Visit the Macedonia Homepage (by Nikolaos Martis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-05-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχείς συσκέψεις για την Οικονομία
  • [02] ''Όλοι πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες μας''
  • [03] Θετικός για συναίνεση εμφανίστηκε ο Κ. Χατζηδάκης
  • [04] Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ αύριο, την Τετάρτη στο Μετρό
  • [05] Συνάντηση Κ.Παπούλια με τον διοικητή της ΤτΕ Video
  • [06] Η έγκαιρη διάγνωση σώζει από το μελάνωμα
  • [07] Κατεπείγουσα έρευνα
  • [08] Υποχώρησε ο πληθωρισμός
  • [09] "Βαριά" τιμωρία ο»Ώ

  • [01] Συνεχείς συσκέψεις για την Οικονομία

    Ολες οι βασικές αρχές και οι εναπομείνασες εκκρεμότητες του υπουργείου Εργασίας, σε σχέση με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή σύσκεψη εργασίας που είχε ο πρωθυπουργός με την Λούκα Κατσέλη, τον Γιώργο Κουτρουμάνη, παρόντος του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόγραμμα σε ό,τι αφορά το υπουργείο Εργασίας, έχει κλείσει ενώ προεξάρχουσα μέριμνα του υπουργείου Εργασίας, είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών, με πρώτες εκείνες που αφορούν τα ιατροφαρμακευτικά.

    Στους στόχους του υπουργείου είναι η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης από τα 4,2 δισ. ευρώ που είναι τώρα στα 2,6 δισ. στην τριετία 2012-2015, ενώ γενικότερα στην πολιτική του υπουργείου περιλαμβάνεται η σωστή στόχευση ώστε η επιδοματική πολιτική να κατευθύνεται σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα έχει συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη, με παρόντα και σε αυτή τη συνάντηση τον υπουργό Οικονομικών.

    Αυτή την εβδομάδα οι επικεφαλής της "τρόικας" θα έχουν κρίσιμες συζητήσεις με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι αποκρατικοποιήσεις, οι εργασιακές σχέσεις, τα κλειστά επαγγέλματα, η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    Ο προγραμματισμός των επόμενων κινήσεων της χώρας για το 2012 και 2013, συζητήθηκε σε έκτακτη συνάντηση στο Λουξεμβούργο, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

    Η συνάντηση στο Λουξεμβούργο

    Ο προγραμματισμός των επόμενων κινήσεων, λόγω των αναγκών της χώρας να εξασφαλίσει 27 δισ. ευρώ το 2012 και αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο ποσό το 2013, εάν δεν έχει καταφέρει να προσφύγει στις αγορές, ήταν το θέμα που απασχόλησε την έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την περασμένη Παρασκευή στο Λουξεμβούργο. Σε δήλωσή του, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι "αυτό που συζητήσαμε ήταν η πορεία του προγράμματος, σε μια συγκυρία όπου οι αγορές εξακολουθούν να είναι δύσπιστες για τη χώρα μας και όπου πρέπει να προγραμματίσουμε και τα επόμενα βήματά μας για το 2012 για το 2013, έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορέσει, είτε να βγει στις αγορές, είτε να χρησιμοποιήσει την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που δίνει τη δυνατότητα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο (EFSF) να αγοράσει ομόλογα".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] ''Όλοι πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες μας''

    Πολιτική χροιά είχε η συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.

    Αφού ξεκαθάρισε ότι είναι "στρατιώτης" στο πλευρό του πρωθυπουργού και στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας, στο κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε επί λέξει "σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση, σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού".

    Η τελευταία αποστροφή του προκάλεσε ερωτήματα σχετικά με το αν υπάρχει θέμα παραμονής του στην κυβέρνηση ή όχι και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ευθέως αν τα λόγια του δείχνουν ότι θα επιθυμούσε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

    Ο ίδιος ήταν εξίσου ξεκάθαρος λέγοντας ότι "αν ήθελα να παραιτηθώ θα το έλεγα ανοιχτά και καθαρά όπως μιλώ πάντα για όλα τα θέματα".

    Ωστόσο, ήταν σαφής για την συνυπευθυνότητα στις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά, λέγοντας ότι "καλό θα ήταν τα επικαιροποιημένα μνημόνια στο εξής και τα σχέδια νόμου που αφορούν την οικονομία θα πρέπει να τα συνυπογράφουν όλοι οι υπουργοί και όχι μόνο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί", όπως εξήγησε, "όλοι πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες για την πορεία της χώρας".

