Browse through our Interesting Nodes on the Middle East Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-03-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] 'Ετος Δ. Θεοτοκόπουλου το 2014
  • [02] «Ελ.Βενιζέλος»: αναμένεται αύξηση των πτήσεων
  • [03] Πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία
  • [04] Ενημέρωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
  • [05] Ταραχές στο Μπαχρέιν
  • [06] Ογδοντάχρονοι στο facebook
  • [07] Ανησυχία για τα πυρηνικά ο»Ώ

  • [01] 'Ετος Δ. Θεοτοκόπουλου το 2014

    'Ετος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου κηρύσσεται το 2014, με αφορμή τη συμπλήρωση 400 ετών από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου.

    Το έτος 2014 θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων από εποπτευόμενους φορείς του ΥΠΠΟΤ, ενώ για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε επταμελής Οργανωτική Επιτροπή η οποία θα καταρτίσει το τελικό πρόγραμμα.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] «Ελ.Βενιζέλος»: αναμένεται αύξηση των πτήσεων

    Αυξημένος κατά 7% θα είναι ο αριθμός των πτήσεων εξωτερικού από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, κατά τη θερινή περίοδο, που αρχίζει στις 25 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 27 Οκτωβρίου 2011. Στην εξέλιξη αυτή, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μπορούν να δοθούν δύο βασικές ερμηνείες: πρώτον, ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός και, δεύτερον, ότι είναι επίσης ελκυστικά και τα κίνητρα που δίνει το ΔΑΑ, κυρίως σε νέες εταιρείες, για να πραγματοποιούν πτήσεις από και προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Όπως έγινε γνωστό, κατά τη θερινή περίοδο, 65 αεροπορικές εταιρείες θα εκτελούν 944 τακτικές πτήσεις την εβδομάδα προς 77 διεθνείς προορισμούς (82 αεροδρόμια), σε 49 χώρες.

    Συγκεκριμένα, 7 νέες εταιρείες προστίθενται στις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν τακτικές πτήσεις προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Πρόκειται για τις: TAP Air Portugal, Jetairfly, Belle Air, Transavia Netherlands, ενώ επαναδραστηριοποιούνται στην Ελλάδα η Air China, η Rossiya Airlines, η Sun Express και η Air One.

    Επίσης, στο δίκτυο του ΔΑΑ προστίθενται 6 νέοι προορισμοί: Λισαβόνα, Πεκίνο, Μπολόνια, Πίζα, Εδιμβούργο και Ντουμπρόβνικ. Παράλληλα, πολλές εταιρείες έχουν αυξήσει τις συχνότητες των πτήσεων σε υφιστάμενους προορισμούς.

    Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της φετινής καλοκαιρινής περιόδου είναι η αύξηση κατά 14,2% των πτήσεων εταιρειών χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Συνολικά, δραστηριοποιούνται 13 εταιρείες χαμηλού κόστους που θα συνδέουν την ελληνική πρωτεύουσα με 20 ευρωπαϊκούς προορισμούς, με τις Transavia Netherlands και Jetairfly να προστίθενται στο δίκτυο του αεροδρομίου. Η συγκεκριμένη αγορά αντιπροσωπεύει το 10% της διεθνούς επιβατικής κίνησης του αεροδρομίου και το 25-30% της αγοράς του συνόλου των ξένων αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία

    Η νέα έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Φουκουσάμα, αυτή τη φορά στον αντιδραστήρα 2, κατέστρεψε το περίβλημα του πυρήνα του αντιδραστήρα με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή ραδιοενεργών υγρών, αλλά και ραδιενεργού ατμού.

    Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Κιότο, επικαλούμενο αναφορές του υπεύθυνου του εργοστασίου, αμέσως μετά τη νέα έκρηξη, η πίεση μειώθηκε στον αντιδραστήρα, πράγμα που μαρτυρά διαρροή υλικού.

    Οι άνεμοι, την στιγμή που έκδηλώθηκε η έκρηξη, έπνεαν προς το νότο της χώρας, πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα του κινδύνου, ραδιενεργά σωματίδια να φθάσουν πάνω από την πρωτεύουσα Τόκιο.

