Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επιστροφή στο εξοχικό λόγω κρίσης...
  • [02] Περιήγηση στην ορεινή Ζάκυνθο
  • [03] Ο γγ του ΟΗΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Ιαπωνία
  • [04] Το πρώτο αεροπλάνο στον κόσμο που κατασκευάστηκε σε εκτυπωτή!
  • [05] Ανακαλύφθηκε γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο των ωοθηκών
  • [06] Με άνοδο άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
  • [07] Ανακοίνωση των G20 για κοινή δράση στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης στην οικονομία
  • [08] Συνεχίζεται η πτώση των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων, παρά την ανακοίνωση της ΕΚΤ
  • [09] ''Υπερβολικά άστοχη'' χαρακτήρισε ο Τ. Γκάιτνερ την αξιολόγηση της Standard & Poor ΄s

  • [01] Επιστροφή στο εξοχικό λόγω κρίσης...

    Έως πέρσι ήταν μία από τις επιλογές των διακοπών, για ορισμένους δε η έσχατη. Φέτος, με το ζωνάρι να σφίγγει όλο και περισσότερο, τα εξοχικά βρήκαν και πάλι την απόλυτη τιμητική τους και όχι μόνον από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και από όσους αυτοί μπορούν να φιλοξενήσουν, φίλους ή συγγενείς. Το έχουν διαπιστώσει όλοι οι παραθαλάσσιοι δήμοι της Αττικής, που ?τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργεί η φετινή πληθώρα παραθεριστών.

    Με όλα τα κλειστά, επί σειρά ετών, εξοχικά να έχουν «ξαναζωντανέψει» από πολυπληθείς διευρυμένες οικογένειες παραθεριστών, αλλά και με τους Αθηναίους που δεν έχουν άλλη διέξοδο από αυτή της μικρής απόδρασης - ημερήσιας ή του Σαββατοκύριακου- να γεμίζουν τις κοντινές παραλίες της πρωτεύουσας, οι δήμοι του Λεκανοπεδίου στενάζουν κάτω από το βάρος των προβλημάτων, που δημιουργεί η διαχείριση της συσσώρευσης μεγάλου όγκου πληθυσμού, υπό το καθεστώς μάλιστα των περικοπών και της συγχώνευσης δήμων και κοινοτήτων της περιοχής, που επιβάλει ο «Καλλικράτης».

    Η αύξηση των αναγκών, σε συνδυασμό με ανεπάρκεια στις υποδομές και το εργατικό δυναμικό των δήμων, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους τοπικούς «άρχοντες», όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επικεφαλής των δήμων Σαρωνικού, Ωρωπού και Μαραθώνα, επισημαίνοντας πως η συγχώνευση των δήμων και κοινοτήτων με τον «Καλλικράτη» είναι δυσβάσταχτη το φετινό καλοκαίρι, καθώς αφενός όγκος της δουλειάς έχει μεγεθυνθεί και αφετέρου ο αριθμός των εργαζομένων έχει μειωθεί.

    «Οι ανάγκες, ιδιαίτερα στην καθαριότητα και τα μέσα μεταφοράς, αναμενόμενο είναι να αυξηθούν όταν έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο πολύ οι παραθεριστές, αλλά και οι επισκέπτες σε σχέση με πέρσι, ειδικά στην παραλιακή ζώνη Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος.

    «Πριν τη συγχώνευση», προσθέτει, «το εποχικό προσωπικό ξεπερνούσε τους 180 εργαζόμενους, ενώ τώρα, με τις περικοπές, δουλεύουν μόλις 35», επισημαίνοντας ότι «για να υλοποιηθεί το νέο θεσμικό πλαίσιο, θα έπρεπε να είχαν εξασφαλιστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010, οι νέες δομές και τα οικονομικά κονδύλια».