    Τέλος, ανέφερε ότι στο πιο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο πρότεινε στους συναδέλφους του υπουργούς το 1 προς 5 που ισχύει για τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα να γίνει 0 προς 5, δηλαδή στο εξής να μην προσλαμβάνεται κανείς δημόσιος υπάλληλος για πέντε αποχωρήσεις.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Θετικός για συναίνεση εμφανίστηκε ο Κ. Χατζηδάκης

    Θετικός για συναίνεση εμφανίστηκε ο τομεάρχης της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, αλλά έθεσε συγκεκριμένες προυποθέσεις. «Ασφαλώς τα πράγματα είναι εξαιρετικά κρίσιμα και πρέπει όλοι μας να βάλουμε πάνω απβ όλα το εθνικό συμφέρον. Οι καταστάσεις είναι εξαιρετικές και χρειάζεται μια αντίστοιχη συμπεριφορά είπε, και συμπλήρωσε «Αφενός η Ευρώπη, επειδή είναι ένα ατελές πράγμα, έχει αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις, παραμένει πολυφωνική και σε πολλές περιπτώσεις και η ίδια δεν μπορεί να συμφωνήσει με την κατεύθυνση που έχει αποφασιστεί. Αφετέρου, η κυβέρνηση φάσκει και αντιφάσκει. Υπόσχεται και στη συνέχεια δεν τηρεί τις υποσχέσεις της. Δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια δεν το τηρεί».

    Για να υπάρξει συνεννόηση - που είναι αναγκαία και το τονίζω και είμαι 100% υπέρ - πρέπει να υπάρξει μίνιμουμ συναίνεσης και μια σαφή ατζέντα για το ποια πράγματα πρέπει να συνεννοηθούμε. Αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία φυσικά της κυβέρνησης. Διότι, ξέρετε, είχαμε τη μυστική συνάντηση της περασμένης Παρασκευής στο Λουξεμβούργο και δεν ξέρει κανείς τι συζητήθηκε. Σε τι να συναινέσει κανείς; Σε κάτι που δεν γνωρίζει; Πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν τα πράγματα, να ξέρει κανείς και να γνωρίζει και να καθίσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», καταλήγει.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ αύριο, την Τετάρτη στο Μετρό

    Ακινητοποιημένος για πάνω από 4 ώρες θα παραμείνει και αύριο, Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, λόγω της νέας στάσης εργασίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μέσο σταθερής τροχιάς, διαμαρτυρόμενοι για τις μετατάξεις των εργαζομένων.

    Πιό συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, γεγονός που σημαίνει ότι τα τελευταία δρομολόγια πριν από τη στάση, από Πειραιά προς Μοναστηράκι και από Αττική προς Κηφισιά -και αντίστροφα- θα αναχωρήσουν από 5 έως και 20 λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι.

    Με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στην κινητοποίηση που διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την προσεχή Τετάρτη, 11 του μηνός.

    Πιό συγκεκριμένα, τα διοικητικά συμβούλια των Σωματείων, σεβόμενα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, την ανάγκη προσέλευσης του κόσμου στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Συνάντηση Κ.Παπούλια με τον διοικητή της ΤτΕ Video

    "Να πετύχουμε στο ακέραιο τους στόχους του προγράμματος και να κερδίσουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό της διεθνούς κοινότητας", προκειμένου "να διακόψει η χώρα την επικίνδυνη φημολογία περί αναδιάρθρωσης, επιμήκυνσης κλπ", ζήτησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

    Ο κ. Προβόπουλος αναφέρθηκε στο εκτεταμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για "ευκαιρία να κινηθεί (η κυβέρνηση) με τόλμη, με αποφασιστικότητα, με πειθώ και να καλύψει στο συντομότερο δυνατό χρόνο τις αποκλίσεις και τις καθυστερήσεις, που πράγματι υπήρξαν και δίνουν λαβή για αρνητικούς σχολιασμούς διεθνώς".

    Ο κ. Παπούλιας, αναφερόμενος στο πρόσφατο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" και στο γενικότερο κλίμα, ανέδειξε τις "ανελέητες επιθέσεις, πολλές φορές κατασκευασμένες και κάλεσε σε πανεθνική προσπάθεια".

    Ψυχραιμία και σύνεση συνέστησε, από την πλευρά του, στους πολίτες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μιλώντας για "πονηρούς καιρούς", ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε "να ασχοληθούμε με τα μεγάλα και σοβαρά και όχι με τα μικρά και επουσιώδη".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Η έγκαιρη διάγνωση σώζει από το μελάνωμα

    Ενα από τα δέκα είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς αποτελεί ο καρκίνος του δέρματος. Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης, λόγω των περιβαλλοντικών μεταβολών και των αλλαγών στον τρόπο ζωής. Περίπου 130.000 μελανώματα εμφανίζονται παγκοσμίως και περίπου 37.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από μελάνωμα. Η ετήσια αύξηση του αριθμού των νέων περιπτώσεων που διαγιγνώσκονται στην Ευρώπη κυμαίνεται μεταξύ 0% και 8%.