    Η Γαλλική πρεσβεία στο Τόκιο με ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα της Τρίτης προειδοποιεί ότι, χαμηλού επίπεδου ραδιενεργή μόλυνση, που προέρχεται από τη διαρροή ραδιενεργών υλικών, που ακολούθησε τη νέα έκρηξη στον αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσάμα, αναμένεται να φθάσει στην ατμόσφαιρα, πάνω από το Τόκιο, περίπου σε 10 ώρες.

    Τα επίπεδα ραδιενέργειας στον ατμοσφαιρικό αέρα γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσάμα στην Ιαπωνία, εκτοξεύθηκαν σε επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία επίπεδα, παραδέχθηκε η κυβέρνηση, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη, στον αντιδραστήρα 2 του συγκροτήματος. Η έκρηξη κατέστρεψε την οροφή πάνω από το σιλό του αντιδραστήρα υπ'αριθμόν 2 του πυρηνικού εργοστασίου και πυκνό σύννεφο ατμών εκτοξεύθηκε προς τον ουρανό της Φουκουσάμα όπως μετέδωσαν τα ιαπωνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

    Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ακόμα ότι η ραδιενεργός μόλυνση στην ατμόσφαιρα γύρω από τον πυρηνικό σταθμό, έχει αγγίξει πλέον τις 400 μονάδες και διαρκώς κλιμακώνεται.

    Ο ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, την ώρα που ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιούκιο Εντάνο παραδεχόταν ότι, "τώρα τα επίπεδα της ραδιενέργειας στην περιοχή των κατεστραμμένων αντιδραστήρων μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία".

    Γύρω από τη ζώνη κινδύνου έχει εκκενωθεί περιοχή ακτίνας 20 χιλιομέτρων, αλλά όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Καν, δεν υπάρχει πρόθεση άμεσα να επεκταθεί. Πάντως ζητήθηκε από τους κατοίκους που παραμένουν στην περιοχή να κλειστούν στα σπίτια τους, να σφραγίσουν πόρτες και παράθυρα και να μην φοράνε ρούχα που έχουν εκτεθεί στο εξωτερικό περιβάλλον.

    Οι άνεμοι ακολουθούν πορεία νότιο-δυτική, πράγμα που συμπεριλαμβάνει στην ακτίνα πιθανής προσβολής μέσα στις επόμενες ώρες και την πρωτεύουσα Τόκιο. Η μετερεωλογική υπηρεσία της χώρας υπολογίζει ότι κινούνται με ταχύτητα 2-3 μέτρων το δευτερόλεπτο, αν και προβλέπεται να εξασθενήσουν αργότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φωτιά ξέσπασε και στον αντιδραστήρα 4 του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσάμα νωρίς το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά την έκρηξη που προκάλεσε την καταστροφή του περιβλήματος του αντιδραστήρα 2 και τη διαρροή ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, η ιαπωνική κυβέρνηση. Η ιαπωνική υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας δεν αύξησε στο επίπεδο 6 της επτάβαθμης διεθνούς κλίμακας την κατάταξη του δυστυχήματος του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα, όπως έκανε η γαλλική Αρχή Πυρηνικής Ασφάλειας, δήλωσε σήμερα ένας από τους αξιωματούχους της.

    Ο πρόεδρος της γαλλικής Αρχής Πυρηνικής Ασφάλειας Αντρέ-Κλοντ Λακόστ ανακοίνωσε πως το πυρηνικό συμβάν στη Φουκουσίμα κατατάσσεται πλέον στο επίπεδο 6 της διεθνούς κλίμακας και πρόσθεσε πως το κέλυφος του αντιδραστήρα 2 του σταθμού "δεν είναι πλέον αδιαπέραστο".

    Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα νοτιοδυτικά του Τόκιο, ο οποίος έγινε αισθητός στην ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου σείστηκαν κτίρια.

    Παρά τις εκκλήσεις για ψυχραιμία, οι κάτοικοι της ιαπωνικής πρωτεύουσας επέδραμαν στα καταστήματα για προμήθειες. Πολυκατάστημα 24ωρης λειτουργίας της περιοχής Ρομπόντζι ξεπούλησε ραδιόφωνα, φακούς, κεριά και υπνόσακους.

    Καθώς η ανησυχία επεκτείνεται και πέραν της Ιαπωνίας, η Κίνα ανακοίνωσε ότι οργανώνει την απομάκρυνση των υπηκόων της από τις πληγείσες περιοχές της Ιαπωνίας, αλλά παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν έχει ανιχνεύσει αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας στο έδαφός της. Η Air China ματαίωσε τις πτήσεις της προς το Τόκιο.

