Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-10-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δισκογραφία on- line
  • [02] Αυξήθηκε 6% ο αριθμός επισκεπτών στα ελληνικά μουσεία τον Ιούνιο
  • [03] Με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών ταξί συναντήθηκε ο Αντ. Σαμαράς
  • [04] Μήνυση κατά του Αν. Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γ. Βαρδινογιάννης
  • [05] Επιμένει στο θέμα των προσλήψεων η ΝΔ, δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης
  • [06] Δέκα προτάσεις για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη από τον Ζ. Κ. Γιούνκερ
  • [07] Έκκληση Ρομπάι και Μπαρόζο στη Σλοβακία να εγκρίνει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου
  • [08] Σοβαρούς κινδύνους για την κυπριακή οικονομία βλέπει το ΔΝΤ
  • [09] "Τι είναι χρήσιμο και τι περιττό": Περιβαλλοντικό παιχνίδι για παιδιά δημοτικού

  • [01] Δισκογραφία on- line

    Νέες μεθόδους προώθησης της δουλειά τους εγκαινιάζουν οι καλλιτέχνες, αντιστεκόμενοι στις πολιτικές των εκάστοτε δισκογραφικών εταιρειών. Έως πρότινος, έστελναν τα "ντέμο" τους στις δισκογραφικές εταιρείες και εκείνες, με τη σειρά τους, εφόσον έκριναν ότι η «δουλειά» μπορεί να έχει αποδέκτες, αναλάμβαναν εξ ολοκλήρου την παραγωγή και τη διανομή ενός δίσκου.

    Τα τελευταία χρόνια, όμως, το «τοπίο έχει αλλάξει», καθώς πολλοί καλλιτέχνες εκτός από την παραγωγή του δίσκου τους (επιλογή τραγουδιών έως και έτοιμο εξώφυλλο), έχουν αναλάβει και τη διανομή του.

    Από τους πρώτους... διδάξαντες είναι ο Γιάννης Αγγελάκας (τραγουδιστής του συγκροτήματος «Τρύπες»), που δημιούργησε τη δική του εταιρεία υπό τον τίτλο «Alltogethernow» και σταμάτησε τη συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία MINOS - ΕΜΙ. Οι δίσκοι του καλλιτέχνη και του συγκροτήματός του πωλούνται πλέον από το site της «Alltogethernow», αλλά και επιλεγμένα δισκοπωλεία και συναφή καταστήματα ανά την Ελλάδα.

    Η διανομή γίνεται από την εταιρεία και τα cd διατίθενται από αυτήν στο on-line δισκοπωλείο της με δυνατότητα αγοράς αλλά και «κατεβάσματος» του δίσκου σε χαμηλή τιμή. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία επιδιώκει την όσον το δυνατόν, χαμηλότερη τιμή πώλησης των προϊόντων. Οι εκδόσεις αυτές είναι περιορισμένες, αριθμητικά, και όταν τελειώσουν, επανεκδίδονται.

    Εκτός των νέων εκδόσεών της η εταιρεία διαχειρίζεται και τα υπόλοιπα, που βρίσκονται στο στοκ της ΕΜΙ. Όσα κομμάτια εξαντλούνται, αναβαθμίζονται με συμπληρωματικό υλικό και artwork, επανεκδίδονται πλέον μόνο από την Alltogethernow και διατίθενται από αυτήν.

    Τέτοιος δίσκος είναι και ο «Εν Πλω», από τους θρυλικούς «Εν Πλω», οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 1985 από τους Ντίνο Σαδίκη και Δήμο Ζαμάνο. Σε μετά- πανκ ρυθμούς και με ελληνικό στίχο, οι δύο καλλιτέχνες παρήγαγαν έναν από τους πιο σπάνιους δίσκους στην ελληνική δισκογραφία, δίσκος ο οποίος τώρα επανεκδίδεται από την «Alltogethernow», σε πιο ανανεωμένη έκδοση. Το ένθετο στο άλμπουμ είναι αναβαθμισμένο με σημειώσεις του Ντίνου Σαδίκη, ενώ στο cd θα περιέχεται και σπάνιο βίντεο των «Εν Πλώ».

