Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-07-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χωρίς απολύσεις η κατάργηση 27 οργανισμών
  • [02] Τα τρία "χρυσά" παιδιά του ελληνικού στίβου
  • [03] Π. Μπεγλίτης: Υπαρκτή η τουρκική απειλή
  • [04] Θ. Στάμος: Ο ζωγράφος που γοήτευσε την Χίλαρι Κλίντον
  • [05] Κορυφώνεται την Τετάρτη το κύμα καύσωνα
  • [06] Προβάρει τα "πράσινα"
  • [07] Διανομή δελτίων θεάματος

  • [01] Χωρίς απολύσεις η κατάργηση 27 οργανισμών

    Χωρίς να ανοίξει... μύτη, θα προχωρήσει στην κατάργηση και συγχώνευση 27 δημόσιων οργανισμών, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με ρύθμιση που προωθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, το προσωπικό των 27 οργανισμών θα μετακινηθεί, εντός 15 ημερών από την ψήφιση του νόμου, στα υπουργεία που εποπτεύουν τα νομικά πρόσωπα ή στους νέους φορείς που θα δημιουργηθούν, με το ίδιο μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς. Δηλαδή, χωρίς απολύσεις και «εργασιακή εφεδρεία», οι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε κενές οργανικές, ή προσωποπαγείς θέσεις.

    Ωστόσο, προβλέπεται για το προσωπικό με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, καθώς και τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους, που θα μεταταχθούν, ότι πρέπει να αποδεχτούν τη μετακίνησή τους εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση της πράξης μεταφοράς, αλλιώς θα απολύονται χωρίς αποζημίωση.

    Επίσης, σύμφωνα με τη ρύθμιση, οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου των υπό κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών, καθώς και των υπό λύση και εκκαθάριση ανωνύμων εταιρειών, και οι συμβασιούχοι έργου θα απολύονται μετά την οριστική κατάργηση των νομικών προσώπων, όπου απασχολούνται.

    Εξάλλου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, επανέλαβε για μία ακόμη φορά, σε προχθεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή», πως «δεν τίθεται θέμα απολύσεων δημόσιων υπαλλήλων, δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα, ούτε βεβαίως είναι πολιτική επιλογή οι απολύσεις».

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [02] Τα τρία "χρυσά" παιδιά του ελληνικού στίβου

    Νέοι από χρυσάφι και ασήμι. Χαρακτηρισμοί ουσιαστικοί και προσδιοριστικοί της αξίας και των επιτυχιών τριών νέων αθλητών ηλικίας 20-22 ετών που πριν από λίγες ημέρες θύμισαν ημέρες και έργα του ελληνικού στίβου της προηγούμενης δεκαετίας.

    Ο λόγος για τους «χρυσούς» πρωταθλητές Ευρώπης της κατηγορίας στην Οστράβα, Λυκούργο Τσάκωνα στα 200μ και Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, καθώς και την «ασημένια» του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη. Επίσης δεν πέρασαν απαρατήρητες οι συμμετοχές άλλων 5 αθλητών και αθλητριών μας σε τελικούς της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν η Ουρανία Ρεμπούλη στα 10.000μ (5η) με 34.15.15 (Π.Ρ.Νέων γυναικών) και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (4η) με 54.43μ στη δισκοβολία.

    Στέφανος-Λυκούργος Τσάκωνας

    Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1990 στη Σπάρτη, έχει ύψος 1.90μ και βάρος 78 κιλά. Αναδείχθηκε στο ΦΓΣ Σπάρτης ενώ μετακόμισε πριν από λίγα χρόνια στην Αθήνα και από τότε γυμνάζεται με το Γιώργο Παναγιωτόπουλο, ενώ πήρε μεταγραφή για την ΕΑΡ. Από μικρή ηλικία θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας στα σπριντ και γρήγορα το επιβεβαίωσε.

    Οι επιτυχίες του χρόνο με το χρόνο έχουν αρχίσει να διαδέχονται η μία την άλλη, αν και ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται και με το πράο ύφος και το σεμνό χαρακτήρα που τον διακρίνει προτιμά να τονίζει ότι πρωτεύει να είναι καλά στην υγεία του και «αν είναι να έρθουν οι επιτυχίες με το καλό να έρθουν».

    Το 2009 ήταν 4ος στα 200μ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων του Νόβι Σαντ με 21.16, ενώ σπουδαία επιτυχία σε επίπεδο ανδρών σημείωσε τον Αύγουστο του 2010 όταν συμμετείχε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης (7ος). Ένα μήνα πριν, στο διεθνές μίτινγκ «Βαρδινογιάννεια 2010» στο Ρέθυμνο είχε καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων ανδρών με 20.67.

