Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-05-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου
  • [02] Στο "μικροσκόπιο" της τρόικας η οικονομία
  • [03] Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αύριο
  • [04] Πρωτοπόρος η Ελλάδα
  • [05] Με σύστημα και χωρίς άγχος
  • [06] Λογοτεχνικά βραβεία ο»Ώ

  • [01] Συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου

    Mε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα συνανταθεί σήμερα το μεσημέρι, στις 13.30, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

    Η διαφάνεια, η αλληλεγγύη και η αξιοκρατία είναι οι αρχές που υπηρετούμε, τόνισε, χθες, ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας σε ημερίδα της «Διεθνούς Διαφάνειας», με θέμα "Κράτος και Διαφθορά". Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στις παθογένειες του ελληνικού κράτους και στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα για να αλλάξει τα πράγματα.

    Σε πρακτικές αδιαφάνειας απέδωσε ο Γ. Παπανδρέου και όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στη διεθνή οικονομία, στη δράση των αγορών, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε η χώρα αλλά και το ευρώ την περασμένη Παρασκευή. Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε εγκληματική προπαγάνδα κατά της χώρας αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε, σε βάρος του ευρώ. Υπονομεύουν, τόνισε χαρακτηριστικά, τη χώρα αλλά και τη ζώνη του ευρώ.

    Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, περάσαμε, περνάμε και θα περάσουμε δύσκολα χρόνια, καθώς η χώρα βασίστηκε σε ένα στρεβλό αναπτυξιακό μοντέλο, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στην παρέμβασή του. Αυτό όμως, τόνισε ο υπουργός, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προοπτική, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται θα φέρουν δημοσιονομική προσαρμογή και νέες θέσεις εργασίας.

    Εξάλλου, "ανοησίες" και "κακόγουστο αστείο" χαρακτήρισε τα σενάρια περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Απόστολος Ταμβακάκης, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους με "κούρεμα" και πρόσθεσε ότι όλα αυτά δεν τα θέλουν ούτε η χώρα μας, ούτε η ευρωζώνη.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Στο "μικροσκόπιο" της τρόικας η οικονομία

    Κρίσιμες συζητήσεις για την οικονομία ξεκινά από σήμερα το κλιμάκιο των επικεφαλής της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι αποκρατικοποιήσεις, οι εργασιακές σχέσεις, τα κλειστά επαγγέλματα, τα διορθωτικά μέτρα για το έλλειμμα του 2011, η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015.

    Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's ανακοίνωσε την υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας σε B από ΒΒ-, λόγω της πιθανής επιμήκυνσης της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου, που πήρε η Ελλάδα από την ΕΕ.

    Σε ανακοίνωσή του, την οποία αναδημοσιεύει η Wall Street Journal, ο οίκος σημείωσε ότι μία τέτοια επιμήκυνση θα οδηγούσε τις πιστώτριες χώρες να ζητήσουν "συγκρίσιμη μεταχείριση" για τους ιδιώτες επενδυτές, με αντίστοιχη επέκταση των χρόνων λήξης των ομολόγων και των δανείων τους.

    Εξάλλου, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's έθεσε υπό εξέταση για πιθανή υποβάθμιση την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας, η οποία αντιστοιχεί στο B1.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αύριο

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουν, επίσης, το προσωπικό των ΔΕΚΟ και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι εργαζόμενοι σε τράπεζες, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στον Τύπο καθώς και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.

    Σε «μαζική και αγωνιστική συμμετοχή για την απόκρουση των νέων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που επιβάλλουν τρόικα και κυβέρνηση», καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους η ΓΣΕΕ.

    Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως στις 11 π.μ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, ενώ νωρίτερα, στις 10.00 στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

    Μετ΄ εμποδίων, θα γίνουν οι μετακινήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με εξαίρεση τις ώρες που θα γίνουν τα συλλαλητήρια, κατά τις οποίες τα περισσότερα μέσα θα λειτουργήσουν, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να μετάσχουν σε αυτά.

    Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    Τρίωρη στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό.

    Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από 21.00 έως λήξη βάρδιας οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί και από τις 16.00 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Πρωτοπόρος η Ελλάδα

    Πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής είναι η χώρα μας, όπου πριν από δύο μήνες, εφαρμόστηκε η Ρομποτική Χειρουργική Μιας Τομής (Single Site Robotic Surgery).