    Ωστόσο, και οι ίδιες οι δισκογραφικές έχουν «εφεύρει» διαφορετικούς τρόπους προώθησης των καλλιτεχνών τους και ιδιαίτερα των νέων. Συμπράττουν με καταστήματα, όπου συναθροίζεται συνήθως η νεολαία, καφετέριες ή αλυσίδες πώλησης γρήγορου φαγητού. Ως εκ τούτου, εκεί όπου οι πελάτες απολαμβάνουν τον καφέ ή το σνακ τους, έχουν τη δυνατότητα να «χαζέψουν» το ειδικό σταντ με τα προς πώληση μουσικά άλμπουμ. Η μέθοδος προώθησης είναι καινούργια, αλλά εκτιμάται πως θα έχει απήχηση.

    Απήχηση αναμένεται να έχει και άλλος τρόπος προώθησης των νέων προϊόντων των δισκογραφικών εταιρειών. Πρόκειται για τη live γνωριμία του κοινού με έναν καλλιτέχνη, που εγκαινίασε ήδη η «Universal». Είναι μιας μορφής «καλλιτεχνική» σύμπραξη της εταιρείας με την αλυσίδα «Starbucks». Ο πρώτος καλλιτέχνης, που θα υλοποιήσει αυτή την ξεχωριστή ιδέα, είναι ο 18χρονος Χρήστος Πι, ο οποίος θα παρουσιάζει σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας, πλάι στα τραπέζια όπου οι πελάτες θα πίνουν τον καφέ τους, μία unplugged μουσική παράσταση (μόνο με τη φωνή και την κιθάρα του).

    Οι εμφανίσεις, στο πλαίσιο ενός «unplugged tour» του Χρήστου Πι, ξεκινούν σήμερα από το κατάστημα της αλυσίδας στο Μοναστηράκι (Μητροπόλεως 80 & Αιόλου). Έτσι, το κοινό της καφετέριας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει, αλλά και να αγοράσει τον πρώτο δίσκο του Χρήστου Πι, με τίτλο «Η καρδιά μου αντιμιλάει». Ο νεαρός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στα «Starbucks» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

    Οι τρόποι προώθησης της μουσικής, λοιπόν, αλλάζουν με κύρια στόχευση την αναζωογόνηση μιας αγοράς, που δεν μένει αλώβητη από την υπάρχουσα κρίση. Μόνο, που το συγκεκριμένο «προϊόν» θα έχει πάντα κοινό. Άλλωστε, «η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα», που έλεγε κι ο Σωκράτης...

    [02] Αυξήθηκε 6% ο αριθμός επισκεπτών στα ελληνικά μουσεία τον Ιούνιο

    Αύξηση 6% σημείωσε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούνιο εφέτος, ενώ και οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 5%.

    Το πρώτο εξάμηνο εφέτος, παρατηρείται μείωση 10,7% στους επισκέπτες των μουσείων, καθώς και μείωση 9,4% στις εισπράξεις.

    Σύμφωνα, επίσης, με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), στους αρχαιολογικούς χώρους παρατηρείται τον Ιούνιο αύξηση των επισκεπτών κατά 14,1%, καθώς και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων σε ποσοστό 11,4%. Το α΄ εξάμηνο, καταγράφεται αύξηση 10,1% στους επισκέπτες και αύξηση 10,1% στις εισπράξεις.

    [03] Με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών ταξί συναντήθηκε ο Αντ. Σαμαράς

    «Ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του κ. Σαμαρά», δήλωσε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

    Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση -στην οποία παραβρέθηκε και ο γραμματέας του Συνδικαλισμού Γιάννης Μανώλης- ο κ. Λυμπερόπουλος είπε ότι «εγώ δεν ζήτησα κάλυψη από τον κ. Σαμαρά, είπα ότι έχουμε δίκιο στις διεκδικήσεις μας. Έμεινα ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που μου έδωσε ο πρόεδρος».

    Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί ανέφερε, επίσης, ότι συνεχίζεται ο αγώνας τους και προέβλεψε ότι το νομοσχέδιο δεν θα περάσει και ότι «θα σπάσει τα μούτρα του ο κ. Ραγκούσης».

