Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-03-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επέστρεψαν στα Χανιά οι μετανάστες της Υπατίας
  • [02] Αντιδρά η ΟΛΜΕ στις συγχωνεύσεις
  • [03] Στα τέλη του 2012 η σήραγγα των Τεμπών
  • [04] Στις 100.000 ευρώ η νοσηλεία των μεταναστών της Υπατίας
  • [05] Στη Βουλή το ν/σ περί ευθύνης
  • [06] Στον εισαγγελέα οι έξι
  • [07] Κρατήσεις στο διαδίκτυο
  • [08] Τελευταίο "αντίο"
  • [09] Νέο καταναλωτικό μοντέλο ο»Ώ

  • [01] Επέστρεψαν στα Χανιά οι μετανάστες της Υπατίας

    Στο λιμάνι της Σούδας Με το πλοίο της ΑΝΕΚ " ΛΑΤΩ" έφθασαν τα ξημερώματα στο λιμάνι της Σούδας, 200 από τους οικονομικούς μετανάστες απεργούς πείνας της Αθήνας.

    Οι μετανάστες που αποχώρησαν χθες από το μέγαρο Υπατία, μετά από 44 ημέρες απεργίας πείνας, έγιναν δεκτοί από περίπου 50 αλληλέγγυους που τους υποδέχθηκαν με πανό, συνθήματα και χειροκροτήματα, ενώ οι μετανάστες που βρισκόταν πάνω στο πλοίο, κατά τον κατάπλου στο λιμάνι, φώναζαν και αυτοί συνθήματα.

    "Οι αγωνιστές μετανάστες δεν άφησαν στην Υπατία και στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης μόνο τους 4,5, κατά εκτίμηση, τόνους ζωτικού ανθρώπινου βάρους που έχασαν εκεί, μια και ο κάθε ένας κατά μέσο όρο έχασε 15 κιλά, αλλά άφησαν και μια παρακαταθήκη αγώνα ήθους και αξιοπρέπειας πετυχαίνοντας την πρώτη μεγάλη κεντρική νίκη στον καιρό του μνημονίου," δήλωσε κατά την άφιξη του πλοίου ο κ.Μάρκος Χατζησάββας, από το φόρουμ μεταναστών Κρήτης.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, από τους οικονομικούς μετανάστες που επέστρεψαν στη Σούδα 2-3 θα νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Χανίων.

    Ο οικονομικός μετανάστης Χαζέ Καντουά, από το Μαρόκο, δήλωσε στους δημοσιογράφους.

    " Εργάζομαι στην Ελλάδα 8 χρόνια. Αποφασίσαμε να κάνουμε απεργία γιατί πιστεύαμε ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να ακουστεί η φωνή μας. Τα καταφέραμε να ζούμε από την κατάσταση παρανομίας στη νομιμοποίηση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση της κυβέρνησης. Περάσαμε δύσκολα όλα αυτές τις ημέρες, αλλά όλοι είχαμε πάρει απόφαση να το παλέψουμε ως το τέλος."

    " Είχαμε μεγάλες δυσκολίες.Περάσαμε ένα μεγάλο σχολείο, πολύ μεγάλο σχολείο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας", είπε ο Ραρίντ από το Μαρόκο που βρίσκεται 6 χρόνια στην Ελλάδα.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Αντιδρά η ΟΛΜΕ στις συγχωνεύσεις

    Σε εγρήγορση καλεί η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης τους καθηγητές ώστε σε συνεργασία με τους γονείς να αντιδράσουν στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, ενώ μαθητές σχολείου, υπό συγχώνευση, στην Κοζάνη προχώρησαν ήδη σε κατάληψη.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι "τη στιγμή που δημοσιεύονται στο τύπο αναλυτικά οι επικείμενες συγχωνεύσεις, η ΟΛΜΕ περιμένει ακόμη τις προτάσεις του Υπουργείου".

    Οι εκπρόσωποι των καθηγητών δηλώνουν "ανήσυχοι" και κατηγορούν το Υπουργείο ότι χρησιμοποιεί προσχηματικά τον διάλογο και τη διαβούλευση, προκειμένου να επικυρώσει ειλημμένες αποφάσεις.

    Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσουν οι κατά τόπους ΕΛΜΕ, ενώ το Σάββατο οι πρόεδροι των οργάνων θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Στα τέλη του 2012 η σήραγγα των Τεμπών

    Με ένα χρόνο καθυστέρηση, το Μάρτιο του 2013, αναμένεται να ολοκληρωθεί η παράκαμψη των Τεμπών, καθώς υπολείπεται ακόμα η απαλλοτρίωση 100 στρεμμάτων για την εγκατάσταση και των τελευταίων εργοταξίων. Νωρίτερα πάντως, περί τα τέλη του 2012, προβλέπεται ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία η δίδυμη σήραγγα των 6 χλμ, η μεγαλύτερη των Βαλκανίων, η οποία διέρχεται μέσα από τον Κίσαβο. Στον Κίσαβο κατασκευάζεται μια ακόμα δίδυμη σήραγγα μήκους 2 χλμ. Οι οδηγοί θα περνούν μέσα από σήραγγα μήκους 3χλμ και από την πλευρά του Ολύμπου, ενώ τα τούνελ θα ενώνει η νέα γέφυρα του Πηνειού.

    Με τα έργα αυτά οι οδηγοί εκτός από την ασφάλεια, θα κερδίζουν και χρόνο, αφού θα διασχίζουν την κοιλάδα των Τεμπών και την περιοχή του Πλαταμώνα σε λιγότερο από ένα τέταρτο. "Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης εθνικής σημασίας που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, συνδέοντας με ασφάλεια και ταχύτητα την βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια με την υπόλοιπη χώρα", δήλωσε ο Δημήτρης Γκατσώνης, Γενικός Διευθυντής της παραχωρησιούχου εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε."

    Στην περιοχή των Τεμπών και του Πλαταμώνα, ο νέος αυτοκινητόδρομος, συμπεριλαμβανομένων και των σηράγγων, θα έχει συνολικό μήκος 25 χλμ, ενώ παράλληλα, προχωρούν και οι εργασίες ανακατασκευής του παλαιού οδικού δικτύου για εναλλακτική επιλογή των οδηγών που δε θέλουν να πληρώνουν διόδια.

    Στο παλιό τμήμα των Τεμπών, πονοκέφαλος εξακολουθούν να είναι οι κατολισθήσεις από τον Κίσαβο. Τα πλέγματα που τοποθετήθηκαν πέρυσι, θα ελέγχονται πλέον κάθε εξάμηνο από την ειδική ομάδα των αλπινιστών που το κατασκεύασαν.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Στις 100.000 ευρώ η νοσηλεία των μεταναστών της Υπατίας

    Στο ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, υπολόγισε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που "φιλοξενήθηκαν" το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο "Υπατία" της οδού Πατησίων.

    Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, "κανείς δεν το αναλαμβάνει".

    "Όλη αυτή λοιπόν η ετήσια επιβάρυνση από τα 150 "ορφανά" εκατομμύρια ευρώ, είχε και μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση (σ.σ: από τη νοσηλεία των απεργών πείνας), για την οποία σαν υπουργός Υγείας σκέφτομαι πού θα στείλω τον λογαριασμό -και θα στείλω τις επόμενες ημέρες», συμπλήρωσε.

    Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «τι δουλειά είχαν οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι στο νοσοκομείο και με ποιο δικαίωμα διέταζαν το τι θα τρώνε οι απεργοί (β¦) .Αφού υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που είναι μεγάλοι ανθρωπιστές, ας αναλάβουν εκείνοι το κόστος. Γιατί να το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος; Θα δώσετε τα αντίστοιχα στο ζευγάρι των ανέργων στην Καβάλα που πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας δουλειά;» ρώτησε ο βουλευτής.

    Απαντώντας, ο υπουργός Υγείας συμφώνησε πως σε τέσσερα νοσοκομεία «είχαμε περιπτώσεις όπου συνοδοί παρενέβαιναν στη δουλειά των γιατρών, με σκοπό να μην πάρουν παρά εντερική διατροφή, μέσω ορού». Οι "αλληλέγγυοι" στους απεργούς πείνας ωστόσο, γίνονταν δεκτοί στο νοσοκομείο, όπως και σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ανήμπορος ασθενής ζητά την βοήθεια συνοδού.

    Ο κ. Λοβέρδος επαναβεβαίωσε, τέλος, τις προθέσεις της κυβέρνησης να αναπλάσει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, κάτι που προϋποθέτει, όπως ανέφερε, και τη διευθέτηση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Στη Βουλή το ν/σ περί ευθύνης

    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που τροποποιεί τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και αναμένεται να εισαχθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

    Από τις βασικές διατάξεις του νέου νόμου το θέμα της παραγραφής των αξιοποίνων πράξεων που τελούνται από υπουργούς και για τις οποίες ισχύουν οι κοινές διατάξεις του Γενικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα.