    Πρεσβείες στο Τόκιο συμβούλευσαν τους πολίτες τους στην Ιαπωνία να εγκαταλείψουν τις πληγείσες περιοχές. Ομάδες τουριστών σταμάτησαν τις διακοπές τους, ενώ πολυεθνικές εταιρείες ζήτησαν από το προσωπικό τους να αναχωρήσει ή προετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Τόκιο.

    Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης τηρούν πλέον επικριτικότερη στάση απέναντι στον πρωθυπουργό Καν για τη διαχείριση της κρίσης, την κυβέρνηση και τη διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα Tokyo Electric Power (Tepco) για την ελλιπή ενημέρωση όσον αφορά την πυρηνική κρίση.

    Οι κάτοικοι της Ιαπωνίας ζητούν περισσότερη ενημέρωση για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πυρηνική κρίση.

    "Αυξημένη ακτινοβολία, όπως αυτή που προκλήθηκε στο Τσερνόμπιλ ή στους ιάπωνες εργαζόμενους στον πυρηνικό σταθμό, δεν είναι πιθανόν να προσβάλει τον πληθυσμό", δήλωσε ο Λαμ τσινγκ-Γουάν, καθηγητής Χημικής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

    Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία ανέρχεται σε 3.373, των αγνοουμένων σε 6.746 και των τραυματιών σε 1.897, σύμφωνα με νέο επίσημο προσωρινό απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία της χώρας.

    Πτώματα εντοπίζονται καθημερινά σε όλη τη ζώνη που επλήγη από το σεισμό, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας Μιγιάγκι, στη βορειοανατολική Ιαπωνία, μία από τις περισσότερο πληγείσες περιοχές από το σεισμό και το τσουνάμι, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 10.000 μόνο για αυτήν την περιοχή, στην οποία βρίσκεται κυρίως η πόλη Σεντάι.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Ενημέρωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

    "Μίνι" προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση πραγματοποιείται αύριο στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Σχετικό αίτημα, βάσει του άρθρου 142 Α του Κανονισμού της Βουλής, υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερώσει το Κοινοβούλιο σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, "για την έγκαιρη και υπεύθυνη πληροφόρηση και ενημέρωση της Βουλής, η κυβέρνηση δια του πρωθυπουργού, μπορεί εκτός από τη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεως, να ζητήσει οποτεδήποτε να κάνει ανακοινώσεις ή δηλώσεις ενώπιόν της για οποιαδήποτε σοβαρή δημόσια υπόθεση".

    Η προβλεπόμενη διαδικασία της συζήτησης έχει ως εξής: Η ανακοίνωση ή δήλωση της κυβέρνησης γίνεται από τον πρωθυπουργό και η διάρκεια της δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 λεπτά, ενώ οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων μπορούν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για πέντε λεπτά.

    Η απάντηση του πρωθυπουργού στις απόψεις των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν δικαίωμα δευτερολογίας για τρία λεπτά ενώ ο πρωθυπουργός "κλείνει" τη συζήτηση, μιλώντας επί 5 λεπτά.

    Τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, για τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Ταραχές στο Μπαχρέιν

    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο βασιλιάς του Μπαχρέιν Χάμαντ Μπιν Ίσα αλ Χαλίφα τη χώρα, δίνοντας το "πράσινο φως" στον Στρατό για να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις των σιιτών.

    Στο διάταγμά του, ο βασιλιάς αναφέρει ότι «εξουσιοδοτεί τον επικεφαλής των δυνάμεων ασφαλείας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών».

    Στη χώρα βρίσκονται ήδη στρατιώτες από τη Σαουδική Αραβία (περίπου 1.000 άνδρες) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (500 άνδρες) μετά από αίτημα του Μπαχρέιν.

    Χιλιάδες διαδηλωτές κατευθύνθηκαν σήμερα προς την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να διαμαρτυρηθούν για την άφιξη σαουδαραβικών στρατευμάτων στη χώρα, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες του Μπαχρέιν και φώναζαν συνθήματα κατά της μοναρχίας.

    Ενας Σαουδάραβας στρατιώτης σκοτώθηκε από πυρά διαδηλωτών.

    Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν εξέφρασε την "ανησυχία" του για τη βία στη χώρα, ενώ η Ομάδα των 8 (G8) ελπίζει να δει μία δημοκρατική μετάβαση στο Μπαχρέιν, δήλωσε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Ογδοντάχρονοι στο facebook

    Ογδοντάχρονοι μπαίνουν στο facebook, γράφουν στο twitter και διαβάζουν τα e-mail τους. Την ίδια ώρα, μικρά παιδιά ξεφυλλίζουν περιοδικά με τον Μπομπ Σφουγγαράκη, παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στο Wii κι ακούν μουσική. Όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, ένα στέκι για μικρούς και μεγάλους, που αποτελεί πρότυπο βιβλιοθήκης για όλη τη χώρα.

    Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας δεν είναι απλά ένας χώρος, όπου οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να δανειστούν ή να διαβάσουν βιβλία σ' ένα ήσυχο περιβάλλον. Τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν να χρησιμοποιούν τους σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, που υπάρχουν στο κτίριο, να βρίσκουν συνταγές μαγειρικής, να ενημερώνονται για ποικίλα θέματα από διάφορα περιοδικά, να φτιάχνουν βιογραφικά σημειώματα, να δανείζονται παιχνίδια για το playstation και dvdβs.

    «Στη βιβλιοθήκη μας υπάρχει ένα κέντρο πρόσβασης στη τεχνολογία, με 16 σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έξι φορητούς, με ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Εδώ, δίνουμε τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, από μαθητές Γυμνασίου έως και ηλικιωμένους, να έρθουν σε επαφή με τη νέα εποχή της τεχνολογίας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας, Γιάννης Τροχόπουλος.

    Εκτός από τους ενήλικες, η βιβλιοθήκη αποτελεί "όαση" διασκέδασης και για τα μικρά παιδιά, ηλικίας από δύο ετών και άνω.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Ανησυχία για τα πυρηνικά

    Στη Βουλή μεταφέρεται τώρα η ανησυχία για τα πυρηνικά των γειτονικών χωρών, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη και Μιχάλη Κατρίνη να εκφράζουν σε σχετική ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη την αγωνία τους για τη σχεδιαζόμενη κατασκευή πυρηνικών αντιδραστήρων σε γειτονικές χώρες. Μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ο Κώστας Καρτάλης, επεσήμανε την ανάγκη η Ε.Ε. να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

    «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εξετάσουμε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Παρακολουθούμε με προσοχή την πρωτοβουλία της Γερμανίας που ζήτησε τον επανέλεγχο των πυρηνικών αντιδραστήρων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε πως τοποθετείται η πυρηνική ενέργεια στο πρόγραμμα της Ε.Ε. για την παραγωγή ενέργειας και προσθέτως να γίνουν επιθεωρήσεις σε όλους τους πυρηνικούς σταθμούς όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και στην Ελβετία, αλλά και σε χώρες της Ε.Ε. που μπορεί να επηρεάσουν την Ελλάδα», τονίζει ο κ. Καρτάλης.

    Το θέμα της κατασκευής πυρηνικού εργοστασίου από την Τουρκία σε συνεργασία με τη Ρωσία και την ανάγκη τήρησης όλων των διεθνών συμβάσεων τονίζει μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. «Ένα τέτοιο πρόβλημα υπάρχει στην περιοχή μας από την πρόσθεση από την πλευρά της Τουρκίας, ενός πυρηνικού εργοστασίου με συνεργασία με τη Ρωσία. Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. στο σχετικό ερώτημα όχι μόνο δεν διασκεδάζει τις ανησυχίες αλλά τις μεγαλώνει καθώς η Τουρκία δεν εμφανίζεται σαν χώρα που σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις και δεν εγγυάται την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής, που είναι σεισμογενής», αναφέρει ο κ. Χουντής.

    Σε σχέση με τη διαρροή ραδιενέργειας από τους αντιδραστήρες στην Ιαπωνία πάντως, ο τέως διευθυντής Ερευνών του Δημόκριτου, Ανδρέας Θεοφίλου, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, κάνει λόγο για οικολογική καταστροφή μεγάλου μεγέθους, που ωστόσο δεν πρόκειται να επηρεάσει με κανένα τρόπο την Ελλάδα.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 15 March 2011 - 15:30:23 UTC