    [04] Μήνυση κατά του Αν. Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γ. Βαρδινογιάννης

    Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

    Η κατάθεση της μήνυσης Βαρδινογιάννη έχει αντικείμενο πρόσφατες δηλώσεις του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ανδρέα Βγενόπουλου, σχετικά με έκταση στην Παιανία για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου.

    Σύμφωνα με την μήνυση, στις 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Βγενόπουλος ισχυρίστηκε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη «πήρε μία έκταση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να φτιάξει το Αθλητικό Κέντρο Παιανίας».

    Ο μηνυτής υποστηρίζει πως εν γνώσει της αναληθείας των λεγόμενων του, προσπάθησε να εμφανίσει την έκταση ως χορηγία της Γραμματείας και προσκομίζει στην μήνυση του στοιχεία που όπως αναφέρει αποδεικνύουν ότι το επίμαχο ακίνητο αγοράστηκε από ιδιώτες με χρήματα της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

    [05] Επιμένει στο θέμα των προσλήψεων η ΝΔ, δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης

    Στο θέμα των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα επανήλθε σήμερα η ΝΔ καταγγέλλοντας "τη δημιουργία νέων κρατικών δομών που συνιστά πρακτική νοσηρού κομματισμού και βόλεμα ημετέρων".

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε ότι "την ώρα που η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή σχέδιο μαζικών απολύσεων την ίδια στιγμή επιμένει στην διόγκωση του σπάταλου κράτους με τη δημιουργία περίπου 70 νέων κρατικών δομών, τις παράνομες προσλήψεις του 2010, την αύξηση των μετακλητών στα γραφεία υπουργών και τη μεθόδευση νέων προσλήψεων. Οι πρακτικές της δημιουργούν μείζον οικονομικό, πολιτικό και ηθικό ζήτημα και συνιστούν κατάφορη αδικία σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων".

    Περί συναίνεσης

    Αναφερόμενος στη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα περί συναίνεσης, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι "βλέπουμε συναίνεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις θέσεις της ΝΔ" και υποστήριξε ότι "υπάρχουν βουλευτές που υιοθετούν τις καταγγελίες της ΝΔ για τις πρακτικές της κυβέρνησης που αυξάνουν το σπάταλο κράτος όπως και βουλευτές που ζητούν να σταλεί επιστολή στα κοινοβούλια της Ευρώπης που να τονίζει ότι η συνταγή για την έξοδο από την κρίση είναι λάθος, κάτι που υποστηρίζει η ΝΔ".

    Για το θέμα των σκουπιδιών

    Ο κ. Μιχελάκης επέμεινε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ λέγοντας ότι "η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια είναι τραγική και η στάση της κυβέρνησης απαράδεκτη". Υποστήριξε ότι δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος για την υγεία εκατομμυρίων πολιτών αλλά "η κυβέρνηση δεν φαίνεται να συγκινείται, δεν έχει σθένος, ούτε να εφαρμόσει τις σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, δεν παίρνει καμία απόφαση και επιδεικνύει αδιαφορία".

    Για την ΑΟΖ

    Στο θέμα της ανακήρυξης της ΑΟΖ από την ελληνική κυβέρνηση επανήλθε η ΝΔ με αφορμή τις πληροφορίες ότι στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ έχουν εντοπιστεί ποσότητες φυσικού αερίου που ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις. "Είναι μία εξέλιξη εξαιρετικά θετική, τα οφέλη της οποίας δεν θα υπήρχαν αν η Κύπρος δεν είχε έγκαιρα φροντίσει για την ανακήρυξη της δικής της ΑΟΖ", ανέφερε ο κ. Μιχελάκης και απευθυνόμενος προς την ελληνική κυβέρνηση ρώτησε: "ποιά προετοιμασία έχει κάνει σε ότι αφορά την ελληνική ΑΟΖ;".