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) οργανώνει από το 2.000 και κάθε χρόνο, την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος» σε 30 χώρες της Ευρώπης.

    Στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την αφετηρία για μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην πρόληψη, την «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος», 9 έως 13 Μαΐου, με την υποστήριξη των Δερματολογικών Εργαστηρίων της La Roche-Posay. Κάθε χρόνο στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της ελληνικής εβδομάδας κατά του καρκίνου του δέρματος εξετάζονται περίπου 2.500 περιστατικά και τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την άμεση ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

    Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να καλέσουν στο 800 11 11 2 22 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Κατεπείγουσα έρευνα

    Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ.Ράϊκου με αφορμή το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα του γερμανικού περιοδικού ''SPIEGEL'', περί ενδεχομένου εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

    Το περιοδικό σχετικά με τη συνάντηση του Λουξεμβούργου, ανέφερε πως η Ελλάδα μελετά την πιθανότητα εξόδου της από το ευρώ. Παρέθετε επίσης σειρά "δυσκολιών" σε μία τέτοια απόφαση ενώ τόνιζε πως δεν προβλέπεται διαδικασία εξόδου κράτους-μέλους από την ευρωζώνη.

    Η κ. Ράικου, ζητά από τον Εισαγγελέα που θα διενεργήσει την κατεπείγουσα προκαταρκτική , να ερευνήσει αν προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων με στόχο τον πανικό των πολιτών και την απώλεια εμπιστοσύνης στο κοινό νόμισμα.

    Διαψεύδει την έξοδο από το ευρώ και η γερμανική πλευρά

    Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη "δεν υπήρξε ποτέ, ούτε βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη", δήλωσε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, προσθέτοντας τη φωνή της στις διαψεύσεις των τελευταίων ημερών.

    "Να λάβετε σοβαρά υπ΄όψιν τις διαψεύσεις... Μία τέτοια πληροφορία δεν έχει καμία σχέση με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel της περασμένης Παρασκευής, το οποίο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στις αγορές με την πληροφορία ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Υποχώρησε ο πληθωρισμός

    Στο 3,9% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο, από 4,5% τον Μάρτιο εφέτος και έναντι αύξησης 4,8% που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο 2010.

    Οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις που καταγράφηκαν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αφορούν στα αλκοολούχα ποτά και τον καπνό (λόγω αύξησης της τιμής των προϊόντων μετά την αύξηση του φόρου), καθώς και στις μεταφορές και τη στέγαση (λόγω αύξησης των τιμών του πετρελαίου). Αντίθετα, μειώσεις υπήρξαν στις τιμές των φαρμάκων (λόγω μείωσης του ΦΠΑ).

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ.Δ.Τ.Κ) του Απριλίου 2011, προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Απριλίου 2010, προκύπτει αύξηση 3,9% έναντι αύξησης 4,8% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του 2010 προς το 2009.

    Σταθεροποιητικές τάσεις στην αγορά ομολόγων

    Mε σχετική ψυχραιμία αντιδρά η αγορά ομολόγων στα σενάρια της περασμένης Παρασκευής.

    Στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου εμφάνιζε οριακή μόνο αύξηση (κατά 0,1%) σε σύγκριση με το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και κυμαίνονταν στο 15,3%.

    Το περιθώριο των δεκαετών ομολόγων με τα αντίστοιχα γερμανικά ομόλογα κυμαινόταν στο 12,16%.

    Μικρή επιδείνωση, κατά 0,5% σε σχέση με την Παρασκευή, εμφάνισε και το ασφάλιστρο κινδύνου CDS, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να διαμορφωθεί στο 14.39%.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [09] "Βαριά" τιμωρία

    «Άστραψε και βρόντηξε» η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών με τρεις αγωνιστικές, απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς και χρηματικό πρόστιμο... 292.500 ευρώ!

    Όσον αφορά στην ΠΑΕ Ατρόμητος θα δώσει δύο αγώνες (τη νέα σεζόν) χωρίς την παρουσία οπαδών της στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

    Σχετικά με τον Γιώργο Δώνη, ο προπονητής του Ατρομήτου καλείται να ανακαλέσει εντός 15 ημερών, μέρος των δηλώσεων που είχε κάνει αμέσως μετά τον τελικό, με δημόσια τοποθέτησή του στα ΜΜΕ.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 9 May 2011 - 12:30:24 UTC