    Στην Οστράβα έδειξε από την αρχή ότι ήταν σε καλή κατάσταση και αφού πέρασε με άνεση από τα προκριματικά σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και στα ημιτελικά τερματίζοντας στη σειρά του σε 20.57, καταρρίπτοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ. Αποφασισμένος για το χρυσό μετάλλιο κατέβηκε στον τελικό και τα κατάφερε, αφού κατέρριψε εκ νέου το Πανελλήνιο ρεκόρ με 20.56.

    Παράλληλα «καθάρισε» από νωρίς και την υπόθεση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου... Θεού θέλοντος θα είναι παρών για να διεκδικήσει ότι καλύτερο: «Το όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες και βέβαια εκεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση.

    Βούλα Παπαχρήστου

    Όμορφη, χαριτωμένη, ευχάριστη, χαμογελαστή, θα μπορούσαν να είναι ορισμένα από τα επίθετα που θα την προσδιόριζαν στην ατομική της ζωή, αν δεν υπήρχε και το πλούσιο αθλητικό ταλέντο που την κάνει ξεχωριστή υπό τις οδηγίες του προπονητή της, Γιώργου Πομάσκι, ο οποίος έχει κοουτσάρει πολλά μεγάλα ονόματα από το χώρο των αλμάτων στην πολυετή παρουσία του στην Ελλάδα.

    Η 22χρονη αθλήτρια που είναι γεννημένη 17 Απριλίου 1989 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.70μ και βάρος 53 κιλά και ανήκει στην ΑΕΚ. Αθλήτρια με πολλά αλτικά προσόντα και αρκετές σπουδαίες επιτυχίες μέχρι στιγμής και μεγάλο ατομικό ρεκόρ, ενώ το μέλλον της φαντάζει ακόμη πιο ονειρικό, κυρίως με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

    Ουσιαστικά, η πρώτη καλή της χρονιά ήταν το 2008 όταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων του Μπίντγκος (Πολωνία) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 13.74μ. Το 2009 είχε συνέχεια στις επιτυχίες της, αφού ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κάουνας στις Νέες γυναίκες με 14.34μ.

    Την πρώτη επιτυχία της σε επίπεδο γυναικών είχε στις 6 Μαρτίου 2009 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορίνο, όπου με 14.47μ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τριπλούν σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων. Το 2010, ήταν μια χρονιά που σίγουρα θα θέλει να βγάλει από το μυαλό της η Παπαχρήστου, ενώ φέτος κατάφερε να επιστρέψει στις διακρίσεις.

    Έτσι, αφού ξεκίνησε τους αγώνες της από τα ελληνικά μίτινγκ στην αρχή της περιόδου, συμμετέχοντας στο Γκαλά Φιλοθέης την 1η Ιουνίου και 10 ημέρες αργότερα στα Χανιά, κατάφερε να ανεβάσει την ατομική της επίδοσή στο μήκος στα 6.55μ και στη συνέχεια να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ νέων γυναικών στο τριπλούν στα 14.72 (11/6).

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βοήθησε στη συνέχεια την εθνική να κερδίσει την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (Α΄ κατηγορία) που έγινε στη Σμύρνη (1η θέση) και να φθάσουμε στο ευρωπαϊκό Νέων της Οστράβα, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της στο τριπλούν από τη διοργάνωση του Κάουνας με 14.40μ.

    Κατερίνα Στεφανίδη

    Από μικρή στα δύσκολα και στις επιτυχίες. Πολύ είχαν σπεύσει να τη χαρακτηρίσουν σούπερ αθλήτρια, φαινόμενο, αλλά πάλι ήταν διστακτικοί πιστεύοντας ότι με την ενηλικίωσή της θα σταματούσαν και οι διακρίσεις της. Τελειώνοντας το σχολείο, δεν δίστασε ακόμη και να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της, να κοιτάξει το μέλλον της και να συνεχίσει τις σπουδές της στις ΗΠΑ, όπου κατάφερε να πάρει μια υποτροφία. Κατάφερε να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό κι επέστρεψε πάλι στις μεγάλες επιτυχίες.