    [06] Δέκα προτάσεις για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη από τον Ζ. Κ. Γιούνκερ

    Λύση "πακέτο" δέκα σημείων για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, η οποία συμπεριλαμβάνει αυτόματες κυρώσεις για τα δημοσιονομικά ανεύθυνα κράτη - μέλη, μεγαλύτερες εξουσίες για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μερισματική επιβράβευση των φορολογουμένων που συνδράμουν στη διάσωση τραπεζών, παρουσίασε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, με συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

    Στην ίδια συνέντευξη κάνει επίσης λόγο, εμμέσως, για την ανάγκη περαιτέρω "κουρέματος" του ελληνικού δημόσιου χρέους.

    "Εάν υπάρξουν στοιχεία στην έκθεση της τρόικα, που αμφισβητούν τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, τότε πρέπει να συζητήσουμε πώς μπορούμε να εγγυηθούμε το ελληνικό χρέος (με μέτρα) πέραν της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα", είπε ο Γιούνγκερ.

    Ερωτηθείς εάν έχει σχέδιο τερματισμού της κρίσης, ο κ.Γιούνγκερ διετύπωσε δέκα προτάσεις:

    1 - "(Απελευθέρωση) της επόμενης δόσης (για την Ελλάδα), εάν αυτό είναι δυνατό".

    2 - "Διακρίβωση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, ή εναλλακτικά εξεύρεση άλλων βημάτων που μπορούμε να κάνουμε, μόνον εφόσον εξετάσουμε προηγουμένως προσεκτικά όλες τις επιπτώσεις αυτών των βημάτων, (στην Ευρώπη, αλλά ) και εκτός Ευρώπης, επίσης."

    3 - " Αυστηρή συνέχιση, φυσικά, της δημοσιονομικής προσαρμογής, με αυτόματες κυρώσεις για υποτρόπους σε ζητήματα τήρησης του προϋπολογισμού"

    4 - "Έναν οδικό χάρτη στην κατεύθυνση της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, Οι τράπεζες (με προβλήματα κεφαλαιακής επάρκειας) πρέπει πρώτα να προσπαθήσουν να αναχρηματοδοτηθούν μέσω των αγορών. Εάν αυτό δεν επιτύχει, τα κράτη θα μπορούσαν να εξετάσουν αν μπορούν να παρέμβουν ώστε να παράσχουν τα απαραίτητα κεφάλαια".

    5 - Εισαγωγή φόρου χρηματοοικονομικών συναλλαγών

    6 - "Πρόγραμμα ανάπτυξης για τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα".

    7 - "Έναν διαφορετικό τόνο στους ευρωπαϊκούς προϋπολογισμούς. Δεν είναι δυνατόν τα κράτη - μέλη της ΕΕ να χωρίζονται σε εκείναν που δίνουν και εκείνα που λαμβάνουν".

    8 - "Ισχυρόιτερη εποπτεία στις χρηματοοικονομικές αγορές"

    9 - "Έναν νέο τρόπο χειρισμού (και αντιμετώπισης) των Οίκων αξιολόγησης"

    10 - "Χρειαζόμαστε μια οικονομική διακυβέρνηση. Είμαι ευτυχής, που ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν την ιδέα αυτή διευρύνθηκε ταχύτατα".

    [07] Έκκληση Ρομπάι και Μπαρόζο στη Σλοβακία να εγκρίνει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου

    Oι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χέρμαν βαν Ρομπάι και Ζοσέ Μπαρόζο κάλεσαν σήμερα, με κοινή ανακοίνωσή τους, τις αρχές της Σλοβακίας να εγκρίνουν σύντομα την ευρωπαϊκή συμφωνία της 21ης Ιουλίου για την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του ευρωμηχανισμού οικονομικής αρωγής.

    Στην ανακοίνωση τονίζουν τη βεβαιότητά τους ότι οι αρχές της Σλοβακίας έχουν πλήρη συνείδηση της σημασίας που έχει ο ευρωμηχανισμός για τη σταθερότητα της ευρωζώνης και σημειώνουν ότι θα πρέπει να υπάρξει βραχυπρόθεσμα μια "επόμενη ευκαιρία" για την έγκριση των ευρωπαϊκών αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, από τη Σλοβακία.