    Ελλείμματα στον προγραμματισμό, αλλά και υπουργικές αποφάσεις που διακρίνονται από αιφνιδιασμό καθιστούν, όπως λέει ο δήμαρχος, ιδιαίτερα δύσκολη τη δουλειά του δήμου. Αναφέρει δε ως ενδεικτική την περίπτωση των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέου, των οποίων την ευθύνη έχει ο δήμος. Ειδοποιήθηκε, λέει, από το υπουργείο Υγείας στο ?παρά πέντε για το άνοιγμά τους. « Έπρεπε εμείς να κλείσουμε υπαλλήλους, προμηθευτές, να φτιάξουμε προσβάσεις για τα άτομα με αναπηρία μέσα σε λίγες ημέρες», τονίζει.

    Με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και ο δήμος Σαρωνικού, με μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό της καθαριότητας. «Φέτος, λόγω ακρίβειας και μνημονίου, δεν έχει μετακινηθεί κόσμος εκτός λεκανοπεδίου. Οι παραλίες στη Φώκαια, τη Σαρωνίδα, την Ανάβυσσο και το Λαγονήσι, από τον Ιούλιο βουλιάζουν τα Σαββατοκύριακα, ενώ αρκετός κόσμος έρχεται και τις καθημερινές», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, τονίζοντας ότι μετά τα Σαββατοκύριακα, γίνεται υπερπροσπάθεια για να καθαριστούν οι παραλίες και να είναι έτοιμες τη Δευτέρα.

    [02] Περιήγηση στην ορεινή Ζάκυνθο

    Μπορεί το ναυάγιο του τσιγαράδικου "Παναγιώτης" να είναι το πιο διάσημο στην Ελλάδα και το πλέον πολυφωτογραφημενο τοπίο στη Ζάκυνθο, όμως πάνω από τα απόκρημνα λευκά βράχια της μικρής παραλίας, όπου το 1982 προσάραξε το πλοίο με το παράνομο φορτίο, ξεδιπλώνεται μια διαφορετική ομορφιά, που τον "καμβά" της υφαίνουν ο χρόνος, ο τόπος και οι άνθρωποι.

    Είναι η ορεινή Ζάκυνθος, στα βορειοδυτικά του νησιού, με τα γραφικά της χωριά, τα πευκόφυτα δασικά μονοπάτια, τις πολιτιστικές και θρησκευτικές της διαδρομές, τις δραστηριότητες στη φύση, την αυθεντικότητα του τοπίου και των κατοίκων της, τις παραδόσεις, τα τοπικά της προϊόντα και τα χειροποίητα αριστουργήματα.

    Δέκα χωριά, το Κοιλιωμένο, ο Αγ. Λέοντας, η Λούχα, το Γύρι, το Καμπί, η Έξω Χώρα, οι Μαριές, η Αναφωνήτρια, οι Ορθωνιές και οι Βολίμες αποτελούν τη διαφορετική εμπειρία, την εναλλακτική πρόταση για όσους αναζητούν οι μικρές τους αποδράσεις ή οι διακοπές τους, να συνδυάζουν βουνό και θάλασσα.

    Οι Βολίμες είναι το κεφαλοχώρι του όρους Βραχίωνας και απέχει 30χλμ από την πόλη της Ζακύνθου. Έχει τρεις μεγάλους οικισμούς τον Ασκό, το Μέγα Αλώνι και το Κορίθη.

    Οι γειτονιές τους αρχίζουν από την κορυφή του βουνού και φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, στο απάνεμο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι και το μοναδικό που συνδέει την Ζάκυνθο με την Κεφαλονιά. Ανάμεσα στους οικισμούς του, απλώνονται ελαιώνες, αμπέλια και αγροκτήματα, που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, προσδίδοντας στον τόπο ένα απαράμιλλο φυσικό κάλος.

    Τα σπίτια του χωριού είναι πέτρινα και κατάφεραν να "επιζήσουν" στο φοβερό σεισμό του 1953. Ανάμεσα στους δύο οικισμούς, εξαιρετικό μνημείο της Ορθοδοξίας είναι η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, η οποία αρχικά χτίστηκε το 1450 για να καταστραφεί δύο φορές από σεισμούς και να ξαναχτιστεί το 1633.