    Με το νέο νόμο προβλέπεται ακόμη η σύσταση τριμελούς γνωμοδοτικού συμβουλίου, στο οποίο θα αναθέτει η Βουλή τη διενέργεια νομικού ελέγχου των στοιχείων αξιόποινης πράξης, για την οποία κινείται η διαδικασία ποινικής δίωξης και την αξιολόγηση της ουσιαστικής τους βασιμότητας.

    Παρέχεται, εξάλλου, η δυνατότητα στον ανακριτή, ύστερα από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εφόσον διενεργείται προανάκριση για κακούργημα, να απαγορεύει την κίνηση λογαριασμών, τίτλων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων του κατηγορουμένου.

    Τέλος, επιτρέπεται εφεξής η επιβολή περιοριστικών όρων σε ενεργεία ή μη υπουργό, όπως παροχή εγγύησης, υποχρέωση εμφάνισης στον ανακριτή, κ.λ.π.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Στον εισαγγελέα οι έξι

    Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι έξι συλληφθέντες, από την Αθήνα και το Βόλο για την υπόθεση της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", που κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.

    Συλληφθέντες είναι πέντε άνδρες και μία γυναίκα, ενώ μία ακόμα γυναίκα που είχε προσαχθεί αφέθηκε ελεύθερη γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος της.

    Ελεύθερη αφέθηκε η κοπέλα που εντοπίστηκε μαζί με έναν από τους συλληφθέντες στο σπίτι της οδού Ορφέως 21, στο Χολαργό.

    Ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Βόλο είναι και τρεις καταζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", τα στοιχεία των οποίων και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

    Πρόκειται για τους Γεώργιο Νικολόπουλο του Παναγιώτη, 25 χρονών, Νταμιάνο Μπολάνο του Πτολεμαίου, 24 ετών, από το Τεπελένι της Αλβανίας, και Χρήστο Τσάκαλο του Γερασίμου, 32 ετών.

    Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία και έκρηξη κατά συναυτουργία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για πράγματα και άνθρωπο κατά συρροή.

    Στο σπίτι της οδού Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, βρέθηκαν εκτός των άλλων χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκύπτει ότι προετοίμαζαν ληστεία σε τράπεζα στο Βόλο. Στο ίδιο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναλυτικά τρία πολεμικά τουφέκια Καλάσνικοφ, επτά πιστόλια, ένα περίστροφο 38άρι σπέσιαλ, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στολές της Αστυνομίας, περούκες, ένας φάρος της Αστυνομίας και ασύρματοι.

    Στο σπίτι της οδού Ορφέως, στο Χολαργό, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο κλομπ και σιδερογροθιές. Όλα τα ανευρεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

    Η Αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των καταζητούμενων, κάνει έκκληση στους πολίτες όποιος γνωρίζει κάτι για τις κινήσεις τους να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 1701014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να δώσει πληροφορίες ακόμη και ανώνυμα διαβεβαιώνοντας ότι θα διασφαλιστεί το απόρρητο για οποιαδήποτε πληροφορία.

    Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την υπόθεση συνεχίζονται.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Κρατήσεις στο διαδίκτυο

    Την υλοποίηση διαδικτυακού τόπου για κρατήσεις τουριστικών πακέτων στην ελληνική επικράτεια, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν έχει σχέση με την πρόταση του ΣΕΤΕ για συνεργασία σε επίπεδο μάρκετινγκ και προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

    Για την υλοποίηση του δικτυακού τόπου, όπως τόνισε ο υπουργός θα συσταθεί ένας φορέας, όπου και θα αναλάβει τη διαχείριση του. Ο νέος δικτυακός τόπος θα έχει πολλές ομοιότητες με το Visitgreece, ωστόσο η διαφορά θα εντοπίζεται μεταξύ άλλων στη δυνατότητα του διαδικτυακού επισκέπτη να πραγματοποιεί κρατήσεις σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια κλπ, κάτι που δεν γίνεται από την πλατφόρμα του Visitgreece.