    [08] Σοβαρούς κινδύνους για την κυπριακή οικονομία βλέπει το ΔΝΤ

    Λευκωσία, Κύπρος 12/10/2011 13:35 (ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Βικέτου)

    Κύπρος: Σοβαρούς κινδύνους που απαιτούν αποφασιστικότητα, βλέπει το ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία

    Για συρρίκνωση της κυπριακής οικονομίας το 2012, αναρρίχηση του εφετινού ελλείμματος στο 7% και σοβαρούς δημοσιονομικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους προειδοποιεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) στα προκαταρκτικά συμπεράσματα της έκθεσης του για την Κύπρο.

    Τα συμπεράσματα ανακοινώθηκαν σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη. "Η κυπριακή οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι απαιτούν αποφασιστικό χειρισμό", ανέφεραν στη διάσκεψη τεχνοκράτες του οργανισμού.

    Τo ΔΝΤ ζητά την επίσπευση του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης αλλά και την επαγρύπνηση των αρχών σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το χρηματοοικονομικό σύστημα.

    "Οι αρχές θα πρέπει να ενισχύσουν τις νομικές και εποπτικές τους εξουσίες, ώστε να διασφαλίσουν ότι είναι πλήρως εξοπλισμένες για ανάληψη άμεσης δράσης για την ανακεφαλαιοποίηση ή την εξυγίανση τραπεζών, αν χρειαστεί", ανέφεραν οι αξιωματούχοι του.

    Όπως τονίζει, η εφαρμογή δημοσιονομικών και χρηματοοικονομικών πολιτικών είναι απαραίτητες προκειμένου να τεθεί το δημόσιο χρέος σε σταθερά πτωτική τροχιά και να διαφυλαχθεί η σταθερότητα του χρηματοοικονομικού τομέα, αποκαθιστώντας έτσι την εμπιστοσύνη των επενδυτών και βελτιώνοντας τις προοπτικές για ανάκτηση της πρόσβασης στις αγορές σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    Το ΔΝΤ τονίζει ότι η αναστροφή της αρνητικής πορείας των δημόσιων οικονομικών αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα.

    [09] "Τι είναι χρήσιμο και τι περιττό": Περιβαλλοντικό παιχνίδι για παιδιά δημοτικού

    Είναι το κινητό τηλέφωνο χρήσιμο, απαραίτητο ή περιττό; Η τηλεόραση; Μήπως αυτά που θεωρούμε χρήσιμα είναι στην πραγματικότητα περιττά γιατί επηρεαζόμαστε από τη διαφήμιση;

    Απαντήσεις στα ερωτήματα κλήθηκαν να δώσουν μαθητές του 89ου δημοτικού σχολείου οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατανάλωση και τη διαφήμιση που διοργανώθηκε στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο από την ομάδα για την προώθηση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης "Το κουκουνάρι".

    «Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να κατανοήσουν έννοιες όπως «διαφήμιση, μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση", προωθώντας παράλληλα την κριτική τους σκέψη» εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Φανή Αραμπατζίδου από το «Κουκουνάρι» η οποία μαζί με την Λένα Πετροπούλου, ζήτησαν από τα παιδιά να ζωγραφίσουν ένα αντικείμενο.

    Οι μικροί μαθητές ζωγράφισαν από?. κινητά τηλέφωνα έως βιβλία, μικρόφωνο, πατίνι, τηλεόραση μέχρι και πυροσβεστήρα και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να τα κατατάξουν σε κατηγορίες «χρήσιμο, απαραίτητο, περιττό».

    Αν και στην αρχή κατέταξαν το κινητό τηλέφωνο στα χρήσιμα, στη συνέχεια, μετά από συζήτηση, ζήτησαν να αλλάξει κατηγορία και να προστεθεί στα περιττά, όπως και η τηλεόραση. Το? παρήγορο είναι πάντως ότι κατέταξαν τα βιβλία στα χρήσιμα και στη συνέχεια στα απαραίτητα ενώ δημιουργώντας τις δικές τους διαφημίσεις με θεατρικό παιχνίδι για τα αντικείμενα που θεωρούσαν περιττά, κατανόησαν τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η διαφήμιση στην αγορά ενός προϊόντος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 12 October 2011 - 12:29:38 UTC