    Το εσωτερικό του ιερού ναού και ιδιαίτερα το ξυλόγλυπτο τέμπλο είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, με αγιογραφίες και σπάνιες εικόνες.

    Ένας περίπατος στη θέση Μικρό Νησί θα σας οδηγήσει στα απομεινάρια ενός Βενετσιάνικου Πύργου από τον 14ο αιώνα, ενώ λίγο έξω από το χωριό βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, οι τοιχογραφίες του οποίου εκτίθενται στο Βυζαντινό Μουσείο της Ζακύνθου.

    [03] Ο γγ του ΟΗΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Ιαπωνία

    Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν εξέφρασε σήμερα την αλληλεγγύη των Ηνωμένων Εθνών προς την Ιαπωνία, η οποία επλήγη από σεισμό, τσουνάμι και από μια πυρηνική καταστροφή.

    Ο Μπαν είναι ένας από τους πιο υψηλόβαθμους ξένους αξιωματούχους που επισκέπτονται την περιοχή κοντά στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταΐτσι.

    \"Ηλθα εδώ για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου, την αλληλεγγύη του ΟΗΕ στις αρχές της Φουκουσίμα και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που επλήγησαν στην περιοχή\", τόνισε ο Μπαν στον κυβερνήτη της περιοχής Γιουχέι Σάτο.

    \"Το δυστύχημα αυτό μάς έδωσε πολλά μαθήματα. Πρέπει να βελτιώσουμε την ασφάλειά μας και τους τρόπους αντιμετώπισης των εκτάκτων καταστάσεων αυτού του είδους\", τόνισε.

    Περίπου 85.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό μετά τη χειρότερη ύστερα από εκείνη στο Τσερνόμπιλ, πριν από 25 χρόνια, πυρηνική καταστροφή.

    Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Μπαν επισκέφθηκε ένα κέντρο στο οποίο φιλοξενούνται 300 άνθρωποι που αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά το πυρηνικό δυστύχημα. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την πόλη Μιναμιζόμα και από την απαγορευμένη ζώνη των 20 χλμ γύρω από τον πυρηνικό σταθμό.

    Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ θα έχει συνομιλίες εντός της ημέρας με τον ιάπωνα πρωθυπουργό Ναότο Καν και με τον υπουργό Εξωτερικών Τακεάκι Ματσουμότο.

    [04] Το πρώτο αεροπλάνο στον κόσμο που κατασκευάστηκε σε εκτυπωτή!

    Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο αεροπλάνο στον κόσμο που βγήκε από ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή. Έχει άνοιγμα φτερών δύο μέτρα και μπορεί να πετάξει χωρίς πιλότο με ταχύτητα περίπου 160 χλμ. την ώρα.

    Το επίτευγμα αποτελεί μια ακόμα εντυπωσιακή επίδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων της συνεχώς τελειοποιούμενης τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης, η οποία, με την καθοδήγηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και με την χρήση άλλων πρώτων υλών πέραν της μελάνης, μπορεί να υλοποιήσει απρόσμενα αποτελέσματα.

    Οι μηχανικοί του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, υπό τους καθηγητές Τζιμ Σκάνλον και Άντι Κιν, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», χρησιμοποίησαν ένα ειδικό νάιλον εκτυπωτή λέιζερ, που «έκτισε» το αεροπλανάκι στρώμα-στρώμα, χωρίς να χρειαστεί το παραμικρό εργαλείο. Τα επιμέρους εξαρτήματα εκτυπώθηκαν ξεχωριστά και προσαρμόστηκαν εύκολα μεταξύ τους, χωρίς την χρήση εργαλείων, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

    Το αεροπλάνο, που φέρει την ονομασία ?SULSA?, πετάει μη επανδρωμένο χάρη σε ένα μικροσκοπικό σύστημα αυτόματου πιλότου, κινείται με ηλεκτρισμό και είναι σχεδόν αθόρυβο. Τέτοιου είδους αεροπλάνα χρησιμοποιούνται συνήθως από τις ένοπλες δυνάμεις και για επιστημονικούς σκοπούς.