    Η τελευταία αυτή εξέλιξη της τεχνολογίας, χάρη στην οποία οι επεμβάσεις χολοκυστεκτομής πραγματοποιούνται εξ' ολοκλήρου δια μιας μικροτομής, εφαρμόζεται σήμερα μόνο από τρεις χειρουργικές ομάδες διεθνώς, στην Ελλάδα , την Ιταλία και την Ελβετία, και θα αποτελέσει ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης του 6ο Παγκοσμίου Συνεδρίου Ρομποτικής Χειρουργικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 11 έως 13 Μαΐου.

    Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ρομποτικές χειρουργικές επεμβάσεις αριθμούν συνολικά τις 282.000 σε 13 χρόνια μόλις, ενώ συνολικά ρομποτικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε 1650 νοσοκομεία. Από αυτά τα 1228 βρίσκονται στις ΗΠΑ, 292 στην Ευρώπη, 90 στην Ασία, 14 στη Μέση Ανατολή, 13 στην Αυστραλία και 13 στην Αφρική. Η Ρομποτική Χειρουργική φαίνεται να κερδίζει έδαφος έναντι της λαπαροσκοπικής και κλασικής χειρουργικής. Το 2009 σε σχέση με το 2008 σημειώθηκε αύξηση κατά 51% των ρομποτικών επεμβάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί γύρω στις 2.500 επεμβάσεις διαφόρων κατηγοριών.

    Το Παγκόσμιο Συνέδριο Ρομποτικής Χειρουργικής MIRA, πραγματοποιείται εναλλάξ σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ η Αθήνα αποτελεί φέτος τον 3ο ευρωπαϊκό σταθμό του μετά από το Innsbruck και τη Ρώμη.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Με σύστημα και χωρίς άγχος

    Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, αρχίζει ο «μαραθώνιος» των πανελλαδικών εξετάσεων με τους υποψήφιους να χάνονται μέσα σβ έναν όγκο πληροφοριών που πρέπει να αφομοιώσουν. Το «κλειδί» της επιτυχίας για την εισαγωγή σε κάποιο ανώτατο ή ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα, κατά τους εκπαιδευτικούς είναι ο σωστός προγραμματισμός του χρόνου.

    Η φιλόλογος Πωλίνα Τσιαμπούση μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ επισημαίνει ότι «σε αυτό το σημείο η οργάνωση του χρόνου είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ένα σχέδιο ανάλογα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους και να μην παρεκκλίνουν από αυτό. Σημαντικό είναι να κατορθώσουν να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα στα μαθήματα που έχουν κλίση, χωρίς όμως να αμελήσουν τα υπόλοιπα». Οι γονείς, τονίζει, πρέπει να αναλάβουν υποστηρικτικό ρόλο και να τους βοηθήσουν να βάλουν σε σειρά κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.

    Συνηθίζεται, όπως υποστηρίζει η φιλόλογος, τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι να μην πηγαίνουν στο σχολείο και να μένουν στο σπίτι για να διαβάσουν, όμως διευκρινίζει ότι ο κίνδυνος κάποιος μαθητής να μείνει εκτός διαδικασίας, επειδή δεν έχει υπολογίσει σωστά τον αριθμό των απουσιών του. Έτσι, συμβουλεύει ότι είναι καλό οι μαθητές πριν αποφασίσουν να λείψουν να περάσουν από το γραφείο καθηγητών και να σιγουρευτούν ότι έχουν το περιθώριο των απουσιών.

    Από την πλευρά του ο ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας αναφέρεται στο θέμα των γονιών κατά την περίοδο των εξετάσεων και πώς αυτοί πρέπει να συμπεριφέρονται, ώστε να μην μεταφέρουν το δικό τους άγχος στα παιδιά που διαγωνίζονται.

    «Οι γονείς πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εξετάσεις είναι των μαθητών και δεν αφορούν τους ίδιους. Έτσι πρέπει να συνοδεύσουν στη διαδικασία των εξετάσεων τους εφήβους και όχι να προσπαθούν να εμπλακούν σβ αυτήν. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ρωτούν αν τα παιδιά διάβασαν ή αν είναι προετοιμασμένα. Το πιθανότερο είναι έτσι να αγχωθούν οι μαθητές και να αρχίσουν τσακωμοί».

