Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πτώση 25% στον τζίρο των θερινών εκπτώσεων
  • [02] «Πεφταστέρια» και Αυγουστιάτικο φεγγάρι την Παρασκευή για τους ρομαντικούς
  • [03] Συνεχίζουν ανοδικά οι δείκτες της ανεργίας
  • [04] Πρώτη πτήση για αεροσκάφος - αστραπή με ταχύτητα 20 φορές μεγαλύτερη του ήχου!
  • [05] Για πρώτη φορά μια γονιδιακή θεραπεία έχει επιτυχία στη λευχαιμία
  • [06] Χωρίς νερό αύριο και το Σάββατο περιοχές της Τούμπας
  • [07] Τουλάχιστον 170 εκ. ευρώ το κόστος των ταραχών στη Βρετανία
  • [08] Αρνιά - κατσίκια Ελασσόνας με «χρίσμα» Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης

  • [01] Πτώση 25% στον τζίρο των θερινών εκπτώσεων

    Ο τζίρος τις πρώτες είκοσι ημέρες των θερινών εκπτώσεων είναι, μεσοσταθμικά, τουλάχιστον 25% χαμηλότερος από πέρυσι, μείωση που αποτελεί τη μεγαλύτερη της τελευταίας τριετίας, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία δειγματοληπτικών ερευνών των Εμπορικών Συλλόγων όλης της χώρας, που συγκέντρωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των τοπικών συλλόγων, 8 στους 10 εμπόρους επιβεβαιώνουν την πτωτική πορεία του τζίρου τους, 2 στους 10 δηλώνουν ότι ο τζίρος τους κινείται στα ίδια, εξίσου χαμηλά περσινά επίπεδα, ενώ υπάρχουν εμπορικοί σύλλογοι που αναφέρουν πτώση του τζίρου μέχρι και 60%.

    Η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι τα μεγάλα ποσοστά των εκπτώσεων στις βιτρίνες των καταστημάτων, από την πρώτη κιόλας μέρα, δεν συγκίνησαν τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι πολύ διστακτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους, παρά τις κατά τουλάχιστον 15% φθηνότερες φετινές εκπτωτικές τιμές, ενώ προσθέτει ότι η χρήση των πιστωτικών καρτών τη θερινή περίοδο περιορίστηκε στις περιπτώσεις άτοκων δόσεων και γενικά ήταν και πάλι μειωμένη «λόγω της υπερχρέωσης των καρτών των καταναλωτών και των υψηλών επιτοκίων χρέωσης».

    Ειδικότερα, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αναφέρει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν στην ένδυση - υπόδηση μια μείωση τζίρου κατά 22-25%, στον οικιακό εξοπλισμό, στα ηλεκτρικά είδη και έπιπλα 20-23%, στα βιβλία - χαρτικά και δώρα 20-22%. Τα πολυκαταστήματα, επίσης, παρουσιάζουν μια σημαντική μείωση των πωλήσεών τους στα επίπεδα του 7-10%.

    Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ίδιο διάστημα τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων επίσης εμφανίζουν μείωση κατά 6-8%, ενώ στα μικρότερα καταστήματα τροφίμων, ποτών και καπνού η αρνητική μεταβολή του δείκτη κύκλου εργασιών κυμαίνεται από 17-20%.

    Με αντίστοιχο αρνητικό πρόσημο κυμαίνονται και οι δείκτες μεταβολής του όγκου πωλήσεων σε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες, με τη μεγαλύτερη μείωση στον κλάδο του αυτοκινήτου και στα καύσιμα, που επιβεβαιώνει τις περιορισμένες καλοκαιρινές μετακινήσεις των Ελλήνων.

    Το μόνο ίσως θετικό συμπέρασμα είναι οι φθηνότερες καλοκαιρινές τιμές και η ικανοποίηση ότι οι θερινές εκπτώσεις με την έναρξή τους έριξαν φέτος τον πληθωρισμό στο 2,4%, σε σύγκριση με το 5,5% του Ιουλίου του 2010.