    Η τεχνολογία εκτύπωσης τρισδιάστατων αντικειμένων απλοποιεί δραστικά τη συμβατική παραγωγική διαδικασία, καθώς επιτρέπει τη δημιουργία ενός αεροπλάνου μέσα σε λίγες μόνο μέρες (από την αρχική σύλληψη της ιδέας και τον σχεδιασμό) αντί για μήνες - και μάλιστα με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι το σκάφος μπορεί να προσαρμοστεί κάθε φορά ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις του αγοραστή. Ακόμα και ριζικές αλλαγές στο σχήμα και τις λειτουργίες του αεροσκάφους μπορούν να γίνουν χωρίς έξτρα κόστος, κάτι αδιανόητο με τις συνήθεις παραγωγικές διαδικασίες.

    [05] Ανακαλύφθηκε γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο των ωοθηκών

    Μία και μόνη γενετική μετάλλαξη σε ένα γονίδιο που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA, εξαπλασιάζει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο μία γυναίκα στις ωοθήκες, σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα (με τη συμμετοχή ενός ελληνικής καταγωγής επιστήμονα). Η ανακάλυψη χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη πρόοδος στην κατανόηση της γενετικής της συγκεκριμένης μορφής της νόσου, εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια γενετικής Ναζνίν Ραχμάν του λενδρέζικου Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο, που δημοσίευσαν τη σχετική εργασία στο περιοδικό γενετικής «Nature Genetics», σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», διαπίστωσαν ότι μία στις 11 γυναίκες, που διαθέτουν το μεταλλαγμένο γονίδιο, είναι πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο κάποια στιγμή στη ζωή τους, σε σύγκριση με τον ίδιο κίνδυνο που αντιμετωπίζει μια στις 70 περίπου γυναίκες στον γενικό πληθυσμό. Στην έρευνα συμμετείχε ο Αντώνης Αντωνίου από το Κέντρο Γενετικής Επιδημιολογίας Καρκίνου του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Κέμπριτζ.

    Οι επιστήμονες ανέλυσαν το γονιδίωμα περισσότερων των 900 οικογενειών, όπου έχει εμφανιστεί κληρονομικός καρκίνος του μαστού και των ωοθηκών, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν γενετικοί παράγοντες που ευθύνονται για τον αυξημένο κίνδυνο. Τελικά, οι ερευνητές εντόπισαν ένα συγκεκριμένο γονίδιο, το RAD51D, το οποίο κανονικά εμπλέκεται στην επιδιόρθωση του γενετικού υλικού (DNA), εξαιτίας βλαβών π.χ. από τα χημικά του περιβάλλοντος. Αν το ίδιο το γονίδιο υποστεί βλάβη (μετάλλαξη), τότε μπορεί να οδηγήσει στην μετατροπή των κυττάρων σε καρκινικά.

    Οι γυναίκες που διαθέτουν το μεταλλαγμένο γονίδιο, θα έπρεπε να εξετάσουν την πιθανότητα αφαίρεσης των ωοθηκών τους (μετά τη γέννηση παιδιών), λόγω του αυξημένου κινδύνου για καρκίνο, σύμφωνα με την Ραχμάν. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μία κατηγορία φαρμάκων, οι αναστολείς Parp, που αρχικά προορίζονταν για την καταπολέμηση καρκίνων του μαστού, των ωοθηκών και του προστάτη, εξαιτίας ενός άλλου ελαττωματικού γονιδίου, του BRCA1, μπορούν να αποδειχτούν αποτελεσματικά και στην περίπτωση του RAD51D.

