Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-12-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο κελί του, φρουρούμενος ο Εφραίμ
  • [02] "Θετική" συνάντηση της αραβικής αντιπροσωπείας με τον Σύρο ΥΠΕΞ
  • [03] Ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Κ. Μανωλά
  • [04] "Ψήνεται" επιστροφή Ανρί στην Άρσεναλ!

  • [01] Στο κελί του, φρουρούμενος ο Εφραίμ

    Στο κελί του στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου θα παραμείνει κλινήρης αλλά φρουρούμενος ο ηγούμενος Εφραίμ, που παρουσίασε υψηλό πυρετό και απορρύθμιση σακχάρου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου. Την απόφαση έλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαματθαίου που μετέβη στη μονή συνοδεία του αστυνομικού διευθυντή Χαλκιδικής, Κωνσταντίνου Παπουτσή, για να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών και αφού ο κ. Εφραίμ υπεβλήθη εκ νέου σε εξετάσεις από ιατροδικαστή που τους συνόδευε. Οι εξελίξεις αναμένεται να απασχολήσουν την Ιερά Κοινότητα στην τακτικήσυνεδρίαση τηςΔευτέρας.

    [02] "Θετική" συνάντηση της αραβικής αντιπροσωπείας με τον Σύρο ΥΠΕΞ

    Η αντιπροσωπεία του Αραβικού Συνδέσμου που αναμένεται να προετοιμάσει την αποστολή των παρατηρητών στη Συρία, συναντήθηκε σήμερα στη Δαμασκό με τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών Ουαλίντ Μουάλεμ. "Η σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ουαλίντ Μουάλεμ, που επικεντρώθηκε στις ανάγκες της αποστολής, ήταν θετική" δήλωσε ο Τζιχάντ Μακντίσι, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Σέιφ αλ Γιαζάλ, ο οποίος έφτασε την Πέμπτη στη Δαμασκό για να διευθύνει την αποστολή που είναι υπεύθυνη να προετοιμάσει την άφιξη των παρατηρητών, δήλωσε ότι οι παρατηρητές θα φύγουν τη Δευτέρα για τη Δαμασκό και ότι η αποστολή θα αποτελείται από "περισσότερους από 50 Άραβες ειδικούς σε διαφορετικούς τομείς, κυρίως στους τομείς της πολιτικής, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του στρατού".

    [03] Ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Κ. Μανωλά

    Στο στόχαστρο της Έβερτον βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει το «www.skysports.com». Ο τεχνικός των «εφοπλιστών», Ντέιβιντ Μόγιες, στοχεύει στην ενίσχυση του ρόστερ των «ζαχαρωτών» τον Ιανουάριο και με τον Σιλβέν Ντεστέν να είναι απίθανο να υπογράψει νέα συμφωνία, ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων. Ωστόσο, όπως αναφέρει και η αγγλική ιστοσελίδα, η Έβερτον δεν είναι η μοναδική ομάδα που καλοβλέπει την περίπτωση Μανωλά. Συγκεκριμένα, Μπάκμπερν, Νιούκαστλ, Γουΐγκαν και Γουέστ Χαμ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν εξετάζουν τον νεαρό αμυντικό.

    [04] "Ψήνεται" επιστροφή Ανρί στην Άρσεναλ!

    Υπέρ της επιστροφής του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ τάχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την απόκτησή του Γάλλου σταρ από τους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης. Ο Ανρί θα γυρίσει στο Λονδίνο ως δανεικός, ακολουθώντας τη "φόρμουλα" που είχε δώσει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ τη δυνατότητα να παίξει στη Μίλαν, κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ο "Τιτί" αποκτήθηκε από την Άρσεναλ σε ηλικία 22 ετών (1999), έμεινε στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια και στη συνέχεια έπαιξε για άλλα τρία στη Μπαρτσελόνα, πριν περάσει τον Ατλαντικό (2010) και μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Τις τελευταίες εβδομάδες προπονείται με τους "κανονιέρηδες" για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση και (φήμες αναφέρουν ότι) ακόμα και στα 34 παραμένει εντυπωσιακός μέσα στο γήπεδο.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 24 December 2011 - 17:29:19 UTC