    [02] «Πεφταστέρια» και Αυγουστιάτικο φεγγάρι την Παρασκευή για τους ρομαντικούς

    Για μια ακόμη φορά, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αργά το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου και τα χαράματα του Σαββάτου 13 Αυγούστου, στο νυχτερινό ουρανό του βορείου ημισφαιρίου -και της Ελλάδας- θα αποκορυφωθεί μια εντυπωσιακή βροχή από «πεφταστέρια». Πρόκειται για τους διάττοντες Περσείδες, που συνήθως πέφτουν με ρυθμό περίπου 100 την ώρα, με βάση τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετεώρων (ΙΜΟ) από παρατηρήσεις προηγουμένων ετών.

    Όσοι ξενυχτήσουν, θα έχουν την ευκαιρία -καιρού επιτρέποντος- να δουν το θεαματικό αστρονομικό φαινόμενο, αν και φέτος η παρατήρηση θα δυσκολευτεί από το γεγονός ότι ο νυχτερινός ουρανός θα είναι ιδιαίτερα φωτεινός λόγω της πανσελήνου της 13ης Αυγούστου, με συνέπεια μόνο τα πιο φωτεινά μετέωρα να γίνουν ορατά από τη Γη. Εκτιμάται ότι, με καλές συνθήκες, γύρω στα 15-30 μετέωρα ανά ώρα θα είναι ορατά.

    Οι Περσείδες θεωρούνται από τις πιο εντυπωσιακές βροχές διαττόντων μέσα στο χρόνο, καθώς τα «πεφταστέρια» τους είναι κατ? εξοχήν γρήγορα και φωτεινά, συχνά με μακριές πύρινες «ουρές». Εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα σημεία του ουρανού και όχι σε ένα συγκεκριμένο μόνο, μολονότι αρχικά φαίνονταν να προέρχονται από την περιοχή του αστερισμού του Περσέα, από όπου πήραν και το όνομά τους (σήμερα η προέλευσή τους φαίνεται πια μάλλον να είναι η Κασσιόπεια).

    Τα συγκεκριμένα μετέωρα αρχίζουν σε αραιή μορφή να πέφτουν κάποια στιγμή τον Ιούλιο, πυκνώνουν σταδιακά και διαρκούν σχεδόν έως το τέλος του Αυγούστου, με αποκορύφωμα φέτος στις 12 - 13 Αυγούστου. Όσο πιο κοντά στο χάραμα, τόσο πιθανότερο είναι να δει κανείς τα συγκεκριμένα «πεφταστέρια».

    Οι Περσείδες προκαλούνται από τα σωματίδια σκόνης που αφήνει πίσω της η τεράστια ουρά, μήκους δεκάδων εκατομμυρίων χιλιομέτρων, του κομήτη 109Ρ/Σουίφτ-Τατλ, ο οποίος αρχίζει να τέμνει την τροχιά της Γης από τις αρχές του Αυγούστου. Ο κομήτης χρειάζεται περίπου 130 χρόνια για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο.

    Τα μετέωρα, που συνήθως έχουν βάρος μικρότερο από ένα γραμμάριο, εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα υπό χαμηλή γωνία πρόσπτωσης και αναφλέγονται σε ύψος περίπου 100 χλμ. Καθώς πλησιάζουν προς το έδαφος με μεγάλη ταχύτητα, διαλύονται από την τριβή και την υπερθέρμανση, αφήνοντας πίσω τους φωτεινά ίχνη.

    [03] Συνεχίζουν ανοδικά οι δείκτες της ανεργίας

    Το ποσοστό ανεργίας, το Μάιο του 2011, ανήλθε σε 16,6%, έναντι 12% το Μάιο του 2010 και 15,8% τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

    Το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Μάιο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.131.528 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 822.719 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.383.374 άτομα.

    Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 299.798 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (μείωση 6,8%) και κατά 51.804 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011 (μείωση 1,24%).

    Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 220.534 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (αύξηση 36,6%) και κατά 36.260 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011 (αύξηση 4,6%).

    [04] Πρώτη πτήση για αεροσκάφος - αστραπή με ταχύτητα 20 φορές μεγαλύτερη του ήχου!

