάξης των 550-700 εκατ.ευρώ ετησίως, σε πλήρη ανάπτυξη, που θα προκύψουν από σημαντικές οικονομίες κλίμακας στις υποστηρικτικές υποδομές και τις απαιτούμενες επενδύσεις, τη βελτιστοποίηση των διεθνών δραστηριοτήτων, τη μείωση των γενικών και διοικητικών δαπανών τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Επίσης, τον εξορθολογισμό του κόστους άντλησης κεφαλαίων καθώς και την ενίσχυση των εσόδων από την ευθυγράμμιση των βέλτιστων πρακτικών των δύο τραπεζών.

    Η προτεινόμενη κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των ανωτάτων στελεχών των δύο τραπεζών, όπως αναφέρεται στην πρόταση της Εθνικής, προβλέπεται να είναι ισορροπημένη, αναγνωρίζοντας ότι η Alpha διαθέτει ικανή, δοκιμασμένη και υπεύθυνη διοικητική ομάδα, η οποία επί σειρά ετών επέτυχε να δημιουργήσει αξία για τους μετόχους, τους εργαζόμενους και τους πελάτες της. Με βάση την αρχή αυτή, η πρόταση της Εθνικής για το διοικητικό σχήμα της νέας. Ειδικότερα στο νέο ΔΣ ο πρόεδρος θα προταθεί από την Alpha Bank και ο διευθύνων σύμβουλος θα προταθεί από την Εθνική

    Σύμφωνα με την πρόταση της Εθνικής, το εμπορικό σήμα της Alpha θα διατηρηθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως το νέο σήμα της ενιαίας τράπεζας, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την επωνυμία της Εθνικής. Η επωνυμία της Alpha θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιλεκτικά για δραστηριότητες του ομίλου.

    Αντίδραση Εθνικής Τράπεζας στην απόρριψη της Alpha Bank

    Την έκπληξή της εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες η Εθνική Τράπεζα για την απόρριψη της πρότασης φιλικής συγχώνευσης προς την Alpha Bank, που ήταν προς των συμφέρον των δύο τραπεζών αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Για το λόγο αυτό άλλωστε, όπως επισημαίνεται αντιμετωπίσθηκε θετικά τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις διεθνείς, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση.

    Η νέα ισχυρή τράπεζα που θα προέκυπτε από την συγχώνευση θα συγκαταλεγόταν μεταξύ των πέντε ισχυρότερων κεφαλαιακά τραπεζών της Ευρώπης και θα έδινε τη δυνατότητα απευθείας πρόσβασης στη διατραπεζική αγορά, με συνέπεια την απεξάρτηση από τρίτους. Με απώτερο αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, σε μια εποχή όπου το εγχώριο τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει ζητήματα ρευστότητας λόγω των επιπτώσεων της δημοσιονομικής κρίσης.

    Επίσης, σύμφωνα με στελέχη της Εθνικής, η πρόταση ήταν προς το συμφέρον των μετόχων της Alpha Bank, καθώς έδινε πολύ υψηλό premium, ακόμη και για ευρωπαϊκά δεδομένα. "Η αβεβαιότητα που η τρέχουσα συγκυρία δημιουργεί η πρόταση", λόγος που επικαλέσθηκε η Alpha Bank, στην ανακοίνωση της που απέρριψε την πρόταση, σύμφωνα πληροφορίες από την Εθνική, ήταν ακριβώς το επιχείρημα για το οποίο η συγχώνευση θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί. Ενώ επισημαίνεται επίσης ότι στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων δεν υπήρξαν ενδείξεις από πλευράς της Alpha Bank για την μη επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] "Διαμαρτυρία αλλά και συμμετοχή"

    Δεν φθάνει μόνο η διαμαρτυρία για να βρεθεί λύση στα προβλήματα, τόνισε ο πρωθυπουργός από την Κομοτηνή, καλώντας τους πολίτες να μην απέχουν από τα κοινά.

    Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών και είπε ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα σχέδιο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης.

    Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα, όπως η Ελλάδα, να έχει περίπου 45.000 αιτήσεις για πολιτικό άσυλο και να μην τις εξετάζει, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και να έχει καταδικαστεί από την ΕΕ γι αυτό το θέμα, συμπληρώνοντας ότι θα επαναπατριστούν όσοι μετανάστες δεν έχουν τις προϋποθέσεις για να μείνουν στη χώρα μας

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον θεσμό της αιρετής περιφέρειας επισημαίνοντας ότι είναι ένα βήμα για την αποκέντρωση πόρων και εξουσιών και την πάταξη της γραφειοκρατίας.

    Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στο χωριό Δημάριο, ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ενταχθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία (ΕΠΑΔ), στην οποία φοιτούν οι δάσκαλοι των μειονοτικών σχολείων.

    Εξάλλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή συναντήθηκε αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, οι οποίοι έκαναν διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Αρκάντια», στο οποίο μιλούσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

    Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Αθήνα συνάντηση των αρμόδιων υπουργών με εκπροσώπους των τραπεζών που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας με εγγύηση του δημοσίου και με εκπροσώπους των εργαζομένων.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Νέο κύμα κινητοποιήσεων

    Συνεχίζουν και τη Δευτέρα, 21/2, τις στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

    Την Τετάρτη, 23/2, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

    Την Παρασκευή, 25/2, θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία 11 με 16:30. Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν και τη Δευτέρα, 28/2, όλα τα μέσα, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Μερική άρση απαγορευτικού απόπλου

    Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη μερική εξασθένηση των ανέμων που χθες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές έφθαναν έως και τα 9 μποφόρ.

    Από τον Αργοσαρωνικό ωστόσο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων ενώ τα δρομολόγια για Σαλαμίνα γίνονται μόνο με φέρι μπόουτ.

    Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από Κυλλήνη-Ζάκυνθο, Καβάλα-Πρίνο και Καβάλα- Θάσο.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Φως, νερό, τηλέφωνο με δόσεις ...

    Καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς των νοικοκυριών τους, συρρέουν καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να επιτύχουν διακανονισμό της πληρωμής των οφειλών, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές.

    Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την τσέπη των Ελλήνων, σε βαθμό που πολλοί δυσκολεύονται να φανούν συνεπείς ακόμα και στις πλέον βασικές τους υποχρεώσεις. Η «άτυπη» αυτή διαδικασία του διακανονισμού των οφειλών ίσχυε ανέκαθεν στις εν λόγω υπηρεσίες, ωστόσο ο αριθμός των πολιτών που καταφεύγουν σβ αυτήν, έχει αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες, αφού όλο και περισσότεροι «δεν έχουν να πληρώσουν», όπως λένε, ενώ η τάση είναι συνεχώς αυξητική, δεδομένων και των νέων «καυτών» τιμολογίων των επιχειρήσεων κοινής οφέλειας.

    Στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στο κέντρο της Αθήνας, περιμένουν υπομονετικά άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, προκειμένου να διευκολυνθούν για την αποπληρωμή των λογαριασμών τους. Συνταξιούχοι, μισθωτοί, άνεργοι, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμα και επιχειρηματίες κάνουν πρόχειρους υπολογισμούς για την αποπληρωμή των δόσεων.

    «Χρωστάω 350 ευρώ. Δεν κατάφερα να πληρώσω τους δύο τελευταίους λογαριασμούς. Ο διακανονισμός που έκανα είναι για τρεις μήνες. Θα πληρώσω τον πρώτο μήνα 120 ευρώ, τον δεύτερο 100 και τον τρίτο 130 ευρώ» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Χριστίνα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

    «Η ΔΕΗ είναι μία επιχείρηση εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να πάρει με κάποιον τρόπο τα λεφτά της. Δεν τη συμφέρει να μην διευκολύνει τους πελάτες της, από την στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν άμεσα, γιατί πολύ απλά, εάν τους κόψει το ρεύμα, θα τους χάσει από πελάτες και τότε δεν θα εισπράξει τίποτα, αφού η νομική διεκδίκηση των ποσών θα της κοστίσει πολλά περισσότερα» αναφέρει ο κ. Χρήστος, επιχειρηματίας.

    Σημειώνεται ότι διακανονισμός αποπληρωμής, σε περίπτωση που η ΔΕΗ διακόψει την παροχή λόγω οφειλών, δεν γίνεται, παρά μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις. Ο Δημήτρης είναι λογιστής σε ιδιωτική εταιρεία. Σε ένα από τα γραφεία της εταιρείας, το ρεύμα «κόπηκε». «Δεν μας κάνουν διακανονισμό. Ζητούν όλο το ποσό για να συνεχίσουν την παροχή. Καλό θα ήταν να είχαμε κάνει τον διακανονισμό πριν φτάσουμε σε σημείο να το "κόψουν". Τώρα απλά πρέπει να συγκεντρώσουμε το ποσό και να ξεχρεώσουμε» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Στελέχη της ΔΕΗ αποκαλύπτουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που παρά τον διακανονισμό με την εταιρεία, αδυνατούν να ξεχρεώσουν. Πάρα πολλοί καταναλωτές «αυτοπαγιδεύονται», επισημαίνουν, προσδοκώντας ότι στο μέλλον θα συγκεντρώσουν τα χρήματα. Δεν τα καταφέρνουν, οι λογαριασμοί τρέχουν, με αποτέλεσμα να διογκώνεται το χρέος τους και να φτάνουν σε σημείο να μην έχουν ρεύμα.