    Όπως διευκρινίζει οι γονείς πρέπει «να σέβονται τις ιδιαιτερότητες των παιδιών τους και να μην τα κοντράρουν. Δηλαδή, σε περίπτωση που τα ίδια θέλουν βοήθεια και το ζητήσουν τότε πρέπει να το κάνουν, αλλά όμως αν δεν ζητηθεί βοήθεια οι γονείς δεν πρέπει να πιέσουν τα παιδιά και να ελέγχουν».

    «Δεν πρόκειται να καταστραφεί η ζωή των εφήβων αν αποτύχουν στις εξετάσεις», λέει ο κ. Ξηντάρας και προσθέτει πως «τα παιδιά είναι αγχωμένα, ιδιαίτερα φέτος που υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα. Ο ρόλος των γονιών πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση του να συγκρατήσουν τον πανικό των παιδιών τους και να τα καθησυχάσουν, όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Σχόλια του τύπου «εγώ τόσα χρόνια πλήρωνα φροντιστήρια, τώρα εσύ πρέπει να κάνεις απόσβεση» κάνουν μία δύσκολη κατάσταση ακόμη χειρότερη».

    . Και τούτο γιατί έτσι και αλλιώς δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάσταση σε πέντε χρόνια από τώρα» λέει ο κ. Ξηντάρας.

    Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο παίζει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και η διατροφή των παιδιών. «Καλό είναι η σωστή διατροφή νβ αρχίζει νωρίς, ώστε να μην έχουν εξαντληθεί από θρεπτικά συστατικά μέχρι την στιγμή των εξετάσεων», λέει η διατροφολόγος Κατερίνα Βάμβουκα.

    Οι γονείς όπως εξηγεί, έχουν το βάρος να φροντίσουν, ώστε οι έφηβοι να έχουν σωστή διατροφή. «Εξαιρετικά σημαντική ομάδα είναι τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα οποία δίνουν στον άνθρωπο ενέργεια. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης και τα δημητριακά, καθώς και το μαύρο ψωμί έχουν το προτέρημα ότι δίνουν ενέργεια σε αργό ρυθμό, ώστε ο οργανισμός να τα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επισημαίνει η κ. Βάμβουκα.

    Στην υπερπροσπάθεια των μαθητών πολύ σημαντικό είναι να προσλαμβάνουν και αρκετές βιταμίνες τονίζει και προσθέτει ότι «τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Καταπολεμούν το στρες και βοηθούν αρκετά την μνήμη. Για τον λόγο αυτό καλό είναι να καταναλώνονται πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως».

    Ανάμεσα στα γεύματα περίοπτη θέση πρέπει να έχουν και τα λιπαρά ψάρια, όπως η σαρδέλα και ο σολομός. Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η διατροφολόγος «Τα ψάρια αυτά είναι πλούσια σε ω3, τα οποία επίσης βοηθούν την μνήμη, ενώ είναι ευεργετικά και για το νευρικό σύστημα». Μία άλλη ομάδα τροφίμων που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή των εφήβων στις εξετάσεις είναι τα γαλακτοκομικά. «Το γάλα, το γιαούρτι και το τυρί είναι πηγή ασβεστίου και αμινοξέων. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα τόσο για την ανάπτυξη των παιδιών όσο και για αρκετές λειτουργίες του οργανισμού».

    Άλλες τροφές απαραίτητες κατά την διάρκεια της υπερπροσπάθειας των πανελλαδικών όπως επισημαίνει η κ. Βάμβουκα είναι το άπαχο κρέας ή πουλερικά για να γίνεται πρόσμιξη πρωτεϊνών. Ευεργετική τροφή είναι και τα αυγά που περιέχουν σίδηρο και λυσίνη τα οποία βοηθούν το νευρικό σύστημα».