    Η διάσημη υπηρεσία DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) του αμερικανικού Πενταγώνου, που προωθεί ερευνητικά έργα υψηλής τεχνολογίας με στρατιωτικές εφαρμογές (μεταξύ άλλων, από αυτήν ουσιαστικά ξεκίνησε το Ίντερνετ), πραγματοποιεί σήμερα το δεύτερο τεστ πτήσης ενός μη επανδρωμένου υπερηχητικού αεροσκάφους - ανεμοπλάνου. Στόχος είναι να δοκιμαστούν στην πράξη νέες τεχνολογίες, ώστε να κατασκευαστεί ένα νέο βομβαρδιστικό-αστραπή, που σχεδιάζεται να πετάει με ταχύτητα 20 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του ήχου (20 machέναντι μόλις 2,3 mach ενός μαχητικού MiG-25).

    Το αεροπλάνο, με την ονομασία Falcon (Γεράκι) Hypersonic Technology Vehicle 2, σύμφωνα με τις βρετανικές "Γκάρντιαν" και "Ντέιλι Μέιλ" και το Space.com, θα απογειωθεί από τη στρατιωτική βάση Βάντερμπεργκ της Καλιφόρνιας και θα μεταφερθεί σε μεγάλο υψόμετρο πάνω σε ένα πρώην βαλλιστικό πύραυλο "Μινώταυρο 4", και μετά την απελευθέρωσή του αναμένεται να αναπτύξει ταχύτητα περίπου 21.000 χιλιομέτρων την ώρα ή σχεδόν έξι χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο. Με αυτή την ασύλληπτη ταχύτητα θα μπορούσε να διασχίσει τις ΗΠΑ από την μια άκρη ως την άλλη (Νέα Υόρκη-Λος Άντζελες) σε λιγότερο από 12 λεπτά (έναντι πέντε ωρών περίπου που χρειάζεται ένα συμβατικό αεροπλάνο τζετ) ή να κάνει τη διαδρομή Λονδίνο-Σίδνεϊ σε λιγότερο από μια ώρα.

    Η θερμοκρασία στην επιφάνειά του, λόγω της μεγάλης τριβής του αέρα, θα πλησιάζει τους 2.000 βαθμούς Κελσίου, μεγαλύτερη και από το σημείο τήξης του χάλυβα. Το σκάφος έχει κατασκευαστεί από ειδικά πολύ ανθεκτικά συνθετικά υλικά από άνθρακα.

    Το Falcon HTV-2, μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων, αποτελεί τμήμα του σχεδίου "Συμβατικό Άμεσο Παγκόσμιο Πλήγμα" της DARPA, που ξεκίνησε το 2003. Αν η πτήση θεωρηθεί πετυχημένη, θα οδηγήσει στη δημιουργία (έως το 2025) ενός νέου σούπερ-πολεμικού αεροπλάνου που θα μπορεί να πλήξει οποιονδήποτε στόχο στον κόσμο μέσα σε μια ώρα το πολύ από την απογείωσή του, ενώ δυνητικά θα μπορούσε να μεταφέρει ακόμα και πυρηνικά όπλα.

    Το τεστ του προκατόχου του Falcon HTV-1 δεν είχε, πάντως, την αναμενόμενη επιτυχία και οι χειριστές του έχασαν τον έλεγχό του μετά από λίγα λεπτά πτήσης, τον Απρίλιο του 2010, λόγω ενός προβλήματος προγραμματισμού του λογισμικού, που οδήγησε σε μια αναγκαστική ελεγχόμενη "βουτιά" του αεροσκάφους στον ωκεανό και σε οριστική απώλειά του. Οι δημιουργοί του ευελπιστούν ότι το δεύτερο τεστ, με το δεύτερο πρωτότυπο που τους απέμεινε, θα έχει καλύτερη εξέλιξη.

    [05] Για πρώτη φορά μια γονιδιακή θεραπεία έχει επιτυχία στη λευχαιμία

    Για πρώτη φορά, επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν με γονιδιακή θεραπεία να καταστρέψουν καρκινικούς όγκους σε ασθενείς που βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο λευχαιμίας, ένα επίτευγμα που απαίτησε 20 χρόνια προσπαθειών.

    Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Πέρελμαν του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, τροποποίησαν γενετικά τα κύτταρα-Τ του ανοσοποιητικού συστήματος προκειμένου να καταστρέψουν ένα συγκεκριμένο μόριο πρωτεΐνης (CD-19) που βρίσκεται στην επιφάνεια των λευχαιμικών κυττάρων. Τα τροποποιημένα κύτταρα-Τ αναπτύχθηκαν έξω από τον οργανισμό των ασθενών και στη συνέχεια -με τη βοήθεια ενός ιού ως «οχήματος»- εισήχθησαν σε άτομα που έπασχαν από προχωρημένη χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

    Μετά την θεραπεία σε δύο ασθενείς με μικρό προσδόκιμο ζωής, αυτοί παρουσιάζουν πλέον πλήρη ύφεση της πάθησης εδώ και ένα χρόνο περίπου (κανένα ίχνος λευχαιμίας στο αίμα τους), ενώ και σε ένα τρίτο ασθενή ο όγκος παραμένει υπό έλεγχο. Οι ερευνητές σχεδιάζουν πιλοτικές θεραπείες σε τέσσερις ακόμα ασθενείς, πριν προχωρήσουν στην επόμενη «φάση 2» των κλινικών δοκιμών σε μεγαλύτερο δείγμα ασθενών.

    «Τοποθετήσαμε ένα κλειδί στην επιφάνεια των κυττάρων-Τ, το οποίο ταιριάζει σε μια κλειδαριά που μόνο τα καρκινικά κύτταρα έχουν», δήλωσε ο Καλός, που εκτίμησε ότι η τεχνική θα μπορούσε μελλοντικά να αξιοποιηθεί και σε άλλες μορφές καρκίνου, όπως των πνευμόνων, των ωοθηκών, του μελανώματος, του μυελώματος κ.α.

    Η νέα μέθοδος διαφέρει από άλλες θεραπείες του καρκίνου, οι οποίες επίσης αποσκοπούν στην αξιοποίηση του ίδιου του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς. Η νέα θεραπεία εμφανίζεται ασφαλής, χωρίς παρενέργειες όπως σε άλλες μεθόδους, αν και θα χρειαστούν περαιτέρω έρευνες.

    Κάθε τροποποιημένο κύτταρο-Τ επιδεικνύει εκπληκτική ικανότητα εξόντωσης χιλιάδων καρκινικών κυττάρων (κατά μέσο όρο κατέστρεψαν πάνω από ένα κιλό όγκου σε κάθε ασθενή και με μεγάλη ταχύτητα), κάτι που ούτε οι επιστήμονες δεν περίμεναν. Τα πρώτα συμπτώματα καταστροφής των καρκινικών κυττάρων (κρυάδες, ναυτία, πυρετός) εμφανίστηκαν μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της γονιδιακής θεραπείας. Τα τροποποιημένα κύτταρα-Τ αρκούν να χορηγούνται μόνο μια φορά και όχι περιοδικά όπως η χημειοθεραπεία, καθώς πολλαπλασιάζονται μόνα τους. Έτσι, παρέμειναν στο αίμα των ασθενών για αρκετούς μήνες στη συνέχεια, αν και δεν είναι γνωστό ακόμα για πόσο χρόνο μπορεί να διαρκέσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

    [06] Χωρίς νερό αύριο και το Σάββατο περιοχές της Τούμπας

    Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο και το Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, περιοχές της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), θα γίνουν εργασίες επισκευής σε δίκτυο ύδρευσης, στις οδούς Σιδηροπούλου με Κατσιμήδη.

    Εξαιτίας των εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αλοννήσου, Γ.Λαμπράκη, Πεστών και Κατσιμήδη, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.

    [07] Τουλάχιστον 170 εκ. ευρώ το κόστος των ταραχών στη Βρετανία

    Ο λογαριασμός από τις ταραχές που συγκλόνισαν από το Σαββατοκύριακο το Λονδίνο και άλλες αγγλικές πόλεις θα υπερβεί αναμφίβολα κατά πολύ τα 150 εκατομμύρια στερλίνες (170 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τις σημερινές προσωρινές εκτιμήσεις ασφαλιστών και οργανώσεων επαγγελματιών.