    Καλό θα ήταν, σύμφωνα πάντα με τα στελέχη της ΔΕΗ, ο καταναλωτής να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του, όσο δύσκολο και αν είναι γι αυτόν, γιατί στο τέλος, σε πολλές περιπτώσεις, ο διακανονισμός, αντί να τους εξυπηρετεί, τους δημιουργεί ακόμα σοβαρότερα προβλήματα. Σημειώνουν, δε, ότι η ΔΕΗ πάντα στεκόταν και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του καταναλωτή, ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Το Ελληνικό στο "fast track"

    Την ένταξη του σχεδίου αξιοποίησης του Ελληνικού στις διαδικασίες του "fast track" αποφάσισε ομόφωνα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ).

    Ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης έκανε λόγο για ένα "τολμηρό και οραματικό σχέδιο που μπαίνει σε στάδιο υλοποίησης", ενώ επεσήμανε τα οφέλη από την υλοποίηση της επένδυσης.

    Ο κ.Παμπούκης μεταβαίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Κατάρ έχοντας στις αποσκευές του, όπως είπε, την ένταξη της επένδυσης στη διαδικασία "fast track", "κάτι που ενδιαφέρει κάθε εν δυνάμει σοβαρό επενδυτή".

    Ο υπουργός Επικρατείας διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν συζητά μόνο με το Κατάρ για την αξιοποίηση του Ελληνικού, ανέφερε ωστόσο ότι το Κατάρ είναι ένας πολύ σοβαρός επενδυτής που έχει επιδείξει ενδιαφέρον.

    Την επόμενη εβδομάδα εξάλλου θα ανακοινωθούν ο χρηματοοικονομικός και ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών για το πρότζεκτ του Ελληνικού. Ο κ. Παμπούκης ανέφερε ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης της ΔΕΣΕ συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της Επιτροπής, ανά τομείς επενδυτικής δραστηριότητας, τα επενδυτικά σχέδια που μπορούν και πρέπει να έχουν προτεραιότητα με βάση το γενικό συμφέρον και τα συγκεκριμένα βήματα που θα ακολουθήσουν.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Διέξοδος η ανάπτυξη

    Άρχισε πριν από λίγο η Τρίτη Σύνοδος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Είναι η πρώτη φορά που το κομματικό όργανο αυτό, το οποίο αντικατέστησε την παλαιά Κεντρική Επιτροπή, συνέρχεται εφέτος και η συνεδρίαση γίνεται στα νέα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού.

    Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ παραβρίσκεται και ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ξεναγήθηκε νωρίτερα στα νέα γραφεία από τον πρόεδρο του κόμματος Αντ. Σαμαρά, καθώς ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το χώρο, αφού δεν είχε παραστεί κατά τα επίσημα εγκαίνια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης.

    Επίσκεψη Σαμαρά στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, χθες

    Τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, τα οποία αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα βιωσιμότητας, επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, ενώ ο ίδιος κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να προχωρήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά, στο δρόμο της ανάπτυξης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο εργατικό δυναμικό της χώρας.

    «Βρίσκομαι και πάλι κοντά στον απλό εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα, σε μια βαριά βιομηχανία, σε μια σκληρή δουλειά. Βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που αγωνίζονται για το μεροκάματο και δίνω από εδώ το δικαίωμα σε κάθε έναν να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Λέω στην κυβέρνηση ότι η ανεργία έχει "χτυπήσει κόκκινο" σε κάθε σπίτι. Προειδοποιώ την κυβέρνηση ότι αν δεν βγει γρήγορα από αυτό το δρόμο τον μονότονο, τον λαθεμένο, της ανασφάλειας, ο Έλληνας εργαζόμενος δεν θα μπορέσει να δει το δρόμο της προκοπής. Πρέπει να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης. Η Ελλάδα μπορεί, με το προσωπικό της, τους τεχνίτες της, να προοδεύσει, αρκεί να της δοθεί η ευκαιρία. Αυτό το μήνυμα ελπίδας θέλω να στείλω σήμερα μέσα από μια βαριά βιομηχανία που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

    «Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι, είμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα του λουκέτου και της πτώχευσης», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων Θανάσης Δανούσης, ο οποίος εκπροσωπεί το σύνολο των εργαζομένων που ξεπερνούν τα 800 άτομα.

    «Δεν υπάρχει μια κλαδική ναυπηγική πολιτική, το μόνο που ζητάμε είναι να μας δώσουν μια ευκαιρία να ξαναγίνουμε δύναμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 February 2011 - 9:30:20 UTC