    Για τη Στεφανίδη, την αναδρομή στο παρελθόν θα πρέπει να κάνουμε από αρκετά νωρίς και τα 15 της χρόνια. Είναι γεννημένη στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.70μ και βάρος 59 κιλά, ενώ ανήκει στον ΑΟ Φιλοθέης, όπου έκανε και τα πρώτα αθλητικά βήματα στο επί κοντώ, ενώ τις πρώτες διακρίσεις της γνώρισε με προπονητή τον Παναγιώτη Συμεωνίδη, ο οποίος την κοουτσάρισε και στην Οστράβα.

    Το 2005 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων του Μαρακές κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4.30μ, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν 1η και στην παγκόσμια Γυμνασιάδα. Το 2007 ήταν 2η στο παγκόσμιο Π/Κ της Οστράβα με 4.25 κάνοντας 2 τα προσωπικά της μετάλλια στη διοργάνωση.

    Οι επιτυχίες της όμως δεν σταμάτησαν εδώ, αφού το 2008 πήρε χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων που έγινε στο Μπίντγκος της Πολωνίας με 4.25μ. Τελευταία μεγάλη επιτυχία της το ασημένιο μετάλλιο στην Οστράβα, το πρώτο της σε ευρωπαϊκό επίπεδο με 4.45μ.

    Επίδοση με την οποία ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων γυναικών της Νικόλ Κυριακοπούλου από το 2008. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι δικά της έχει κάνει και τα Πανελλήνια των δύο μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών, των κορασίδων και των νεανίδων, τα οποία κατέρριψε για τελευταία φορά με 4.37μ στις 20 Φεβρουαρίου 2005 στην Παιανία. Μία ακόμη φετινή διάκριση της Στεφανίδη ήταν η πορεία της στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ όπου κατέκτησε τη 2η θέση.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [03] Π. Μπεγλίτης: Υπαρκτή η τουρκική απειλή

    "Η τουρκική απειλή δεν είναι θεωρητική, είναι υπαρκτή. Το βλέπουμε αυτό στο Αιγαίο και στην Κύπρο", τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπελγίτης, ο οποίος είχε στο Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογο του Δημήτρη Ηλιάδη.

    Στη συνέχεια ο Έλληνας υπουργός ενημερώθηκε από την ηγεσία της Εθνικής Φρουράς για την επιχειρησιακή της ικανότητα και ετοιμότητα.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [04] Θ. Στάμος: Ο ζωγράφος που γοήτευσε την Χίλαρι Κλίντον

    Το έργο «Ατέρμονο τοπίο - Δελφοί» εκ των «πυλώνων» της σχολής των «οξύθυμων», του ελληνοαμερικανού Θόδωρου Στάμου, γοήτευσε την πρώτη κυρία της αμερικανικής διπλωματίας στη διήμερη επίσημη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

    Το έργο, με την αφηρημένη γραμμή, που υπονοεί το δελφικό τοπίο, στο απέραντο βαθύ μπλε του φόντο «γεννήθηκε» στον καμβά του πρωτοποριακού ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη με τη διεθνή ακτινοβολία, Θόδωρου Στάμου (1922-1997), ο οποίος το 1951 συνυπέγραψε το μανιφέστο του πρωτοποριακού κινήματος, που αργότερα θα καθιερωνόταν ως αφηρημένος εξπρεσιονισμός. Η περίφημη αυτή ομάδα της Νέας Υόρκης (ανάμεσά τους οι Τζάκσον Πόλοκ, Μπάρνετ Νιούμαν, Μαρκ Ρόθκο, Γουίλεμ ντε Κούνιν), που τους αποδόθηκε τότε ο αρνητικός χαρακτηρισμός «Οξύθυμοι», σε ανοιχτή επιστολή τους, που δημοσιεύτηκε στην πρώτη σελίδα των «New York Times» εναντιώθηκαν στον διευθυντή και στους κριτικούς τέχνης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης για την έκθεση «Αμερικανική Τέχνη-Σήμερα». Ο Θεόδωρος Στάμος ήταν ο νεότερος της συντροφιάς.

    Γεννήθηκε το 1922 στη Νέα Υόρκη, παιδί πολυμελούς οικογένειας μεταναστών, από γονείς Έλληνες μετανάστες με καταγωγή από τη Λευκάδα ο πατέρας του και από τη Σπάρτη η μητέρα του. Σπούδασε στη Σχολή Αμερικανών Καλλιτεχνών. Σε ηλικία μόλις 21 χρόνων, «είναι όχι μόνο ώριμος καλλιτέχνης με προσωπική γλώσσα, αλλά έχει εξασφαλίσει και την έγκυρη εισαγωγή του στην καλλιτεχνική ζωή της Νέας Υόρκης, με την πρώτη του έκθεση στην ιστορική γκαλερί της Μπέτυ Πάρσονς», αναφέρει η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα, σε σημείωμά της το 1997 στη μεγάλη αναδρομική έκθεση, που είχε διοργανώσει λίγους μήνες μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, η Εθνική Πινακοθήκη, σε επιμέλεια Άννας Καφέτση. Ο Θόδωρος Στάμος είχε δωρίσει 45 έργα του στην Εθνική Πινακοθήκη.