    Σε ανακοίνωσή του, το Κέντρο Έρευνας για το Λιανικό Εμπόριο (CRR) υπολόγισε σε τουλάχιστον 80 εκατομμύρια στερλίνες τα διαφυγόντα κέρδη των εμπόρων που χρειάστηκε να κλείσουν τα καταστήματά τους εξαιτίας των ταραχών, οι οποίες συνεχίσθηκαν για τέσσερις διαδοχικές ημέρες.

    Οι επιχειρήσεις καθαρισμού και οι επισκευές στα καταστήματα που επλήγησαν άμεσα υπολογίσθηκαν χθες σε περισσότερα από 40 εκατομμύρια στερλίνες -- τα οποία θα καλυφθούν τουλάχιστον εν μέρει από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

    Από την πλευρά της, η Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών (ABI) υπολόγισε το κόστος για τον τομέα \"πολύ πάνω από τα 100 εκατομμύρια στερλίνες\", επιμένοντας στον προσωρινό χαρακτήρια της εκτίμησης αυτής και χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους υπολογισμούς της.

    [08] Αρνιά - κατσίκια Ελασσόνας με «χρίσμα» Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης

    Σε φυσικούς βοσκοτόπους, που καλύπτονται από ποολίβαδα, και μερικώς δασοσκεπή λιβάδια, βόσκουν τα αρνάκια Ελασσόνας, τα οποία στις 27 Ιουλίου, και αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ολοκλήρωσε το χρόνο των ενστάσεων, δημοσίευσε στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων την έγκριση καταχώρησης ονομασίας στο μητρώο των Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης και των Προστατευομένων Γεωγραφικών Ενδείξεων (Αρνάκι Ελασσόνας -Arnaki Elassonas ΠΟΠ).

    Η οριοθετημένη γεωγραφική ζώνη είναι ημιορεινή και ορεινή, παρουσιάζει ποικιλία υψομέτρων από 250μ έως 2.918μ. Το 60% της έκτασης είναι βοσκότοποι οι οποίοι χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία χόρτων, βοτάνων, και αρωματικών φυτών.

    Οι βοσκήσιμες εκτάσεις της Επαρχίας Ελασσόνας περιλαμβάνουν φυσικούς βοσκότοπους, γεωργική γη που καλλιεργείται για την παραγωγή ζωοτροφών, αγραναπαύσεις και εποχιακά βοσκήσιμες εκτάσεις.

    Το πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα των περιοχών αυτών είναι η μεγάλη βιοποικιλότητα της υφιστάμενης χλωρίδας, με πολλά αρωματικά φυτά.

    Εκτρέφονται ντόπιοι πληθυσμοί αιγοπροβάτων, τα οποία είναι μικρόσωμα, λιτοδίαιτα και προσαρμοσμένα στις ορεινές και ημιορεινές εκτάσεις της οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής. Η εκτατική εκτροφή των αιγοπροβάτων αποτελεί ένα αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού και της διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και αναγκαίο κομμάτι της καθημερινής ζωής στην επαρχία Ελασσόνας.

    Σύμφωνα με τον επιστημονικό υπεύθυνο και βασικό συντελεστή αυτής της προσπάθειας, καθηγητή στο ΤΕΙ Λάρισας, Παναγιώτη Γούλα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κρεάτων "αρνιών και κατσικιών Π.Ο.Π Ελασσόνας", οφείλονται στις ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες της περιοχής (ορεινές και ημιορεινές εκτάσεις), με πλούσια βλάστηση και με μεγάλη ποικιλία φυτών (μόνο στον Όλυμπο συναντούμε 1.700 είδη φυτών) και μάλιστα πολλά αρωματικά.

    Οι αντιοξειδωτικές ουσίες πολλών αρωματικών φυτών, δίδουν ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στο γάλα και ειδικότερα στο κρέας των αμνοεριφίων, χαρακτηριστικό της γεύσης και του αρώματος και για αυτό τον λόγο γίνονται περιζήτητα από το καταναλωτικό κοινό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 11 August 2011 - 10:29:45 UTC