    Μάλιστα τα έσοδα του νέου φορέα, που θα έχει καταστατικό για την εμπορική του χρήση, θα δίδονται για τη διαφημιστική προβολή της Ελλάδας, σε μια περίοδο που τα κονδύλια για διαφήμιση είναι ελάχιστα. Στο σημείο αυτό ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι με την υλοποίηση του εν λόγω δικτυακού τόπου "δεν κάνουμε προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με το ΣΕΤΕ", ούτε αυτός θα εξυπηρετήσει μόνο τα μέλη του συνδέσμου. Αντίθετα θα διασφαλιστεί η δυνατότητα να εισέλθει οποιοσδήποτε στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

    Παραμένοντας στον "αέρα" του διαδικτύου ο Παύλος Γερουλάνος έχοντας επιστρέψει από τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού στάθηκε μεταξύ άλλων στην πρωτοβουλία να καλέσει εκπροσώπους των δικτυακών τόπων για κρατήσεις τουριστικών πακέτων, Expedia & Trip advisor, να πραγματοποιήσουν σεμινάρια σε ξενοδοχειακούς επιχειρηματίες.

    Την ίδια στιγμή το αμέσως προσεχές διάστημα, νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Bουλής. Συγκεκριμένα, η μια αφορά την απλοποίηση των επενδυτικών πρωτοβουλιών και η άλλη τις τουριστικές κατοικίες. Στο σκέλος των επενδύσεων, ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι έμφαση δίδεται στην απλοποίηση των διαδικασιών για έναρξη τουριστικών εταριών, ενώ για την τουριστική κατοικία θα αναλύονται όλες οι λεπτομέρειες για επενδύσεις στο συγκεκριμένο πεδίο της τουριστικής δραστηριότητας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Τελευταίο "αντίο"

    Κηδεύεται στις 4.30 το απόγευμα, από το Α΄νεκροταφείο της Αθήνας, ο Μανώλης Ρασούλης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή.

    Ο θάνατος του Μανώλη Ρασούλη επήλθε τελικά από έμφραγμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα που έκανε την νεκροψία και νεκροτομή. Τραγική λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε πριν από δέκα μέρες

    Η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, ζητά με σχετική ανακοίνωση προς τον Τύπο, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτό του Κόσμου».

    Τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από την ΑΕΠΠΙ (Ελληνική Εταιρεία προς Προστασίαν της Πνευματικής Ιδιοκτησίας Α.Ε.)

    Οι τραπεζικοί Λογαριασμοί είναι: EUROBANK: 0026 0178 870100 872073 και Πειραιώς: 5023 - 032595 - 870

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [09] Νέο καταναλωτικό μοντέλο

    Η καταναλωτική ευδαιμονία των προηγούμενων ετών που έφτανε να λειτουργεί και ως μέσο κοινωνικής και οικονομικής καταξίωσης, έχει παρέλθει μάλλον ανεπιστρεπτί. Στη θέση της έρχεται να εδραιωθεί ένα νέο μοντέλο κατανάλωσης, γέννημα-θρέμμα της κρίσης, με κύρια χαρακτηριστικά τη σύνεση ως προς τις αγορές και την αναζήτηση ιδανικής σχέσης ποιότητας-τιμής.

    Οι καταναλωτές εμφανίζονται διστακτικοί, έχουν περιορίσει τις δαπάνες τους σημαντικά- σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων μάλιστα έως και 50%- επισκέπτονται πολλά καταστήματα προς αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας λύσης, δεν ξοδεύουν περισσότερα από 65 ευρώ κάθε φορά στο σούπερ μάρκετ και νοιώθουν αδύναμοι να καλύψουν το εύρος των αναγκών τους. Τουλάχιστον έτσι "σκιαγραφούνται" μέσα από έρευνες, αλλά και τα λεγόμενα καταναλωτικών οργανώσεων, οι τηλεφωνικές γραμμές των οποίων παίρνουν φωτιά πλέον σε καθημερινή βάση.

    "Ένα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού έχει αλλάξει αγοραστικές συνήθειες και στρέφεται σε προϊόντα που προσφέρουν συμφέρουσα σχέση τιμής και ποιότητας. Όσο όμως η οικονομική κρίση διαρκεί και όσο η οικονομική θέση των ατόμων επιδεινώνεται, τόσο θα παρατηρούμε αγοραστικές αποφάσεις που θα λαμβάνονται με την τιμή ως μοναδικό κριτήριο επιλογής" λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας Γιώργος Μπάλτας, ο οποίος επιμελείται την ετήσια έρευνα καταγραφής στάσεων και συμπεριφορών του καταναλωτή του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 15 March 2011 - 7:30:24 UTC