    Τέλος η διατροφολόγος συνιστά να αποφεύγουν στη διατροφή τους τα παιδιά, τα ανθυγιεινά σνακ, όπως πατατάκια, κρουασάν και σοκολάτες, αλλά να χρησιμοποιούν ανάλατους ξηρούς καρπούς. Τα αμύγδαλα και τα καρύδια δίνουν μαγνήσιο μέταλλα και βιταμίνες. Θα πρέπει επίσης να καταναλώνουν οι μαθητές αρκετό νερό και επειδή τις ημέρες των εξετάσεων έχει αρκετή ζέστη πρέπει να πίνουν γάλα και φρέσκους χυμούς.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Λογοτεχνικά βραβεία

    Με τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2010 τίμησε το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έξι από τους σημαντικότερους Έλληνες Λογοτέχνες, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

    Στην απονομή παρέστει ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως:

    «Όσοι ζείτε τον κόσμο του βιβλίου βιώνετε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ένα ενδιαφέρον παράδοξο. Ενώ η κρίση έχει χτυπήσει την εμπορική διάσταση του βιβλίου δεν έχει κάνει το ίδιο στην καλλιτεχνική του. Ο ελληνικός πολιτισμός παράγει σε όλες τις μορφές τέχνης και έχει ηχηρή παρουσία στον παγκόσμιο διάλογο των πολιτισμών».

    Ο υπουργός Πολιτισμού απένειμε ο ίδιος το πρώτο Κρατικό Λογοτεχνικό Βραβείο για το 2010 στην Ελληνίδα ποιήτρια, Κική Δημουλα, για το σύνολο του έργου της.

    Με το βραβείο ποίησης τιμήθηκε ο Παντελής Μπουκάλας για το βιβλίο του "Ρήματα", το έβδομο της συγγραφικής του συλλογής.

    Ο μυκονιάτης, Παναγιώτης Κουσαθανάς βραβεύτηκε για το καλύτερο διήγημα του 2010 που έχει τίτλο "Λοξές Ιστορίες, που τελειώνουν με ερωτηματικό".

    Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου ο κύριος Κουσαθανάς θα το διαθέσει για τις ανάγκες της κοινοφελούς στέγης μελέτης πολιτισμού και παράδοσης που λειτουργεί εδώ και μια τετραετία στο νησί του, την Μύκονο.

    Η συγγραφέας Βασιλική Ηλιοπούλου κέρδισε το βραβείο Μυθιστορήματος 2010, για το βιβλίο της "Σμίθ".

    Το βραβείο Δοκιμίου-Κριτικής απέσπασε ο Άγγελος Χανιώτης, ένας από τους πιο διακεκριμένους ιστορικούς της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας και των ελληνιστικών χρόνων.

    Ο Γιώργος Βέης, Πρέσβης της Ελλάδας στην Τζακάρτα απέσπασε το Βραβείο Χρονικού-Μαρτυρίας για το έργο του "Από το Τόκιο στο Χαρτούμ".

    Από την τελετή δεν έλειψε το βραβείο της μετάφρασης που απονεμήθει στην Ζντραβκα Μιχαήλοβα για την μετάφραση μεγάλου μέρους της ποιητικής συλλογής του Γιάννη Ρίτσου στα Βουλγαρικά με τίτλο "Γραφή του Παντόπτη".

    Φυσικά δεν θα μπορούσε να παραληφθεί το Βραβείο μετάφρασης έργου ξένης λογοτεχνείας στην ελληνική γλώσσα το οποίο απέσπασε η Αθηνά Δημητριάδου για την μετάφραση του βιβλίου "Αγανάκτηση" του αμερικανού συγγραφέα, Φίλιπ Ροθ.

    Στην τελετή βράβευσης απονεμήθει επίσης το βραβείο παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου στον Μάνο Κοντολέων εξ ημισείας με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου για τα βιβλία "Πολύτιμα Δώρα" και "Στη Διαπασών" αντίστοιχα.

    Με το Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου τιμήθηκε η Φωτεινή Στεφανίδη για το βιβλίο "Η Σκυλίσια Ζωή του Γάτου Τζον Αφεντούλη". Ενώ βραβείο ο εξ ημισείας για το καλύτερο λογοτεχνικό περιοδικό έλαβε το περιοδικό "Διαβάζω" και "Το Δέντρο" . Δυο περιοδικά με πορεία μεγαλύτερη των τριάντα χρόνων.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 10 May 2011 - 4:30:28 UTC