    «Υπάρχει, επίσης, πραγματική ελπίδα ότι νέα φάρμακα, ειδικά για το νέο γονίδιο, θα υπάρξουν», δήλωσε η βρετανίδα καθηγήτρια, ενώ παράλληλα οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι σύντομα θα δημιουργήσουν ένα διαγνωστικό τεστ για τον έγκαιρο εντοπισμό του συγκεκριμένου γονιδίου.

    [06] Με άνοδο άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

    Με άνοδο κατά 0,15% άρχισαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Παρισιού, που αγνόησε την υποβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poors της πιστοληπτικής ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 4,77 μονάδες και διαμορφώθηκε στις 3.283,33 μονάδες.

    Με άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές και στο χρηματιστήριο της Μαδρίτης, όπου ο δείκτης Ibex-35 ενισχύθηκε κατά 2,6% μετά την ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προγράμματος αγοράς ομολόγων χωρών της ευρωζώνης.

    Με άνοδο κατά 3% άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο του Μιλάνου, όπου οι επενδυτές μοιάζουν επίσης ενθαρρυμένοι από την ανακοίνωση της ΕΚΤ.

    Με πτώση άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE υποχώρησε αρχικά κατά 0,46% και διαμορφώθηκε στις 5.422,90 μονάδες, χωρίς όμως να σημειώσει τη βουτιά που προέβλεπαν ορισμένοι αναλυτές έπειτα από την ανακοίνωση της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στη συνέχεια ανέκαμψε, ενισχυμένος κατά 0,15%.

    [07] Ανακοίνωση των G20 για κοινή δράση στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης στην οικονομία

    Οι χώρες της G20, της Ομάδας των 20 πιο ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων οικονομιών του πλανήτη, είναι έτοιμες να δράσουν από κοινού με στόχο τη σταθερότητα στις χρηματαγορές και την ανάπτυξη της οικονομίας, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωσή τους.

    Η ανακοίνωση εκδόθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας μετά τις μεγάλες απώλειες που καταγράφηκαν σήμερα στα ασιατικά χρηματιστήρια. Τα κράτη μέλη θα παραμείνουν σε στενή επαφή και θα δράσουν κατά τρόπο ώστε να \"διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα και η ρευστότητα στις χρηματαγορές\", τονίζεται.

    [08] Συνεχίζεται η πτώση των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων, παρά την ανακοίνωση της ΕΚΤ

    Τα επιτόκια των 10ετών ισπανικών και ιταλικών ομολόγων σημείωσαν πτώση, περνώντας κάτω από το όριο του 6%, έπειτα από την ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προγράμματος αγοράς ομολόγων της ευρωζώνης.

    Νωρίς το πρωί τα επιτόκια των 10ετών ιταλικών ομολόγων έπεφταν στο 5,602% έναντι 6,189% την Παρασκευή κατά το κλείσιμο, και τα επιτόκια των αντίστοιχων ισπανικών έπεφταν στο 5,507%, έναντι 6,271% την Παρασκευή.

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε χθες τη νύκτα την πρόθεσή της να αγοράσει ομόλογα χωρών της ζώνης του ευρώ που βρίσκονται σε δυσχερή θέση στην δευτερογενή αγορά.

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν διευκρίνισε ποια ομόλογα θα αγοράσει, όμως οι επενδυτές αναμένουν ότι θα πρόκειται για ιταλικά και ισπανικά ομόλογα, τα επιτόκια των οποίων εκτινάχθηκαν τις περασμένες δύο εβδομάδες.

    [09] ''Υπερβολικά άστοχη'' χαρακτήρισε ο Τ. Γκάιτνερ την αξιολόγηση της Standard & Poor ΄s

    \"Υπερβολικά άστοχη\" χαρακτήρισε ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ, την αξιολόγηση της Standard & Poor\'s, σύμφωνα με την οποία, \"θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα πριν οι ΗΠΑ ανακτήσουν την αξιολόγηση \'τριπλό Α\', για την πιστοληπτική ικανότητά τους\".
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 8 August 2011 - 8:29:47 UTC