    «Στο διεισδυτικό και προφητικό κείμενο του καταλόγου της σημαντικής έκθεσης του 1946 ο ζωγράφος και φίλος του Στάμου Μπάρνετ Νιούμαν, που έμελλε να διαδραματίσει ρόλο πρωταγωνιστή στη Σχολή της Νέας Υόρκης, επισημαίνει τα χαρακτηριστικά που ορίζουν την πρωτοτυπία του ύφους του», τονίζει η κ. Λαμπράκη Πλάκα και εξηγεί: «Την αταβιστική έλξη προς τη θάλασσα και τον έμβιο κόσμο της, που μεταμορφώνεται σε σχεδόν αφηρημένες μορφές στο έργο του. Την προσήλωσή του στην επιφάνεια, την απόρριψη της τρίτης διάστασης και της ψευδαισθησιακής προοπτικής, που πιστοποιεί τον μοντερνιστικό προσανατολισμό του έργου του από την αρχή».

    Έργα του βρίσκονται σε μεγάλα μουσεία των ΗΠΑ, της Ευρώπης και σε ιδιωτικές συλλογές. Την πληρέστερη συλλογή έργων του Θόδωρου Στάμου κατέχει ο Ζαχαρίας Πορταλάκης, ο οποίος γνώρισε τον καλλιτέχνη την δεκαετία του 80.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [05] Κορυφώνεται την Τετάρτη το κύμα καύσωνα

    Αντιμέτωπη με τον πρώτο καύσωνα διαρκείας του φετινού καλοκαιριού είναι η χώρα. Ο υδράργυρος αναμένεται να χτυπήσει "κόκκινο" τις επόμενες μέρες φθάνοντας τους 41 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για πρόγνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ο καύσωνας θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη.

    Συγκεκριμένα, την Τετάρτη προβλέπεται ότι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 41 βαθμούς κελσίου στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

    Στην υπόλοιπη χώρα το θερμόμετρο θα δείξει 40 βαθμούς με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, που θα φτάσει τους 38 βαθμούς.

    Την Τρίτη, οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει από 38 έως 39 βαθμούς Κελσίου ενώ κατά έναν βαθμό χαμηλότερα προβλέπεται να διαμορφωθούν οι μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας.

    Το υπουργείο Περιβάλλοντος συμβουλεύει τους πολίτες να μειώσουν τη χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων και τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και να αποφύγουν τη διακίνηση υγρών καυσίμων, εκτός των περιπτώσεων εφοδιασμού αεροδρομίων και λιμανιών.

    Επίσης, στο πλαίσιο του δυνατού, τους καλεί να αποφύγουν τη λειτουργία μονάδων και επιχειρήσεων που εκπέμπουν οργανικούς πτητικούς υδρογονάνθρακες (στεγνοκαθαριστήρια, επιμεταλλωτήρια, βαφεία).

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [06] Προβάρει τα "πράσινα"

    Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Τοτσέ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

    Παράλληλα, τις επόμενες ώρες αναμένεται στην χώρα μας και ο Γκανέζος, Κουίνσι Οβούσου, ο οποίος αφού «περάσει» με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, ως δανεικός από την Αλ Σάαντ.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [07] Διανομή δελτίων θεάματος

    Τη δωρεάν χορήγηση 30.000 δελτίων θεάματος δαπάνης 420.000 ευρώ σε δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής για την παρακολούθηση παραστάσεων θεάτρου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και λοιπών καλλιτεχνικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων, αποφάσισε για τη θερινή περίοδο, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 18.000 δελτία θεάματος για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και 12.000 για παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πολιτιστικών -καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται, είναι για τους συνταξιούχους, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης. Για τους εργαζόμενους, απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των δελτίων θεάματος είναι να έχουν πραγματοποιήσει 100 ημέρες εργασίας το έτος 2010 ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας.

    Από την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται δελτία θεάματος, για τις ώρες για την παρακολούθηση παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα ανέβουν στις 26,27,28 και 29 Ιουλίου στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

    Τα δελτία θα διανέμονται από τις 8:00 έως τις 14:00, από όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 18 July 2011 - 16:30:24 UTC